من به شخصه در طب سنتی اطلاعات کافی ندارم و طبع ها رو نمیشناسم.کسی نمیدونه؟
من به شخصه در طب سنتی اطلاعات کافی ندارم و طبع ها رو نمیشناسم.کسی نمیدونه؟
هیچ چیزی که به اندازه ی ترک سیگار کمکتون نمیکنه ولی شما اید به خروج ترشحات و خلط ها کمک کنین این شربت ها بله کمک کننده اند. مایعات فراوان هم بنوشید مخصوصا آب.جناب منم سیگار زیاد میکشم نتیجه میده؟ چرک خشک کن استفاده کردم زیاد جواب نداد...
الان 3 روزه پروسپان آلمانی گرفتم دارم میخورم مداوم هیچ اثری نداره که هیچ کاری نکرد فقط خیلی خوشمزس به بهچندتا دارو الان تو داروخانه ها هست که بهترینش شربت پروسپان هست که آلمانیش بهتره، ازون ارزون تر هم تیمکس و هانی تیم رو میشناسم.
اگه میشد ترکش کرد که لرش میکردیمهیچ چیزی که به اندازه ی ترک سیگار کمکتون نمیکنه ولی شما اید به خروج ترشحات و خلط ها کمک کنین این شربت ها بله کمک کننده اند. مایعات فراوان هم بنوشید مخصوصا آب.
جواب داد یه ندا بده منم بگیرم..الان 3 روزه پروسپان آلمانی گرفتم دارم میخورم مداوم هیچ اثری نداره که هیچ کاری نکرد فقط خیلی خوشمزس به به
بذار دوزشو زیاد کنم ببینم گیریپاچ میکنیم یا نه آمار میدمجواب داد یه ندا بده منم بگیرم..
دوستان کسی هست که شربت متادون استفاده کنه؟
زمان خاصی نداره. سه تا امپول یک میلیونو تو یه روز میزنی? مگه چه بیماری گرفتی عزیز?
با سلام
میخواستم بدونم از لحاظ پزشکی و آناتومی بدن چه ساعتی برای تزریق آمپول مناسبه که هم بهتر باشه و هم بدن براش مشکل پیش نیاد ؟
چون روز یکشنبه میخواستم 3 تا آمپول ازین چرب ها هستا ( 1 میلیون ) بزنم خواستم بدونم شب برم ؟ روز برم ؟آخر شب برم ؟
ممنون از راهنماییتون . چون فرداش هم باید برم سر کار خاستم بدونم
زمان خاصی نداره. سه تا امپول یک میلیونو تو یه روز میزنی? مگه چه بیماری گرفتی عزیز?
مدیر وب سایت easytrading.ir
بله همینه دیگه عزیز...دندون پزشکیا خدا تومن درآمد دارن اونوقت پزشکای بیچارهامروز 1 دندون پر کردم 90 شد کلم سوت کشید 2 سطحی 2 واحد سرب و جیوه برد
کسی تعرفه متخصصو نمیدونه تو نت سرچ کردم نبود
اینا معلومه چه جوری حساب میکنن؟
بله همینه دیگه عزیز...دندون پزشکیا خدا تومن درآمد دارن اونوقت پزشکای بیچاره
عارضه ی اصلی اش خونریزی که تو دوز های پایین و افراد سالم دیده نمیشه.درود و خسته نباشید
عوارض آسپیرین چیه
با این وجود برای بیماران قلبی عروقی که عمل کرده اند و روزی 2-3عدد مصرف میکنند احتمال سکته مغزی وجود داره، درسته؟عارضه ی اصلی اش خونریزی که تو دوز های پایین و افراد سالم دیده نمیشه.
عارضه ی دوم سندرم ری هست که تو بچه هایی که آنفلوآنزا دارن اگر مصرف بشه به وجوم میشه بیاد.
دوست عزیز سلول های خاکستری مغز بخاطر خودارضایی از بین نمیرند(من تو کتابام تا حالا چنین مطلبی نخوندم)آیا آزمایشی هست که ا عکس برداری از مغز نشون بده که چقدر از سلوس های خاکستری مغز بخاطر خود ارضایی کشته شدن؟
دوست عزیز سلول های خاکستری مغز بخاطر خودارضایی از بین نمیرند(من تو کتابام تا حالا چنین مطلبی نخوندم)
منبع : http://bimarestan.blogfa.com/post-13.aspx- در هر بار خودارضایی چیزی در حدود 300 هزار سلول خاکستری از بین میرود!
در هر بار خودارضایی چیزی در حدود 300 هزار سلول خاکستری از بین میرود!