• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اقا گرفتن فشار خون هر روز ضرر داره ؟ اخه مامانم میگفت یه دکتره گفته بهش فشار خون را زود به زود نگیر و هفته ای یک بار بگیر چون زیاد گرفتن ضرر داره . مادرم فشار خون بالا داره
سلام عزیزم
چک کردن زیاد فشار خون در بیماری که تحت درمان با دارو یا زیر نظر پزشک هست نیازی نیست
تو این افراد بنا بر دستور پزشک حسب شرایط تعداد و زمان انجامش گفته میشه. به طور کلی دو بار در روز ( یکی صبح قبل خوردن داروها و دیگری غروب ) کفایت میکنه و بیشتر نیاز نیس و تفاوت قابل توجهی نداره.
در زمانهایی که نیاز به تغییر دوز داروها یا خود داروها وجود داره ممکنه پزشک موقتا برای یه هفته جهت ارزیابی وضعیت بیمار دستور چک بیشتری بده
هر چند اینجور بحثا مواردی هست که بین پزشکا اختلاف نظر وجود داره.
اما در مورد اینکه چک مکرر فشار خون سبب ایجاد عوارض جسمی و طبی برای فرد بشه ( جز در موارد خاصی مثل بیمارایی که کمبود کلسیم ، کمبود منیزیوم ، آلکالوز یا قلیایی بودن خون ، مخملک و بعضی بیماریهای نادر دارند ) چیزی گفته نشده
در سه مورد اول بالا چک فشار خون ممکنه سبب اسپاسم کارپوپدال و در مخملک ممکنه منجر به تشدید راشهای پوستی زیر ناحیه بستن کاف بشه
اینم عرض کنم که اگر مشکل و بیماری خاصی ندارن و صرفا جهت چکاپ خودشون فشار خونشون رو میگیرن چک روزانه معنا نداره - در این موارد به توصیه پزشک خانواده تون عمل کنید

Last edited:

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
ممنون. راستش بیماری خاصی نیست . ولی مادرم زیاد فشارش میره بالا و اگه خیلی بالا بره حالش خیلی بد میشه . کلا دکتر براش تجویز کرده که هر روز قرص لوازتن 25 که فشار را پایین میاره بخوره و میخوره . ولی اگه یکم ناراحت بشه سریع بالا میره. چند روز پیشم بالا رفت و 2 روز پایین نمیومد و رو 25 تا 17 بود .

من خودم یه فشار سنج خریدم که وقتی یکم حالش بد میشه فشارشو بگیرم که اگه بالا هست کنترلش کنیم نه اینکه خیلی بالا بره تا مشکل پیش بیاد

hooshi30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
راه درمان همه بیماری ها کم خوریست یا وگان خام گیاهخواری برخی داروها اعتیاد اور و موجب تشدید بیماری میشود

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
ممنون. راستش بیماری خاصی نیست . ولی مادرم زیاد فشارش میره بالا و اگه خیلی بالا بره حالش خیلی بد میشه . کلا دکتر براش تجویز کرده که هر روز قرص لوازتن 25 که فشار را پایین میاره بخوره و میخوره . ولی اگه یکم ناراحت بشه سریع بالا میره. چند روز پیشم بالا رفت و 2 روز پایین نمیومد و رو 25 تا 17 بود .

من خودم یه فشار سنج خریدم که وقتی یکم حالش بد میشه فشارشو بگیرم که اگه بالا هست کنترلش کنیم نه اینکه خیلی بالا بره تا مشکل پیش بیاد
فشار بالای 180 یا همون 18 رو حتما باید ببرید بیمارستان
کار درستی نبود فشار 250 رو تو خونه داشتید. احتمال بروز سکته داره خدای ناکرده

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
من در جنوب زندگی می کنم ومشکلی برای پسر برادر پیش امده
مشکل ان بیماری پوستی می باشه
زیر چشمهای ان لک های پوستی بوجود امده شبیه بیماری قارچ می باشد ولی فکر می کنم بیماری قارچی نباشه
ودر این مورد بیماری پوستی گزارشی از اخبار شبکه 3 ساعت 22 پخش می کرد در مورد بیماری پوستی که فکر کنم گفت هر 100نفر این بیماری می گیرند ویکی از راههای درمان ان هم سلول درمان می باشد اسم بیمارش نمی دانم وذهنم مشغول کرده این بیماری نداشته باشه
ودر ضمن در خانواده مان چننین اصلا وجود نداره یا
ارثی نیست
لطفا راهنمایی کنید

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اقاي دكتر مادر من تنگي نفس و آسم دارن

اين دستگاه هاي تصفيه هوا تاثيري مي تونه تو هواي خونه داشته باشه كه بگيرم براش؟!

ممنون

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
من در جنوب زندگی می کنم ومشکلی برای پسر برادر پیش امده
مشکل ان بیماری پوستی می باشه
زیر چشمهای ان لک های پوستی بوجود امده شبیه بیماری قارچ می باشد ولی فکر می کنم بیماری قارچی نباشه
ودر این مورد بیماری پوستی گزارشی از اخبار شبکه 3 ساعت 22 پخش می کرد در مورد بیماری پوستی که فکر کنم گفت هر 100نفر این بیماری می گیرند ویکی از راههای درمان ان هم سلول درمان می باشد اسم بیمارش نمی دانم وذهنم مشغول کرده این بیماری نداشته باشه
ودر ضمن در خانواده مان چننین اصلا وجود نداره یا
ارثی نیست
لطفا راهنمایی کنید
دوست من منظور شما از لکه یه همچین چیزیه ؟؟
af5a96f1cb6098bdfd33a4e3482c6503.jpg

توضیحی که دادید خیلی کلی بود ، لطفا یه عکس از ضایعه برام بفرستید ببینم بهتر کمک کنم

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اقاي دكتر مادر من تنگي نفس و آسم دارن

اين دستگاه هاي تصفيه هوا تاثيري مي تونه تو هواي خونه داشته باشه كه بگيرم براش؟!

ممنون
سلام
یکی از تشدید کننده های علایم آسم ریزگردهای موجود در هوا هستن
دستگاههای تصفیه هوای استاندارد با حذف یا کاهش ریزگردها می تونن خیلی در بیماران آسمی کمک کننده باشند ( با یک اگر بزرگ [emoji4] )
یعنی اگر استاندارد باشند . بعضی اوقات دستگاههای غیر استاندارد با کاهش بیش از حد رطوبت هوا یا تولید O3 باعث تشدید علایم میشن
پس قبل اون حتما باید از صحت عملکرد دستگاه اطمینان داشته باشید

عرفان 13

Registered User
لایک‌ها
3,494
سلام .
پدربزرگم بیمارستان بستری شده . میگن ریه ش آب آورده و غده بزرگی توی ریه شه . گفتن باید جراحی بشه . با توجه به کهولت سنش که 84 سالشه به نظرتون جراحی راه درستیه ؟ بهتر نیست به حال خودش بگذاریمش تا با شکافتن سینش و بیهوشی تو این سن بیشتر در معرض خطر قرار نگیره ؟!

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
:general507:
دوستان یه مشکلی داشتم اونم اینه که قلبم یه احساسی داره نوعی ضعف یا درد ولی زیاد درد نمیکنه!
مثل موقعی که آدم خیلی سردش میشه! (ولی دست میزنم گرمه!)
ولی من کلی آبجوش خوردم بازم قلبم همون حسه رو داره!
خیلی نگرانم میکنه!
معمولا شب ها اینجور میشم!
دستامم میلرزه!
احتمال میدین مشکلی باشه؟
@فمارا @alireza771 @barool

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
:general507:
دوستان یه مشکلی داشتم اونم اینه که قلبم یه احساسی داره نوعی ضعف یا درد ولی زیاد درد نمیکنه!
مثل موقعی که آدم خیلی سردش میشه! (ولی دست میزنم گرمه!)
ولی من کلی آبجوش خوردم بازم قلبم همون حسه رو داره!
خیلی نگرانم میکنه!
معمولا شب ها اینجور میشم!
دستامم میلرزه!
احتمال میدین مشکلی باشه؟
@فمارا @alireza771 @barool
درد قفسه سینه قلبی خصوصیاتش ایناس عزیزم :
نقطه ای نیس. یعنی فرد نمیتونه با نوک انگشتش محل دردو نشون بده بگه ایناهاش محلش اینجاس. افرادی که درد قلبی دارن بیشتر محل دردو با مشت نشون میدن، یعنی یه منطقه درد میکنه.
مثل شکل زیر :
1d7cf84219fb58baad1617c410569962.jpg

درد قلبی با فشار انگشت کیفیتش تغییر نمیکنه، یعنی رو قفسه سینه کسی فشار بدی بگه آخ دردم بیشتر شد این قلبی نیستو مربوط به جدار قفسه سینه اس

درد قلبی با نفس کشیدن کیفیتش عوض نمیشه، یعنی بگی نفس میکشم قفسه سینه ام بیشتر تیر میکشه اینم باز برمیگرده به مسایلی در دیواره قفسه سینه

درد قلبی با استراحت شدتش کم میشه و با فعالیت بیشتر میشه، سایر موارد شدتشون ثابته با این کارا

درد قلبی ممکنه به پشت ، به بازو و زیر فک تیر بکشه و با تهوع ، تعریق سرد و استفراغ همراه باشه

درد قلبی باید درد داشته باشی ، اسمش روش هست ، به جز دیابتی ها و افراد مسن و افرادی که قبلا سابقه سکته های مکرر داشتن بقیه همگی درد جز غالب هست

اینکه میگید سردتون میشه و دستتون میلرزه و احساس ضعف می کنید بیشتر به مسایل عصبی میخوره

گاهی اوقات آریتمی ها ( نامنظمی ضربان) علایمشون شبیه اضطرابه ( احساس تپش قلب ) ولی خوب تو اونا ضربان قلب نامنظمی داریم . و نبضتون نامنظم هست. در اضطراب ضربان بالا ولی منظم هست

با این حال اگر این حالت به شکل جدی اذییتون میکنه زمانی که این اتفاق افتاد میتونید برید نوار قلب بگیرید و اگر نرمال بود با توجه به اینکه دردتون هم تیپیک نیس نیاز به بررسی بیشتر از نظر قلبی نداره

نمی دونم پاسخم کافی بود یا خیر ؟

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
وبه پزشک متخص در بندرعباس مراجعه کردم بیماری پوستی (پیسه)تشخیص دادن
عکسی
که ازبیماری پوستی گذاشتین
مانند ان قسمت زیر چشم می باشد
و بروی دست وپشت گوش ان هم چند لکه وجود دارد
لطفا راهنمایی کنید در مورد پیشگیری ان و روشهای درمان ان
ایا درمان برای ان است امکان خوب شدن است چون 8 سال بیشتر سن نداره وبا بزرگ شدن بر روحیه ان تاثیره داره لطفا راهنمایی کنید

استانهای که دارای پزشک های متخص تری و دراری امکانت بیشتری هستند لطفا برام معرفی کنید
خواهش می کنم
اضطرای

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام .
پدربزرگم بیمارستان بستری شده . میگن ریه ش آب آورده و غده بزرگی توی ریه شه . گفتن باید جراحی بشه . با توجه به کهولت سنش که 84 سالشه به نظرتون جراحی راه درستیه ؟ بهتر نیست به حال خودش بگذاریمش تا با شکافتن سینش و بیهوشی تو این سن بیشتر در معرض خطر قرار نگیره ؟!
انتخاب اینکه بیمار درمان بشه یا نشه در مرحله اول به عهده شخص بیمار و سپس اولیای دمش هست
این مساله بیشتر از اینکه جنبه طبی داشته باشه بر میگرده به مسایل اخلاق پزشکی

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
واسه نفس تنگی و تعرق کف دست ناشی از استرس زیاد و ( پانیک ) چ کنیم
با تشکر
پانیک با استرس زیاد فرق داره ها.
پانیک مساویست با علایم استرس ( تپش قلب ، تعریق، دلشوره ، رنگ پریدگی )
به اضافه موارد زیر :
احساس مسخ شخصیت
احساس غیر واقعی بودن
احساس مردن قریب الوقوع
ترس از دیوانه شدن
احساس بی حس شدن اندامها

حالا شما دچار حمله پانیک هستید یا استرس ؟؟

ufont

لایک‌ها
4,086
پانیک با استرس زیاد فرق داره ها.
پانیک مساویست با علایم استرس ( تپش قلب ، تعریق، دلشوره ، رنگ پریدگی )
به اضافه موارد زیر :
احساس مسخ شخصیت
احساس غیر واقعی بودن
احساس مردن قریب الوقوع
ترس از دیوانه شدن
احساس بی حس شدن اندامها

حالا شما دچار حمله پانیک هستید یا استرس ؟؟
هر دو ب تشخیص خودم البته
حمله پانیک و استرس بعد و قبلش ک شایدم شده ی محرک برای وقوع حمله :|
دارو درمانی داره این مشکل؟ چ باید کرد

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
هر دو ب تشخیص خودم البته
حمله پانیک و استرس بعد و قبلش ک شایدم شده ی محرک برای وقوع حمله :|
دارو درمانی داره این مشکل؟ چ باید کرد
دارو درمانی داره
در اختلالات اضطرابی بیشتر داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین میدن . همراهش داروهای بنزودیازپینی ( خانواده دیازپام و دوستان :) هم میدن. چون اون دارو اصلیه ( سروتونینی ) 2 تا 4 هفته طول میکشه تا اثر کنه و البته در ابتدای مصرف ممکنه باعث تشدید موقتی علایم بشه
داروهای دیگه هم ممکنه بدن: بوسپیرون- پروپرانول- ونلافاکسین- و ...
شایعترین نسخه همینه که عرض کردم
تو کشورای پیشرفته گروه درمانی، شناخت درمانی، رفتار درمانی، روان درمانی حمایتی و ....
تو ایران نیس که پیشرفته ایم مستقیم میریم سر نسخه نویسی :)

ufont

لایک‌ها
4,086
دارو درمانی داره
در اختلالات اضطرابی بیشتر داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین میدن . همراهش داروهای بنزودیازپینی ( خانواده دیازپام و دوستان :) هم میدن. چون اون دارو اصلیه ( سروتونینی ) 2 تا 4 هفته طول میکشه تا اثر کنه و البته در ابتدای مصرف ممکنه باعث تشدید موقتی علایم بشه
داروهای دیگه هم ممکنه بدن: بوسپیرون- پروپرانول- ونلافاکسین- و ...
شایعترین نسخه همینه که عرض کردم
تو کشورای پیشرفته گروه درمانی، شناخت درمانی، رفتار درمانی، روان درمانی حمایتی و ....
تو ایران نیس که پیشرفته ایم مستقیم میریم سر نسخه نویسی :)
ماله کامپیوتر زیاده؟
افسردگی گرفتم امشبم پانیک شدم [emoji20]

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
درد قفسه سینه قلبی خصوصیاتش ایناس عزیزم :
نقطه ای نیس. یعنی فرد نمیتونه با نوک انگشتش محل دردو نشون بده بگه ایناهاش محلش اینجاس. افرادی که درد قلبی دارن بیشتر محل دردو با مشت نشون میدن، یعنی یه منطقه درد میکنه.
مثل شکل زیر :
1d7cf84219fb58baad1617c410569962.jpg

درد قلبی با فشار انگشت کیفیتش تغییر نمیکنه، یعنی رو قفسه سینه کسی فشار بدی بگه آخ دردم بیشتر شد این قلبی نیستو مربوط به جدار قفسه سینه اس

درد قلبی با نفس کشیدن کیفیتش عوض نمیشه، یعنی بگی نفس میکشم قفسه سینه ام بیشتر تیر میکشه اینم باز برمیگرده به مسایلی در دیواره قفسه سینه

درد قلبی با استراحت شدتش کم میشه و با فعالیت بیشتر میشه، سایر موارد شدتشون ثابته با این کارا

درد قلبی ممکنه به پشت ، به بازو و زیر فک تیر بکشه و با تهوع ، تعریق سرد و استفراغ همراه باشه

درد قلبی باید درد داشته باشی ، اسمش روش هست ، به جز دیابتی ها و افراد مسن و افرادی که قبلا سابقه سکته های مکرر داشتن بقیه همگی درد جز غالب هست

اینکه میگید سردتون میشه و دستتون میلرزه و احساس ضعف می کنید بیشتر به مسایل عصبی میخوره

گاهی اوقات آریتمی ها ( نامنظمی ضربان) علایمشون شبیه اضطرابه ( احساس تپش قلب ) ولی خوب تو اونا ضربان قلب نامنظمی داریم . و نبضتون نامنظم هست. در اضطراب ضربان بالا ولی منظم هست

با این حال اگر این حالت به شکل جدی اذییتون میکنه زمانی که این اتفاق افتاد میتونید برید نوار قلب بگیرید و اگر نرمال بود با توجه به اینکه دردتون هم تیپیک نیس نیاز به بررسی بیشتر از نظر قلبی نداره

نمی دونم پاسخم کافی بود یا خیر ؟
وسط سینه درد میکنه سمت چپ و راست هم همینطور!
زیر فک هم تیر میکشه! هر دوسمتش!
حالت تهوع هم بهم دست میده! ولی آخرین باری که بالا آوردم رو دقیقا یادم نمیاد!
احساسم مثله موقعی که سردم میشد تب و لرز میگرفتم میشد (تشنج بهش میگن؟) اما سردم نیست! ، احساس ضعف هم نمیکنم! ولی فکر میکنم ضعیف شدم نمیتونم کاری رو انجام بدم!
دستمم میلرزه! یعنی بعضی مواقع! الان نمی لرزه ولی دردش ادامه داره!

بالا