ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
چ کنم ؟ برم دکتر اعصاب ؟ روانپزشک ؟ چ دکتری برم ؟
دوز کامپیوتر خونت رفته بالا
علایم اوردوزه :-D
من سیگار هم میکشم
چ کنم ؟ برم دکتر اعصاب ؟ روانپزشک ؟ چ دکتری برم ؟
دوز کامپیوتر خونت رفته بالا
علایم اوردوزه :-D
اگه اذیتت میکنه و اگه میخوای اصولی درمان بشی مثل کشورای اروپایی اول برو پیش مشاور روانشناسچ کنم ؟ برم دکتر اعصاب ؟ روانپزشک ؟ چ دکتری برم ؟
من سیگار هم میکشم
اذیت میکنه دیگه ، کلا پاییز به بعد من مختل میشم افسردگیه فکر کنم نا امیدی و ...اگه اذیتت میکنه و اگه میخوای اصولی درمان بشی مثل کشورای اروپایی اول برو پیش مشاور روانشناس
متاسفانه همکارای روانپزشک ما سریعا دارو مینویسن
و این یه جور پاک کردن صورت مساله اس
بهترین درمان اختلالات اضطرابی امروزه شناخت رفتار درمانیه ( از نظر علمی ) که جایی خیلی کمی داره تو درمان در کشور ما
پس اول برو پزشک قلب چک بشیتشکر
وسط سینه درد میکنه سمت چپ و راست هم همینطور!
زیر فک هم تیر میکشه! هر دوسمتش!
حالت تهوع هم بهم دست میده! ولی آخرین باری که بالا آوردم رو دقیقا یادم نمیاد!
احساسم مثله موقعی که سردم میشد تب و لرز میگرفتم میشد (تشنج بهش میگن؟) اما سردم نیست! ، احساس ضعف هم نمیکنم! ولی فکر میکنم ضعیف شدم نمیتونم کاری رو انجام بدم!
دستمم میلرزه! یعنی بعضی مواقع! الان نمی لرزه ولی دردش ادامه داره!
نه متاسفانهاذیت میکنه دیگه ، کلا پاییز به بعد من مختل میشم افسردگیه فکر کنم نا امیدی و ...
پس برم روانشاس خوب ، توی اصفهان شما کسی رو سراغ نداری احیانا
پ ن : من چطور تشکر کنم از شما ؟
اقا مرسی ..نه متاسفانه
کسیو اون طرفا نمیشناسم
خواهش میکنم
کار خاصی نکردم
تو اینترنت سرچ کنید علایم افسردگی فصلی رو بخونید . به صورت علایم افسردگیه اون
به صورت پانیک نیس
خیلی کلیه این مقوله :-Dاقا مرسی ..
یکی از اشناها هم جلو چشمش خودش میگه جرقه میزنه یچیزی ماله چی هست ؟
ممنون از پاسختونانتخاب اینکه بیمار درمان بشه یا نشه در مرحله اول به عهده شخص بیمار و سپس اولیای دمش هست
این مساله بیشتر از اینکه جنبه طبی داشته باشه بر میگرده به مسایل اخلاق پزشکی
ببینید در صورتی که P.E ناشی از بدخیمی وجود داشته باشه ، دیگه جراحی فایده ای نداره چون متاستاز داده به پلور که باعث تجمع مایع شدهممنون از پاسختون
بیشتر هدفم از سوال این بود که بفهمم عمل جراحی تو این مورد خاص بهتر جواب میده یا شیمی درمانی و اشعه ؟
در ضمن تشخیص دقیق P.E هستش .
جواب کامل رو آقای دکتر عیرضا داده من دیگه حرفی ندارم!:general507:
دوستان یه مشکلی داشتم اونم اینه که قلبم یه احساسی داره نوعی ضعف یا درد ولی زیاد درد نمیکنه!
مثل موقعی که آدم خیلی سردش میشه! (ولی دست میزنم گرمه!)
ولی من کلی آبجوش خوردم بازم قلبم همون حسه رو داره!
خیلی نگرانم میکنه!
معمولا شب ها اینجور میشم!
دستامم میلرزه!
احتمال میدین مشکلی باشه؟
@فمارا @alireza771 @barool
دوشنبه 1 پروپانولول 20 خورده بودم تا همین دیشب و تقریبا الان این حس رو دارم!جواب کامل رو آقای دکتر عیرضا داده من دیگه حرفی ندارم!
آتل بستن واسه دررفتگی ه!دوستان من مچ دست راستم شکسته الان تو گچه نمیتونم کاری انجام بدم بهتر نیست گچ رو باز کنم آتل ببندم؟
جوابی ندادیدخیلی کلیه این مقوله :-D
بیماریهای اعصاب و چشمی باعثش ممکنه بشن. برام علایم دقیقشو پخ کن . راهنماییت کنم.
اتفاقا پروپرانولول اون علایمی رو که گفتید مثل نگرانی و استرس و لرزش دست تپش رو کم می کنهدوشنبه 1 پروپانولول 20 خورده بودم تا همین دیشب و تقریبا الان این حس رو دارم!
میتونه به خاطر ایندارل باشه؟ اونم این همه مدت؟
پخ شد
بهترین درمان برای شکستگی مچ دست ( بهش میگیم شکستگی اسمیت ) جا اندازی و گچ گیریهدوستان من مچ دست راستم شکسته الان تو گچه نمیتونم کاری انجام بدم بهتر نیست گچ رو باز کنم آتل ببندم؟