• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
خیلی ممنون از پاسختون.قسمت قرمز رنگ را میشه توضیح بدین چی هست؟
ببینید درمانهای موضعی هم برای آکنه وجود داره
مثل محلولهای کلیندامایسین و کرم و ژل ترتینویین
یعنی دارویی که نیاز نیس بخوری. موضعی ( روی پوست ) مصرف میشه

عمو بيژن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
68
سلام من يه بيماري بوستي دارم كه تو فصل زمستون خودشو بيشتر نشون ميده
روي انگشت هاي دست راستم و بيشتر مفاصل انگشت ها و جاهاي چين دار شروع ميكنه به خشك شدن و پوسته پوسته شدنه ريز و خارش هم داره وقتي چيز ترش يا شور بهش ميخوره بيشتر ميخاره من چند تا پماد بهش زدم يكم بهتر ميشه ولي دوباره زنده ميشه واذيت ميكنه
الان حدود 3-4 ساله اين بيماري تو دستم هست اما خفيفه و فقط وقتي عود ميكنه يه مقدار اذيت ميكنه .حالت مسري هم داري چون اول فقط انگشت وسطي بود بعد سرايت كرد به انگشت هاي ديگه
اسم ابن عارضه چيه؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستانی که پاشون میخچه یا پینه زده دوای دردش فقط و فقطو فقط سیر هست!!!
انواع چسب خارجی و ایرانیو پماد و محلول زدم جواب نداد اما یا یه هفته سیر خام رو رنده کردن مالیدن روش کلا ریشه میخچه ها سوخت گ از بین رفت :)

My own Life!

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا من چند ماه هست که باد شکمم زیاد شده . یعنی در طول روز بارها خالی میکنم حتی بعضی وقتا فاصله بینشون 10 دقیقه کمتر میشه . خیلی زیاد شده قبلا اینجور نبودم. غذا هم همونا که قبلا میخوردم میخورم .

مشکل چیه

aploon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستانی که پاشون میخچه یا پینه زده دوای دردش فقط و فقطو فقط سیر هست!!!
انواع چسب خارجی و ایرانیو پماد و محلول زدم جواب نداد اما یا یه هفته سیر خام رو رنده کردن مالیدن روش کلا ریشه میخچه ها سوخت گ از بین رفت :)

My own Life!
من هم امروز رفتم دکتر عمومی میخچه کنار انگشت پام زده دکتر گفت بخوای عمل کنی اذیت میشی .فقط قطره اسید سالیسیلیک داده .
میخچه من اندازه یه نخود روی انگشت پام هست حدودن 6 ماه.
از امروز سیر هم میزنم ببینیم چی میشه کسی دیگه تجربه ای داره من رو ارشاد کنه در این باره .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
من هم امروز رفتم دکتر عمومی میخچه کنار انگشت پام زده دکتر گفت بخوای عمل کنی اذیت میشی .فقط قطره اسید سالیسیلیک داده .
از امروز سیر هم میزنم ببینیم چی میشه کسی دیگه تجربه ای داره من رو ارشاد کنه در این باره .
از نظر تجربی همین سیری که دوستمون فرمودن عالیه
سیر رو باید از وسط نصف کنید
داخلش به میخچه بخوره

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ببين اين سير معجزه ميكنه
روزي يه بار سير خام رو رنده كن بزار رو ميخچه با دستمال ببند بزار نيم ساعت يه ربع باشه همچي ميره به خوردش حسابي
بعد باز كن پاتو بشور
اول ميزدم اصلا فكرشم نميكردم اوكي بشه چون نزديك 6و7 تا بود كف پام روي پام
بزن بعد يه هفته انگار سوزونديش كاملا محو ميشه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
ببين اين سير معجزه ميكنه
روزي يه بار سير خام رو رنده كن بزار رو ميخچه با دستمال ببند بزار نيم ساعت يه ربع باشه همچي ميره به خوردش حسابي
بعد باز كن پاتو بشور
اول ميزدم اصلا فكرشم نميكردم اوكي بشه چون نزديك 6و7 تا بود كف پام روي پام
بزن بعد يه هفته انگار سوزونديش كاملا محو ميشه
پیرو فرمایشات این دوستمون بگم یه ضایعاتی داریم به اسم Acrochordon
شبیه زگیله
ولی زگیل نیست
من اتفاقا برای اونا به مریضا میگفتم سیر بزنن تاثیر زیادی داشت و راضی بودن
اما تاثیرش رو میخچه رو که آقا سعید ظاهرا دیدن
پس رو اونم تایید میشه
هر چند تو کتابای پزشکی ما چیزی در این مورد نیست و قضیه تجربیه
ولی احتمالا باید تو طب سنتی باشه که در اون زمینه اطلاعات بنده کافی نیست
آکروکوردون یه همچین ضایعه ای هست:
a806d3426d2389ea04b819dee8aa75df.jpg

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا من چند ماه هست که باد شکمم زیاد شده . یعنی در طول روز بارها خالی میکنم حتی بعضی وقتا فاصله بینشون 10 دقیقه کمتر میشه . خیلی زیاد شده قبلا اینجور نبودم. غذا هم همونا که قبلا میخوردم میخورم .

مشکل چیه

کسی جواب نداره

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان کسی معنیه این رو میدونه :
Lumbar MRI Without Contrast : Reveals :
From L3-L4 To L5-S1 Levels , Disc Dehydration And Minimal Disc Bulging Are Present
At L5-s1 Level , Modic Type I Endplate Changes And Mild Grade I Spondylisthesis Are Also Present

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام بر پزشکان پی تی
مادر من درد شدید زانو داره خودش میگه به سمت داخل زانو هست و دردی شبیه شکستگی احساس میکنه.
چیزهایی که از سرچ کردن فهمیدم مربوط میشه به کیسه هایی که بین استخوان های زانو قرار گرفتن و درمانش رو کمپرس آب سرد نوشته بود.
نظر شماچیه؟

yesno220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
655
سلام بر پزشکان پی تی
مادر من درد شدید زانو داره خودش میگه به سمت داخل زانو هست و دردی شبیه شکستگی احساس میکنه.
چیزهایی که از سرچ کردن فهمیدم مربوط میشه به کیسه هایی که بین استخوان های زانو قرار گرفتن و درمانش رو کمپرس آب سرد نوشته بود.
نظر شماچیه؟

عضلات همسترینگ رو تقویت کنده با انقباض و انبساط درجا. اگه بتونی یه دستگاه EMS/TENS بگیری که توی خونه فیزیوتراپی کنه خیلی جواب میده چون بدون حرکت فیزیکی مفصل، عضلات رو تقویت میکنه. راه رفتن تو آب هم میتونه مفید باشه. از پله بالا و پایین رفتن پرهیز کنه

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سلام
من معدم به شدت استرسی شده تا یکم استرس میگیرم سریع درد میگیره احساس شدید دلشوره پیدا میکنم حالم خراب میشه اروم قرار نمیگیرم
یه مدت دانشجویی زندگی کردم از خوردن بعضی غذاها هم به شدت حالم بد میشه قیمه قرمه سبزی و ....
دقیقا زیر قفسه سینم و بالای شکمم اذیتم میکنه حتی میکشه به سمت قلبم بعضی وقتا حالم خیلی بده چیکار کنم

اشئهی12

Registered User
لایک‌ها
106
سلام من سه شنبه ظهر خوابم برده بود وقتی بیدار شدم ابریزش بینی داشتم بعد شب خوابیدم بیدار شدم همین وضعیت بود ولی وقتی رفتم مدرسه بعد از یکی دوساعت سر درد شدیدی تو قسمت پیشانی و دو طرف سرم داشتم رفتم خونه هیچی نتونستم بخورم از حالت تهوع مستقیم خوابیدم از سر درد شدید هر ده دقیقه یبار بیدار میشدم بدنم داغ داغ بود رفتم دکتر یه سرم داد توش دوتا امپول زد و سه تا پنی سیلین داد بعد سرم حالم بهتر بود اومدم کته ماست خوردم ولی وقتی بلند میشدم مغزم تیک میزد خیلی بد بود دوباره فردا تب شدید و سردرد داشتم الان پنی سیلین دومو زدم ولی تغییری نکردم به نظرتون چیکار کنم راستی یه کدئین و ستریزین هم داده سینمم خص خص میکنه

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من مشکل دندان دارم

دندان ها من شکننده و حساس هست با کوچکترین فشاری یه تیکه اش میشکنه فرداش میبنی سیاه شده و خیلی از قسمت دندون شکسته و خورد شده مثلا چند وقت پیش 2 بار دهان شویه زدم بار اول سوخت فکر کردم بخاطر عادت نداشتنه باز دوم که زدم درد گرفت بعد دندونم سیاه شد فرداش شکست الانم فقط ریشه اش مونده

دندان هام که میشکنه مثلا از 100 درصد دندان 30 درصد مونده اون 30 درصد یه چند روز درد داره بعد ساکت میشه و همون 30 درصد تا 1 سال خورده ای بدون درده و بدون شکستن بیشتر میمونه . دندان هامو ترمیم و پر کردم اما بازم میشکنن اما با تعجب لثه هام خیلی محکم به دندونم چسبیدن برای کشیدن دندون هر بار پدرم در میاد به زور دندون هامو میکشن

اینم بگم به ندرت چرک میکنن چون ریشه ها سالم میمونن

چند سال پیش برای کار رفتم شهرستان مطب یه دکتر متخصص رفتم بعد از معاینه و ...... گفت نباید مسواک بزنم و فقط باید جرم گیری کنم و دهنمو با آب نمک بشورم دارو هایی هم داد که طی مصرف بهم اثر نکرد

بعد که برگشتم تهران و پشت گوش اندازی . با اینکه 27 سالمه 6 تا دندون کشیده دارم 3 تا دندون شکسته هم الان دارم همه دندون شکسته هامو قبلا ترمیم کرده بودم بازم خرد شدن به غیر از یه دندون که با دهان شویه شکست

مریضیم چیه؟ راه درمانی هست؟ بخدا خسته شدم ( انگار فقط نصف بالا دندونم اینطوریه )

میرم دندان پزشک میگم دندانمو بکش قبول نمیکنن میگم مشکلم اینه میگن نه دندانت ریشه اش سالمه ترمیم میشه کرد اما نمیدونن من درست کنم دوباره میشکنن

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864

مشکل چیه
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه و این نشونی به خودی خود بیماری نیست . تاثیر مواد غذایی مهمه مثلا نوشیدنی گازدار از اصلی ترین دلیلش هست . بعضی بیمارها هم باعث میشن مثل انسداد روده یا کرون.

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
من معدم سوزش شدید داره
هر وقت میدوم زیر دنده هام سمت چپ درد میکنه
بعضی وقتا نمیتونم خوب غذا بخورم، بعضی وقتا واقعا گرسنمه ولی بعد از چند قاشق/لقمه سریعا سیر میشم و دیگه نمیتونم خوب غذا بخورم
معمولا هم افونت دارم

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوستان کسی معنیه این رو میدونه :
Lumbar MRI Without Contrast : Reveals :
From L3-L4 To L5-S1 Levels , Disc Dehydration And Minimal Disc Bulging Are Present
At L5-s1 Level , Modic Type I Endplate Changes And Mild Grade I Spondylisthesis Are Also Present

عزیزم MRI مهره های کمر هست، از مهره سوم کمر به پایین دچار برجستگی یا بیرون زدگی دیسک های بین مهره ای شده
و در آخرین مهره کمر هم دچار ضایعه اسپوندیلولیستزیس خفیف ( ترک خوردگی بخشی از مهره همراه با لیز خوردن خفیف روی مهره زیرین) شده

بیرون زدگی دیسک که در صورت نداشتن علایم نیاز به کاری نداره
ولی جهت مورد دوم ( اسپوندیلولیستزیس) حتما به ارتوپد یا جراح ستون فقرات مراجعه کنید. چون عدم رعایت باعث جابه جایی بخش ترک خورده و لغزش بیشتر مهره روی مهره زیرین میشه که طبعا دردسرای خاص خودش رو داره

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام بر پزشکان پی تی
نظر شماچیه؟
درد قسمت داخلی زانو می تونه دلایل زیادی داشته باشه
مثلا پارگی لیگامان صلیبی داخلی، آسیب منیسک، تاندونیت ها و بورسیت آنسرین. کیست منیسک هم یکی از دلایلش هست
باید معاینه بشه تا اظهار نظر دقیق کرد
در مورد بورسیت آنسرین یا بورسیت پنجه غازی هم مطالعه بفرمایید علایمش رو با ایشون تطبیق بدید ببینید کدوم شبیه تره

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
من معدم به شدت استرسی شده تا یکم استرس میگیرم سریع درد میگیره احساس شدید دلشوره پیدا میکنم حالم خراب میشه اروم قرار نمیگیرم
یه مدت دانشجویی زندگی کردم از خوردن بعضی غذاها هم به شدت حالم بد میشه قیمه قرمه سبزی و ....
دقیقا زیر قفسه سینم و بالای شکمم اذیتم میکنه حتی میکشه به سمت قلبم بعضی وقتا حالم خیلی بده چیکار کنم
برای همچین مواقعی توصیه می کنم از قرص کلیدینیوم-C به همراه ایندرال 10 میلی گرم استفاده کنید
البته طبعا این علامت درمانیه و کار اصولی تر اینه که خودتون رو از شرایط پرفشار دور نگه دارید دوست من

بالا