• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
دوستان کسی تجربه کرایولیپولیز و یا لیزرلیپولیز داره ؟
من در مورد هر دوش تحقیق کردم ولی به نتیجه درستی نرسیدم . هر کلینیک یا دکتری که روش خودش رو انجام میده ، همون رو بهتر میدونه .

از آخر کدوم بهتره ؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام من سه شنبه ظهر خوابم برده بود وقتی بیدار شدم ابریزش بینی داشتم بعد شب خوابیدم بیدار شدم همین وضعیت بود ولی وقتی رفتم مدرسه بعد از یکی دوساعت سر درد شدیدی تو قسمت پیشانی و دو طرف سرم داشتم رفتم خونه هیچی نتونستم بخورم از حالت تهوع مستقیم خوابیدم از سر درد شدید هر ده دقیقه یبار بیدار میشدم بدنم داغ داغ بود رفتم دکتر یه سرم داد توش دوتا امپول زد و سه تا پنی سیلین داد بعد سرم حالم بهتر بود اومدم کته ماست خوردم ولی وقتی بلند میشدم مغزم تیک میزد خیلی بد بود دوباره فردا تب شدید و سردرد داشتم الان پنی سیلین دومو زدم ولی تغییری نکردم به نظرتون چیکار کنم راستی یه کدئین و ستریزین هم داده سینمم خص خص میکنه
دچار سینوزیت حاد شدید دوست من
این علایمی که گفتید علایم سینوزیت حاد هست
سعی کنید هوای سرد نخوره به صورتتون
بخور بدید
و آنتی بیوتیک ها رو مصرف کنید
درمانش هم یکی دو روزه نیست
5 الی 7 روز طول میکشه تا بهبودی حاصل کنید

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
من معدم سوزش شدید داره
هر وقت میدوم زیر دنده هام سمت چپ درد میکنه
بعضی وقتا نمیتونم خوب غذا بخورم، بعضی وقتا واقعا گرسنمه ولی بعد از چند قاشق/لقمه سریعا سیر میشم و دیگه نمیتونم خوب غذا بخورم
معمولا هم افونت دارم
سلام
به نظرم با توجه به علایمتون بهتره از نظر عفونت هلیکوباکتر پیلوری چک بشید( عفونت باکتریال معده )

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
خانوادگی از عمو و پدر گرفته تا پسر عمو ها مشکل دیسک داریم که خدارو شکر منم به ارث بردم و اینم ریپورت Conclusion ام آر آی من :
left paracentral disc extrusion at l3/l4 level with neural compromise
right paracentral disc extrusion at l4/l5 level with neural compromise
رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب عکس های MRI رو دید گفت نیاز به جراحی داری و نمیتونم ریسک کنم که بگم نه نیاز نیست.
والا من عمرا" نمیخوام جراحی کنم دیسک رو چون میدونم 3 سال اول خوبی بعد دوباره میشی مثل روز اول با این فرق که مهره هات جوش میخوره و هزار مکافات بعد عمل داری!
از اون دکتر عزیز هم کم نزاشت واسم و گفت احتمال فلج شدن و این مسائل هست! میخوام بدونم با شرایط فعلیم باید چجوری مراعات کنم و میشه بدون عمل کردن شرایط رو بهتر کرد؟!
ورزش ها و یا درمان هایی هست که دوستان با تجربه بهم پیشنهاد بدن؟ 22 سالم هست.

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
دکتر اضطراب هم مثل افسردگی فصلی داره؟
از پاییز به اینور دچار ضربان نامنظم قلب و تنگی نفس شدم
بدون هیچ دلیل خاصی
به نظرتون لازمه برم دکتر؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
خانوادگی از عمو و پدر گرفته تا پسر عمو ها مشکل دیسک داریم که خدارو شکر منم به ارث بردم و اینم ریپورت Conclusion ام آر آی من :
left paracentral disc extrusion at l3/l4 level with neural compromise
right paracentral disc extrusion at l4/l5 level with neural compromise
رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب عکس های MRI رو دید گفت نیاز به جراحی داری و نمیتونم ریسک کنم که بگم نه نیاز نیست.
والا من عمرا" نمیخوام جراحی کنم دیسک رو چون میدونم 3 سال اول خوبی بعد دوباره میشی مثل روز اول با این فرق که مهره هات جوش میخوره و هزار مکافات بعد عمل داری!
از اون دکتر عزیز هم کم نزاشت واسم و گفت احتمال فلج شدن و این مسائل هست! میخوام بدونم با شرایط فعلیم باید چجوری مراعات کنم و میشه بدون عمل کردن شرایط رو بهتر کرد؟!
ورزش ها و یا درمان هایی هست که دوستان با تجربه بهم پیشنهاد بدن؟ 22 سالم هست.
دیسک مهره ها همراه با علایم فشاری یا ایجاد تنگی در کانال عصبی ( Neural Compromise ) باید حتما جراحی بشه ( اندیکاسیون مطلق جراحی هست ). توصیه می کنم حتما به توصیه های پزشکتون عمل کنید .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دکتر اضطراب هم مثل افسردگی فصلی داره؟
از پاییز به اینور دچار ضربان نامنظم قلب و تنگی نفس شدم
بدون هیچ دلیل خاصی
به نظرتون لازمه برم دکتر؟
چیزی تحت عنوان اضطراب فصلی در طبقه بندی بیماریهای اعصاب و روان گفته نشده
ضربان قلب نامنظم ( اگر تشخیصتون درست باشه و واقعا نامنظم هست ) همراه با علایمی مثل تنگی نفس بیشتر آریتمی قلبی رو مطرح می کنه( مثل فیبریلاسیون دهلیزی)
توصیه می کنم به پزشک داخلی یا قلب مراجعه کنید
اضطراب سبب افزایش ضربان قلب به صورت منظم میشه ( تاکی کاردی سینوسی ) و ایجاد نامنظمی در ضربان نمیکنه ( مگر اینکه با اختلالات الکتریکی قلبی همراه باشه)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوستان کسی تجربه کرایولیپولیز و یا لیزرلیپولیز داره ؟
من در مورد هر دوش تحقیق کردم ولی به نتیجه درستی نرسیدم . هر کلینیک یا دکتری که روش خودش رو انجام میده ، همون رو بهتر میدونه .

از آخر کدوم بهتره ؟
سلام
در مورد سوال شما چون از دوستانی که تجربه اش رو داشتند سوال فرمودید پاسخ ندادم. و اظهار نظر رو میزاریم که دوستانی که انجامش دادن بگن
فقط این نکته رو عرض کنم که در مورد اینکه کدوم بهتر هست نمیشه اظهار نظر قاطع داد
چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند
به همین دلیل ممکنه نظرات مختلف بشنوید
ولی چیزی که قطعی هست اینه که عوارض کرایو کمتره و سختی برای بیمار بوجود نمیاره

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
سلام
در مورد سوال شما چون از دوستانی که تجربه اش رو داشتند سوال فرمودید پاسخ ندادم. و اظهار نظر رو میزاریم که دوستانی که انجامش دادن بگن
فقط این نکته رو عرض کنم که در مورد اینکه کدوم بهتر هست نمیشه اظهار نظر قاطع داد
چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند
به همین دلیل ممکنه نظرات مختلف بشنوید
ولی چیزی که قطعی هست اینه که عوارض کرایو کمتره و سختی برای بیمار بوجود نمیاره
امروز با یک دکتر صحبت میکردم میگفت : شما وقتی لیزرلیپولیز انجام میدی همونجا چربی خارج میشه و نتیجش همونجا مشخصه . اما بعد کرایو ، بیاد صبر کنی تا چربی ها دفع بشن و زمانبره
یک دکتر دیگه هم در اینترنت میخوندم که نوشته بود کرایو درمان قطعیه چون سلولهای چربی رو کلا نابود میکنه

موندم بینشون کدوم رو انتخاب کنم

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
امروز با یک دکتر صحبت میکردم میگفت : شما وقتی لیزرلیپولیز انجام میدی همونجا چربی خارج میشه و نتیجش همونجا مشخصه . اما بعد کرایو ، بیاد صبر کنی تا چربی ها دفع بشن و زمانبره
یک دکتر دیگه هم در اینترنت میخوندم که نوشته بود کرایو درمان قطعیه چون سلولهای چربی رو کلا نابود میکنه

موندم بینشون کدوم رو انتخاب کنم
در لیزرلیپولیز با لیزر چربی ها ذوب میشن و بعدش باید ساکشن بشن سلولهای چربی آب شده . بنابراین روش تهاجمی تریه
ولی تو کرایو صرفا سلولهای چربی در معرض دمای پایین و انجماد قرار می گیرن و کم کم از بین میرن و توسط خود بدن سلولهای فریز شده پاکسازی میشن
پس اگرچه درمان کرایو لحظه ای نیست و طول میکشه اما تهاجمی نیست، عوارض کمتری داره، و روش منطقی تریه ( نظر شخصی)
ضمنا اینم بگم کرایو بیشتر به درد توده های حجیم چربی میخوره( اینایی که چربی شکمشونو میتونن با دست بگیرن ) . برای لایه های نازک چربی (که تو دست نمیاد) لیزر بهتره.
تو کرایو شما نه نیاز به استفاده از روشهای بی حسی دارید و نه بعدش نیاز به استراحت. در حالی که در لیزر اینطور نیست

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
آقا من چند روز پیش سرما خوردم و بعدش که خوب شدم تا به امروز که 7 هشت روزی میشه سرفه هام مونده تو گلوم و خوبم نمیشه :general108:
یکمی هم خلط دار هست :general108:

کسی تجربه ای داره که چه دارویی باید خورد ؟ یا باید برم پیش متخصص ؟ اگه آره پیش چه متخصصی باید برم ؟
البته ترجیح میدم نرم چون اصلا حوصله اشو ندارم :(

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
تا یک ماه و حتی بیشتر هم ممکنه طول بکشه! اگه خیلی اذیت میشی شربت های ضد سرفه بخور. وگرنه باش بساز تا دورش طی بشه.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
آقا من چند روز پیش سرما خوردم و بعدش که خوب شدم تا به امروز که 7 هشت روزی میشه سرفه هام مونده تو گلوم و خوبم نمیشه :general108:
یکمی هم خلط دار هست :general108:

کسی تجربه ای داره که چه دارویی باید خورد ؟ یا باید برم پیش متخصص ؟ اگه آره پیش چه متخصصی باید برم ؟
البته ترجیح میدم نرم چون اصلا حوصله اشو ندارم :(

تا یک ماه و حتی بیشتر هم ممکنه طول بکشه! اگه خیلی اذیت میشی شربت های ضد سرفه بخور. وگرنه باش بساز تا دورش طی بشه.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

پاسخ این دوستمون تایید میشه
سرفه های بعد عفونت ویروسی مجاری تنفسی فوقانی ممکنه حتی تا 8 هفته هم طول بکشه
در این موارد می تونید شربتهای ضد سرفه گیاهی مثل تیمیان یا تیمکس یا برونکو تی دی یا برونکوباریج استفاده کنید
اگر سرفه به اینها جواب نداد اسپری داخل بینی کرومولین استفاده کنید
چون ترشح پشت حلق هم دارید شستشوی بینی با سرم نمکی ولرم هم بسیار تاثیر گذار هست
ضمنا از مواد غذایی تحریک کننده ( ادویه جات و سرخ کردنی و غذاهای پرچرب و ترشیجات) پرهیز کنید که باعث تشدید سرفه میشه

ویرایش: یادم رفت اون قسمت سوالو جواب بدم. متخصص ENT ( گوش و حلق و بینی)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
پاسخ این دوستمون تایید میشه
سرفه های بعد عفونت ویروسی مجاری تنفسی فوقانی ممکنه حتی تا 8 هفته هم طول بکشه
در این موارد می تونید شربتهای ضد سرفه گیاهی مثل تیمیان یا تیمکس یا برونکو تی دی یا برونکوباریج استفاده کنید
اگر سرفه به اینها جواب نداد اسپری داخل بینی کرومولین استفاده کنید
چون ترشح پشت حلق هم دارید شستشوی بینی با سرم نمکی ولرم هم بسیار تاثیر گذار هست
ضمنا از مواد غذایی تحریک کننده ( ادویه جات و سرخ کردنی و غذاهای پرچرب و ترشیجات) پرهیز کنید که باعث تشدید سرفه میشه

ویرایش: یادم رفت اون قسمت سوالو جواب بدم. متخصص ENT ( گوش و حلق و بینی)
فکر کنم منشا باکتریایی داشته باشه آزیترومایسین جواب نمیده ؟
چون سرماخوردگیم علائم باکتریایی داشت میگم

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
دکتر جان فلوکستین و اگزازپام دکتر برامون تجویز کرده
به نظرتون وابستگی ندارن؟
میتونن درمان باشن یا باید همیشه مصرف بشن؟
کمتر از مقدار تجویزی دکتر مصرف کنم بهتر نیست؟

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من وقتی ماکارونی میخورم به احتمال 80% بعدش دل درد میشم (چه تو خونه چه بیرون)
البته بچه که بودم این مشکل رو نداشتم
میشه راهنمایی کنید که مشکل چیه؟ یا حداقل چیزی هست که همراه ماکارونی بخورم تا هزمش بهتر بشه و دل درد نشم؟
ممنون

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
فکر کنم منشا باکتریایی داشته باشه آزیترومایسین جواب نمیده ؟
چون سرماخوردگیم علائم باکتریایی داشت میگم
اگر منشا باکتریال داشته باشه ممکنه آنتی بیوتیکهای مختلفی تجویز بشه که یکیش آزیترو هست. وجود تب بالا و علایم عمومی پر سر و صدا احتمال باکتریال بودن رو بیشتر میکنه. تشخیص با پزشک هست

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دکتر جان فلوکستین و اگزازپام دکتر برامون تجویز کرده
به نظرتون وابستگی ندارن؟
میتونن درمان باشن یا باید همیشه مصرف بشن؟
کمتر از مقدار تجویزی دکتر مصرف کنم بهتر نیست؟
میتونن درمان باشن و نیاز به مصرف دایمی نیست. پزشک دارو رو ناگهان قطع نمیکنه که دچار عوارض بشید

بالا