دچار سینوزیت حاد شدید دوست منسلام من سه شنبه ظهر خوابم برده بود وقتی بیدار شدم ابریزش بینی داشتم بعد شب خوابیدم بیدار شدم همین وضعیت بود ولی وقتی رفتم مدرسه بعد از یکی دوساعت سر درد شدیدی تو قسمت پیشانی و دو طرف سرم داشتم رفتم خونه هیچی نتونستم بخورم از حالت تهوع مستقیم خوابیدم از سر درد شدید هر ده دقیقه یبار بیدار میشدم بدنم داغ داغ بود رفتم دکتر یه سرم داد توش دوتا امپول زد و سه تا پنی سیلین داد بعد سرم حالم بهتر بود اومدم کته ماست خوردم ولی وقتی بلند میشدم مغزم تیک میزد خیلی بد بود دوباره فردا تب شدید و سردرد داشتم الان پنی سیلین دومو زدم ولی تغییری نکردم به نظرتون چیکار کنم راستی یه کدئین و ستریزین هم داده سینمم خص خص میکنه
سلاممن معدم سوزش شدید داره
هر وقت میدوم زیر دنده هام سمت چپ درد میکنه
بعضی وقتا نمیتونم خوب غذا بخورم، بعضی وقتا واقعا گرسنمه ولی بعد از چند قاشق/لقمه سریعا سیر میشم و دیگه نمیتونم خوب غذا بخورم
معمولا هم افونت دارم
دیسک مهره ها همراه با علایم فشاری یا ایجاد تنگی در کانال عصبی ( Neural Compromise ) باید حتما جراحی بشه ( اندیکاسیون مطلق جراحی هست ). توصیه می کنم حتما به توصیه های پزشکتون عمل کنید .خانوادگی از عمو و پدر گرفته تا پسر عمو ها مشکل دیسک داریم که خدارو شکر منم به ارث بردم و اینم ریپورت Conclusion ام آر آی من :
left paracentral disc extrusion at l3/l4 level with neural compromiseرفتم پیش متخصص مغز و اعصاب عکس های MRI رو دید گفت نیاز به جراحی داری و نمیتونم ریسک کنم که بگم نه نیاز نیست.
right paracentral disc extrusion at l4/l5 level with neural compromise
والا من عمرا" نمیخوام جراحی کنم دیسک رو چون میدونم 3 سال اول خوبی بعد دوباره میشی مثل روز اول با این فرق که مهره هات جوش میخوره و هزار مکافات بعد عمل داری!
از اون دکتر عزیز هم کم نزاشت واسم و گفت احتمال فلج شدن و این مسائل هست! میخوام بدونم با شرایط فعلیم باید چجوری مراعات کنم و میشه بدون عمل کردن شرایط رو بهتر کرد؟!
ورزش ها و یا درمان هایی هست که دوستان با تجربه بهم پیشنهاد بدن؟ 22 سالم هست.
چیزی تحت عنوان اضطراب فصلی در طبقه بندی بیماریهای اعصاب و روان گفته نشدهدکتر اضطراب هم مثل افسردگی فصلی داره؟
از پاییز به اینور دچار ضربان نامنظم قلب و تنگی نفس شدم
بدون هیچ دلیل خاصی
به نظرتون لازمه برم دکتر؟
سلامدوستان کسی تجربه کرایولیپولیز و یا لیزرلیپولیز داره ؟
من در مورد هر دوش تحقیق کردم ولی به نتیجه درستی نرسیدم . هر کلینیک یا دکتری که روش خودش رو انجام میده ، همون رو بهتر میدونه .
از آخر کدوم بهتره ؟
امروز با یک دکتر صحبت میکردم میگفت : شما وقتی لیزرلیپولیز انجام میدی همونجا چربی خارج میشه و نتیجش همونجا مشخصه . اما بعد کرایو ، بیاد صبر کنی تا چربی ها دفع بشن و زمانبرهسلام
در مورد سوال شما چون از دوستانی که تجربه اش رو داشتند سوال فرمودید پاسخ ندادم. و اظهار نظر رو میزاریم که دوستانی که انجامش دادن بگن
فقط این نکته رو عرض کنم که در مورد اینکه کدوم بهتر هست نمیشه اظهار نظر قاطع داد
چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند
به همین دلیل ممکنه نظرات مختلف بشنوید
ولی چیزی که قطعی هست اینه که عوارض کرایو کمتره و سختی برای بیمار بوجود نمیاره
در لیزرلیپولیز با لیزر چربی ها ذوب میشن و بعدش باید ساکشن بشن سلولهای چربی آب شده . بنابراین روش تهاجمی تریهامروز با یک دکتر صحبت میکردم میگفت : شما وقتی لیزرلیپولیز انجام میدی همونجا چربی خارج میشه و نتیجش همونجا مشخصه . اما بعد کرایو ، بیاد صبر کنی تا چربی ها دفع بشن و زمانبره
یک دکتر دیگه هم در اینترنت میخوندم که نوشته بود کرایو درمان قطعیه چون سلولهای چربی رو کلا نابود میکنه
موندم بینشون کدوم رو انتخاب کنم
سلام
آقا من چند روز پیش سرما خوردم و بعدش که خوب شدم تا به امروز که 7 هشت روزی میشه سرفه هام مونده تو گلوم و خوبم نمیشه :general108:
یکمی هم خلط دار هست :general108:
کسی تجربه ای داره که چه دارویی باید خورد ؟ یا باید برم پیش متخصص ؟ اگه آره پیش چه متخصصی باید برم ؟
البته ترجیح میدم نرم چون اصلا حوصله اشو ندارم
تا یک ماه و حتی بیشتر هم ممکنه طول بکشه! اگه خیلی اذیت میشی شربت های ضد سرفه بخور. وگرنه باش بساز تا دورش طی بشه.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
فکر کنم منشا باکتریایی داشته باشه آزیترومایسین جواب نمیده ؟پاسخ این دوستمون تایید میشه
سرفه های بعد عفونت ویروسی مجاری تنفسی فوقانی ممکنه حتی تا 8 هفته هم طول بکشه
در این موارد می تونید شربتهای ضد سرفه گیاهی مثل تیمیان یا تیمکس یا برونکو تی دی یا برونکوباریج استفاده کنید
اگر سرفه به اینها جواب نداد اسپری داخل بینی کرومولین استفاده کنید
چون ترشح پشت حلق هم دارید شستشوی بینی با سرم نمکی ولرم هم بسیار تاثیر گذار هست
ضمنا از مواد غذایی تحریک کننده ( ادویه جات و سرخ کردنی و غذاهای پرچرب و ترشیجات) پرهیز کنید که باعث تشدید سرفه میشه
ویرایش: یادم رفت اون قسمت سوالو جواب بدم. متخصص ENT ( گوش و حلق و بینی)
اگر منشا باکتریال داشته باشه ممکنه آنتی بیوتیکهای مختلفی تجویز بشه که یکیش آزیترو هست. وجود تب بالا و علایم عمومی پر سر و صدا احتمال باکتریال بودن رو بیشتر میکنه. تشخیص با پزشک هستفکر کنم منشا باکتریایی داشته باشه آزیترومایسین جواب نمیده ؟
چون سرماخوردگیم علائم باکتریایی داشت میگم
میتونن درمان باشن و نیاز به مصرف دایمی نیست. پزشک دارو رو ناگهان قطع نمیکنه که دچار عوارض بشیددکتر جان فلوکستین و اگزازپام دکتر برامون تجویز کرده
به نظرتون وابستگی ندارن؟
میتونن درمان باشن یا باید همیشه مصرف بشن؟
کمتر از مقدار تجویزی دکتر مصرف کنم بهتر نیست؟
اگر سوالتون مورد خاصی داره پیام خصوصی بدیدسوالات مربوط به آلت تناسلی مردانه در کجا باید بپرسم؟