• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دوستان کسی اینجا سابقه الرژی فصلی داره؟ خواستم بدونم شما هم بخاطر حساسیت گلو درد شدید گرفتید؟
من هر سال بهار پدرم در میاد سر این مریضی مزخرف منتها امسال گلو درد شدید هم اضافه شده. الان دو هفتس گلو درد پوستمو کنده شبا هم که انگار یکی داره خفم میکنه نمیتونم بخوابم. دکتر هم رفتم گفت گلوت عفونت نداره و ماله الرژیت هست ولی خب همونطور که گفتم سابقه این مریضی رو دارم و تا حالا دچار گلو درد به این شدت نشده بودم!

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
گلوت چرک نداره ؟ اگه چرک داره انتیبیوتیک شروع کن . مثلا سفازولین 2 گرم تزریقی و بعد سفالکسین 500 میلیگرم هر 6 ساعت .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان کسی اینجا سابقه الرژی فصلی داره؟ خواستم بدونم شما هم بخاطر حساسیت گلو درد شدید گرفتید؟
من هر سال بهار پدرم در میاد سر این مریضی مزخرف منتها امسال گلو درد شدید هم اضافه شده. الان دو هفتس گلو درد پوستمو کنده شبا هم که انگار یکی داره خفم میکنه نمیتونم بخوابم. دکتر هم رفتم گفت گلوت عفونت نداره و ماله الرژیت هست ولی خب همونطور که گفتم سابقه این مریضی رو دارم و تا حالا دچار گلو درد به این شدت نشده بودم!

مادر من آلرژی شدید داره تو تمام فصل ها همیشه هست اما بهار خیلی خیلی بیشتر میشه آبریزش بینی - عطسه در حد خیلی زیاد و خارش داره اما گلو درد اصلا نداره
یکی از فامیلا بود سرما خورد با گلو درد داشت سرما خوردگیش خوب شد اما گلوش سرفه خشک تا چند ماه باهش موند دکتر رفته بود بهش گفته بود حساسیت شده و دارو داد اما خوب نشد
خودش رفت عطاری تو ونک که معروفه مشکلشو گفت بهش عرق گیاهی داد به 3 روز نکشیده کلا خوب شد

hamidjanbozorgi

Registered User
لایک‌ها
146
دوستان من از 13 بدر که کمی به خودم زحمت دادم و دویدم تا امروز همش دارم سرفه میکنم...قبلا سابقه نداشته اولین باره... ول کن نیست سرفه...از چند نفر پرسیدم گفتن آلرژی ...نمیدونم ...عفونت هم نداره... مشکل خاصی ؟؟؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان من از 13 بدر که کمی به خودم زحمت دادم و دویدم تا امروز همش دارم سرفه میکنم...قبلا سابقه نداشته اولین باره... ول کن نیست سرفه...از چند نفر پرسیدم گفتن آلرژی ...نمیدونم ...عفونت هم نداره... مشکل خاصی ؟؟؟

بزار آب جوش بیاد بریز تو لیوان توش آب لیمو طبیعی و عسل بریز هم بزن بخور باید حداقل 2 بار این کار بکنی روزی 2 بار

ببین سرفه ات بهتر میشه یا نه

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان.
متاسفانه مادرم دچار آرتروز زانو هست. زانوهاش به شدت درد میکنه و دچار فرسایش شده.
3 سال پیش که دکتر ارتوپد بردیم نگاهی به عکس ها انداخت و گفت تا 2 سال دیگه پا بیشتر نمیکشه.
حالا من قصد دارم مادرم رو پیش یه دکتر خوب ببرم و وچون تصمیم اینکه زانوش عمل جراحی بشه و دارای ریسک هست منو میترسونه.
حالا به نظر شما چه کار باید کرد؟
لطفا یه دکتر خوب ارتوپد معرفی کنید.

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام
من چند وقتیه که خیلی خسته میشم (در اثر کار) شب زود خوابم نمیره و خیلی دیر خوابم میبره
عادیه؟
اخه ما این جا عددی نیستیم تا یه سری عکاس و نقاش هستن و در مورد همه جیز نظری میدن ما حق ورود به این جا رو نداریم .
اما بگذریم .....
بستگی به سن ، جنس و عوامل دیگه روزانه 7 تا 9 ساغت خواب عادیه . در مورد زمان خواب ، تقریبا چهار ساعت بعد از صرف شام مناسبه . بی خوابی شب هم عوامل مختلفی داره . یکی از جالب ترین اون ها کمبود هورمون "شب" هست . هورمونی به نام ملاتونین که زیاد در موردش مطالعه و تخقیق نشده و شبا ترشح میشه و احتمال داده میشه که مربوط به خواب شخص باشه .
عوامل دیگه هم هست البته اما این یکی از جالب ترین دلایل بود

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام دوستان.
متاسفانه مادرم دچار آرتروز زانو هست. زانوهاش به شدت درد میکنه و دچار فرسایش شده.
3 سال پیش که دکتر ارتوپد بردیم نگاهی به عکس ها انداخت و گفت تا 2 سال دیگه پا بیشتر نمیکشه.
حالا من قصد دارم مادرم رو پیش یه دکتر خوب ببرم و وچون تصمیم اینکه زانوش عمل جراحی بشه و دارای ریسک هست منو میترسونه.
حالا به نظر شما چه کار باید کرد؟
لطفا یه دکتر خوب ارتوپد معرفی کنید.
اگه به نوع حادش رسیده باید عمل جراخی بشه متاسفانه . وقتی ارتروز زانو به حد حاد رسیده زیاد روش های غیر جراحی و تغییر دکتر تفاوتی نداره متاسفانه

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام، افراد سيگاري هم ميتونن خون بدن؟
سلام بله میتونن . اما قدرت عمل و حمل و نقل اکسیژن در خون افراد سیگاری تا 20 درصد کم تر از افراد معمولی هست .
اما افراد معتاد به مواد مخدر نمیتونن خون بدن ( مطمین نیستم در این مورد اما 99 % همین طوره )

XLL

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
چن سالیه که لب های من همش پوسته پوسته میشه خیلیم خشک میشه از این نرم کننده های لب استفاده میکنم همش خسته شدم
به نظرتون چه کنم؟

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
سلام و عرض ادب به دکتر های PT وقت بخیر
آقا من چند وقتیه که عفونت روده و معده ام یه لخته خون هایی توش دیده میشه همینطور خلط گلوم (معمولا خلط دارم) تازه دماغمم خیلی خشک شده و اذیت میکنه و موقع تمییز کردن لخته خون میزنه بیرون!
چند وقته که معدمم خوب کار نمیکنه + اینکه روی ناف ام و یکم زیر ناف ام معمولا درد داره بعضی اوقات هم بالای معدم که شربت ضد اسید میخورم بهتر میشه.
واسه این دقیقا چی کار باید کنم؟ آقا علیرضا که دوصفحه پیش گفتن باید از لحاظ هیپو باکتر پیلوری چک بشید ، اما من پی شو نگرفتم :|
نمیدونم چرا حال و حوصله دکتر رفتن ندارم نمیدونم شاید یکی باید به زور ببرتم دکتر از اون ور هم وقتی میرم دکتر دوست ندارم کسی پیشم باشه
خلاصه به یه سری دلایل کلا دکتر رفتن هام تا به الان فایده ای نداشته یا نرفتم یا با دکتر درست در میون نذاشتم
راه کاری ندارین؟

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
اخه ما این جا عددی نیستیم تا یه سری عکاس و نقاش هستن و در مورد همه جیز نظری میدن ما حق ورود به این جا رو نداریم .
اما بگذریم .....
بستگی به سن ، جنس و عوامل دیگه روزانه 7 تا 9 ساغت خواب عادیه . در مورد زمان خواب ، تقریبا چهار ساعت بعد از صرف شام مناسبه . بی خوابی شب هم عوامل مختلفی داره . یکی از جالب ترین اون ها کمبود هورمون "شب" هست . هورمونی به نام ملاتونین که زیاد در موردش مطالعه و تخقیق نشده و شبا ترشح میشه و احتمال داده میشه که مربوط به خواب شخص باشه .
عوامل دیگه هم هست البته اما این یکی از جالب ترین دلایل بود
تو چرا وقتی تگ میشی همش همینو میگی؟ (جمله اول)
این پستم واسه آخر زمستونه :دی
این قرص ملاتونین هم گرفتم دستی مصرف کردم فایده ای نداشت رفتم دکتر گفتش میتونه حساسیت به فصل یا اختلالات هورمونی باشه
ولی الان اون حرفمو تو زمستون ول کن الان شب ها میخوام بخوابم چشامو رو هم میزارم ولی هوشیاری کامل دارم موقعی که میخوام بلند شم برم یه لیوان آبی بخورم سرگیجه یا سر سنگینی میگیرم یعنی بخوام از رو رخت خواب جدا شم اینجوری میشم
معمولا تا خیلی همونطوری باید دراز بکشم تا خواب ببره بعضی وقتا هم حوصله ام سر میره میخوام بلند شم بازم سرگیجه یا سر سگینی میگیرم
کلا خوابیدن برام یه جور عذاب شده :دی
تو کشور های بلاد کفری یه سری مکان هست (مثل آسایشگاه) که درمورد خواب تحقیق میکنن و هر کی مثل من مشکل خواب داشته باشه یکی دو ماه میره اونجا راهنمایی اش میکنن که بخوابه اگر مشکل داشته باشه روش تحقیق میکنن تا ببینن چه مرگشه
اما خوب اینجا از این چیزا نداریم واسه همینکه مزاحمتون میشیم :rolleyes:

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام
چن سالیه که لب های من همش پوسته پوسته میشه خیلیم خشک میشه از این نرم کننده های لب استفاده میکنم همش خسته شدم
به نظرتون چه کنم؟

با اجازه از اساتید عکاس و نقاش و همه کاره که در همه جا پروفسور تشریف دارن !!! اگه اشتباه میکنم عکاسای عزیز ببخشن به استادی خودشون

دلایل :::
1- در معرض نور افتاب بود
2- ژنتیک
3- آلرژی
4- ورزشکار حرفه ای بودن
5- هیپو تیروییودیسم ( کمبود هورمون تیروکسین)
و
..

..
..

بهترین درمان : استفاده مداوم وازلین . در هوای گرم استفاده از کرم ضد افتاب بر روی لب
نرم کننده لب (رژ لب) ممنوع!!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
با اجازه از اساتید عکاس و نقاش و همه کاره که در همه جا پروفسور تشریف دارن !!! اگه اشتباه میکنم عکاسای عزیز ببخشن به استادی خودشون

دلایل :::
1- در معرض نور افتاب بود
2- ژنتیک
3- آلرژی
4- ورزشکار حرفه ای بودن
5- هیپو تیروییودیسم ( کمبود هورمون تیروکسین)
و
..

..
..

بهترین درمان : استفاده مداوم وازلین . در هوای گرم استفاده از کرم ضد افتاب بر روی لب
نرم کننده لب (رژ لب) ممنوع!!
دکی پسرم میخواد زود زود بزرگ شه و زن بگیره .ببرمش پیش روان پزشک ؟ شده یه داستانی این اخلاقش :(

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام خدمت دکترین مجرب
یکی از آشنایان دستش با شیشه بریده و الان انگشت کوچیکه دست راستش با انگشت کناریش بی حسه و نمیتونه تکونشون بده. دکتر گفته با عمل شاید درست بشه. احتمال موفقیت چقدره؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
گلوت چرک نداره ؟ اگه چرک داره انتیبیوتیک شروع کن . مثلا سفازولین 2 گرم تزریقی و بعد سفالکسین 500 میلیگرم هر 6 ساعت .

راستش رفتم پیش یه دکتر گفت حساسیت وضعم بدتر شد سرفه های خشک فوق العاده شدید هم اضافه شد دوباره رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت گلوت عفونت داره سه تا امپول که پنی سیلین نبودن برای عفونت زد + دو تا بتامتازون
یه بسته هم سفکسیم داد گفت روزی یکی بخور + یه شربت

اما دریغ از ذره ای تاثیر ! سرفه ها پدرمو در اوردن. شبا که اصلا نمیتونم بخوابم تو طول روز هم انقدر سرفه میکنم که ترجیح میدم بمیرم!
نمیدونم شاید ریه هام اب اوردن یا سرطانه ! قبلا هم وقتی الرژی و یا سرما خوردگی سراغم میومد اینطور سرفه می کردم اما نهایتا دو روز و دیگه نه به این شدت اما الان سه روز شده

مادر من آلرژی شدید داره تو تمام فصل ها همیشه هست اما بهار خیلی خیلی بیشتر میشه آبریزش بینی - عطسه در حد خیلی زیاد و خارش داره اما گلو درد اصلا نداره
یکی از فامیلا بود سرما خورد با گلو درد داشت سرما خوردگیش خوب شد اما گلوش سرفه خشک تا چند ماه باهش موند دکتر رفته بود بهش گفته بود حساسیت شده و دارو داد اما خوب نشد
خودش رفت عطاری تو ونک که معروفه مشکلشو گفت بهش عرق گیاهی داد به 3 روز نکشیده کلا خوب شد

ممنون. منم میرم عطاری ببینم درمانی داره واسم

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
راستش رفتم پیش یه دکتر گفت حساسیت وضعم بدتر شد سرفه های خشک فوق العاده شدید هم اضافه شد دوباره رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت گلوت عفونت داره سه تا امپول که پنی سیلین نبودن برای عفونت زد + دو تا بتامتازون
یه بسته هم سفکسیم داد گفت روزی یکی بخور + یه شربت

اما دریغ از ذره ای تاثیر ! سرفه ها پدرمو در اوردن. شبا که اصلا نمیتونم بخوابم تو طول روز هم انقدر سرفه میکنم که ترجیح میدم بمیرم!
نمیدونم شاید ریه هام اب اوردن یا سرطانه ! قبلا هم وقتی الرژی و یا سرما خوردگی سراغم میومد اینطور سرفه می کردم اما نهایتا دو روز و دیگه نه به این شدت اما الان سه روز شده
اون آمپولای دگزامتازون معمولا خیلی خوب نیست برای کسی که تو یک بحران ایمنی قرار داره . به هر حال کورتیکواستروئید ها زیاد با سیستم ایمنی میونه خوشی ندارن و توی سرماخوردگی ها که علائم هیستامینی خیلی فوران میکنه یه تک دوز دگزا خیلی موثره ولی تو موارد دیگه که دلیل زمینه ای مشخص نیست بهتره تزریق نشه .
به هر حال تشخیص ایشون تو زمینه آنتی بیوتیک تراپی خوب و مناسب بوده و اینکه شما علائمت قطع نشده برمیگرده به دیر شروع کردن درمان که کمی طول میکشه آثار بیماری جبران بشه .
سرطان و آب آوردن ریه برای کسی به سن شما که خنده داره عزیز . ولی اگه شربتی که بهتون داده دکسترومتفورمان هست که هیچی ولی اگه نیست این شربت رو هم امتحان کنید شاید کمتر کرد .
البته این سرفه های طولانی معمولا زمانی خوب میشن که مشکلاتی که بیماری به وجود آورده ( کاهش ظرفیت تنفسی - نازک شدن مخاط و تحریک پذیری لوله تنسی و امثالهم ... ) کاملا التیام پیدا کنن پس با صبر و حوصله سعی کنید با یه **** غذایی پر پروتئین و پرکالری یکی دو هفته ای درمان رو ادامه بدید تا کاملا علائم بر طرف بشه. مصرف خیلی زیاد مایعات رو فراموش نکنید مخصوصا وقتی آنتی بیوتیک میخورید . مهم نیست با خود قرص چقدر آب میخورید اگه به آب احساس خوبی ندارید قرص رو با یه ته استکان آب هم میشه خورد ولی مایعات بعدش انقدر مصرف کنید که جبران بشه تا کلیه تون آسیبی نبینه .

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اون آمپولای دگزامتازون معمولا خیلی خوب نیست برای کسی که تو یک بحران ایمنی قرار داره . به هر حال کورتیکواستروئید ها زیاد با سیستم ایمنی میونه خوشی ندارن و توی سرماخوردگی ها که علائم هیستامینی خیلی فوران میکنه یه تک دوز دگزا خیلی موثره ولی تو موارد دیگه که دلیل زمینه ای مشخص نیست بهتره تزریق نشه .
به هر حال تشخیص ایشون تو زمینه آنتی بیوتیک تراپی خوب و مناسب بوده و اینکه شما علائمت قطع نشده برمیگرده به دیر شروع کردن درمان که کمی طول میکشه آثار بیماری جبران بشه .
سرطان و آب آوردن ریه برای کسی به سن شما که خنده داره عزیز . ولی اگه شربتی که بهتون داده دکسترومتفورمان هست که هیچی ولی اگه نیست این شربت رو هم امتحان کنید شاید کمتر کرد .
البته این سرفه های طولانی معمولا زمانی خوب میشن که مشکلاتی که بیماری به وجود آورده ( کاهش ظرفیت تنفسی - نازک شدن مخاط و تحریک پذیری لوله تنسی و امثالهم ... ) کاملا التیام پیدا کنن پس با صبر و حوصله سعی کنید با یه **** غذایی پر پروتئین و پرکالری یکی دو هفته ای درمان رو ادامه بدید تا کاملا علائم بر طرف بشه. مصرف خیلی زیاد مایعات رو فراموش نکنید مخصوصا وقتی آنتی بیوتیک میخورید . مهم نیست با خود قرص چقدر آب میخورید اگه به آب احساس خوبی ندارید قرص رو با یه ته استکان آب هم میشه خورد ولی مایعات بعدش انقدر مصرف کنید که جبران بشه تا کلیه تون آسیبی نبینه .

خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون
من حدود دو هفته ای بود که گلو درد شدید و سرفه خلط دار داشتم بعد از یه هفته به یه متخصص داخلی مراجعه کردم (قبل از شروع شدن این سرفه های شدید ) متاسفانه ایشون خیلی سطحی معاینه کرد و گفت مشکلت همون حساسیته. سرما خوردگی و فکسوفنادین داد اما متاسفانه وضعم بهتر که نشد هیچ بدتر هم شد
به یه پزشک عمومی مراجعه کردم و ایشون گفت علاوه بر حساسیتت گلوت عفونت هم داره و اون دارو ها رو داد
راستش اون اب اوردنو به شوخی گفتم. البته چون سیگار میکشم احتمالش هست درسته؟
بخور به درمان این سرفه ها کمکی میکنه ؟

بالا