درجه 3 چه نوع دیابتیه!؟یه ازمایش خون بگیر
مخصوصن ناشتا
چون اینا علایم دیابت هم هست
مخصوصن 1و 3
به دوستمون پیشنهاد میشه در قدم اول پیش یک پزشک عمومی بروند ...
درجه 3 چه نوع دیابتیه!؟یه ازمایش خون بگیر
مخصوصن ناشتا
چون اینا علایم دیابت هم هست
مخصوصن 1و 3
پیش پزشک عمومی رفتم.قرص دادن برای بالا بردن فشار ولی تشخیص ندادن مشکل خاصی را.به دوستمون پیشنهاد میشه در قدم اول پیش یک پزشک عمومی بروند ...
پس به متخصص داخلی مراجعه کنید...پیش پزشک عمومی رفتم.قرص دادن برای بالا بردن فشار ولی تشخیص ندادن مشکل خاصی را.
چیکار کنم به نظرتون؟
درجه 3 چه نوع دیابتیه!؟
به دوستمون پیشنهاد میشه در قدم اول پیش یک پزشک عمومی بروند ...
پاسخ در تاپیک مربوطه داده شد...
تا آزمایش خون ندهند نمیشود تشخیصی داددیابت دو نوع بیشتر نیس
من گفتم علایم 1و 3 ای که گفتی بیشتر به دیابت میخوره
نگفتم که دیابت نوع 3 داری
تا آزمایش خون ندهند نمیشود تشخیصی داد
علتش رو پیدا کن! خیلی ها به دلیل فکر و خیال و استرس زیاد اینطوری می شوند!دوستان یه 8 سالی هست مشکلی بیخوابی، کم خوابی دارم!
به طوری که هیچ وقت نشده که بدون دردسر خوابم ببره (ناتوانی در به خواب رفتن) و خواب عمیق ندارم یعنی بیشتر از 4 ساعت خواب نمیمونم و بیدار میشم زود به زود!
میگن ورزش کن ورزش کن آقا من یه روزایی وحشتناک خسته میکردم خودمو اما خوابم نمیبرد.
چاره چیست؟
استرس ام بالاست!علتش رو پیدا کن! خیلی ها به دلیل فکر و خیال و استرس زیاد اینطوری می شوند!
دوستان یه 8 سالی هست مشکلی بیخوابی، کم خوابی دارم!
به طوری که هیچ وقت نشده که بدون دردسر خوابم ببره (ناتوانی در به خواب رفتن) و خواب عمیق ندارم یعنی بیشتر از 4 ساعت خواب نمیمونم و بیدار میشم زود به زود!
میگن ورزش کن ورزش کن آقا من یه روزایی وحشتناک خسته میکردم خودمو اما خوابم نمیبرد.
چاره چیست؟
منم مثل شما چند ساله این مشکلو دارم.یه بار خیلی وقت پیش رفتم دکتر گفت ماله چربی پوستت هستدوستان عزیز چند سوایی هست جوش های چرکی روی ران پام میزنه و خیلی هم خفن هستن !!
علتش چیه ؟
البته من به لیکن پلان هم مبتلا هستم ایا ربطی داره ؟
دوستان چطوری میشه طول خواب شب رو افزایش داد؟
مثلا وقتی خوابیدم 6 ساعت پش سر هم بخوابم، نه اینکه بعد از 4 ساعت بیدار شم دوباره بگیرم بخوابم!
یه قرص چربی هست اگه برین دکتر بهتون میده من خودم سه ماه مصرف کردم اسمش یادم نیست فقطآزمایش کلی دادم.نتیجه این بود که کبدم چربه.
حدود 10-15 کیلو هم اضافه وزن دارم.
چیکار باید بکنم؟
خیلی ممنون.