• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام

چند ماهی هست پای راستم دچار گرفتگی توام با کمی درد شده

در طول روز شاید بیشتر روی صندلی هستم . مقداری اضافه وزن هم دارم

فکر کنم یه چیزایی شبیه واریس باشه ولی کمی سرچ کردم و عکس بیماران واریسی رو که نگاه کردم شبیه اونا نبود و کمی امیدوار شدم

البته شبها مقداری دوغ همراه با غدا مصرف میکنم

لطفا راهنمائی کنید چکار کنم این گرفتگی از بین بره

با تشکر
سلام دوست من ، اضافه وزنتون در چه حدی هست ؟
وقتی زیاد سر پا می ایستید دردش تشدید میشه ؟؟؟

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام
عزیزم شما به دنبال کولیت اولسراتیو دچار PSC شدید ، باید همین داروها رو بخورید و دکتر درست دارو داده
ضمنا به دنبال PSC حتما باید سالانه کولونوسکوپی بشید چون احتمال بدخیمی داره
یعنی صعب العلاج هست؟
باید پیوند کبد بشم؟

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
سلام دوست من ، اضافه وزنتون در چه حدی هست ؟
وقتی زیاد سر پا می ایستید دردش تشدید میشه ؟؟؟
سلام
والا هنوز خودمو وزن نکردم ولی خب احساس میکنم 10 15 کیلویی اضافه وزن داشته باشم
وقتی سر پا هستم کمتر احساس میکنم

تو اینترنت سرچ کردم و گفته بودن روزی 20 دقیقه قبل از خواب پاهام رو بزارم روی مثلا پشتی (بالاتر از قلب)
روز اول اینکار رو کردم و درد کامل برطرف شد - دیگه تکرار نکردم و درد مثل سابق شده

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
یعنی صعب العلاج هست؟
باید پیوند کبد بشم؟
درمان دارویی قطعی برای PSC ( کلانژیت اسکلروزان اولیه ) در حال حاضر وحود نداره . برای کاهش سیر پیشرفتش UDCA میدن در حال حاضر . پیوند کبد هم برای موارد پیشرفته هست که دچار علایمی مثل آسیت غیر قابل کنترل ، خونریزی از واریس ، انسفالوپاتی کبدی یا پروسه های مکرر کلانژیت میشن انجام میشه
ضمنا این نکته رو عرض کنم که اشتباه برداشت نشه از جمله پست قبلیم بنده گفتم PSC ریسک بدخیمی رو افزایش میده منظورم اینه که در مریضایی که کولیت اولسرو دارن و دچار PSC همزمان میشن ، میزان بروز کانسرهای کولورکتال به شکل معناداری افزایش پیدا میکنه به همین دلیل امروزه میگن این بیماران باید سالیانه جهت تشخیص زودرس بدخیمی کولونوسکوپی بشن

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
والا هنوز خودمو وزن نکردم ولی خب احساس میکنم 10 15 کیلویی اضافه وزن داشته باشم
وقتی سر پا هستم کمتر احساس میکنم

تو اینترنت سرچ کردم و گفته بودن روزی 20 دقیقه قبل از خواب پاهام رو بزارم روی مثلا پشتی (بالاتر از قلب)
روز اول اینکار رو کردم و درد کامل برطرف شد - دیگه تکرار نکردم و درد مثل سابق شده
خب شما طبق شرح حالی که میدید به احتمال زیاد نقص در برگشت وریدی دارید ، اینکه عکس بیماران واریسی شبیه شما نبود دلیل بر این نیست که مبتلا به واریس نباشید . چون اون عکسها موارد شدید واریس هست . برای تشخیص دقیقترش علاوه بر معاینه بالینی توسط پزشک متخصص ( داخلی یا قلب و عروق ) نیاز به سونوگرافی داپلر از عروق اندام تحتانی دارید

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
خب شما طبق شرح حالی که میدید به احتمال زیاد نقص در برگشت وریدی دارید ، اینکه عکس بیماران واریسی شبیه شما نبود دلیل بر این نیست که مبتلا به واریس نباشید . چون اون عکسها موارد شدید واریس هست . برای تشخیص دقیقترش علاوه بر معاینه بالینی توسط پزشک متخصص ( داخلی یا قلب و عروق ) نیاز به سونوگرافی داپلر از عروق اندام تحتانی دارید
سلام
ممنون از توجه شما
میشه لطفا کمی ساده تر توضیح بدین

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
ممنون از توجه شما
میشه لطفا کمی ساده تر توضیح بدین
ببینید دوست من جواب شما رو با یک عکس میدم
لطفا به عکس زیر دقت کنید :
Deep Leg Veins Singapore.jpg
و اما توضیحش :
یک سری افراد نقص یا نارسایی در برگشت خون وریدی دارند ، یعنی دریچه هایی که تو سیاهرگهاشون وجود داره( شکل وسطی تو تصویر بالا ) و جلوی پس زدن خون رو میگیره ( تا خون موقع ایستادن به سمت قلب بره نه به سمت جاذبه زمین ! ) مشکل دار میشه و نارساست
به دلیل همین نارسایی دریچه های جلوگیری کننده از بازگشت خون ، خون تو سیاهرگا جمع میشه و سیاهرگا ورم میکنه ( شکل سمت راستی در تصویر ) و به ورم سیاهرگا میگیم واریس . که تو فرم های شدیدش تو معاینه بالینی این ورم یا واریس دیده میشه با چشم
خوب اما بدن چی کار میکنه برای جبران این نقص ؟ اینجا برای جبران این نقص ، عضلات ساق پا به صورت جبرانی نقش یه پمپ رو برای پس نزدن خون ایفا میکنن و دائما منقبض میشن و بنابراین شما به همین دلیل معمولا وقتی سر پا ایستادید دچار گرفتگی عضلانی تو همون ناحیه میشید . از طرفی صرف تجمع خون در اون ناحیه هم به تنهایی میتونه سبب درد بشه
بنابراین علایمی که دارید درد و گرفتگی تواما هست
و اما برای تشخیص دقیق ورم رگها یه روش سونوگرافی وجود داره که بهش میگن سونوگرافی داپلر ...

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
ببینید دوست من جواب شما رو با یک عکس میدم
لطفا به عکس زیر دقت کنید :
مشاهده پیوست 829033
و اما توضیحش :
یک سری افراد نقص یا نارسایی در برگشت خون وریدی دارند ، یعنی دریچه هایی که تو سیاهرگهاشون وجود داره( شکل وسطی تو تصویر بالا ) و جلوی پس زدن خون رو میگیره ( تا خون موقع ایستادن به سمت قلب بره نه به سمت جاذبه زمین ! ) مشکل دار میشه و نارساست
به دلیل همین نارسایی دریچه های جلوگیری کننده از بازگشت خون ، خون تو سیاهرگا جمع میشه و سیاهرگا ورم میکنه ( شکل سمت راستی در تصویر ) و به ورم سیاهرگا میگیم واریس . که تو فرم های شدیدش تو معاینه بالینی این ورم یا واریس دیده میشه با چشم
خوب اما بدن چی کار میکنه برای جبران این نقص ؟ اینجا برای جبران این نقص ، عضلات ساق پا به صورت جبرانی نقش یه پمپ رو برای پس نزدن خون ایفا میکنن و دائما منقبض میشن و بنابراین شما به همین دلیل معمولا وقتی سر پا ایستادید دچار گرفتگی عضلانی تو همون ناحیه میشید . از طرفی صرف تجمع خون در اون ناحیه هم به تنهایی میتونه سبب درد بشه
بنابراین علایمی که دارید درد و گرفتگی تواما هست
و اما برای تشخیص دقیق ورم رگها یه روش سونوگرافی وجود داره که بهش میگن سونوگرافی داپلر ...
تشکر بابت توضیحات

متاسفانه وقت نمیکنم برم سراغ پزشک

به نظرتون با پیاده روی و ورزش یا دستگاه های ماساژو مشکل حل میشه ؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
تشکر بابت توضیحات

متاسفانه وقت نمیکنم برم سراغ پزشک

به نظرتون با پیاده روی و ورزش یا دستگاه های ماساژو مشکل حل میشه ؟

اگر صرفا یک گرفتگی عضلانی ساده ناشی از فشار مضاعف باشه برطرف میشه ولی اگر به دلیل واریس باشه خیر

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سلام من تا 2-3 روز پیش از خمیر دندان 2080 استفاده میکردم که تموم شد الان هم یه دونه کرست 3 دی وایت بی صاحاب دیدم و دارم ازش استفاده میکنم
ولی موضوع اینه که تو لثه هام خارش و درد و سوزش احساس میکنم این 1-2 روزه این خمیر دندان هم تاریخ انقضاء اش تا 2017 هه هم در دمای مناسب نگه داری شده و هم اصله
الان بنظرتون به خاطر تعویض خمیر دندان اینجوری شدم یا شاید به این مدل حساسیت داشته باشم؟
کسی تجربه استفاده از کرست 3 دی وایت رو داشته؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دوستان کسی سابقه انجام کونولوسکوپی داشته ؟ چجوریه ؟ دکتر بهم گفته باید کونولوسکوپی انجام بدی.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان عزیز یه مکی میخواستم
مادر من دندون جلویش شکسته بود زد زبونو زخم کرد حدود 1 هفته خورده ای زخم بود قشنگ بریده بود
بردیمش پیش ته متخصص داخلی بهش 2 تا شربت مانند بهش داد که یکی سبز رنگ بود طریقه مصرفشم این بود با قطره چکون 15 تا قطره باید یریختیم روی بریدگی نیم ساعت بمونه بعد بخورش
بعد از 4 تا 5 روز زخم خوب شد بریدگی بسته شد اما همون روز چونه اش قیمت لب پایینی تا چونه اش یه حالتی شد صحبت کردنش مثل این پیر زنا بی دندون شد
چند روز گذشت بدتر شد پیش کلی متخصص بردیم نفهمیدن چی شد متخصص داخلی - متخصص فک و دهان - متخصص مغز و اعصاب و ... بردم هیچی نفهمیدن آزمایشا زیادی داده اما همگی میگن مشکلی نداره حتی ام آر آی هم بردیمش - نوار عصب هم داده اما همه میگن مشکلی نداره
الانم روز به روز بدتر میشه الان فکش بسته نمیشه نمیتونه صحبت کنه نمیتونه چیزی بخوره ( فکش بسته نمیشه باز مونده و لب پایینی تا چونه اش کلا کار نمیکنه )
انواع اقسام قرق هر دکتری بهش دادن که بیشترشو تو اینترنت سرج کردم مسکن ها قویی هستن فقط میخوره همش خوابه
قرص ها ضد اسپاسم هم براش نوشتن خورده اثر نکرده

بنظرتون مشکلش چیه؟؟ من میگم شاید اون محلولی که برای خوب شدن زخم زبونش بهش دادن تحریکی یا چیزی کرده
مادرم قرص ها آسپیرین و فشار هم مصرف میکنه

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
سعی کن روحیه مادرت را بالا ببری
مصرف مایعات سالم
درسته خیلی ابتدایی می باشد اما بسیار مهم است مخصوصا روحیه
لطفا اسم شربت راهم بنویس
صمیمانه ارزومندم حال مادرتان هرچه زودتر خوب شود

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سعی کن روحیه مادرت را بالا ببری
مصرف مایعات سالم
درسته خیلی ابتدایی می باشد اما بسیار مهم است مخصوصا روحیه
لطفا اسم شربت راهم بنویس
صمیمانه ارزومندم حال مادرتان هرچه زودتر خوب شود

مرسی داداش از کمکت
دیگه از این کارا گذشته الان 2 ماه تا 2 ماه و نیمه که اینطوریه
هزار تا آزمایش و .... داده دکترام که هیچی بارشون نیست فقط مسکن میدن -- به کل روحیشو از دست داده منم که هر کاری کردم نشد روحیه اش برگرده
داداش 3 تا شربت بود الان نگاه کردم یکی سبزود که متاسفانه انداختیمش دور هم خودشو هم جعبشو -- اون 2 تام ایناس نیستاتین - عماد و دیفن هیدرامین

چنتا از قرص هایم که بهش دادن بخوره سوپراکل - پنتوکیم پنتوپرازول - لویکسام - آلپرازولام - پوکساید - گاباپنتین - اسپالکس و ..........
حالا یه دکتری که نوارد عصبی از 4 اندام گرفت گفت حدس میزنه اپاسم باشه باید بستری شه آمپول مخصوصی بزنن صورتش هر 3 ماه یک بار تکرار شه - من میگم اگر اسپاسم بود حداقل قرصی مثل اسپالکس که روز 2 بار میخورتش یکی صبح یکی شب حداقل یکمی بهترش کرده بود

تو اینترنت سرچ کردم گاباپنتین برای صرعی هاست که دکتر تجویز کرده برای مادرم - درباره قرص اسپالکس تو اینترنت زیاد چیزی پیدا نکردم

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
سلام
اخیرا چکاپ داشتم که نتیجش این بود که اون عدد مربوط به تیروئیدم 4.9 هستش. این بالا نیست؟
ممکنه کمبود وزنم بخاطر این قضیه باشه؟
مرسی

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
گاباپنتین من خودم مصرف میکنم مال صرع نیست تقریبا فعالیت عصبی را بیحس مکند تا عملکرد بهتری داشته باشد
قرص های که نوشتی مال اسیب نرولو|ژیک میباشد {اسیب اعصاب محیطی }
می توانی بگی دقیقا کجاها بی حس میباشد
سیستم عصبی کامل مشخص میباشد یعنی هر عصب به یک قسمت خاص می رود مثلا انگشت کوچک پا کناره ساق پا s1 ا
اگر علایم رادقیقا بیان کنید بهتر می توانم راهنمایی کنم

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
گاباپنتین من خودم مصرف میکنم مال صرع نیست تقریبا فعالیت عصبی را بیحس مکند تا عملکرد بهتری داشته باشد
قرص های که نوشتی مال اسیب نرولو|ژیک میباشد {اسیب اعصاب محیطی }
می توانی بگی دقیقا کجاها بی حس میباشد
سیستم عصبی کامل مشخص میباشد یعنی هر عصب به یک قسمت خاص می رود مثلا انگشت کوچک پا کناره ساق پا s1 ا
اگر علایم رادقیقا بیان کنید بهتر می توانم راهنمایی کنم
از لب پایین تا پیایینش یعنی چونه اش
فکشم بسته نمیشه باز مونده
زبونشم تمایل به بیرون داره

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام
برای انجام کولونوسکوپی باید مصرف سولفاسالازین و اسید فولیک و Ursodeoxycholic acid باید قطع بشن؟
چه ادمیه این دکتر ما....باید حدس بزنم بیماریمو و چیو بخورم چیو نخورم!!!!!

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان مصرف متفورمین 500 توسط افراد غیر دیابتی چند دقیقه بعد از غذا مصرف بشه به منظور لاغری -- عوارضی داره؟؟؟ ممکنه بعد از قطع مصرف بدن کمتر انسولین تولید کنه و فرد دچار چاقی بشه؟

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
سلام بر دکتران پی تی
میخواستم ببینم اینکه تن صدام خیلی مضخرفه + قدم کوتاهه و هیکلم کوچیکه + ریش سیبیلم کم پشت و کج و کوله در اومدن به خاطر ترشح پایین تستسترونه؟
توجه داشته باشین که سن رشد رو رد کردم!
مشکل میتونه از جای دیگه باشه؟
@mahi58
@alireza771
؟؟

بالا