• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه قرص چربی هست اگه برین دکتر بهتون میده من خودم سه ماه مصرف کردم اسمش یادم نیست فقط
ولی بهترین راهکار ورزش کردن هست یا باید تا اخر عمر قرص بخوری یا تا اخر عمر ورزش من که ورزشو ترجیح میدم اون سه ماه هست به خاطر این خوردم که بیاد پایین چربیم راحت تر با ورزش کنترل بشه

یعنی درمان نمیشه کامل؟
تا آخر عمر باید کنترلش کرد؟

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
یعنی درمان نمیشه کامل؟
تا آخر عمر باید کنترلش کرد؟

صد درصد قابل درمانه
البته من چربی خون داشتم نه کبد چرب ولی جفتش تو یه مایه هستن
چیزی که هست در مورد خودم رو می گم براتون
به خاطر تغذیه نامناسب بیشتر فست فود و استفاده از روغن های جامدو و .... و تحرک کم چربی خونم به شدت بالا رفت که طوری شده بودم غذای چرب یکی دو قاشق می خوردم حالت تهوع می گرفتم و یه مدت غذا که می خوردم بعدش بالا میوردم
خب تغذیه رو نه کامل ولی تا حدودی درست کردم ورزش هم روزی نیم ساعت انجام میدم خیلی خیلی بهتر هستم

این چیزا شوخی بردار نیست حتما به یه متخصص مراجعه کن

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
یه سوالی در مورد انسولین داشتم
تبدیل واحد انسولین رگولار و نورپید چطوری هست؟؟؟
مثلن 20 واحد انسولین رگولار با چند واحد انسولین نورپید برابر هست؟؟؟
ممنون
تفاوت انسولینها در سرعت اثرشون هست
انسولین Novorapid سرعت اثر بیشتری از رگولار داره
دوزاژ برای تجویز انسولین سریع الاثر بر اساس قند خون شما در زمانیه که میخواید انسولین رو تزریق کنید .
این انسولینها سریع الاثرند ( تو 15 دقیقه اثر میکنن ) و زود هم بعد مدتی اثرشون میره ( 45 دقیقه ) بنابراین اگر بخوان به تنهایی استفاده شن معمولا توسط پمپ انسولین استفاده میشن

بنابراین با توجه به سرعت و مدت اثر تبدیل دوز انسولینهای متفاوت معنی نداره و تصمیم دوزاژ دریافتی بر اساس تغییرات قند خون بیمار در زمانهای مختلف روز هست

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
اساتید من ی سوال دارم دو سه ماه ک آزمایش دادم تری گلیسیرید خونم 361 بود بعد دوماه ک غذامو کم کردم شده 350 کلسترول هم 220 کلا روغن رو قطع کردم(مایع جامد اصلا نمیخوریم)برنج رو قطع کردم الان فقط نون و چیزهای مضر سعی کردم نخورم تحرکم بیشتر شده آیا برای من ک قدم 183 وزنم 88 کیلو داشتن این مقدار تری گلیسیرید زیاد تو این سن خنده دار نیست؟کلا کسی ک مبتلا شده بعد از خوب شدن هم دوباره تا آخر عمر باید رعایت کنه(ب اصطلاح **** دائمی)؟
سلام، چند سالتونه؟ حالت ناشتایی رو خوب رعایت کردید برای آزمایش؟

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
نه سونوگرافی ندادم. سونوگرافی لازمه؟
20/5 سال
بله ، کبد چرب درجاتی دارد و شما برای اطمینان میتوانید به پزشک عمومی مراجعه و ایشان درخواست سونوگرافی از کبد نماید و در جواب، سونوگرافی وجود یا عدم وجود کبد چرب را تایید و مشخص میکند.
فعلا تا این مرحله پیش بروید تا بعد!

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
26 سال بله کاملا ناشتا بودم
360 و 350 زیاد تفاوتی نداره و نشون میده هیچ تغییری بعد 2 ماه پیدا نشده! البته همیشه بالا بودن چربی خون نشاندهنده مصرف بالای چربی نیست و دلایل زیادی میتونه داشته باشه. برای مثال در خانواده شما افرادی با چربی بالای خون هستند یا خیر و مسایل دیگر. رعایت **** غذاییی سالم رو هم همه باید همیشه رعایت کنند و چیز بد یا عجیبی نیست. باید تغذیه و سبک زندگی رو اصلاح کرد و موارد چربی بالا نیاز به دارو هم داره. البته شما اضافه وزن هم دارید و باید از سرخ کردنی ها ، شیرینیجات و برخی دیگر غذا ها کمتر مصرف کنید و ورزش رو به عنوان یک موضوع مهم در فعالیت خودتون قرار بدهید.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بله ، کبد چرب درجاتی دارد و شما برای اطمینان میتوانید به پزشک عمومی مراجعه و ایشان درخواست سونوگرافی از کبد نماید و در جواب، سونوگرافی وجود یا عدم وجود کبد چرب را تایید و مشخص میکند.
فعلا تا این مرحله پیش بروید تا بعد!

خیلی ممنون

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
360 و 350 زیاد تفاوتی نداره و نشون میده هیچ تغییری بعد 2 ماه پیدا نشده! البته همیشه بالا بودن چربی خون نشاندهنده مصرف بالای چربی نیست و دلایل زیادی میتونه داشته باشه. برای مثال در خانواده شما افرادی با چربی بالای خون هستند یا خیر و مسایل دیگر. رعایت **** غذاییی سالم رو هم همه باید همیشه رعایت کنند و چیز بد یا عجیبی نیست. باید تغذیه و سبک زندگی رو اصلاح کرد و موارد چربی بالا نیاز به دارو هم داره. البته شما اضافه وزن هم دارید و باید از سرخ کردنی ها ، شیرینیجات و برخی دیگر غذا ها کمتر مصرف کنید و ورزش رو به عنوان یک موضوع مهم در فعالیت خودتون قرار بدهید.
بله درسته ارث زیادی تو خانوادمون واسه چربی هست الان هم قرص آتورواستاتین مصرف میکنم ورزش هم روزی ده دقیقه یک ربع دارم مرسی از شما

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
راستی ی سوال شما پزشک هستید؟

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
بله درسته ارث زیادی تو خانوادمون واسه چربی هست الان هم قرص آتورواستاتین مصرف میکنم ورزش هم روزی ده دقیقه یک ربع دارم مرسی از شما
آتورواستاتین بیشتر روی کلسترول تاثیر داره، شاید شما به دارویی که بیشتر بر تری گلیسرید خون موثر باشه بیشتر نیاز داشته باشید! البته چون کلسترول شما با مصرف این دارو 220 شده احتمالا در حالت عادی بیشتر از این هست. بهرحال وقت بگیرید و با یک پزشک عمومی در این زمینه مشورت کنید بهتره. شاید نیاز به تغییر دارو داشته باشید. موفق باشید

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
آتورواستاتین بیشتر روی کلسترول تاثیر داره، شاید شما به دارویی که بیشتر بر تری گلیسرید خون موثر باشه بیشتر نیاز داشته باشید! البته چون کلسترول شما با مصرف این دارو 220 شده احتمالا در حالت عادی بیشتر از این هست. بهرحال وقت بگیرید و با یک پزشک عمومی در این زمینه مشورت کنید بهتره. شاید نیاز به تغییر دارو داشته باشید. موفق باشید
نه قبل از مصرف قرص 220 بود تازه قرصو شروع کردم

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
دکتر نوشته من بی تقصیرم
خب این فرق داره . گفتم شاید خودتون مصرف میکنید . اگر ایشون تصمیم گرفتند که حتمن میدونند که نوشتند. بهرحال بعد از مدتی حتمن آزمایش مجدد از شما می خواهند و چک آپ جدید!
فقط این مرتبه 14 ساعت ناشتایی رو خوب رعایت کنید و 3 روز قبل از آزمایش هم تغذیه ای معمولی داشته باشید. در کل جای نگرانی نیست چون امروزه اکثرا چربی خونشان بالاست به علل مختلف و دیگر سن هم نمی شناسد!

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
خب این فرق داره . گفتم شاید خودتون مصرف میکنید . اگر ایشون تصمیم گرفتند که حتمن میدونند که نوشتند. بهرحال بعد از مدتی حتمن آزمایش مجدد از شما می خواهند و چک آپ جدید!
فقط این مرتبه 14 ساعت ناشتایی رو خوب رعایت کنید و 3 روز قبل از آزمایش هم تغذیه ای معمولی داشته باشید. در کل جای نگرانی نیست چون امروزه اکثرا چربی خونشان بالاست به علل مختلف و دیگر سن هم نمی شناسد!
مرسی دوست عزیز
197.gif

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام
من 22 سالمه و ibd کولیت دارم...یک مقطع پیگیری نکردم(قبل از تشخیص)و به کبدم سرایت کرده
فعلا حال عمومیم خوبه...
ولی دکتر روزی 8 تا سولفاسالازین و 3 تا اورسوفلور و 1 دونه قرص اهن نوشته...!
خود این داروها که شیمیایی هستن و کبد رو از کار میندازن...درسته؟
نکنه ازین دکترهای مافیای دارو باشه؟
گفته سالی یکبار هم کولونوسکوپی باید شم!
...........
توی یک سایت خوندم توی طب غربی درمانی برا این بیماتری وجود نداره ولی توی طب سنتی درمان قطعی هست...درسته؟
ممنون از پاسختون

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
سلام

چند ماهی هست پای راستم دچار گرفتگی توام با کمی درد شده

در طول روز شاید بیشتر روی صندلی هستم . مقداری اضافه وزن هم دارم

فکر کنم یه چیزایی شبیه واریس باشه ولی کمی سرچ کردم و عکس بیماران واریسی رو که نگاه کردم شبیه اونا نبود و کمی امیدوار شدم

البته شبها مقداری دوغ همراه با غدا مصرف میکنم

لطفا راهنمائی کنید چکار کنم این گرفتگی از بین بره

با تشکر

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
من 22 سالمه و ibd کولیت دارم...یک مقطع پیگیری نکردم(قبل از تشخیص)و به کبدم سرایت کرده
فعلا حال عمومیم خوبه...
ولی دکتر روزی 8 تا سولفاسالازین و 3 تا اورسوفلور و 1 دونه قرص اهن نوشته...!
خود این داروها که شیمیایی هستن و کبد رو از کار میندازن...درسته؟
نکنه ازین دکترهای مافیای دارو باشه؟
گفته سالی یکبار هم کولونوسکوپی باید شم!
...........
توی یک سایت خوندم توی طب غربی درمانی برا این بیماتری وجود نداره ولی توی طب سنتی درمان قطعی هست...درسته؟
ممنون از پاسختون
سلام
عزیزم شما به دنبال کولیت اولسراتیو دچار PSC شدید ، باید همین داروها رو بخورید و دکتر درست دارو داده
ضمنا به دنبال PSC حتما باید سالانه کولونوسکوپی بشید چون احتمال بدخیمی داره

بالا