• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
علت 3 روز متوالی:
خونریزی از مقعد(فقط موقع تخلیه مدفوع) + درد در قسمت مقعد( بعضی وقتا موقع نشستن) چیه؟ و چه باید کرد؟
با این توضیح که فکر نمیکنم مشکل یبوست باشه.هم چنین مشکل انگل هم چند وقتیه وجود داره.

خیلی ممنون.
/

@alireza771

Last edited:

Princess of the world

Registered User
لایک‌ها
51
علت 3 روز متوالی:
خونریزی از مقعد(فقط موقع تخلیه مدفوع) + درد در قسمت مقعد( بعضی وقتا موقع نشستن) چیه؟ و چه باید کرد؟
با این توضیح که فکر نمیکنم مشکل یبوست باشه.هم چنین مشکل انگل هم چند وقتیه وجود داره.

خیلی ممنون.
/

@alireza771
این علایمی که شما گفتی نشون دهنده ی همورویید یا همون بواسیر هستش
اکثر مواقع به عمل احتیاج نداره و با دارو و پماد کنترل میشه
برای تشخیصش باید به پزشک مراجعه کنین

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوستان.
متاسفانه مادرم دچار آرتروز زانو هست. زانوهاش به شدت درد میکنه و دچار فرسایش شده.
3 سال پیش که دکتر ارتوپد بردیم نگاهی به عکس ها انداخت و گفت تا 2 سال دیگه پا بیشتر نمیکشه.
حالا من قصد دارم مادرم رو پیش یه دکتر خوب ببرم و وچون تصمیم اینکه زانوش عمل جراحی بشه و دارای ریسک هست منو میترسونه.
حالا به نظر شما چه کار باید کرد؟
لطفا یه دکتر خوب ارتوپد معرفی کنید.
یک راه برای اینکه درد زانوش کم بشه وجود داره ، که اونم یک سری نرمش ها هست و شاید در کنارش نیاز به مصرف یه ضد التهاب هم باشه ... طب فیزیکی رو قبل از جراحی امتحان کنید ...

لااله

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
من يك سوال دارم كه اميدوارم به جواب برسم.!!!!
من زير چشمام گود افتاده و اين يه خورده مارو از ريخت انداخته كسي ميدوه چطوري ميشه اين مشكلو حل كرد.!!!
فقط بايد عمل كنم يا راه ديگري هم هست.!!!

سلام
من هم یهویی در عرض کمتر از 2 سال زیر چشمام سیاه شد و گود افتاد. یکی دو تا کرم خارجی دور چشم زدم اما تاثیری نداشت. راه های خونگی مثل شیر و سیب زمینی رو هم امتحان کردم
واسه ی همون لحظه خوب بود اما رنگ تیره ش دوباره برگشت. الان یه چند وقته دارم کرم دور چشم سینره میزنم به نظرم جواب داده هم رنگش خیلی کمتر شده هم عمق گودیش کم شده. یکی از دوستام هم کرم سینره رو زده بود هم سرم رو می گفت خیلی تاثیر داشته حالا من این کرم تموم بشه دفعه ی بعد سرم رو هم می خرم.

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
من هم یهویی در عرض کمتر از 2 سال زیر چشمام سیاه شد و گود افتاد. یکی دو تا کرم خارجی دور چشم زدم اما تاثیری نداشت. راه های خونگی مثل شیر و سیب زمینی رو هم امتحان کردم
واسه ی همون لحظه خوب بود اما رنگ تیره ش دوباره برگشت. الان یه چند وقته دارم کرم دور چشم سینره میزنم به نظرم جواب داده هم رنگش خیلی کمتر شده هم عمق گودیش کم شده. یکی از دوستام هم کرم سینره رو زده بود هم سرم رو می گفت خیلی تاثیر داشته حالا من این کرم تموم بشه دفعه ی بعد سرم رو هم می خرم.
بعضی ها ارثی این حالت رو دارند ...

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
منبع آب ریزش بینی چی هست من حساسیت دارم 24 ساعت آب ریزش بینی دارم...

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
منبع آب ریزش بینی چی هست من حساسیت دارم 24 ساعت آب ریزش بینی دارم...
حساسیت اسمش روی خودش هست، حساس شدن بیش از اندازه بدن گاهی وقت ها میتونه انسان رو دچار مشکلاتی بکنه! شما با داروهای ضد حساسیت یا کاهنده اون میتونید این میزان رو کاهش بدید اما ازونجایی که هر دارو میتونه عوارضی هم داشته باشه نمیشه دارو هارو سرخود مصرف کرد. موفق باشید

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
حساسیت اسمش روی خودش هست، حساس شدن بیش از اندازه بدن گاهی وقت ها میتونه انسان رو دچار مشکلاتی بکنه! شما با داروهای ضد حساسیت یا کاهنده اون میتونید این میزان رو کاهش بدید اما ازونجایی که هر دارو میتونه عوارضی هم داشته باشه نمیشه دارو هارو سرخود مصرف کرد. موفق باشید
البته ناگفته نمونه ، باید منشا حساسیت خودتون رو پیدا کنید و اگه مثلا به گرده گیاهان یا چیز دیگری که فکر میکنید حساسیت دارید پی بردید سعی کنید ازشون دوری کنید ، این راحت ترین راه هست و دیگه با این کار نیاز به مصرف دارو هم نیست. سلامت باشید

sayra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همیشه آلژی دارم با گلو در د و حساسیت شدید به همه چی ولی این شربته درد شدید و ورم لوم رو کاهش مده از بین میبره اسمش هم (دیفن هیدرامین) هست روزی دوباربه اندازه قاشق مربا خوری میخورم تا گلوم خوب شه

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
من همیشه آلژی دارم با گلو در د و حساسیت شدید به همه چی ولی این شربته درد شدید و ورم لوم رو کاهش مده از بین میبره اسمش هم (دیفن هیدرامین) هست روزی دوباربه اندازه قاشق مربا خوری میخورم تا گلوم خوب شه
بله خب شربت دیفن هیدرامین برای التهاب لوزه ها و گلو بهتره حتی وقتی میخورید زود قورت ندید و به اصطلاح توی گلو غرغره کنید و بعدش آب یا چیز دیگه ای نخورید که تماسش با گلو و لوزه هاتون بیشتر بشه! اینجوری اثراتش هم بیشتر مشاهده میکنید.
البته برای وقتی که سرماخوردگی هم پیش میاد میشه همین غرغره کردن رو با سرم شستشو که در دارو خانه ها موجود هست انجام داد و البته این رو دیگه نباید کلا قورت بدید و باید بعد از غرغره کردن بیرون بریزید! سرم شستشو رو خودتون هم میتونید درست کنید بطوری که غلظت نمک باید حدود 9 گرم در هر صد میلی لیتر آب باشه! طرز تهیه هم در اینترنت هست و برای راحتی توی سایت تبیان هم نوشته که لینکش رو برای استفاده می گذرام. موفق و سلامت باشید
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=266676

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان
فروش كتامين در داروخانه آزاد هست و آيا ميشه بصورت محلول در نوشابه هاي انرژي زا يا آبميوه هاي معمولي استفاده كرد؟

sayra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به مواد خوراکی داروها وپارچه و فلز آهن وتیتانیوم و هر ماه مجبورم آمپول Hydrocortison VUAB 100mg به صورت سرم بزنم وبه داروهای ضد آلژی مقاوم شده بدن آیا این آمول عوارضی داره یا نه ؟و من باید چکار کنم دیگه واقعا خسته شدم

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
من به مواد خوراکی داروها وپارچه و فلز آهن وتیتانیوم و هر ماه مجبورم آمپول Hydrocortison VUAB 100mg به صورت سرم بزنم وبه داروهای ضد آلژی مقاوم شده بدن آیا این آمول عوارضی داره یا نه ؟و من باید چکار کنم دیگه واقعا خسته شدم
این دارو از دسته کورتون ها هست، و از آنجایی که هر دارویی عوارضی داره باید راجع به اون اطلاعات داشته باشید. شما برای مشاوره بیشتر به فوق تخصص آسم و آلرژی می توانید مراجعه نمایید و اطلاعات بیشر را از ایشان بپرسید.
اطلاعات عمومی رو میتونید در لینک زیر مشاهده نمایید ...
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=238344

milad-apk

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
یه سوالی در مورد انسولین داشتم
تبدیل واحد انسولین رگولار و نورپید چطوری هست؟؟؟
مثلن 20 واحد انسولین رگولار با چند واحد انسولین نورپید برابر هست؟؟؟
ممنون

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
70-80 روزه که بعضی وقتا فشارم میفته.بار اول 8 روی 6 اومده بود.امشب هم 10 روی 7
چند نکته:
1-معمولا خیلی بیشتر از بقیه آب میخورم و زیاد تشنه میشم.
2-تا الان آزمایش خون نگرفتم
3-الان 8 ماه هم هست که **** هستم و تو این مدت تقریبا 18 کیلو وزن کم کردم.ربطی به **** داره افتادن فشار؟
4-حس میکنم چشم هام ضعیف تر شده و درجه چشمام بیشتر شده از عینکم و با عینک یکم تار میبینم.به این ربطی داره؟
دلیل پایین بودن فشار خون ام چیه و پیش چه دکتری باید برم و چیکار باید بکنم؟
خیلی ممنون

milad-apk

Registered User
لایک‌ها
17
70-80 روزه که بعضی وقتا فشارم میفته.بار اول 8 روی 6 اومده بود.امشب هم 10 روی 7
چند نکته:
1-معمولا خیلی بیشتر از بقیه آب میخورم و زیاد تشنه میشم.
2-تا الان آزمایش خون نگرفتم
3-الان 8 ماه هم هست که **** هستم و تو این مدت تقریبا 18 کیلو وزن کم کردم.ربطی به **** داره افتادن فشار؟
4-حس میکنم چشم هام ضعیف تر شده و درجه چشمام بیشتر شده از عینکم و با عینک یکم تار میبینم.به این ربطی داره؟
دلیل پایین بودن فشار خون ام چیه و پیش چه دکتری باید برم و چیکار باید بکنم؟
خیلی ممنون

یه ازمایش خون بگیر
مخصوصن ناشتا
چون اینا علایم دیابت هم هست
مخصوصن 1و 3

بالا