• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
بین فلوکستین و سرترالین کدوماشونو بدون نسخه دکتر میدن؟؟
بعدش اینا با چه دوز ای موجود اند؟
واسه نوروجنسیس کدوم بهتره؟
@فمارا
قانونا تحویل بدون نسخه هیچکدام مجاز نیست
فلوکستین شربت داره و کپسول 10 و 20 میلی گرمی و سرترالین قرص 50 و 100 میلی گرمی
برای تجویز داروهای با تاثیر مشابه- عوامل دخیل زیادی وجود داره که باید با سنجش شرایط بیمار داروی صحیح تجویز بشه
به عبارتی دارو خوب و بد نداره. مناسب نامناسب داره که ممکنه اونم از فردی به فردی فرق کنه

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
آقایون یه سوال!:(:general210:

درد ناحیه معده! البته معده نه! بافت ماهیچه ایی روی معده و روده بخاطر چیه؟؟؟
سونوگرافی هم رفتم گفتن هیچی نیست! ورزش میکنم هر روز خوبه ها هیچ مشکلی نداره اصلا! 2 روز ورزش رو ول میکنم دوباره شروع میشه! نه درده نه فشاره نه هیچی! یه حس مبهم مسخرس خیلی رو مخه!!! کلا تحرک که دارم خوبه! میشینم شروع میشه!

البته این چن وقت بخاطر درس و کار استرس زیادی هم بهم وارد شده! فعلا چن روزیه که آروم شدم اینجوری شده ولی کلا تحرک خوبش میکنه! چیکار کنم!؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
میگم این چند مدتیه درست انتها زیر قفسه سینم درد میکنه سمت راستم و بعضی وقتها میر سمت چپ
----
ویه چیز دیگه بعضی وقتها وقتی خوابم و کمی از خواب چشام باز میکم یهو خارش عجیب و شدیدی نصف بدنم اکثرا" سمت راست از پاین ته به بعد
دلیل چیه؟

Last edited:

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
چجوری میتونم ثابت کنم که بهم هورمون تزریق شده؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
میگم این چند مدتیه درست انتها زیر قفسه سینم درد میکنه سمت راستم و بعضی وقتها میر سمت چپ
----
ویه چیز دیگه بعضی وقتها وقتی خوابم و کمی از خواب چشام باز میکم یهو خارش عجیب و شدیدی نصف بدنم اکثرا" سمت راست از پاین ته به بعد
دلیل چیه؟
با هر بار نفس کشیدن درد میگیرهیا تو مواقع استرس زا؟ خفیفه؟دایمیه؟ سن؟ سابق خانوادگی فشار خون دارید؟ خودتون چطور؟ چربی خون دارین ؟ قند خون؟ سیگاری هستین؟ کارتون چیه؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
با هر بار نفس کشیدن درد میگیرهیا تو مواقع استرس زا؟ خفیفه؟دایمیه؟ سن؟ سابق خانوادگی فشار خون دارید؟ خودتون چطور؟ چربی خون دارین ؟ قند خون؟ سیگاری هستین؟ کارتون چیه؟
اکثر اوقات همینطوری وقتی نشستم یهوی درد میکنه .اره هنگام نفس کشیدن کم پیش میاد که درد میکنه
درد حی میاد و میره!
متوسطه
28
نمیدونم والا که خانوادگی فشار خون داریم:D
من که فکر نکنم داشته باشم
اخرین بار 7 ماه پیش یه ازمایش گرفتم (البته همینطوری رفتم داخل ازمایشگاه گفتم میخوام ازامایش بدم ببینم اوضاعم چطوره:D خون و ادرار گرفتن .فقط واسه اینکه ببینم سرطانی چیزی نگرفته باشم!! جوابشو گرفتم که دکتر اونجا گفت مشکلی نداری از لحاظ خون و بعدش دیگه نرفتم دکتر ببینم چی تو برگه هست! چون حوصله دکتر ندارم)
البته بعضی وقتها وقتی صرفه میکنم خون بالا میارم!
اگر لازمه براتون پ.خ کنم اسکن برگه ازمایش؟
سیگاری هستم
مغازه دار
مجردم:D

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اسپم چیه حاجیکس! خودشون تو **** وظیفه بردنم هورمون تراپی!

البته هورمون مردونه . فک کنم هورمون گوریل زدن همش شدم مو:(

تستوسترون میزانش تو خون قابل اندازه گیری هست
می تونید برید آزمایشش رو انجام بدید
پیشنهاد میکنم همزمان باهاش سطح گنادوتروپین ها رو هم آزمایش بدید بدین صورت :
Testosterone - Lh- Fsh

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اکثر اوقات همینطوری وقتی نشستم یهوی درد میکنه .اره هنگام نفس کشیدن کم پیش میاد که درد میکنه
درد حی میاد و میره!
متوسطه
28
نمیدونم والا که خانوادگی فشار خون داریم:D
من که فکر نکنم داشته باشم
اخرین بار 7 ماه پیش یه ازمایش گرفتم (البته همینطوری رفتم داخل ازمایشگاه گفتم میخوام ازامایش بدم ببینم اوضاعم چطوره:D خون و ادرار گرفتن .فقط واسه اینکه ببینم سرطانی چیزی نگرفته باشم!! جوابشو گرفتم که دکتر اونجا گفت مشکلی نداری از لحاظ خون و بعدش دیگه نرفتم دکتر ببینم چی تو برگه هست! چون حوصله دکتر ندارم)
البته بعضی وقتها وقتی صرفه میکنم خون بالا میارم!
اگر لازمه براتون پ.خ کنم اسکن برگه ازمایش؟
سیگاری هستم
مغازه دار
مجردم:D

سلام
دردتون تیپ قلبی نداره
با توجه به دردی که با نفس کشیدن تشدید میشه و سرفه خونی هم بعضا دارید ( درد پلورتیک یا با منشا ریوی ) بیشتر مطرحه ، اولین کار با توجه به شرح حالتون گرفتن عکس ریه هست

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان عوارض قرص وارفارین در چه حد طبیعی هست؟ هر روز هفته یک قرص مصرف می کنن فقط یه روز یک قرص و نیم.
خستگی، اضطراب شدید، سرفه ، ورم پا و به احتمال زیاد خونریزی داخلی هم دارن. اوایل خونریزی لثه هم بود ولی خدارا شکر برطرف شد.
آزمایشی که 10 روز پیش هم انجام شده PT=3.5 بود. دکترشون گفتن مشکلی نیست و دوباره 10 روز دیگه باید آزمایش انجام بدن.
تا ده روز آینده که نتیجه آزمایش جدید را می خوایم ببریم ؛ نوبت دکتر ندارن. می خوام بدونم اگر جدی هست سریعتر اقدام کنیم.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان من برای پرپشت شدن ریشام از قطره ی رزماری استفاده می کنم (گونه هام هنوز کامل نشده) صبح و شب میزنم بعد که میزنم خیلی خیلی صورتم داغ میشه و میسوزم .....این برای چیه ؟
خیلی ها بهم گفتن نزن اینا شیمیایییه پوستت رو خراب می کنه اما خوب گفتم نه بابا رزماری همه میگن پر از خاصیته ببینیم کاری می کنه یا نه .
اون قسمت هایی که میزنم داغ میشه شدید گفتم نکنه داره پدره پوستم رو در میاره ؟ :))

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
دردتون تیپ قلبی نداره
با توجه به دردی که با نفس کشیدن تشدید میشه و سرفه خونی هم بعضا دارید ( درد پلورتیک یا با منشا ریوی ) بیشتر مطرحه ، اولین کار با توجه به شرح حالتون گرفتن عکس ریه هست
عکس از ریه گرفتم چیزی نشون نداد (سی تی اسکن)
ام ار ای هم گرفتم بازم هیچی نبود!
بعد دکتر گفتن باید برونسکوپی انجام بشه .که من انجام ندادم
ممکنه از تغییر اب هوا باشه؟چون من 20 سال تو یه منطقه خشک گرم بودم بعد 8 سال اومدم جای بارانی و رطوبت بالا

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
عکس از ریه گرفتم چیزی نشون نداد (سی تی اسکن)
ام ار ای هم گرفتم بازم هیچی نبود!
بعد دکتر گفتن باید برونسکوپی انجام بشه .که من انجام ندادم
ممکنه از تغییر اب هوا باشه؟چون من 20 سال تو یه منطقه خشک گرم بودم بعد 8 سال اومدم جای بارانی و رطوبت بالا

بعد اینکه عکس گرفتید ، و اگر عکس سالم بود ، در مرحله بعد نیاز به انجام اسپیرومتری است . که ظاهرا انجام ندادید.
آب و هوای سرد و خشک سرفه رو تشدید میکنه. گرما و رطوبت سرفه رو افزایش نمیده
بعضی وقتا داروها ( کاپتوپریل، انالاپریل ) و بعضی اوقات ریفلاکس ( بازگشت اسید معده به مری ) باعث سرفه مزمن میشه. اگر تغییر صدا ، احساس جسم خارجی در گلو یا درد در بالای ناف دارید یا بعد خوردن غذا ترش میکنید یا سوزش سردل دارید ممکنه ریفلاکس داشته باشید
ضمنا ترشحات مزمن ناشی از سینوزیت مزمن هم باعث سرفه مزمن میشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بعد اینکه عکس گرفتید ، و اگر عکس سالم بود ، در مرحله بعد نیاز به انجام اسپیرومتری است . که ظاهرا انجام ندادید.
آب و هوای سرد و خشک سرفه رو تشدید میکنه. گرما و رطوبت سرفه رو افزایش نمیده
بعضی وقتا داروها ( کاپتوپریل، انالاپریل ) و بعضی اوقات ریفلاکس ( بازگشت اسید معده به مری ) باعث سرفه مزمن میشه. اگر تغییر صدا ، احساس جسم خارجی در گلو یا درد در بالای ناف دارید یا بعد خوردن غذا ترش میکنید یا سوزش سردل دارید ممکنه ریفلاکس داشته باشید
ضمنا ترشحات مزمن ناشی از سینوزیت مزمن هم باعث سرفه مزمن میشه.
اره عکس اینا سالم بود
اسپیرومتری هم همون تست تنفس دم و بازدم هست؟اره انجام دادم و گفتن مشکل نیست
ازمایش سل داد هم هیچ
هیچ دارویی استفاده نمیکنم
درد بالای ناف فکر نمیکنم داشته باشم !
خیلی کم بعضی اوقات ترش میکنم و سوزش سر دل دارم
این دلیل خون چیه ؟چون بعضی اوقات گوشه پایین شش سمت راست درد داره(الان یادم اومد که دکتر بادیدن ام ار ای گفت یه چیزی درست گوشه پایین شش سمت راستم هست؟!!!:general210:) (قبل از اینکه خون بالا بیارم احساس میکردم که گلو حجمش زیاد شده !!وقتی خون بالا میاورد خون روشن بود .)الان نزدیک 2 ماهی میشه که خون بالا نیاوردم . ولی درد سینم هنوز موجوده
حوصله دکتر رفتن رو ندارم چندین بار رفتم ولی هیچی کمکی نکردن

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوستان عوارض قرص وارفارین در چه حد طبیعی هست؟ هر روز هفته یک قرص مصرف می کنن فقط یه روز یک قرص و نیم.
خستگی، اضطراب شدید، سرفه ، ورم پا و به احتمال زیاد خونریزی داخلی هم دارن. اوایل خونریزی لثه هم بود ولی خدارا شکر برطرف شد.
آزمایشی که 10 روز پیش هم انجام شده PT=3.5 بود. دکترشون گفتن مشکلی نیست و دوباره 10 روز دیگه باید آزمایش انجام بدن.
تا ده روز آینده که نتیجه آزمایش جدید را می خوایم ببریم ؛ نوبت دکتر ندارن. می خوام بدونم اگر جدی هست سریعتر اقدام کنیم.

دوست من مهمترین خطر وارفارین افزایش ریسک خونریزی هست
در کسایی که وارفارین مصرف می کنن بسته به علت مصرف میزان INR در یه محدوده ای تنظیم میشه
سطح INR اگر زیر یک و نیم باشه ریسک خونریزی خیلی کمه
ولی برای بیماریهای خاص سطح INR بیش از 2 تنظیم میشه
مثلا در افرادی که ریتم AF دارند باید سطحش بین 2 تا 3 باشه
و اگر دریچه فلزی قلبی دارن بین 3 تا 4 تنظیم میشه
در موارد ترومبوز ورید پا هم بین 2 تا 3 تنظیم میشه
در مواردی که خونریزی ایجاد میشه اولین کار چک سطح INR هست
اگر INR زیر 5 باشه و خونریزی ادامه پیدا نکرده باشه موقتا وارفارین قطع و به پزشک مراجعه کنید جهت تنظیم دوز ( فکر میکنم شما تو این دسته اید)
اگر INR بین 5 تا 9 باشه و خونریزی مختصر هم داده باشه : قطع وارفارین و استفاده از ویتامین K خوراکی
اگر INR بیشتر از 9 باشه : مراجعه به بیمارستان و اونجا ویتامین K تزریقی میدن
اگر خونریزی شدید : مراجعه اورژانسی به بیمارستان ، اونجا فرآورده های خونی ( FFP) و ویتامین K همزمان به صورت تزریقی میدن

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اره عکس اینا سالم بود
اسپیرومتری هم همون تست تنفس دم و بازدم هست؟اره انجام دادم و گفتن مشکل نیست
ازمایش سل داد هم هیچ
هیچ دارویی استفاده نمیکنم
درد بالای ناف فکر نمیکنم داشته باشم !
خیلی کم بعضی اوقات ترش میکنم و سوزش سر دل دارم
این دلیل خون چیه ؟چون بعضی اوقات گوشه پایین شش سمت راست درد داره(الان یادم اومد که دکتر بادیدن ام ار ای گفت یه چیزی درست گوشه پایین شش سمت راستم هست؟!!!:general210:) (قبل از اینکه خون بالا بیارم احساس میکردم که گلو حجمش زیاد شده !!وقتی خون بالا میاورد خون روشن بود .)الان نزدیک 2 ماهی میشه که خون بالا نیاوردم . ولی درد سینم هنوز موجوده
حوصله دکتر رفتن رو ندارم چندین بار رفتم ولی هیچی کمکی نکردن

بالا آوردن خون میتونه عارضه سرفه های مکرر و شدید باشه که بهش میگن ( سندروم مالوری ویس ) .
چون بررسی های مکرر از نظر ریوی چیزی رو نشون نداده یا اگر داده پزشک معالجتون تاکید نداشته روش ( مثل همون ضایعه ریه راستتون )
و عجیبه چرا توضیح بیشتری نداده . من پیشنهاد میکنم با این شرح حالتون که گفتید یه سر به پزشک گوارش بزنید .
بعد خوردن غذا سنگینی سر دل یا آروغ زدن ندارید ؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بالا آوردن خون میتونه عارضه سرفه های مکرر و شدید باشه که بهش میگن ( سندروم مالوری ویس ) .
چون بررسی های مکرر از نظر ریوی چیزی رو نشون نداده یا اگر داده پزشک معالجتون تاکید نداشته روش ( مثل همون ضایعه ریه راستتون )
و عجیبه چرا توضیح بیشتری نداده . من پیشنهاد میکنم با این شرح حالتون که گفتید یه سر به پزشک گوارش بزنید .
بعد خوردن غذا سنگینی سر دل یا آروغ زدن ندارید ؟
برم دکتر گوارش چی بگم ؟واسه سرفه؟یا چی؟
من همین ظوری اروغ میزنم:D اره تقریبا"
بعد اینو بگم بعضی وقتها درد معدم دارم در حد 30ثانیه تا 1 دقیقه اونم هنگام غذا خوردن(نهار) !!

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوستان من برای پرپشت شدن ریشام از قطره ی رزماری استفاده می کنم (گونه هام هنوز کامل نشده) صبح و شب میزنم بعد که میزنم خیلی خیلی صورتم داغ میشه و میسوزم .....این برای چیه ؟
خیلی ها بهم گفتن نزن اینا شیمیایییه پوستت رو خراب می کنه اما خوب گفتم نه بابا رزماری همه میگن پر از خاصیته ببینیم کاری می کنه یا نه .
اون قسمت هایی که میزنم داغ میشه شدید گفتم نکنه داره پدره پوستم رو در میاره ؟ :))

این اتفاق طبیعیه
تونیک های گیاهی و شیمیایی مثل تونیک روبیان که قبلا تبلیغ میشد و فروش بالایی داشت باعث تحریک پوست و افزایش جریان خون موضعی در ناحیه مورد استفاده میشن
علت گرمی که احساس می کنید افزایش جریان خون ناحیه ای هست
البته اگر غیر داغ شدن سوزش و خارش هم داشته باشید صرفا به خاطر این مساله نیست و حساسیت به دارو مطرح میشه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
برم دکتر گوارش چی بگم ؟واسه سرفه؟یا چی؟
من همین ظوری اروغ میزنم:D اره تقریبا"
بعد اینو بگم بعضی وقتها درد معدم دارم در حد 30ثانیه تا 1 دقیقه اونم هنگام غذا خوردن(نهار) !!

برای دکتر گوارش عجیب نیس این قضیه
الان که میگید آروغ میزنید ، و درد معده هم موقع غذا خوردن دارید ، و سرفه و سابقه دفع خون روشن هم دارید بیشتر شک میره سمت مسایل گوارشی ( ریفلاکس و بازگشت اسیدو سرفه ناشی از اون و عارضه دار شدن سرفه )
مثلا ممکنه همه اینها عارضه یه فتق هیاتال باشه
paraesophageal-hernia-after-duodenal-switch-gastric-reduction-21705956.jpg

عکس بالا رو ببینید
سمت چپ حالت نرمال هست
سمت راستی ها حالت غیر نرمال
تمام این علایم رو هم میدن
با توجه به اینکه گفتید دکتر زیر ریه هم ضایعه دیده ممکنه اون ضایعه همین فتق کوچکی از معده از طریق دیافراگم باشه که زیر ریه دیده شده. البته نیاز به مراجعه به پزشک گوارش داره همه این مسایل تا بررسی بشه

بالا