چمیدونم عوارضی چیزیمثلا چی بشه؟
معدم گشاد نشه
چمیدونم عوارضی چیزیمثلا چی بشه؟
سوال بعدی لطفا :general304::general307:چمیدونم عوارضی چیزی
معدم گشاد نشه
دوستان مو برمیگرده میره توی پوست و حالت کیست مانند میشه رو باید چیکار کرد ؟ انگار یه کپسولی گزاشتن زیر پوستم و گاهی گنده میشه و گاهی هم کوچیک )
امروز گفتم بالاخره باید یه کاریش بکنم دیگه نه ؟ چون روی کشاله ی پام هم هست شانس گندم .
دکتر خاصی باید برم که درش بیاره ؟ یا درمانگاه ها هم میکنن این کار رو ؟
چون یه سری بهم گفتن درد داره و .... یه سری هم گفتن اصلا درد نداره بی حس میکنن پارش میکنن و درش میارن اصلا نمیفهمی
میخواستم خودم یه سوزن بگیرم داغش کنم بکنم توش گفتم شاید مو در بیاد و چرک ها هم خالی بشه راحت شم .
به دادم برسین
طبیبان پی تی ؟؟! جوک میگی ؟درود بر طبیبان پی تی!
یه دفترچه ی ترخیص ازبیمارستان هست که برای 10 سال پیشه.
می شه بخونید. می خوام ببینم چی نوشته؟
طرف چش بوده؟ واجبه ها... نگین سرکاریه اشتباه ترجمه کنین
هرکی می تونه بسم ا...
خودش با نام گاربری معرفی کنه تا براش پ خ کنم.
خدایی خودت کسی 20 خط مینوشت میخوندیش؟ درست درمون تو یه جمله بگو چتهدوستان چند وقتیه که زانو درد شدید دارم. به محضیکه زانوم خم میشه یه ناحیه ای زیر کشکک زانوم شروع به مور مور کردن می کنه و درد شروع میشه.
چندین دکتر هم رفتم و هیچ کدوم متاسفانه نتونستن مشکل منو درمان کنن. یه سری کامل move free advance و triple flex استفاده کردم. اما هیچ تاثیری نداشته.
به محضیکه زانو تا می خوره شروع میشه. موقع حرکت این مشکل وجود نداره. اما میشینم و یا گاهی توی حالات محتلف که دراز می کشم شروع میشه. گاهی هم وقتی ایستاده ام احساس می کنم مابین استخان زانوم هیچ غضروفی نیست و استخون روی استخون حرکت می کنه. با درد شدید!
واقعا نمی دونم چه کار کنم!
هر دکتری هم یه چیزی تجویز کرد و من همشو استفاده کردم. اما تاثیری نداشت! ویتامین دی و د 3 هم که یه 100 تایی خوردم. 3 ماه هم هست که میرم پیلاتس.
راهی نیست؟!!!؟
یه چیز دیگه هم یادم اومد اینکه وقتی می رم دستشویی پاهام از زانو به پایین می خوابه. و جالب اینجاست که وسط ورزش هم این مشکل رو دارم. ینی دقیقا زمانیکه دارم ورزش می کنم از زانو به پایین یهو می خوابه!
اگه میشناسید دکتر خوب هم باشه معرفی کنید ممنون میشم
سلام مدیرسلام.
نوشته ب کمپلکس با دارو های نقرس تداخل داره. اما اگر کسی دارو ها رو در حال حاضر مصرف نکنه، مصرف ب کمپلکس می تونه باعث حمله نقرسی بشه؟ اصولا استفاده از اون برای کسایی که اسید اوریک خون بالایی دارند توصیه می شه یا نه؟
نه باباطبیبان پی تی ؟؟! جوک میگی ؟
دارویی هست که بتونه خاطرات بد رو محو کنه؟
بابابزرگ من آلزایمر داره خیلی وقتها ماها رو هم نمی شناسه ولی گاهی اوقات مرگ نزدیکانش رو باز جزئیات به یاد میاره و شروع می کنه به گریه کردن
اگر دارویی هست که میتونه کمک کنه لطفا معرفی کنید.
خیلی سخته آدم ببینه عزیزاش دارن عذاب میکشن ، منم مامان بزرگم آلزایمر داشت..
نه دارویی نیست ! اگه بود مطمئن باشین خیلیا حتی اونایی که آلزایمر ندارن میرفتن سراغ این دارو .. شاید دارو های آرام بخش یکم بتونن کمکشون کنن که اونم موقتیه اثرش ، از طرفی بدون تجویز پزشک هم اصلا نباید به کسی توی اون سن و سال هیچ نوع دارویی رو داد !
آلزایمر درمان نداره وگرنه دعا میکردم شفا پیدا کنن ، اما واقعا فراوان از ته قلبم امیدوارم خدا هم به شما صبر بده که زیاد غصه نخورین ، هم خاطرات بد رو هم از ذهن پدربزرگ خوبتون پاک کنه تا عذاب نکشن و آرامش داشته باشن ..
با وگان معمولی احتمال خوب شدنش هست گوگل سرچ کن وگاندارویی هست که بتونه خاطرات بد رو محو کنه؟
بابابزرگ من آلزایمر داره خیلی وقتها ماها رو هم نمی شناسه ولی گاهی اوقات مرگ نزدیکانش رو باز جزئیات به یاد میاره و شروع می کنه به گریه کردن
اگر دارویی هست که میتونه کمک کنه لطفا معرفی کنید.
سلام،خسته نباشین جناب.
پاسخِ پرسشِ منو ندادین……!!!!!