ببخشید میپرسم . اما وزنتون رو میفرمایید؟سلام. از تهران 23ساله هستم. مشکل تنبلی تخمدان دارم.قصد بارداری و درمان دارم.لطفا راهنماییم کنید و آدرس 1دکتر خوب در تهران رو بهم بدین.ممنون.
ببخشید میپرسم . اما وزنتون رو میفرمایید؟سلام. از تهران 23ساله هستم. مشکل تنبلی تخمدان دارم.قصد بارداری و درمان دارم.لطفا راهنماییم کنید و آدرس 1دکتر خوب در تهران رو بهم بدین.ممنون.
70.mochàker.ببخشید میپرسم . اما وزنتون رو میفرمایید؟
شما مشکل ناباروری دارید الان یا فکر میکنید که در معرض ناباروری هستین؟M
70.mochàker.
Tànbalie tokhmdan daram.شما مشکل ناباروری دارید الان یا فکر میکنید که در معرض ناباروری هستین؟
متوجهم . اما دلیل نمیشه که نابارور باشین . شوما میتونی با کم کردن وزنت و استفاده از دارو های محرک برای تخم گذاری میتونید موشکلتون رو حل کنید :general601:Tànbalie tokhmdan daram.
چکار کنم جوجه بشن؟:general709:متوجهم . اما دلیل نمیشه که نابارور باشین . شوما میتونی با کم کردن وزنت و استفاده از دارو های محرک برای تخم گذاری میتونید موشکلتون رو حل کنید :general601:
شی میگی :general404:چکار کنم جوجه بشن؟:general709:
Adrese ye doktore khoob toye tehran ro lotf konid begid!!متوجهم . اما دلیل نمیشه که نابارور باشین . شوما میتونی با کم کردن وزنت و استفاده از دارو های محرک برای تخم گذاری میتونید موشکلتون رو حل کنید :general601:
چون تهران زندگکی نمیکنم اطلاع ندارم متاسفانه :general507:Adrese ye doktore khoob toye tehran ro lotf konid begid!!
سلامسلام دوستان
برای من مشکلی پیش اومده من 4 سال پیش تصادفی کردم که از ناحیه زانو آسیب دیدم و خیلی جزیی کمرم آسیب دید و 25 جلسه فیزیوتراپی رفت
اون زمان من تو یه شهر دیگه بودم و الان تو تهرانم و دانشجو هستم . درس تربیت بدنی دارم استاد تربیت بدنی رزمی کاره ما رو 30 دقیقه می دونه و بعد مجبور میکنه شنا بریم و ..... منم بخاطر مشکلم و وزن بالام ( بخاطر درد زانو تقق شکستن زانوم فعالیتمو کم کردم وزنم بالا رفت ) نمیتونم انجام بدم حالا استاد گفته نامه دکتر بیار که مشکل داری یا میندازمت بعد میدونم اون دکتر که پیشش بودم از ایران رفت
حالا سوالم اینه جایی میشناسید پزشک بعد از چکاپ اولیه و ساده نسخه یا نامه به عنوان دیسک کمر بهم بده ؟
سلام
چکاپ ساده نگرفتم یعنی چی منظورتو اما فتق دیسکها ی بین مهره ۴و۵ کمری یا همون دیسک کمر از راه ام آر ای معلوم میشه
من خودم به خاطر صاف بودن کف همین مشکل رو داشتم .یعنی اینکه زانو منو ببینید قشنگ رو خود زانو راسم اندازه 2 بند انگشت گوشت اضافه صورتی رنگ هست اما من دانشجو ام و بیمه هم ندارم و پول هزینه کردن برای آزمایشبا پول آزاد ندارم فقط نیاز به نسخه دارم برای درس تربیت بدنی
من خودم به خاطر صاف بودن کف همین مشکل رو داشتم .
خیلی ساده اس برو یه دکتر عمومی و بگو این نامه رو برات بنویسه ، پزشک ارتوپد هم با نگاه کردن برات می نویسه هیچ دشواری نداره، ( دیوانه نیست که تو رو بفرسته عکسبرداری و ... ) تازه می تونی با فتوشاپ هم درست کنی والا استاد که نمیاد یه برگه رو جایی بایگانی کنه یه نیگا به برگه ات می اندازه و میگه اوکی .
مگه استاد تاکید کرده باس بری پیش ارتوپد ؟!ممنون از کمکت
پس برم دکتر عمومی با معاینه ساده برام نامه بنویسه بعد نامه ببرم دکتر ارتپید تاییدش میکنه؟
چون زانوم تابلوه نابود شده همون سال دکتر گفت وضع زانوت داغونه آسیب کشک . ساییدگی مفصل و ..... باید مفصل مصنوعی بزاری که من این کار نکردم اما کمرم زخمی یا چیزی اصلا نداره که معلوم باشه
این استاد ما دیونه اس ترم پیش 17 نفر تو درس تربیت بدنی انداخته
مگه استاد تاکید کرده باس بری پیش ارتوپد ؟!
تو به دکتر عمومی ات بگو جریان اینه ! یه نامه برا استادت بنویسه که تو نمی تونی بدوی و حرکات ورزشی انجام بدی . تمام ! بعد در ادامه حرفات بگو : ببخشید اقای دکتر ، استاد ما مقداری دیوونه اس اگر ممکنه یک معرفی نامه هم واسه دکتر ارتوپدی بنویسید اگر مجبور شدم از ایشون هم تاییدیه بگیرم .
اگر استاد حرف پزشک عمومی رو قبول نداشت بری پیش دکتر متخصص .
روش دوم اینکه : مستقیم بری پیش دکتر ارتوپد و بگی برگه رو برات بنویسه ..
منم پام داشتدوستان سلام
براي درمان ميخچه چكار كنم؟!
دكتر رفتم گفت هنوز ميخچه نشده به صورت پينه هست
چسب ميخچه داد زدم روش بعد 3 روز كه بر ميدارم باد مرده پوست نرم شده با ناخنگير ميگيرمش اما بازم ميشه همون!
سلام رفيقمنم پام داشت
از این چسبها زدم(یادم نیست چن روز)
بعد که بعد که بَرِش داشتم نرم شده بود
بعد تو آب داغ هم گذاشتمش و بعد توشو بازکردمو دونه دونه با موگیر کشوندمشون بیرون(مثه مو بودن، سیاه)
یه سریها میگفتن باید عمل کنی(ترسیده بودم خخخ)
انشاالله از شما هم با این چسبها خوب بشه
یادمه چسبها دو نوع بودم فرانسوی و ایرانی، حتما فرانسوی بگیر
Sent from my HM NOTE 1W