• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام. از تهران 23ساله هستم. مشکل تنبلی تخمدان دارم.قصد بارداری و درمان دارم.لطفا راهنماییم کنید و آدرس 1دکتر خوب در تهران رو بهم بدین.ممنون.
ببخشید میپرسم . اما وزنتون رو میفرمایید؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
Tànbalie tokhmdan daram.
متوجهم . اما دلیل نمیشه که نابارور باشین . شوما میتونی با کم کردن وزنت و استفاده از دارو های محرک برای تخم گذاری میتونید موشکلتون رو حل کنید :general601:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
متوجهم . اما دلیل نمیشه که نابارور باشین . شوما میتونی با کم کردن وزنت و استفاده از دارو های محرک برای تخم گذاری میتونید موشکلتون رو حل کنید :general601:
چکار کنم جوجه بشن؟:general709:

mahtab moradi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Adrese ye doktore khoob toye tehran ro lotf konid begid!!

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام دوستان

برای من مشکلی پیش اومده من 4 سال پیش تصادفی کردم که از ناحیه زانو آسیب دیدم و خیلی جزیی کمرم آسیب دید و 25 جلسه فیزیوتراپی رفت

اون زمان من تو یه شهر دیگه بودم و الان تو تهرانم و دانشجو هستم . درس تربیت بدنی دارم استاد تربیت بدنی رزمی کاره ما رو 30 دقیقه می دونه و بعد مجبور میکنه شنا بریم و ..... منم بخاطر مشکلم و وزن بالام ( بخاطر درد زانو تقق شکستن زانوم فعالیتمو کم کردم وزنم بالا رفت ) نمیتونم انجام بدم حالا استاد گفته نامه دکتر بیار که مشکل داری یا میندازمت بعد میدونم اون دکتر که پیشش بودم از ایران رفت

حالا سوالم اینه جایی میشناسید پزشک بعد از چکاپ اولیه و ساده نسخه یا نامه به عنوان دیسک کمر بهم بده ؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام دوستان

برای من مشکلی پیش اومده من 4 سال پیش تصادفی کردم که از ناحیه زانو آسیب دیدم و خیلی جزیی کمرم آسیب دید و 25 جلسه فیزیوتراپی رفت

اون زمان من تو یه شهر دیگه بودم و الان تو تهرانم و دانشجو هستم . درس تربیت بدنی دارم استاد تربیت بدنی رزمی کاره ما رو 30 دقیقه می دونه و بعد مجبور میکنه شنا بریم و ..... منم بخاطر مشکلم و وزن بالام ( بخاطر درد زانو تقق شکستن زانوم فعالیتمو کم کردم وزنم بالا رفت ) نمیتونم انجام بدم حالا استاد گفته نامه دکتر بیار که مشکل داری یا میندازمت بعد میدونم اون دکتر که پیشش بودم از ایران رفت

حالا سوالم اینه جایی میشناسید پزشک بعد از چکاپ اولیه و ساده نسخه یا نامه به عنوان دیسک کمر بهم بده ؟
سلام
چکاپ ساده نگرفتم یعنی چی منظورتو اما فتق دیسک‌ها ی بین مهره ۴و۵ کمری یا همون دیسک کمر از راه ام آر ای معلوم میشه

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام
چکاپ ساده نگرفتم یعنی چی منظورتو اما فتق دیسک‌ها ی بین مهره ۴و۵ کمری یا همون دیسک کمر از راه ام آر ای معلوم میشه

یعنی اینکه زانو منو ببینید قشنگ رو خود زانو راسم اندازه 2 بند انگشت گوشت اضافه صورتی رنگ هست اما من دانشجو ام و بیمه هم ندارم و پول هزینه کردن برای آزمایشبا پول آزاد ندارم فقط نیاز به نسخه دارم برای درس تربیت بدنی

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
یعنی اینکه زانو منو ببینید قشنگ رو خود زانو راسم اندازه 2 بند انگشت گوشت اضافه صورتی رنگ هست اما من دانشجو ام و بیمه هم ندارم و پول هزینه کردن برای آزمایشبا پول آزاد ندارم فقط نیاز به نسخه دارم برای درس تربیت بدنی
من خودم به خاطر صاف بودن کف همین مشکل رو داشتم .
خیلی ساده اس برو یه دکتر عمومی و بگو این نامه رو برات بنویسه ، پزشک ارتوپد هم با نگاه کردن برات می نویسه هیچ دشواری نداره، ( دیوانه نیست که تو رو بفرسته عکسبرداری و ... ) تازه می تونی با فتوشاپ هم درست کنی والا استاد که نمیاد یه برگه رو جایی بایگانی کنه یه نیگا به برگه ات می اندازه و میگه اوکی .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من خودم به خاطر صاف بودن کف همین مشکل رو داشتم .
خیلی ساده اس برو یه دکتر عمومی و بگو این نامه رو برات بنویسه ، پزشک ارتوپد هم با نگاه کردن برات می نویسه هیچ دشواری نداره، ( دیوانه نیست که تو رو بفرسته عکسبرداری و ... ) تازه می تونی با فتوشاپ هم درست کنی والا استاد که نمیاد یه برگه رو جایی بایگانی کنه یه نیگا به برگه ات می اندازه و میگه اوکی .

ممنون از کمکت

پس برم دکتر عمومی با معاینه ساده برام نامه بنویسه بعد نامه ببرم دکتر ارتپید تاییدش میکنه؟

چون زانوم تابلوه نابود شده همون سال دکتر گفت وضع زانوت داغونه آسیب کشک . ساییدگی مفصل و ..... باید مفصل مصنوعی بزاری که من این کار نکردم اما کمرم زخمی یا چیزی اصلا نداره که معلوم باشه

این استاد ما دیونه اس ترم پیش 17 نفر تو درس تربیت بدنی انداخته

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
ممنون از کمکت

پس برم دکتر عمومی با معاینه ساده برام نامه بنویسه بعد نامه ببرم دکتر ارتپید تاییدش میکنه؟

چون زانوم تابلوه نابود شده همون سال دکتر گفت وضع زانوت داغونه آسیب کشک . ساییدگی مفصل و ..... باید مفصل مصنوعی بزاری که من این کار نکردم اما کمرم زخمی یا چیزی اصلا نداره که معلوم باشه

این استاد ما دیونه اس ترم پیش 17 نفر تو درس تربیت بدنی انداخته
مگه استاد تاکید کرده باس بری پیش ارتوپد ؟!
تو به دکتر عمومی ات بگو جریان اینه ! یه نامه برا استادت بنویسه که تو نمی تونی بدوی و حرکات ورزشی انجام بدی . تمام ! بعد در ادامه حرفات بگو : ببخشید اقای دکتر ، استاد ما مقداری دیوونه اس اگر ممکنه یک معرفی نامه هم واسه دکتر ارتوپدی بنویسید اگر مجبور شدم از ایشون هم تاییدیه بگیرم .
اگر استاد حرف پزشک عمومی رو قبول نداشت بری پیش دکتر متخصص .
روش دوم اینکه : مستقیم بری پیش دکتر ارتوپد و بگی برگه رو برات بنویسه ..

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
مگه استاد تاکید کرده باس بری پیش ارتوپد ؟!
تو به دکتر عمومی ات بگو جریان اینه ! یه نامه برا استادت بنویسه که تو نمی تونی بدوی و حرکات ورزشی انجام بدی . تمام ! بعد در ادامه حرفات بگو : ببخشید اقای دکتر ، استاد ما مقداری دیوونه اس اگر ممکنه یک معرفی نامه هم واسه دکتر ارتوپدی بنویسید اگر مجبور شدم از ایشون هم تاییدیه بگیرم .
اگر استاد حرف پزشک عمومی رو قبول نداشت بری پیش دکتر متخصص .
روش دوم اینکه : مستقیم بری پیش دکتر ارتوپد و بگی برگه رو برات بنویسه ..

استاد میگه هر مشکلی داری باید نامه از اون متخصص بیاری
نزدیک خونه یه درمانگاه خصوصی هست برم ببینم چی میشه
ممنون از کمک و راهنماییت

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستان سلام

براي درمان ميخچه چكار كنم؟!
دكتر رفتم گفت هنوز ميخچه نشده به صورت پينه هست
چسب ميخچه داد زدم روش بعد 3 روز كه بر ميدارم باد مرده پوست نرم شده با ناخنگير ميگيرمش اما بازم ميشه همون!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان سلام

براي درمان ميخچه چكار كنم؟!
دكتر رفتم گفت هنوز ميخچه نشده به صورت پينه هست
چسب ميخچه داد زدم روش بعد 3 روز كه بر ميدارم باد مرده پوست نرم شده با ناخنگير ميگيرمش اما بازم ميشه همون!
منم پام داشت
از این چسبها زدم(یادم نیست چن روز)
بعد که بعد که بَرِش داشتم نرم شده بود
بعد تو آب داغ هم گذاشتمش و بعد توشو باز‌کردمو دونه دونه با موگیر کشوندمشون بیرون(مثه مو بودن، سیاه)
یه سریها میگفتن باید عمل کنی(ترسیده بودم خخخ)
انشاالله از شما هم با این چسبها خوب بشه
یادمه چسبها دو نوع بودم فرانسوی و ایرانی، حتما فرانسوی بگیر

Sent from my HM NOTE 1W

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
منم پام داشت
از این چسبها زدم(یادم نیست چن روز)
بعد که بعد که بَرِش داشتم نرم شده بود
بعد تو آب داغ هم گذاشتمش و بعد توشو باز‌کردمو دونه دونه با موگیر کشوندمشون بیرون(مثه مو بودن، سیاه)
یه سریها میگفتن باید عمل کنی(ترسیده بودم خخخ)
انشاالله از شما هم با این چسبها خوب بشه
یادمه چسبها دو نوع بودم فرانسوی و ایرانی، حتما فرانسوی بگیر

Sent from my HM NOTE 1W
سلام رفيق

مال منم همينجوري چسب فرانسويم زدم

اون توش مثل دونه هاي سياه من دراوردم اميدوارم خوب شه
چون اصلا اعتقادي به جراحي اونم واسه همچين داستاني ندارم

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بین فلوکستین و سرترالین کدوماشونو بدون نسخه دکتر میدن؟؟
بعدش اینا با چه دوز ای موجود اند؟
واسه نوروجنسیس کدوم بهتره؟
@فمارا

بالا