پایینو بکشن که قدم بلندتر بشه؟:general304::general307:بده یه نفر از پایین یه نفرم از سرت بگیرتت بکشنت شایدت درازتر شدی :general304::general307:
پایینو بکشن که قدم بلندتر بشه؟:general304::general307:بده یه نفر از پایین یه نفرم از سرت بگیرتت بکشنت شایدت درازتر شدی :general304::general307:
پس قد کی؟ :general307:پایینو بکشن که قدم بلندتر بشه؟:general304::general307:
فکر کردم برای قد پسرم میگی:general709:پس قد کی؟ :general307:
پسرتو برو بشور با اب گرم قدش میاد بالا :general304::general304:فکر کردم برای قد پسرم میگی:general709:
سلامسلام دوستان
بهترین درمان برای خار پاشنه چیه ؟
مادرم متاسفانه این مشکل رو داره و هی داره بدتر میشه ، وزنشم زیاد نیست
دکتر هم بردیم ولی همونجوری مونده هنوز
اگه تجربه این بیماری رو دارید راه حلی حداقل برای کاهش دردش میدونید بگید ممنون میشم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دائمیه ، البته الان ۴ ، ۵ ماهه اینجوری شدید شده دیگه وقتی میشینه میخواد بعدش پاشه اصلا پاشو نمیتونه بزاره زمینسلام
خارش پاشون شباست یا دایمیه؟
سنشون ؟
بیماری پوستی یا انگلی ندارن؟
دکتر چی گفت؟
دلایل خارش گستردست . از نارسایی کلیه گرفته تا کمبود اهن یا پلس ستمی ورا که باید ازمایش بدن تا معلوم بشه. اما همین جوری که بخواین ، انتی هیستامین مصرف کنن بد نیست شاید حساسیت دارن .دائمیه ، البته الان ۴ ، ۵ ماهه اینجوری شدید شده دیگه وقتی میشینه میخواد بعدش پاشه اصلا پاشو نمیتونه بزاره زمین
سنشم ۴۵ سال هست
بیماری پوستی هم ندارن
دکتر بعد از کلی پماد و دارو کلسیم که داده بود اثر نکرد دیگه گفت فقط برای کاهش درد میتونید هر روز ماساژ بدید ولی اینکارم جواب نمیده ( چند تا دکتر بردیم همشون اخرش به هیچ نتیجه ای نرسیدن )
عزیز مطمئنید این برای چیزی که من گفتم مناسبه ؟دلایل خارش گستردست . از نارسایی کلیه گرفته تا کمبود اهن یا پلس ستمی ورا که باید ازمایش بدن تا معلوم بشه. اما همین جوری که بخواین ، انتی هیستامین مصرف کنن بد نیست شاید حساسیت دارن .
محلول ""لندان"" هم خوبه بعد از حموم بمالن به محل خارش
گفتم خدمتتون که باید دلیلش معلوم بشه . چیزی که من گفتم برای خارشه عمومیه . مطمین هستین که یه چیزی مثل درماتیت یا قارچ کف و پاشنه پا ندارن؟ شایدم یه بیماری مثل فاسیتس پلنتر دارن که ماله سنین بالاتره البتهعزیز مطمئنید این برای چیزی که من گفتم مناسبه ؟
مشکل خارش پوستی نیستا !
خار پاشنه هست که داخل پاشنه انگار چیز تیزی هست که نمیشه پارو زمین گذاشت ( میگن رسوب کلسیم در اون نقطه باعث این میشه )
عصب کشی دندون پزشکت کارش درست باشه درد نداره .من 4 تا از دندونامو عصب کشی کردم کمی دو روز اول درد میکرد .عصب کشی دندان تا چه مدتی درد داره ؟ برخورد دندان به دندان درد داره برا من .
ولی برای من هنوز درد داره نزدیک سه روز هست . اصلا نمیتونم روش غذا بخورم ....عصب کشی دندون پزشکت کارش درست باشه درد نداره .من 4 تا از دندونامو عصب کشی کردم کمی دو روز اول درد میکرد .
مگه چند روزه عصب کشی کردی؟ من 4 تا با هم انجام دادم خدایی دو روز نهایتا تازه . بعدش درد نداشتمولی برای من هنوز درد داره اصلا نمیتونم روش غذا بخورم ....
مگه چند روزه عصب کشی کردی؟ من 4 تا با هم انجام دادم خدایی دو روز نهایتا تازه . بعدش درد نداشتم
خب چیزی نیست خوب میشه فکرکردم دو سه هفته منظورتهسه روز هست .
سلام . هست . زالو درمانیسلام.
می خواستم بدونم داروی دیگه ای به جز آلوپوینول و کلیشیسین برای درمان نقرس نیست؟ این دو تا جفتشون سرگیجه و حالت تهوع می آرن. چیز دیگه ای هست بشه باهاشون مصرف کرد که این قدر به دستگاه گوارش فشار نیاد؟
شما همه چیزو میخوای با دارو درمان کنی اخه ؟ ببین شرایط قبل خوابت چیه؟ استرس زیاد داری؟ شام رو کی میخوری؟ 3 ساعت قبل خواب باید بخوری وگرنه کیفیت خوابتو میاره پایین 100%.لباس خوابت چیه؟ گلاب به روت لخت که نمیخوابی .لباس کلفت و نامناسب نداری که موقع خواب؟ 2 3 ساعت مونده به خواب شکلات نمیخوری؟ کافه و قهوه ی تلخ چطور؟ کلا یه نیگا به زندگی بنداز و عادت های زندگیت شاید اونا باعث شدن کیفیت خوابت اونجور که دوست داری نباشه . دلیلشو فهمیدی میشه دارو استفاده کرد در صورت نیاز .سلام
مشکلی دارم نمیدونم چجور مطرحش کنم
من زیاد از خواب بیدار میشم
مثلا دیشب ساعت 2 خوابیدم میخواستم ساعت 7 بیدار شم، ساعت 5 بیدار شدم ساعت 6 همین جور ساعت 7 هم که ساعت زنگ زد!
+ من کلا بیشتر از 6 ساعت نمیتونم بخوابم، اگه بیشتر از این مقدار پشت سر هم بخوابم سر گیجه میگیرم، درمانی چیزی تو آستین ندارید؟
برای افرایش کیفیت خواب چه کار هایی باید کرد؟
احیانا چه چیز هایی نباید خورد و چه چیز هایی باید خورد؟
دارویی چیزی نیست؟
@barool @فمارا