از اون سوالا بود :general304: . خدایی تا الان بهترین سوالی بود که دیدم . تمام استخوانای بدن با یه لایه پوشیده شدن به نام پریوستیوم . برای این که بخشی درد رو احساس کنه ، گیرنده های درد لازمن که پریوستیوم ها گیرنده های دردو دارن . پس جواب شما مثبته!سلام
میخواستم بپرسم آیا استخوان هم حس داره؟؟
مثلاً اگر ماهیچه یا لثه رو شکاف بدن بعد با یک میله ای چیزی استخوان رو لمس کنن آیا دردی احساس میشه؟؟
منظورم فقط خود استخوان هست نه ماهیچه های اطرافش
ممنوناز اون سوالا بود :general304: . خدایی تا الان بهترین سوالی بود که دیدم . تمام استخوانای بدن با یه لایه پوشیده شدن به نام پریوستیوم . برای این که بخشی درد رو احساس کنه ، گیرنده های درد لازمن که پریوستیوم ها گیرنده های دردو دارن . پس جواب شما مثبته!
شما از دندون پزشکی میترسی پس :general304: . متاسفانه من دندون پزشک نیستم پزشک عمومیم زیاد اطلاعاتم نیست . از یه دندون پزشک باید بپرسی اما نترس ترس نداره ( هر چند خودم میترسم :general612::general701ممنون
پس برای ایمپلنت دندون، فقط لثه ها بی حس میشه دیگه درسته؟
بعد اون درد استخوان فک رو چیکار میکنن؟
ممنون
پس برای ایمپلنت دندون، فقط لثه ها بی حس میشه دیگه درسته؟
بعد اون درد استخوان فک رو چیکار میکنن؟
سلام . موی یکی از والدین هم چرب بوده ؟ یعنی ارثی هست این موی چرب؟با سلام
بهترین راه برای جلوگیری ریزش مو چیه ؟
مو هام چرب هست
نمیدونید که والدین ( پدر یا مادرتون) موهای چرب داشتند یا نه ؟
بپخ بپخبابام 80 درصد موهاش ریخته - پدر بزرگم 100 درصد
جواب سوالات پ خ میکنم
سلامجناب دکتر آیا دارویی برای ازدیاد اشتها وجود داره؟ البته کم اشتهایی و لاغری بنده ناشی از هیچ گونه بیماری خاصی مثل تیروید و غیره نیست پارسال دوباره یک چک کامل هم دادم که فقط 130 هزار تومن با دفترچه پول آزمایشام شد، از آنزیم های کبد بگیر تا صد جور فاکتور خون و تیرویید و ادرار و غیره. همه چی نرمال بود...
این کم اشتهایی و لاغری از بچگیم ولم نمیکنه! البته سرباز که بودم به علت فعالیت جسمی زیاد و خوارک زیاد 10 کیلو چاق شدم اما دوباره بعد چند سال لاغر شدم
واقعا اگه دارویی برای کم اشتهایی هست بفرمایید. در ضمن خیلی هم زود سیر میشم در هنگام غذا خوردن! خوابم هم زیاده از بچگی همین طور بودم! خیلی میخوابم! برای زیاد خوابیدن نمیشه کاری کرد؟؟
تشکر از شما...
سلام
سن+وزن+قدتتون رو هم بفرمایین بگین لطفا
ببخشید کمی دیر شد تا الان نبودم خونه . شما تقریبا 15 کیلو کم وزنی دارین. برای اضافه وزن راه های زیادی هست . من چند راه رو میگم خدمتتون:جناب دکتر منتظر پاسخم
ببخشید کمی دیر شد تا الان نبودم خونه . شما تقریبا 15 کیلو کم وزنی دارین. برای اضافه وزن راه های زیادی هست . من چند راه رو میگم خدمتتون:
اولین نکته اینه که شما ، رو بیارین به مواد چربی دار . البته منظور این نیست که از خوردن کربوهدرات یا پروتیین اجتناب کنید اما نسبت چربی به قند یا پروتیین باید در **** غذایی شما زیاد باشه . خود کربوهیدارت هم باعث انرژی زیاد میشه البته .
حالا چه چیزایی چربی مفید داره ؟ گردو ، شیر پر چرب(3 درصد و بالاتر) ، نارگیل، روغن زیتون و ....
راه دوم اینه که وعده های غذایی تون رو بخش بخش کنید . یعنی درسته که شما زود سیر میشید ، اما تا وعده بعدی صبر نکنید ( مثلا از ناهار تا شام) . وسط ناهار تا شام هم 4 وعده غذا بخورید هر چند کم .
خوابتونو زیاد کنید . چرا؟ ببینید غذایی که شما میخوررید به فرض 3500 کیلوکالری انرژی میده به شما تو روز . شما این انرژی رو صرف فعالیت میکنید . مثلا ، دیدن هر ساعت تلویزیون 5 کیوکالری انرژی مصرف میکنه ، دویدن 100کیلوکالری ( جدول مصرف انرژی رو مطالعه کنید) ، حالا فرض کنید شما روزی 3500 کیلوکالری انرژی مصرف کنید اما فعالیت شما در روز اندازه 4000 کیلوکالری باشه . چه اتفاقی میفته؟ لاغری.
حالا اگه مقدار مصرفی شما بیشتر از فعالیت باشه چی؟ انرژی ذخیره میشه . پس تا میتونید کم تر فعالیت کنید و بیشتر بخورید .(فعالیت فکری هم مصرف انرژی داره ، حتی بیشتر از فعالیت فیزیکی). امیدوارم منظورمو رسونده باشم واضح تو این مورد مهم.
نکته دیگه این که از فشار روحی و استرس اجتناب کنید ( به دلیل بالا یعنی از بین رفتن انرژی)
اگر هم قصد استفاده از دارو دارین ، با توجه به شرایطتتون میشه دارو معرفی کرد.
خواهش میکنم . اینو بگم که من خودم کمبود وزن وحشتناکی داشتم ، الانم دارم اما در حد 5 کیلو . من خودم رو اوردم به ورزش هایی که با انجام دادنشون بدن احتیاج به کالری بیشتر میکرد و ماهیچه ساز بود . یعنی مواد غذایی مصرفیم دفع نمیشد ، تبدیل به ماهیچه میشد (نتیجه: اضافه وزن پیدا کردم تا 10 کیلو) . شما هم اگه ورزشی مثل فیتنس انجام بدی خیلی خوبه که احتیاج به غذا داشته باشی و غذای مصرفیت هدر نره و باعث اضافه وزن بشه .خیلی خیلی سپاسگذارم جناب دکتر، من همین الانش هم خوابم واقعا زیاده یعنی حداقل 8 ساعت الی 10 ساعت می خوابم دیگه بیشتر از این بخوام بخوابم به هیچ کارم نمیرسم
در مورد تعدد وعده های غذایی و مصرف کربوهیدرات سعی می کنم انجام بدم،
فقط در مورد دارو یه سوال دیگه هم داشتم اینکه شما می تونید معرفی کنید و بدون نسخه بگیرم یا حتما باید برم به صورت حضوری و مشورت پزشک متخصص دارو بگیرم. اصلا دارویی برای افزایش اشتها هست که من برم درخواست کنم؟
نقش ورزش ملایم چه طوره؟ من جدیدا یک تردمیل تهیه کردم، حالا با توجه به اینکه ورزش فعالیتم را زیاد میکنه و شما میگید نباید زیاد فعالیت کنید آیا ورزش مفید هست یا مضر، جسارتا من خودم احساس می کنم هرچی کمتر فعالیت می کنم اشتهام کمتر میشه... (شایدم اشتباه فکر می کنم!)
پیشاپیش از وقتی که گذاشتید و میذارید سپاسگذارم تقریبا 90 درصد به جوابم رسیدم
خواهش میکنم . اینو بگم که من خودم کمبود وزن وحشتناکی داشتم ، الانم دارم اما در حد 5 کیلو . من خودم رو اوردم به ورزش هایی که با انجام دادنشون بدن احتیاج به کالری بیشتر میکرد و ماهیچه ساز بود . یعنی مواد غذایی مصرفیم دفع نمیشد ، تبدیل به ماهیچه میشد (نتیجه: اضافه وزن پیدا کردم تا 10 کیلو) . شما هم اگه ورزشی مثل فیتنس انجام بدی خیلی خوبه که احتیاج به غذا داشته باشی و غذای مصرفیت هدر نره و باعث اضافه وزن بشه .
درباره ی دارو
شما عمل جراحی نداشتین؟
الرژی ؟ بیماری خاصی؟ مشکل جسمی چطور؟
پس اول برو دندوناتو درست کن بعد اسم دارو میگم :general304:نه آلرژی نه جراحی نه هیچ بیماری خاص دیگه، کلا غیر از چندتا دندون خراب مشکل دیگه ای ندارم
پی نوشت: پس با این حساب تردمیل را بیخیال بشم؟ متوجه نشدم مفید هست یا نه؟