قد حدود 176 سانت
وزن فعلی 60 یا شاید هم 59
اغلب زیر 60 هستم ولی یه مدت تا 70 هم رسیده بودم (همون دوره سربازی)
سن 29
سلامتی آقا، من بیشتر در بخش وبمستری فعال هستم، شما کم پیداییQuen عزیز چه خبرها؟ کجایی؟ کم پیدایی...
ممنون از راهنمایی، منبع خوبی معرفی کردی، در مورد این مسئله سعیم این هست که با یک پزشک متخصص به صورت حضوری مشورت کنم، به هر حال یک مقداری کمبود وزن نسبت به هم سن و سالام دارم...آقا این قد و وزن شما اصلا جای نگرانی نداره! قدر لاغری و نرمال بودن وزنت رو بدون که الان پدر همه مردم دنیا رو چاقی در آورده! بذار یه کم سنت بالا بره همچین چاق بشی و غصه امروزت رو بخوری که خدا می دونه! :دی
برای اطمینان بیشتر این صفحه رو در مورد BMI بخون و فرمول اولی که نوشته و خیلی ساده هم هست رو یاد بگیر و توی اون قسمت Categories هم نگاه کن ببین عدد BMI اگه با محاسبه چند در بیاد آدم نرمال هست و اگه چند در بیاد لاغر یا چاق. برای اطمینان بیشتر خودت هم BMI خودت رو حساب کن. موفق و سالم باشی.
ایول عاغا، اتفاقا من هم تازگی ها مدیریت یه سایتی رو به عهده ام گذاشتن، شاید با اون ورها بیشتر سر و کار پیدا کردم.سلامتی آقا، من بیشتر در بخش وبمستری فعال هستم، شما کم پیدایی
یکسالی هست که سایت و انجمن تخصصی عمران و سازه راه انداختم و سرم به همون گرم هست بعلاوه کارهای بیرون...
این کار درسته قطعا. البته خوب دیگه خیلی مساله مربوط به سلامتی نمیشه، چون از لحاظ سلامتی وزنت عالیه. بیشتر میشه مسائل ظاهری و حساسیت خودت روی این مسائل و اینا (که البته همه کم و بیش این جور حساسیت ها رو دارند).ممنون از راهنمایی، منبع خوبی معرفی کردی، در مورد این مسئله سعیم این هست که با یک پزشک متخصص به صورت حضوری مشورت کنم، به هر حال یک مقداری کمبود وزن نسبت به هم سن و سالام دارم...
داروی آرام بخش؟ چی هست اصلا؟از من سوالهای دارویی بپرسید لطفا!
داروی آرامبخش نمی خورید؟
این قرصایی که تو میخوری خودت مشکوکی . دیازپام واسه چی میخوری؟ :general710:داروی آرام بخش؟ چی هست اصلا؟
دیشبش 3 عدد قرص استامینوفن کدئین دار خوردم اونم جنس خوبش :دی
فکر بد نکنیا واسه ترشح دوپامین خوردم! :دی
بعضی وقتا هم دیازپام (جنس خوبش) میخورم... :دی
اما کلا بعضی وقتا که از این هفته تا اون هفته قرص نمیخورم هم اینجوری میشم
مشکوکه؟
نه باور کن من اینا رو میخورم فقط واسه ترشح دوپامین، بعضی وقتا خیلی بی انگیزه میشم، فقط واسه همین نه چیز دیگه ای!این قرصایی که تو میخوری خودت مشکوکی . دیازپام واسه چی میخوری؟ :general710:
واسه دوپامین بهترین چیز مواده .مواد بزننه باور کن من اینا رو میخورم فقط واسه ترشح دوپامین، بعضی وقتا خیلی بی انگیزه میشم، فقط واسه همین نه چیز دیگه ای!
قرص سیپروهپتادین می تونه اشتها رو زیاد کنه ولی باعث خواب آلودگی می شه
آهن و مولتی ویتامین هم می تونند اشتها رو تحریک کنند اما تاثیر کمی دارند
کورتونها هم اشتها رو زیاد می کنند اما عوارض خیلی بالایی دارند
اگه دختری شماره باید بدی که بگم . دخترا تا 17 سالگی افزایش قد بیشتر ندارن بعدشم خودشونو بکشن به سختی بیشتر بشنتو سن 22 23 باز میشه قد افزایش پیدا کنه؟ یه 7-8 سانت بیاد بالاتر عالی میشه :دی
میخوام بشم 190 اینحدودا حالا 187 هم خوبهاگه دختری شماره باید بدی که بگم . دخترا تا 17 سالگی افزایش قد بیشتر ندارن بعدشم خودشونو بکشن به سختی بیشتر بشن
مردا هم که 20 معمولا دیگه زور بزنن 21 سالگی.
پ .ن : میخوای بشی مایکل جوردن مگه ؟:general210:
بده یه نفر از پایین یه نفرم از سرت بگیرتت بکشنت شایدت درازتر شدی :general304::general307:میخوام بشم 190 اینحدودا حالا 187 هم خوبه