• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان اندازه آلت تناسلی نرمال باید چقدر باشه؟
اگر آلت تناسلی طولش 11 تا 11/5 سانت باشه و قطرش 12 سانت طبیعیه؟ مشکلی داره؟ تو رابطه یا بچه داری مشکلی به وجود نمیاره؟

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
دوستان اندازه آلت تناسلی نرمال باید چقدر باشه؟
اگر آلت تناسلی طولش 11 تا 11/5 سانت باشه و قطرش 12 سانت طبیعیه؟ مشکلی داره؟ تو رابطه یا بچه داری مشکلی به وجود نمیاره؟
الت بین 11 تا 15 نرمال هست کمتر و بیشتر مشکل داره
تو بچه دار شدن مشکلی پیش نمیاد
توی رابطه ممکنه کم لذت رو برای شریکت کم کنه ک کمی واردیت به خرج بدی مشکل حل میشه چون اکثر زنان به غیر از دخول از طریقه های دیگر هم به ارگاسم میرسن

Shirin7672

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام و ممنون از توجهتون، اميدوارم بتونيد بهم كمك كنيد و مشكل رو بگيد.
من ٢٢ سالمه و تقريبا ٦ ،٧ ماهي هست كه مشكل گوارشي پيدا كردم كه اوايل فكر ميكردم از معدم هستش، و پيش دكتر طب سنتي هم رفتم و ايشون يك سري توصيه هاي غذايي از قبيل نخوردن ميوه جات و مواد خام و سرخ كردني و نفخ دار و ... برام داشتن كه من كامل رعايت نكردم و متاسفانه خوب نشدم و بعد متوجه شدم كه مشكل درواقع از رودم هستش چون دوطرف شكمم احساس سوزش ميكردم گاها و مدفوعمم شل و بلغمي طور شده بود مدتي و زماني كه مثلا شام سنگين ميخوردم و به پهلوي چپ ميخوابيدم پهلوم خواب ميرفت. در حال حاضر اين مشكلات مقداري بيشتر اذيتم ميكنه چند وقتي هست كه از خواب رفتن خبري نيست ولي درواقع من چيز زيادي نميخورم، فست فود و تنقلات و شيريني جات و سرخ كردني و ... رو حذف كردم، زماني كه سرما ميخورم ترشحات سينوسيم به شدت رودمو ميسوزونه و اسهال ميشم، البته تو اين دو سه ماهه گذشته علائمم كم و زياد ميشدن، و زياد اسهال ميشم و تغيير رنگ مدفوع دارم گاهي زرد گاهي قهوه اي پررنگ و گاهي نرمال و گاها هم يبوست ميگيرم، و گاها مخلوطي از هردو(بيخشيد بابت رك گوييم)، ولي خون در مدفوع ندارم يعني نديدم تو اين مدت، براحتي هم نفخ ميكنم و زماني كه علائمم شديد ميشن حالت تهوع هم پيدا ميكنم يكمي، البته كاهش وزنم داشت، چاق بودم از اولش و الان بعد از اين ٧ ماه بصورت قابل مشاهده اي لاغر شدم، البته نزديكان ميگم بخاطر اينه ك هيچي نميخورم و تحركم بيشتر شده، وقتي تحرك دارم علائمم خيلي كم ميشن و خيلي بهتر ميشم اما بطوركلي خيلي ضعيف شدم و حس ميكنم سوهاضمه گرفتم. گاهي هم كه علائم عود ميكنن احساس سنگيني در سمت چپ رودم دارم( سمت چپ شكم زير قفسه سينه)، دكتر طب سنتيم يك دمنوشي بهم داده كه يك مقدار در بهتر شدنم موثر بوده بهمراه شيرين بيان و بارهنگ. اين مشكلاتم بعد از يك تنش عصبي شديد كه تقريبا ١ ماهي طول كشيد برام ايجاد شد... اولين بار بعد از خوردن يك هندونه اي بود كه گوشتش حالت لاستيكي داشت مثل گوشت گوساله بود كه سوزشم شروع شد... يك مدتم هضمم مواد غذاييم خيلي كم شده بود و ذرات غذام كاملا توي مدفوعم بود الان مقداري بهتر شده.
ببخشيد كه انقدر طولاني شد، لطفا راهنماييم كنيد، مشكل من چيه؟ IBS هستش يا بايد بيشتر بترسم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام و ممنون از توجهتون، اميدوارم بتونيد بهم كمك كنيد و مشكل رو بگيد.
من ٢٢ سالمه و تقريبا ٦ ،٧ ماهي هست كه مشكل گوارشي پيدا كردم كه اوايل فكر ميكردم از معدم هستش، و پيش دكتر طب سنتي هم رفتم و ايشون يك سري توصيه هاي غذايي از قبيل نخوردن ميوه جات و مواد خام و سرخ كردني و نفخ دار و ... برام داشتن كه من كامل رعايت نكردم و متاسفانه خوب نشدم و بعد متوجه شدم كه مشكل درواقع از رودم هستش چون دوطرف شكمم احساس سوزش ميكردم گاها و مدفوعمم شل و بلغمي طور شده بود مدتي و زماني كه مثلا شام سنگين ميخوردم و به پهلوي چپ ميخوابيدم پهلوم خواب ميرفت. در حال حاضر اين مشكلات مقداري بيشتر اذيتم ميكنه چند وقتي هست كه از خواب رفتن خبري نيست ولي درواقع من چيز زيادي نميخورم، فست فود و تنقلات و شيريني جات و سرخ كردني و ... رو حذف كردم، زماني كه سرما ميخورم ترشحات سينوسيم به شدت رودمو ميسوزونه و اسهال ميشم، البته تو اين دو سه ماهه گذشته علائمم كم و زياد ميشدن، و زياد اسهال ميشم و تغيير رنگ مدفوع دارم گاهي زرد گاهي قهوه اي پررنگ و گاهي نرمال و گاها هم يبوست ميگيرم، و گاها مخلوطي از هردو(بيخشيد بابت رك گوييم)، ولي خون در مدفوع ندارم يعني نديدم تو اين مدت، براحتي هم نفخ ميكنم و زماني كه علائمم شديد ميشن حالت تهوع هم پيدا ميكنم يكمي، البته كاهش وزنم داشت، چاق بودم از اولش و الان بعد از اين ٧ ماه بصورت قابل مشاهده اي لاغر شدم، البته نزديكان ميگم بخاطر اينه ك هيچي نميخورم و تحركم بيشتر شده، وقتي تحرك دارم علائمم خيلي كم ميشن و خيلي بهتر ميشم اما بطوركلي خيلي ضعيف شدم و حس ميكنم سوهاضمه گرفتم. گاهي هم كه علائم عود ميكنن احساس سنگيني در سمت چپ رودم دارم( سمت چپ شكم زير قفسه سينه)، دكتر طب سنتيم يك دمنوشي بهم داده كه يك مقدار در بهتر شدنم موثر بوده بهمراه شيرين بيان و بارهنگ. اين مشكلاتم بعد از يك تنش عصبي شديد كه تقريبا ١ ماهي طول كشيد برام ايجاد شد... اولين بار بعد از خوردن يك هندونه اي بود كه گوشتش حالت لاستيكي داشت مثل گوشت گوساله بود كه سوزشم شروع شد... يك مدتم هضمم مواد غذاييم خيلي كم شده بود و ذرات غذام كاملا توي مدفوعم بود الان مقداري بهتر شده.
ببخشيد كه انقدر طولاني شد، لطفا راهنماييم كنيد، مشكل من چيه؟ IBS هستش يا بايد بيشتر بترسم؟
این بیماری محتمل ترین تشخیص برای شما هست.....اما کاهش چشمگیر وزن رو باید جدی بگیرین و علت اون حتما باید پیدا بشه
پس پیشنهاد میدم سراغ طب سنتی و این جور چیز ها نرین و ترجیحا به یک فوق تخصص گوارش مراجعه کنید،اگر نه متخصص داخلی.بهت، هست بین چند پزشک خودتون رو سردرگم نکنین و بیماری خودتون رو نزد یک پزشک درمان کنین

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Shirin7672

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این بیماری محتمل ترین تشخیص برای شما هست.....اما کاهش چشمگیر وزن رو باید جدی بگیرین و علت اون حتما باید پیدا بشه
پس پیشنهاد میدم سراغ طب سنتی و این جور چیز ها نرین و ترجیحا به یک فوق تخصص گوارش مراجعه کنید،اگر نه متخصص داخلی.بهت، هست بین چند پزشک خودتون رو سردرگم نکنین و بیماری خودتون رو نزد یک پزشک درمان کنین

ممنون بابت كمكتون، بنظرتون آندوسكوپي و كولونوسكوپي برام مينويسه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون بابت كمكتون، بنظرتون آندوسكوپي و كولونوسكوپي برام مينويسه؟
اندوسکوپی خیر،اما احتمال زیاد کولونسکوپی رو انجام میدن

امیدوار88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من به تازگی بدلیل درد به پزشک زنان مراجعه نموده و پس از آزمایش خون و سونوگرافی و معاینه
دکتر گفت که به اندومتریوز مبتلا هستم
دوستان کسی میدونه که درمان داره یا نه؟
دکترم میگفت باید کنترلش کرد قابل درمان نیست.
دردهاش خیلی بد و شدیده
در ضمن داخل شکم هم بدلیل خونریزی این سلولها، چسبندگی پیدا کرده
پشت رحم به روده ها
لطفا راهنماییم کنین

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان
من به تازگی بدلیل درد به پزشک زنان مراجعه نموده و پس از آزمایش خون و سونوگرافی و معاینه
دکتر گفت که به اندومتریوز مبتلا هستم
دوستان کسی میدونه که درمان داره یا نه؟
دکترم میگفت باید کنترلش کرد قابل درمان نیست.
دردهاش خیلی بد و شدیده
در ضمن داخل شکم هم بدلیل خونریزی این سلولها، چسبندگی پیدا کرده
پشت رحم به روده ها
لطفا راهنماییم کنین
بلی ایشون صحیح فرمودند
اندومتریوز یک بیماری مزمن با درمان طولانی مدت هست که هدف از درمان کاهش نیاز به درمان دارویی یا جراحی هست

درمان ها چند مرحله دارن که با توجه به شرایط بیمار و مشکلات پیش آمده پیشنهاد میشن
یک مساله مهم این هست که در درمان این بیماذی مدام پزشکتون رو عوض نکوید وبعد از اطمینان به یک پزشک،درمانتون رو نزد ایشون ادامه بدین

aminfa

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام بند دو روز پیش رفت بودم یه مراسم تالار متسفانه نشتم جلو باند سیستم صوتی صدای سیستم هم زیاد بود بعد از آمدن از مراسم وقتی گوشامو میگیرم صدای نویز مشنوم ولی تو حالت عادی صدا رو نمیشنوم جاهایی که ساکت هست هم صدای نویز میشنوم . به نظر شما این طبعیی ؟ یا وزوز گوش ؟
باتشکر

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
میتونه اسیب صوتی به گوش باشه که معمولا به مرور زمان بهبودی کامل ایجاد میشه؛البته بررسی و نوار گوش لازم هست
درمان دارویی نداره،مگر اینکه کسانی که بعلت این آسیب دچار سرگیجه شدن که دارویی مثل بتاهیستین یا دیمن هیدرینات داده میشه یا وزوز گوش طولانی و شدید کع اختلال خواب یا افسردگی ایجاد بکنه
وزوز گوش طولانی مدت هم نیاز به بررسی داره

aminfa

Registered User
لایک‌ها
12
میتونه اسیب صوتی به گوش باشه که معمولا به مرور زمان بهبودی کامل ایجاد میشه؛البته بررسی و نوار گوش لازم هست
درمان دارویی نداره،مگر اینکه کسانی که بعلت این آسیب دچار سرگیجه شدن که دارویی مثل بتاهیستین یا دیمن هیدرینات داده میشه یا وزوز گوش طولانی و شدید کع اختلال خواب یا افسردگی ایجاد بکنه
وزوز گوش طولانی مدت هم نیاز به بررسی داره

خوشبختان سرگیچه یا افسردگی ندارم فقط یه صدای ریزی که نصبت به قبل یه کمی صدا کم شده . اگه تا آخر هفته خوب نشد میرم نوار گوش میگیرم
یک دنیا ممنون و سپاس گذار

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام.
ترا میخوام مصرف کنم برای استفاده تاخیری .دوز 100 بندازم یا 50؟الکترو مصرف کردم ولی تاثیری نداشته.

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
سلام.
ترا میخوام مصرف کنم برای استفاده تاخیری .دوز 100 بندازم یا 50؟الکترو مصرف کردم ولی تاثیری نداشته.
ترامـادول بدون مشورت متخصص اعصاب و روان یا مخز و اعصاب به هیچ وجه مصرف نکنید. این دارو از اون داروهایی هست که عوارضش از هر شخص به شخص دیگه ممکنه متفاوت باشه. حتما باید تحت نظر متخصص باتجربه مصرف بشه.
درضمن اگر به متخصص اعصاب مراجعه کنید داروهای بهتر و کم عوارض تر هم برای مشکل شما پیدا میشه.

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
کسی در مورد دارویی به نام phenibut میدونه؟ برای کاهش استرس و اضطراب؟
تو اینترنت خوندم در موردش خیلی نظرات مثبتی دیدم. تو ایران هست؟ نسخه پزشک میخواد؟

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
حدود یکماهه هر روز صبح خون دماغ میشم بجز سرما و خشکی هوا علتش چی میتونه باشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
حدود یکماهه هر روز صبح خون دماغ میشم بجز سرما و خشکی هوا علتش چی میتونه باشه؟
اغلب موارد خونریزی از بینی خوشخیم هستن و به علت دستکاری بینی یا خشک شدن مخاط بینی بوجود میاد.
اما بررسی در موارد مکرر نیاز هست.
یک متخصص گوش و حلق و بینی میتونی با اندوسکوپی بینی،وجود موارد بدخیم رو تشخیص بده.

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان نمیدونم این چیزی که واسه من پیش اومده مشکله یانه ولی میخوام اگه بشه دلیلش رو بدونم اونم اینه که من اصلا سوزش فلفل رو حس نمیکنم هم وقتی میخورمش وهم موقعی که رو پوست میکشم اصلا سوزش رو حس نمیکنم فقط هم راجب فلفل اینطوریه حالا هرچقدر هم تند باشه فرقی نمیکنه

mona_jalalifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
ما یه سایت داریم به اسم پزشک خوب که شما میتونید توش هر دکتر و متخصصی که دنبالشون هستید رو پیدا کنید و اطلاعات اونا رو از جمله آدرس و شماره تلفن مطب و یا خدماتی که ارایه میدن رو ببینید.
حتی میتونید از پزشک مورد نظرتون بصورت آنلاین وقت بگیرید.
کافیه یه سر به سایت ما بزنید.
اینم لینکشه:
http://pezeshkekhoob.com/
تااااازه یه چیز دیگه...اگه هر پزشک و متخصص خوبی ک میشناسید یا سراغ دارید رو به ما معرفی کنید از ما هدیه هم میگیرید.
اینم لینک توضیحات هدیه:
http://pezeshkekhoob.com/PezeshkeKhoobeMan/
به ما سر بزنید ;):)

mona_jalalifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
ما یه سایت داریم به اسم پزشک خوب که شما میتونید توش هر دکتر و متخصصی که دنبالشون هستید رو پیدا کنید و اطلاعات اونا رو از جمله آدرس و شماره تلفن مطب و یا خدماتی که ارایه میدن رو ببینید.
حتی میتونید از پزشک مورد نظرتون بصورت آنلاین وقت بگیرید.
کافیه یه سر به سایت ما بزنید.
اینم لینکشه:
http://pezeshkekhoob.com/
تااااازه یه چیز دیگه...اگه هر پزشک و متخصص خوبی ک میشناسید یا سراغ دارید رو به ما معرفی کنید از ما هدیه هم میگیرید.
اینم لینک توضیحات هدیه:
http://pezeshkekhoob.com/PezeshkeKhoobeMan/
به ما سر بزنید

armanzand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.

دوست عزیز استفاده از قرص جهت تاخیر باعث افزایش ضربان قلب و خدای نکرده ایست قلبی میشه. از این موارد تو اورژانس بیمارستانا فراوانه . پیشنهاد بنده اسپری یا ژل تاخیری هست بدون عوارضه . از اینجا تهیه کنید

http://prstige.ir/محصولات-زناشویی/404-اسپری-تا-خیری-viga.html
http://prstige.ir/محصولات-زناشویی/308-ژل-تاخیری-ویاگرا-اورجینال.html

بالا