• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دوست عزیز استفاده از قرص جهت تاخیر باعث افزایش ضربان قلب و خدای نکرده ایست قلبی میشه. از این موارد تو اورژانس بیمارستانا فراوانه . پیشنهاد بنده اسپری یا ژل تاخیری هست بدون عوارضه . از اینجا تهیه کنید

http://prstige.ir/محصولات-زناشویی/404-اسپری-تا-خیری-viga.html
http://prstige.ir/محصولات-زناشویی/308-ژل-تاخیری-ویاگرا-اورجینال.html
سلام.
ژل از این ایموشن گرفتم ،هیچ تاثیری نداشت .هر جوری تست کردیم.
الکترو خوبه ولی ،چه طور بگم بدرد این میخوره زیاد بخوایی !!!!!!! کمیت زیاد میکنه
ترا که یه صد زدم .اونم خوبه .از رو حالت اتومات میزاره رو دستی ویعنی هر وقت دلت بخواد .ولی نشگی بعدش تا شب سرویست میکنه .کیفیت زیاد میکنه
اسپری که بزن تو سنگ هیچ فرقی نداره :دی

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان مادرم مطب دکتر قره گزلی رفت برای بیماریش
ایشون براشون نسخه ای نوشتن که من رفتم دیروز بیمه تایید نسخه بعد رفتم داوخانه 13 آبان گرفتم

یه جعبه هست که روش نوشته Dysport همراهش یه باکس پلاستیکی سفید رنگ بود که سرد بود توش انگار یه مایع هست روش چیزی ننوشته
مادر بنده اون باکس میزاره تو یخچال اما اون جعبه که روش نوشته Dysport یادش میره بزراه یخچال یعنی از ساعت 4 عصر دیروز تا 7 شب امشب بیرون بوده ساعت 7 گذاشته یخچال
آیا خراب شده؟ یا اثرش از بین رفته؟

• Like
Reactions: prn

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
درود
یه سوال داشتم
با آزمایش اسپیرومتی میشه میکروب معده رو مشخص کرد؟ میشه فهمید معده میکروب داره؟
رفتم پیش یه متخصص دیدم اینو تو مطبش نوشته شک کردم اگر این چرت باشه پس حتما نسخه اش هم چرته!
آخر من خوندم با اسپرومتری حجم و قدرت عضلات ریه مشخص میشه! آخر دستگاه تنفس چه ربطی به دستگاه گوارش یا معده داره؟؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
درود
یه سوال داشتم
با آزمایش اسپیرومتی میشه میکروب معده رو مشخص کرد؟ میشه فهمید معده میکروب داره؟
رفتم پیش یه متخصص دیدم اینو تو مطبش نوشته شک کردم اگر این چرت باشه پس حتما نسخه اش هم چرته!
آخر من خوندم با اسپرومتری حجم و قدرت عضلات ریه مشخص میشه! آخر دستگاه تنفس چه ربطی به دستگاه گوارش یا معده داره؟؟
با تست تنفسی اوره میشه میکروب معده رو مشخص کرد
علتش هم تولید انزیم اوره از توسط میکروب معده هست که تو تنفس میشه اوره حاصل از اون رو اندازه گیریش کرد

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان سلام
مدتیه من پشتم پر از جوش شده .....در صورتی که هرکی منو میدید میگفت چه پوست شفافی داری و ...
میدونم مشکل از کبدم هستش (چون یه مدت هورمون و آشغال ماشغال به خودم میزدم حدود 1 سال پیش) و کثیف شده . برای پاکسازی و تر و تمیز کردن کبد چه چیزی و چه راه هایی رو پیشنهاد میکنین ؟
ممنون

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان سلام
مدتیه من پشتم پر از جوش شده .....در صورتی که هرکی منو میدید میگفت چه پوست شفافی داری و ...
میدونم مشکل از کبدم هستش (چون یه مدت هورمون و آشغال ماشغال به خودم میزدم حدود 1 سال پیش) و کثیف شده . برای پاکسازی و تر و تمیز کردن کبد چه چیزی و چه راه هایی رو پیشنهاد میکنین ؟
ممنون
شما حتما حتما یه حجامت برو

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
شما حتما حتما یه حجامت برو
میشه برای این توصیه تون یه رفرنس (مرجع) معتبر ارائه بدین؟
@alireza771 دکتر مدرک درست و قابل اطمینانی هست که بگه این جور راه حل ها جواب میده؟
مثلا چرا نگن برو دیالیز کن یا خون بده که میگن برو حجامت کن؟
حتی طب سنتی هم جواب نمیده اگر طرف فروشنده تشخیصش صحیح نباشه یا عوارض بعضی از گیاه ها رو ندونه
البته بعضیاشون هم فقط دنبال پول درآوردن اند تا درمان که تو همه قشر اینجور آدم داریم...
________________________________________________________________________________________
راهی برای تقویت شش ها و مکش هوای بیشتر تو شش ها (مخصوصا از طریق بینی) هست؟
آخر شنیدم عمل بینی که به این منظور انجام میدن از بافت بینی برمیدارن و کلا عمل بینی فقط در موارد حاد و شکستگی لازم هست و این جور عمل ها توصیه نمیشن (به خاطر عوارض و از دست دادن بافت بینی)

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
معادل حجامت تو پزشکی نوین دیالیز نیست چون حجامت خون رو بر خلاف باور عمومی تصفیه نمیکنه .
معادلش فسد خون هست . یه عملی هست که طی اون خون فرد از بدنش به تدریج در عرض چند دقیقه خارج میشه تا Hb بیمار کاهش پیدا کنه. هموگلوبین های بالای 17-18 با نظر پزشکشون هر چند وقت یک بار این کارو انجام میدن .
اهدای خون هم یک راه دیگه هست .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
معادل حجامت تو پزشکی نوین دیالیز نیست چون حجامت خون رو بر خلاف باور عمومی تصفیه نمیکنه .
معادلش فسد خون هست . یه عملی هست که طی اون خون فرد از بدنش به تدریج در عرض چند دقیقه خارج میشه تا Hb بیمار کاهش پیدا کنه. هموگلوبین های بالای 17-18 با نظر پزشکشون هر چند وقت یک بار این کارو انجام میدن .
اهدای خون هم یک راه دیگه هست .
میشه برای این توصیه تون یه رفرنس (مرجع) معتبر ارائه بدین؟
@alireza771 دکتر مدرک درست و قابل اطمینانی هست که بگه این جور راه حل ها جواب میده؟
مثلا چرا نگن برو دیالیز کن یا خون بده که میگن برو حجامت کن؟
حتی طب سنتی هم جواب نمیده اگر طرف فروشنده تشخیصش صحیح نباشه یا عوارض بعضی از گیاه ها رو ندونه
البته بعضیاشون هم فقط دنبال پول درآوردن اند تا درمان که تو همه قشر اینجور آدم داریم...
________________________________________________________________________________________
راهی برای تقویت شش ها و مکش هوای بیشتر تو شش ها (مخصوصا از طریق بینی) هست؟
آخر شنیدم عمل بینی که به این منظور انجام میدن از بافت بینی برمیدارن و کلا عمل بینی فقط در موارد حاد و شکستگی لازم هست و این جور عمل ها توصیه نمیشن (به خاطر عوارض و از دست دادن بافت بینی)
اون فسد خون که دوستمون فرموده بودن بهش میگن فلبوتومی که یه روش درمانی تو بیمارانی هست مثل بیماران مبتلا به پلی سیتمی ورا که به قول دوستمون هموگلوبینهای بالا دارن
اما در مورد حجامت تو هیچ کتاب داخلی یا رفرانس بیماریهای داخلی مطلبی نیومده و بیشتر تو مباحثی مثل طب سنتی یا طب اسلامی مطالب اورده شده
در مورد انجامش هم پزشکا اختلاف نظر یا کنتراورسی دارن
گروهی موافقن گروهی مخالف
من جز اون دسته مخالفم . چون خون کثیف و خون تمیز نداریم . خونی که طی حجامت خارج میشه خون انتهای سیاهرگی هست که قطعا سیاهرنگه ! و افراد بهش میگن خون کثیف . طبعا خون بدون اکسیژن سیاهرگی از خون روشن و اکسیژن دار شریانی بسیار تیره تر هست

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
کسی که دندوناش قسمت بالا دندون خیلی حساسه حتی مسواک زدن بهش آسیب میزنه - حتی دهانشویه دندون سیاه و خراب کرده
برای درمانش چه راهی پیشنهاد میکنید؟ دارویی هست که جلو روند پوسیدگی و تخریب بگیره و استحکام بیشتر کنه

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
دوستان سلام
ممنون
اگر شرینی جات یا نوشیدنی های شیرین زیاد میخوری از اونه
بهرحال کبد چیزی نیست که چشم بسته نظر داد برو دکتر یک آزمایش آنزیم کبد برات بنویسه خیالت راحت بشه

dasdar54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام حاجي
در مورد سر درد و ميگرن يه توضيحي بدي بد نيست
اون موقع كه نوجوون بودم امكان نداشت دو سه روز يه بار سردرد شديد نداشته باشم
ولي الان خدا رو شكر خيلي كمتر شده با اينكه پشت كامپيوتر زياد ميشينم ولي وقتي بگيره ديگه بايد برم رو به قبله
دراز بكشم قرص هم تاثيري نميذاره

تفاوت میگرن و سردردهای خوشه ای

اصطلاح "سردرد خوشه‌ای" به گونه‌ای سردرد اشاره دارد که در طول یک دوره‌ی زمانی تکرار می‌شود. افراد مبتلا به سردردهای خوشه‌ای یک تا سه بار در روز در طول بازه‌ای زمانی (دوره‌ی خوشه) دچار حمله می‌شوند، این دوره ممکن است از دو هفته تا سه ماه به طول بیانجامد. افرادی که از سردردهای خوشه‌ای رنج می‌برند موقع مشخصی از هر سال، مثلاً بهار یا پاییز، دچار حمله‌های سردرد میگرن می‌شوند.

سردرد خوشه‌ای معمولاً باعث می‌شود تا بیمار یک تا دو ساعت پس از به خواب رفتن بیدار شود. شدت این حمله‌های شبانه معمولاً بیشتر از حمله‌های روزانه است. ظاهراً حمله‌ها به رفتار دوره‌ای (یا ساعت "بیولوژیک") ارتباط می‌یابند. سردردهای خوشه‌ای می‌توانند شدیدتر از حملات میگرنی باشند، اما خوشبختانه به اندازه سردرد میگرن طول نمی‌کشند.

STABILO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آیا ممکنه افسردگی شدید منجر به مرگ بشه ؟

بالا