• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون
پزشک عمومی نزدیکمون هست فقط خانومه متاسفانه
برم جا دیگه
بعد رفتم بگم برای معاینه بیضه اومدم؟
در حال حاضر معاینه روتین بیضه برای غربالگری سرطان تپسط پزشک توصیه نمیشه

واریکوسل هم چیزی نیست که نیاز به غربالگری داشته باشه؛حتی در درجات پایینش بیمار همیشه متوجه نیست و علامت کمتر داره
يكي از دوستان بنده چون زير بغلش خيلي عرق ميكرد و تو محيط عمومي زشت بود رفته زيربغلش رو بوتاكس كرده و ديگه عرق نميكنه ، ازش هم ميپرسم ميگه عضلات زير بغلم رو فلج كردن كه عرق نكنم !!!!!!
حالا اين كه عملي شده به كنار اما به نظر شما ضرر نداره براي بدن ؟ شنيده بودم مواد سمي بدن از طريق عرق كردن خارج ميشه آخه !!!
ضرر نداره،این عرق کردن زیاد یک مشکل هست و درمان های مختلفی داره که یک راهش همین هست
البته عضلات رو فلج نمیکنن

Sent from my E5823 using Tapatalk

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
در حال حاضر معاینه روتین بیضه برای غربالگری سرطان تپسط پزشک توصیه نمیشه
واریکوسل هم چیزی نیست که نیاز به غربالگری داشته باشه؛حتی در درجات پایینش بیمار همیشه متوجه نیست و علامت کمتر داره

آخه انقدر مطلب و عکس از سرطان و کیست بیضه دیدم که نوشته بودن خطناک و کشنده اس حتی باید گاهی آلت تناسلی کلا خالی کرد و برداشت , خیلی ترسیدم
پس شما می گید لازم نیست برای معاینه برم؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
يكي از دوستان بنده چون زير بغلش خيلي عرق ميكرد و تو محيط عمومي زشت بود رفته زيربغلش رو بوتاكس كرده و ديگه عرق نميكنه ، ازش هم ميپرسم ميگه عضلات زير بغلم رو فلج كردن كه عرق نكنم !!!!!!
حالا اين كه عملي شده به كنار اما به نظر شما ضرر نداره براي بدن ؟ شنيده بودم مواد سمي بدن از طريق عرق كردن خارج ميشه آخه !!!

دوست عزیز
فقط زیر بغل عرق نمیکنه , کلا بدن غدد لنفاوی داره
بعد بدن بعضی ها بسیار فراتر از حالت عادی عرق میکنن , این دسته باید درمان بشن
بنظرم نباید بوتاکس میشد باید با مراجعه پیش پزشک با دارو کم کیشد شدت عرق کردن

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
خوب ایشونم که کلا فرایند عرق کردن رو که فلج نکرده ، از جای دیگه بدن هم عرق دفع میشه دیگه

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
عزیزان یه سوال دارم ، موهای پرپشتی دارم اما در جلوی مو شروع به ریزش کرده و داره همینجوری کم میشه ! کلا جلوی موم هم رشد بد شده هم ضخامتش خیلی کم شده ، ریزش و کچلی جلوی موهامم ارثی نیست چون پدرمم با 60 سال سن موهاش خوبه ماشالا

مشکل من از زمانی شروع شد که به خاطر اگزما دکتر یه شامپویی بهم داد که به صورتم و جایی که اگزما داشت بزنم ! شامپو رو یه بار اتفاقی زدم به سرم و دیدم چقدر موهامو نرم کرد ! از اون به بعد به مدت چند ماه از اون شامپو به جلوی سرمم زدم ! البته اتو مو هم میکشیدم به جلوی موهام :oops: خلاصه این شد که احساس میکنم ریشه ی موهای جلوی سرم رو نابود کردم :general108:

به نظرتون راهی هست که موهام دوباره تقویت بشه و برگرده ؟!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آخه انقدر مطلب و عکس از سرطان و کیست بیضه دیدم که نوشته بودن خطناک و کشنده اس حتی باید گاهی آلت تناسلی کلا خالی کرد و برداشت , خیلی ترسیدم
پس شما می گید لازم نیست برای معاینه برم؟
خیر؛غربالگری سرطان بیضه با معاینه منظم پزشکی در حال حاضر توصیه نمیشه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
ممنون
پس پزشک عمومی نرم؟

یه وقتی یکی مشکلی داره ،ولی نمی دونه تشخیص بده که دقیقا کدوم قسمت از عضو بدنش مشکل داره ، مثلا بعضی اوقات یکی درد کمر داره ولی فکر می کنه کلیه هاش درد می کنن !
ایجو مواقع پزشک عمومی بهتر می تونه راهنمایی کنه که به کدوم متخصص مراجعه کنی . ولی ظاهرا" شما مشکل خاصی نداری و فقط میخوای سلامت بیضه هات چک بشی برا همین
یه راست می ری سراغ متخصص دیگه . نمی دونم این دستگاه سونوگرافی کلیه و بیضه عوارضی دارن یا نه (یحتمل که دارن ) ولی به نظر من خیلی خوبه که حداقل هر 6 ماه
سلامت بیضه ها و کلیه ها چک بشه . خدای ناکرده دشواری پیش اومد ادام از اولین لحظه متوجهش میشه .

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
خیر؛غربالگری سرطان بیضه با معاینه منظم پزشکی در حال حاضر توصیه نمیشه
این دستگاهی که تو سونوگرافی می زنن به بیضه :دی ، اندازه و ... رو مشخص کنه استفاده از اونم خطرناکه ؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
یه وقتی یکی مشکلی داره ،ولی نمی دونه تشخیص بده که دقیقا کدوم قسمت از عضو بدنش مشکل داره ، مثلا بعضی اوقات یکی درد کمر داره ولی فکر می کنه کلیه هاش درد می کنن !
ایجو مواقع پزشک عمومی بهتر می تونه راهنمایی کنه که به کدوم متخصص مراجعه کنی . ولی ظاهرا" شما مشکل خاصی نداری و فقط میخوای سلامت بیضه هات چک بشی برا همین
یه راست می ری سراغ متخصص دیگه . نمی دونم این دستگاه سونوگرافی کلیه و بیضه عوارضی دارن یا نه (یحتمل که دارن ) ولی به نظر من خیلی خوبه که حداقل هر 6 ماه
سلامت بیضه ها و کلیه ها چک بشه . خدای ناکرده دشواری پیش اومد ادام از اولین لحظه متوجهش میشه .

من نه فقط برای چکاپ مدنظرم بود , گفتم حداقل اگر مریضی یا چیزی گرفت اول متوجه بشیم با یه دارو خوب شه نیاز به جراحی نباشه
چکاپ با دست بهتره - دستاه سونوگرافی چرا آخه :D:p

دیگه دوست عزیز mersa1989 گفتن لازم نیست بریم برای غربالگری بیضه
اگر لازم نیست که نمیریم

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
عزیزان یه سوال دارم ، موهای پرپشتی دارم اما در جلوی مو شروع به ریزش کرده و داره همینجوری کم میشه ! کلا جلوی موم هم رشد بد شده هم ضخامتش خیلی کم شده ، ریزش و کچلی جلوی موهامم ارثی نیست چون پدرمم با 60 سال سن موهاش خوبه ماشالا

مشکل من از زمانی شروع شد که به خاطر اگزما دکتر یه شامپویی بهم داد که به صورتم و جایی که اگزما داشت بزنم ! شامپو رو یه بار اتفاقی زدم به سرم و دیدم چقدر موهامو نرم کرد ! از اون به بعد به مدت چند ماه از اون شامپو به جلوی سرمم زدم ! البته اتو مو هم میکشیدم به جلوی موهام :oops: خلاصه این شد که احساس میکنم ریشه ی موهای جلوی سرم رو نابود کردم :general108:

به نظرتون راهی هست که موهام دوباره تقویت بشه و برگرده ؟!

من همچنان التماس دعا دارم :rolleyes:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
دوستان درد قفسه سینه چقدر میتونه خطرناک باشه ؟
درد قفسه سینه علت های زیاد و متنوعی دارد؛از علل خطرناک مثل حمله قلبی و آمبولی ریوی تا علل عفونی مثل عفونت ریه و علل بی خطری مثل گرفتگی عضلات بین دنده ای؛
تمام این ها با توجه به نوع درد،شرح حال بیمار و معاینه ،توسط پزشک بررسی میشه و برای تشخیص های محتمل اقدام لازم انجام میشه

من همچنان التماس دعا دارم :rolleyes:
ریزش موی ارثی همان یزش موی اندروژنیک(مردانه) هست که لزومی نداره حتما در خانواده شایع باشه؛
اینطور که شما توصیف میکنید و الگویی که ریزش مو دارد،بنظر ریزش موی اندروژنیک هست؛البته باید ریزش مو رویت بشه تا بشه نظر قطعی داد؛
برای تشخیص این علت هم هیچ تست و آزمایشی نیاز نیست،فقط الگوی ریزش مو تعیین کننده هست

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلامی مجدد دوستان
من هفته ی پیش داشتم شوخی میکردم با رفیقم یهو این گرفت دست منو از شونه محکم کشید . جوری که بعدش عضلات (نمیدونم چیه عضله هستش یا تاندون یا ...) درد گرفت اما جدیش نگرفتم و بعدش بهش استراحت دادم 1 هفته خیلی خوب شده بود تا اینکه رفتم سفر و داشتیم والیبال بازی میکردیم و من حواسم به این دستم نبود و پریدم رو هوا توپ رو بزنم یهو شونم یه درد شدید گرفت و باز دردش شد مثل هفته ی پیش . فکر میکنین تاندون باشه ؟ چون 2 3 تا از دوستان بهم گفتن ممکنه تاندونت باشه کش اومده باشه .
میخواستم بدونم به جز این کرم ها که درد رو میگیره (داغ میکنه) چیزه دیگه ای هستش که کمکی بهم بکنه ؟
میدونم باید دکتر برم اما گفتم از دوستان سوال کنم قبل اینکه برم ببینم شاید کسی تجربه داشته باشه .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان من گاهی لرزش ریزی تو بدنم دارم که گاهی طولانی هم میشه
ممکنه علت واسه چی باشه؟ البته گاهی هم یاد بدنم یا سر میشه و گاهی اوقات این کتفم الکی الکی میگیره یا یکمی خم میشم میخوام چیزی بگیرم میگیره
چی بدنم کمه؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507

STABILO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان عزیز چند روزیه 2 انگشت از دست چپم حالت خواب رفتگی و درد و ورم داره نمی دونم چه دکتر برم ؟ ارتوپد؟ مغز و اعصاب ؟ راهنمایی لطفا

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان پدر آدم سرطان خون aml گرفته باشه , نوعی که مغز استخوان کلا مرده بوده و هیچ گلبول قرمز و سفیدی تولید نمیشده
و بر اثر این مریضی فوت شده باشن
فرزندان این پدر که پسر هستن احتمال گرفتن این بیماری رو دارن؟ ارثی هست؟
شرایط گرفتن این بیماری چیاست؟ مثلا سن مهمه یا چیزا دیگه؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان این صفحه از برگه آزمایش مربوط به چی میشه؟
الآن این نرماله؟؟

فایل های ضمیمه

• AzMayesh_95-7-10.jpg
    AzMayesh_95-7-10.jpg
    319.7 KB · نمایش ها: 9

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
بینی من ی طرفش گرفتست ی طرف بازه مشکل چیه؟پولیپم ندارم

sbdsbd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید
لطفا جواب این را بدهید
مادرم در اثر تند راه رفتن دچار درد شدیدی شدن که نمیتوانن پای چپ شان را بر زمین بگذارند و راه بروند :
جواب MRI این است :
Patient Name: Fatemeh Harandian Date : 95/09/15
Patient Age: 60 Y/O
Referring Physician: Dr. Arzhang
MRI Type: Lt. Knee MRI without contrast.
Protocols: Axial T1, T2, PD, FLAIR, Coronal T2, Sagittal T2.
MR MACHINE: Siemens Magnetom Avanto 1.5 T, 18 Channel T-Class

MRI obtained in multiplanar and different time echos. Exam reveals:
Anterior and posterior cruciate ligaments are normal.
Joint capsule, medial and lateral collateral ligaments are normal.
No abnormality is seen in tibiofibular joint.
Structure of bone and bone marrow are normal.
Patella, Patellar tendon and quadriceps tendon have normal appearance and signal intensity.
Soft tissue and vessel around the knee are normal.
The anterior and posterior horns of lateral meniscus have normal appearance with low signal and there is no evidence of tear.
Significant marginal osteophyte formation is evident in the articular end plates of tibia and femur along with medial side joint space narrowing consistent with D.J.D.
Degenerative changes are also present in patello-femoral joint.
Thinning of cartilage is seen in the medial side.
Myxoid degeneration is evident in the posterior horn of medial meniscus.
Mild joint effusion is evident.

M. Ghafoori M.D.
Professor of Radiology

بالا