سلام
دوستان یه سوال داشتم اونم اینکه خوردن زیاد میوه عوارض میتونه داشته باشه ؟ نه هر میوه ای من چون بدنسازی کار میکنم چند مدل میوه خیلی برای من خوبه مثل سیب و موز ....
از یه طرف هم چون میخوام **** غذایی بگیرم (بدون دارو و ....) میخواستم بدونم مثلا هروقت احساس گشنگی کنم بین روز (به جز وعده های غذایی) میتونم سیب یا موز بخورم ؟ یا نه مصرف زیاد میوه هم بد هستش ؟
http://dailyburn.com/life/health/fruit-portion-sizes/
توی لینک بالا توضیح کامل نوشته که چرا مصرف بیش از حد میوه مضر هست .
The lesser-known fact is that fructose, or fruit sugars, can also play a role in the disease. “Your liver turns any excess sugar intake into triglycerides that get stored in fat cells throughout the body,” says Zeitlin. “The more sugar you eat, the more fat you store.” Specifically, too much sugar, even from the fructose found in fruits, can lead to a buildup of that visceral belly fat that has been linked to type 2 diabetes, Warren explains.
حقیقت کمتر شناخته شده نشان می دهد که فروکتوز یا قند میوه ها میتواند نقشی در ایجاد بیماری ها بازی کند . دکتر زیتلین می گوید : کبد هر ورودی قندی که مازاد بر مصرف باشد را به تریگلیسرید تبدیل می کند که در سلول های چربیِ کل بدن ذخیره می شود . در ادامه وارن توضیح می دهد که هر چقدر قند بیشتری مصرف کنید چربی بیشتری ذخیره می کنید . مخصوصا زمانی قند خیلی زیادی مصرف کنید حتی اگر از نوع فروکتوز و از طریق میوه باشد میتواند به ایجاد چاقی شکمی منجر شود که با دیابت نوع 2 رابطه دارد .
_______________________________________________________________________________________
دوست عزیز اطلاعات پزشکی بنده بالا نیست شاید بهتر باشه به متخصص تغذیه مراجعه کنید ولی قسمت کلیدی اون مقاله رو واستون ترجمه کردم