• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آیا ممکنه افسردگی شدید منجر به مرگ بشه ؟
در صورتی که بیمار دست به خودکشی بزند و یا رفتاری مثا اجتناب از غذا خوردن و عدم تحزک داشته باشد،در صورتی که رسیدگی نشود و مدت زیادی در این حالت باشد،بلی،میتواند باعث مرگ شود؛
که البته عامل اصلی مرگ رو همان خودکشی در نظر میگیرند؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

dmcmasoud

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
من هر شامپویی بگین برای شوره سراستفاده کردم تا دلتون بخواد
صابون مراغه کسی تا الان استفاده کرده؟میگن شوره رو از بین میبره
پیشاپیش ممنون از توجه و راهنماییتون

stc91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
برای زانو درد تو سن ۳۰ سالگی چه کاری باید انجام داد
4زانو نشینید - متخصص ارتوپد - صندلی استفاده کنید یا ایستاده - حرکات کششی پا انجام بشود خوب میتوند باشه.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام
دوستان یه سوال داشتم اونم اینکه خوردن زیاد میوه عوارض میتونه داشته باشه ؟ نه هر میوه ای من چون بدنسازی کار میکنم چند مدل میوه خیلی برای من خوبه مثل سیب و موز ....
از یه طرف هم چون میخوام **** غذایی بگیرم (بدون دارو و ....) میخواستم بدونم مثلا هروقت احساس گشنگی کنم بین روز (به جز وعده های غذایی) میتونم سیب یا موز بخورم ؟ یا نه مصرف زیاد میوه هم بد هستش ؟

/m\

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
دوستان یه سوال داشتم اونم اینکه خوردن زیاد میوه عوارض میتونه داشته باشه ؟ نه هر میوه ای من چون بدنسازی کار میکنم چند مدل میوه خیلی برای من خوبه مثل سیب و موز ....
از یه طرف هم چون میخوام **** غذایی بگیرم (بدون دارو و ....) میخواستم بدونم مثلا هروقت احساس گشنگی کنم بین روز (به جز وعده های غذایی) میتونم سیب یا موز بخورم ؟ یا نه مصرف زیاد میوه هم بد هستش ؟

http://dailyburn.com/life/health/fruit-portion-sizes/

توی لینک بالا توضیح کامل نوشته که چرا مصرف بیش از حد میوه مضر هست .

The lesser-known fact is that fructose, or fruit sugars, can also play a role in the disease. “Your liver turns any excess sugar intake into triglycerides that get stored in fat cells throughout the body,” says Zeitlin. “The more sugar you eat, the more fat you store.” Specifically, too much sugar, even from the fructose found in fruits, can lead to a buildup of that visceral belly fat that has been linked to type 2 diabetes, Warren explains.

حقیقت کمتر شناخته شده نشان می دهد که فروکتوز یا قند میوه ها میتواند نقشی در ایجاد بیماری ها بازی کند . دکتر زیتلین می گوید : کبد هر ورودی قندی که مازاد بر مصرف باشد را به تریگلیسرید تبدیل می کند که در سلول های چربیِ کل بدن ذخیره می شود . در ادامه وارن توضیح می دهد که هر چقدر قند بیشتری مصرف کنید چربی بیشتری ذخیره می کنید . مخصوصا زمانی قند خیلی زیادی مصرف کنید حتی اگر از نوع فروکتوز و از طریق میوه باشد میتواند به ایجاد چاقی شکمی منجر شود که با دیابت نوع 2 رابطه دارد .
_______________________________________________________________________________________

دوست عزیز اطلاعات پزشکی بنده بالا نیست شاید بهتر باشه به متخصص تغذیه مراجعه کنید ولی قسمت کلیدی اون مقاله رو واستون ترجمه کردم

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
سلام
من معمولا سینه ام چرک داره هر وقت که دارز میشم خلت میاد تو دهنم راهی برای تخلیه این چرک و غلط نیست؟؟؟
برای درمان دکتر رفتین؟ عکس ریه گرفته؟ سیگار یا قلیون مصرف میکنید؟ و ممکنه از رفلاکس معده هم باشه با وجودیگه مطمئن باشید ریه چر ک کرده ولی این رفلاکس معده باعث افزایش خلط در داهان میشود

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
برای درمان دکتر رفتین؟ عکس ریه گرفته؟ سیگار یا قلیون مصرف میکنید؟ و ممکنه از رفلاکس معده هم باشه با وجودیگه مطمئن باشید ریه چر ک کرده ولی این رفلاکس معده باعث افزایش خلط در داهان میشود
دکتر بله
سیگار قلیون دخانیات خیر، البته هوای اینجا نسبتا آلودس
رفلاکس معده؟ معدم مشکل داره...

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
دکتر بله
سیگار قلیون دخانیات خیر، البته هوای اینجا نسبتا آلودس
رفلاکس معده؟ معدم مشکل داره...
ببینید این مشکل رو منم داشتم. وقتی اسید معده شما زیاد باشه. باعث میشه خلط درون گلو سریع بیاد تو دهان. چون غلط بدون خوردن داروهای خلط آور به این سرعت شما رو اذیت نمیکنه و بصورت ارادی اونو تخلیه میکنید.
بهرحال این یک تجربه بود شاید به شرایط شما نخوره. اما فست فود و استرس باعث رفلاکس معده میشه.

ALI.90

Registered User
لایک‌ها
18
20160626_133218.jpg 20160626_133228.jpg 20160626_133326.jpg

سلام
دوستان عزیز کسی از این نمیدونم جوشه چیه خیر داره چی هستن ؟ زیر شکم در اومدن / اگه چیز حادیه برم دکتر ؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام

دوستان خوردن تفاله چای و قهوه یا مثلا خوردن سبوس همراه شیر برای کلیه ضرر نداره؟؟
این تفاله ها که همراه مایعات میخوریم به کلیه آسیب نمیزنه؟؟

mohsenhajian

Registered User
لایک‌ها
49
سلام ویتامین دی از چه راهی جذب میشه ؟
خورشید حداقل چند دقیقه باید وایسیم تا مقدار زیادی ویتامین دی جذب کنه بدنمون

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
تو چنتا مقاله خوندم که بیضه باید معاینه شه که کیست و واریکسول و .... نداشته باشه
ترس منو برداشت فکر نمیکردم بیضه هم معاینه بخواد یا این همه مریضی داشته باشه

میخوام بدونم باید کجا برم برای چک کردن؟ چه دکتری؟ کدوم بیمارستان؟ ( تهران ) هستم
فقط دکتر آقا تو این ضمینه معاینه میکنه یا دکتر خانومم هست؟
دکتر عمومی هم میشه رفت؟ برای معاینه

برم چی بگم؟ مثلا بگم بیضه ها رو میخوام معاینه کنم یا خودش چیزا دیگم معاینه میکنه؟

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
سلام ویتامین دی از چه راهی جذب میشه ؟
خورشید حداقل چند دقیقه باید وایسیم تا مقدار زیادی ویتامین دی جذب کنه بدنمون
سلام، ویتامین دی مواد غذایی از راه تغذیه و ویتامین دی که در خود بدن تولید می شود، از طریق تابش نور خورشید به پوست بدن است. به خاطر مشکلاتی که میگویند نور خورشید برای پوست ممکنه ایجاد بکنه، نهایت ده دقیقه تا یک ربع در روز کافیه، البته نوع پوشش و سن و منطقه زندگی، تغذیه و چیز هایی زیادی در این مورد دخیل هستند و عدد خاصی رو نمیشه برای همه گفت.

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
تو چنتا مقاله خوندم که بیضه باید معاینه شه که کیست و واریکسول و .... نداشته باشه

میخوام بدونم باید کجا برم برای چک کردن؟ چه دکتری؟ کدوم بیمارستان؟ ( تهران ) هستم

برم چی بگم؟ مثلا بگم بیضه ها رو میخوام معاینه کنم یا خودش چیزا دیگم معاینه میکنه؟
ابتدا به پزشک عمومی مراجعه کنید، اگه نیاز باشه به متخصص کلیه و مجاری ادراری ارجاع می دهند.

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
سلام

دوستان خوردن تفاله چای و قهوه یا مثلا خوردن سبوس همراه شیر برای کلیه ضرر نداره؟؟
این تفاله ها که همراه مایعات میخوریم به کلیه آسیب نمیزنه؟؟
حالا چه اصراری بر خوردن تفاله چای و قهوه دارید؟ :)

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
ابتدا به پزشک عمومی مراجعه کنید، اگه نیاز باشه به متخصص کلیه و مجاری ادراری ارجاع می دهند.

ممنون
پزشک عمومی نزدیکمون هست فقط خانومه متاسفانه
برم جا دیگه
بعد رفتم بگم برای معاینه بیضه اومدم؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581

خیلی ساده اس ! همین چیزایی رو که اینجا گفتی به دکتر بگو
پ ن : باس به یه اورولوژیست مراجعه کنی

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
يكي از دوستان بنده چون زير بغلش خيلي عرق ميكرد و تو محيط عمومي زشت بود رفته زيربغلش رو بوتاكس كرده و ديگه عرق نميكنه ، ازش هم ميپرسم ميگه عضلات زير بغلم رو فلج كردن كه عرق نكنم !!!!!!
حالا اين كه عملي شده به كنار اما به نظر شما ضرر نداره براي بدن ؟ شنيده بودم مواد سمي بدن از طريق عرق كردن خارج ميشه آخه !!!

بالا