robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
اب مبشه،شربت و ابمیوه و چای خیر
اما غذا هیچ نباید بخورین
چیزی مربوط به کبد نبود
Sent from my E5823 using Tapatalk
ممنون عزیز
اب مبشه،شربت و ابمیوه و چای خیر
اما غذا هیچ نباید بخورین
چیزی مربوط به کبد نبود
Sent from my E5823 using Tapatalk
خلط خونی تشخیص افتراقی وسیعی داره؛معمولا منشا اون ریه،سینوس و بینی هست؛سلام به دوستانی که از علم پزشکی تجربیات و یا دانش خوبی دارند.
حدود 11 روز پیش من طی سانحه ای محکم با سر و سینه روی برف و زمین فرود آمدم به نحوی که سرم شدید درد گرفت که البته 15 دقیقه بعد دردش رفت ولی قفسه سینه ام انگار شکست
این درد به جا موند به نحوی که الان اگر به شکم بخوابم و مثلا فشاری به بدنم بیاد قفسه ام درد میگیره البته نه زیاد ولی دردش هست به هرحال
حدود 5 6 روزه که گاهی اوقات البته صبح ها که بیدار میشم و آب دهانم را خالی میکنم لخته خون میبینم یا کلا خون یا چیز کدر مانند و مقدارش هم خیلی کم مثلا دوبار آب دهانم را خالی کنم میبینم
نظیر زمانی که بخوایم از ته گلو خلت را خارج کنیم من همین کار رو میکنم با آب دهانم و میبینم کدر یا خونی و یا لختگی داره
سوالی که دارم مشکل میتونه از قفسه سینه ام باشه؟ چیزی ضرب خورده باشه یا یک نوع کوفتگی یا خونریزی داخلی؟
چکار باید بکنم؟ به چه پزشکی مراجعه کنم و چه تجویزی برام میشه؟
آیا ممکنه این خون و غیره مربوط به عفونت دندانم باشه؟ البته من هفته پیش دندانپزشکی بودم چیزی تشخیص نداد جز یکی از دندون هام که باید پر بشه
ممنون میشم هرکی اطلاعات خوب داره جواب سوال های من رو بده
ممنونمخلط خونی تشخیص افتراقی وسیعی داره؛معمولا منشا اون ریه،سینوس و بینی هست؛
تشخیص و درمان این مشکل با متخصصین داخلی و فوق تخصص ریه هست؛
با توجه به علایم و شرایط بیمار میتونه سرپایی یا بصورت بستری اقدامات تشخیصی انجام بشه؛
شما به اورژانس بیمارستان مراجعه کنید تا با توجه به شرایط و میزان خونریزی بررسی و اقدام لازم انجام لشه
Sent from my MI 5 using Tapatalk
عکس احتمال زیاد اولین اقدام تشخیصی هستممنونم
امکان داره اگر دست به سینه امبزنند درد داشته باشم که دارم بگن برو عکس بگیر؟
دوستان این قرص های مولتی ویتامین جوشان قند و کالری دارن؟
کسی نمی دونهسلام
هنگام خواب پاهای من به شدت سفت میشه و درد می گیره دلیلش چی می تونه باشه.از یک بالشت کوچک هم برای زیر زانوها استفاده می کنم.
هر چند که دکسپنتنول چیز خاصی نداره و ویتامینه ولی بهتره از مرطوب کننده ها استفاده کنی اخوی. چون بیشتر این چیزی که شما میکی نقش ترمیمی داره تا مرطوب کنندگیمی شه از دکسپنتنول به طور دائمی به عنوان کرم مرطوب کننده برای دست و صورت استفاده کرد؟
آره دیگه دارن. منتها شیرین کننده هاشون فرق میکنه. خارجیهاش بهتره چون از قند هایی که کالری کمتری دارن و رژیمی هستن استفاده میکنن. ولی در کل یه قرص چقد میتونه کالری داشته باشه؟دوستان این قرص های مولتی ویتامین جوشان قند و کالری دارن؟
خدا خیرت بده باید بری پیش یه متخصص تغذیه نه اینجا. ولی در کل هر چیز پر چربی اسید معده رو تحریک میکنه. والا کسی هم که زخم نداشته باشه غذا پرچرب بخوره بخوابه معدش بعد از بیداری میسوزهدوستان برای بد غذا شدن راه حل بدید !
غذا هایی که قبلا دوست داشتم به خاطر زخم معده متنفر شدم ازشون !
یه سری غذا ها مثل ماکارانی بعد از خوردن شدید سوزش معده میگیرم انگار اسید خوردم !