• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسپولیس (2007) - مرجانه ساتراپی

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
میشه لینک کتاب های 3-4 را هم بدی؟

با اجازه ی ساحل جونم ^_^

4 جلدشو به زبان فرانسوی ميتوانيد تو همين پرشين تولز پيدا کنيد، کجا، اينجا ---- > نخستين کتاب مرجان ساتراپی به فرانسوی

لینک تورنت کتابها به زبان انگلیسی

http://isohunt.com/download/14250122/persepolis

WOW!

مررررسسسسسىىىىىىىىىىى
368922.gif

من دانلودش کردم، البته فقط 2 جلدش هست، ولى اينم خيلی خيلی خوفه
129fs3703527.gif
2 تا فايل با پسوند CBR هستش با حجم 26 و 35 مگابايت (در کل نزديک 60 مگابايت رو بايد دانلود کنيد)، بعدشم که دانلود کرديد و نميدانستيد cbr رو با چه چيزى‌ نگاه کنيد، نا اميد نشويد، بندازديدش تو Winrar براتون extract ش ميکنه ^^

اينم نمونه هاش (مال vol اولشه):

فایل های ضمیمه

• Persepolis Volume 1 008.jpg
    Persepolis Volume 1 008.jpg
    186.3 KB · نمایش ها: 7
  • Persepolis Volume 1 145.jpg
    Persepolis Volume 1 145.jpg
    154.9 KB · نمایش ها: 8
  • Persepolis Volume 1 131.jpg
    Persepolis Volume 1 131.jpg
    158.6 KB · نمایش ها: 9
  • Persepolis Volume 1 127.jpg
    Persepolis Volume 1 127.jpg
    145.6 KB · نمایش ها: 6

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اريک لوره

"پرسپوليس" هيچ گاه از حرکت نمي ايستد؛ فيلمي با شخصيت هاي واقعي و با تمامي امکانات يک سينماي مدرن. پرسپوليس در ميان ديگر کتاب هاي مصور بيشتر مانند يک رمان است تا مجموعه اي از کليشه هاي فرانسوي يا بلژيکي. درواقع مي توان پرسپوليس را به عنوان يک "رمان گرافيکي" چهار جلدي به حساب آورد.

در اين کتاب، اتوبيوگرافي تراژيک و در عين حال فکاهي مرجي [مرجان ساتراپي] که در کودکي خود شاهد ظهور حکومت "ريشو"هاست به تصوير کشيده شده؛ حکومتي که با بدرفتاري و اقدامات خود مرجان را آزار مي دهد [شکنجه، اعدام عمو، مرگ يکي از دوستان در زمان فرار از عوامل منکراتي، ...]. همان طور که مي دانيم ايران به طور رسمي از طريق بنيادي که به وزارت فرهنگ و ارشاد مربوط مي شود، نسبت به نمايش اين فيلم در جشنواره کن اعتراض کرد: "فيلمي دروغين که تصوير نادرستي از انقلاب اسلامي تداعي مي کند". اين فيلم که شنيده مي شد نخل طلايي را از آن خود خواهد کرد، در نهايت جايزه ويژه هيأت داوران را به دست آورد.

ازطرف ديگر مي توان گفت که با انتخاب چيارا ماستروياني، کاترين دونو و دانيل داريو در صداگذاري اعضاي يک خانواده ايراني، گام بزرگي در اين فيلم برداشته شده است.

آغاز کنندگان اين پروژه دو نفرند: مرجان ساتراپي و ونسان پارونو با نام مستعار "وينشلوس". مرجان ساتراپي مي گويد: "زماني که در کافه مي نشستيم و سناريو را مي نوشتيم، دستمان باز بود و محدوديتي وجود نداشت. مي توانستيم بي اندازه بنويسيم، ولي ازطرف ديگر به اين موضوع نيز فکر مي کرديم که تنها يک سوم از ايده هاي ما قابل اجرا خواهد بود. اما در اجراي تمام آنها موفق بوديم."

پارونو نيز در اين خصوص مي گويد: "ما خود نسبت به موضوعي که از آزادي صحبت مي کرد، آزادي کامل داشتيم. هيچ گاه براساس افکار عمومي چيزي را محدود نکرديم و عليرغم تمامي سختي ها هر چه را که مي خواستيم نوشتيم." و در نهايت نيز اثر منسجم و يکپارچه اي خلق شد؛ اثري بسيار روان که در آن از شيوه ها و سطوح مختلف کم و بيش کاوشگر و کم و بيش طعنه آميز بهره گرفته شده. در بين صحنه هاي زيباي اين فيلم مي توان به صحنه اي اشاره کرد که صندلي راحتي مرجي به شکلي نامحسوس تبديل به سنگ قبر مي شود.

بي شک اين دو کارگردان در اين انجام اين پروژه تنها نبوده اند و درست مانند رهبران يک ارکستر، حضار و تهيه کنندگان جستجوگر را به تشويق و تقدير واداشتند و اين مهم عملي نبود جز با کمک فيلمسازان انيميشن و دستياران آنها. مرجان ساتراپي در اين خصوص مي گويد: "همه خود را وقف اين پروژه کردند و کارشان بيشتر از حد معمول بود. به همين دليل بود که اين پروژه قبل از موعد مقرر به پايان رسيد."

مرجان ساتراپي و ونسان پارونو از زمان جشنواره کن تاکنون ماراتني از مصاحبه ها را پيموده اند و در چندين جلسه بازبيني فيلم نيز شرکت جسته اند. آنها را در برابر فيلم مي نشانند تا نظر خود را پلان به پلان بيان کنند. مرجان ساتراپي تصاوير را يک به يک مي نگرد تا اشتباهات جزئي را "تا حد وسواس" شناسايي کند؛ تا حدي که پي ببرد زيبايي اثرش به دليل نقص هاي موجود در آن نيز مي تواند باشد.

منبع: ليبراسيون، 29 ژوئن 2007

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ندیدم کسی گفته باشه که تو دوبله ی انگلیسی شان پن صداپیشه ی بابای مرجانه.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
امروز داشتم صفحه اول یاهو رو نگاه میکردم که تو لیست Top Search هاش دیدم گزینه 7 اون کلمه Persepolis بوده (الانم البته هنوز هست) برای خودمم خیلی جالب بود که بفهمم جریان از چه قراره .
متوجه شدم که فیلمی انیمیشنی در امریکا روی پردیه سینماست به نام Persepolis به کارگردانی یه زن ایرانی به نام مرجان سترپی (نمیدونم فامیلشون رو درست نوشتم یا نه) فکر کنم قبلا هم در مورد ایشون مطلبی خونده بودم .
نکته خیلی خیلی جالب در مورد این فیلم اینه که امتیازات خیلی خیلی عالی از سایتهای مثل IMDB یا Yahoo Movie گرفته که برای خودمم هم جالب بود مثلا از IMDB امتیاز 8.2 رو گرفته , که به این صورت این فیلم در لیست 130 فیلم برتر تاریخ (از نظر امتیاز) در IMDB قرار میگیره . البته این همش در کنار افتخارات و جایزه های بسیار زیادیه که این فیلم کسب کرده (8 جایزه و 10 کاندیداتوری برای دریافت جایزه) مثل جایزه منتخب داوران جشواره فیلم کن و خیلی جایزه های دیگه که لیستش اینجا هست . http://www.imdb.com/title/tt0808417/awards
داستان فیلم مربوط به زندگی خوده کارگردان فیلم است , فیلم در فرانسه ساخته شده و تازه به سینمای هالیوود رسیده . این فیلمم توسط کمپانی Sony منتشر شده . و تازه همین هفته روی پرده سینما تو امریکا رفته .
داستان فیلم مربوط به دختریه که در زمان انقلاب جمهوری اسلامی در سن 9 سالگی قرار داره و بدلیل مشکلاتی که براش به وجود میاد از طرف خانوادش به اتریش فرستاده میشه تا اونجا درس بخونه ولی بعد از مدتی نمیتونه دووم بیاره و به ایران بر میگرده و همونجا یا همینجا زندگی میکنه تا سن 24 که با تمام علاقه ای که داره ولی بدلیل مشکلات راهش رو انتخاب میکنه و برای زندگی برای همیشه به فرانسه میاد . این چکیده ای از چکیده داستان بود .
البته نباید تعجب کنید که این فیلم با این همه افتخاراتی که کسب کرده چرا خبری ازش در داخل نمیشنوید (حداقل من که چیزی نشنیدم) !
من خودمم فیلم رو ندیدم ولی بزودی دانلودش میکنم و میبینم باید فیلم جالبی باشه .​

persepolis_galleryposter.jpg

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
لینک دانلودشو داری؟

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
چرا چيزي نشنيدي؟ خبر زياد بوده و فكر كنم در جشنواره كن مقام هم آورده و البته همون موقع گفته شد يك فيلم كاملا ضد ايرانيه و سفير ايران در فرانسه هم به پخش اون اعتراض كرده بود. لينك خبرشو پيدا كردم ميذارم.

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا که خیلی جالبه وقعا تبریک میگم کشف بزرگی کردی.مرد حسابی این انیمشین پره از توهین به فرهنگ آبا اجدای ما کلی هم روش حرف و حدثیه این زنک عقده ای اومده هرچی دلش خواسته گفته رفته.میدونی چیه مشکل ما اینه که از دوست میخوریم هم از دشمن و هم از نادانی و هم از خود کم بینی ...

اینم اضاف کنم:

من افتخارم اینه که پدرانم مثل این اروپاییها وحشی و بربر نبودن .حتی یک زن عریان ایرانی رو در تخت جمشید نمیشه دید.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
چرا چيزي نشنيدي؟ خبر زياد بوده و فكر كنم در جشنواره كن مقام هم آورده و البته همون موقع گفته شد يك فيلم كاملا ضد ايرانيه و سفير ايران در فرانسه هم به پخش اون اعتراض كرده بود. لينك خبرشو پيدا كردم ميذارم.

تورنت رو پیدا کردم :دی

رپید باشه بهتره

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ارزش دانلود كردنو داره؟ البته برا كنجكاوي خوبه. لينكشو اينجا هم بذار. ممنون

آدرس ed2k
ed2k://|file|Persepolis%20RSVCD.mpg|834390368|EFD5AD28867155EA46F409A95D38C63E|/

توی Emule واژه ی Persepolis رو جستجو کنی چندتا پی دی اف مرتبط به هم از زندگی نامه مرجان ستراپی هم میاره برات

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا که خیلی جالبه وقعا تبریک میگم کشف بزرگی کردی.مرد حسابی این انیمشین پره از توهین به فرهنگ آبا اجدای ما کلی هم روش حرف و حدثیه این زنک عقده ای اومده هرچی دلش خواسته گفته رفته.میدونی چیه مشکل ما اینه که از دوست میخوریم هم از دشمن و هم از نادانی و هم از خود کم بینی ...
دوست عزیز چزا انقدر قضیه بزرگ میکنی بیا بگیر منو بزن منم گفتم که هنوز فیلم رو ندیدم در ضمن شما اشتباه گرفتی من اصلا کاری به این ندارم این خانم فیلم با چه مضنونی ساخته ولی برای من این جالب بوده که این فیلم انقدر در سینمایی مثل هالیوود استقبال شده ازش طوری که اگه الان بری تو yahoo Movie و لیست 7 تایه Opening this Week رو ببنی میبینی این فیلم جزو 7 تا فیلم هست . حالا شما خودت این فیلم رو دیدی .

اره یه چیزهایی قبلا شنیده بودم در این مورد . ولی این فیلم تازه این هفته روی پرده سینما در امریکا رفته و نکته خیلی جالب اینه که احتمال خیلی زیادی هست که ر هفته اینده جزو 10 فیلم پر فروش باکس افیس هالیوود بشه .

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چزا انقدر قضیه بزرگ میکنی بیا بگیر منو بزن منم گفتم که هنوز فیلم رو ندیدم در ضمن شما اشتباه گرفتی من اصلا کاری به این ندارم این خانم فیلم با چه مضنونی ساخته ولی برای من این جالب بوده که این فیلم انقدر در سینمایی مثل هالیوود استقبال شده ازش طوری که اگه الان بری تو yahoo Movie و لیست 7 تایه Opening this Week رو ببنی میبینی این فیلم جزو 7 تا فیلم هست . حالا شما خودت این فیلم رو دیدی .

اره یه چیزهایی قبلا شنیده بودم در این مورد . ولی این فیلم تازه این هفته روی پرده سینما در امریکا رفته و نکته خیلی جالب اینه که احتمال خیلی زیادی هست که ر هفته اینده جزو 10 فیلم پر فروش باکس افیس هالیوود بشه .

:eek:هر چیه ازش استقبال بشه به نظر شما خوبه؟!!!!!!!!!! گور بابای هالیود کردن.پس بدون دخترم هرگز هم خوب بود.من یه تکه های جزیشو دیدم.مضمونش عقده این خانم نسبت به حجابه.

bigstar

Registered User
لایک‌ها
0
رزش دانلود كردنو داره؟ البته برا كنجكاوي خوبه. لينكشو اينجا هم بذار

بله ارزشش رو داره! من هم کامل ندیدم ولی تیکه تیکه دیدم جالب بود . سیاه سفید بود( فک کنم این رنگی باشه)

مشکلات یه دختر رو به تصویر کشیده

من که غیر از واقعییت چیزی ندیدم

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
در اینکه فیلم 100% سیاسیه شکی نیست، اسمش رو هم شاید کمی مغرضانه انتخاب کرده باشه.

در مورد فیلم:

Rated PG-13 for mature thematic material including violent images, sexual references, language and brief drug content

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
:eek:هر چیه ازش استقبال بشه به نظر شما خوبه؟!!!!!!!!!! گور بابای هالیود کردن.پس بدون دخترم هرگز هم خوب بود.من یه تکه های جزیشو دیدم.مضمونش عقده این خانم نسبت به حجابه.
بابا بزار فیلم رو حالا ببنیم اگه بدرد نمیخورد میام همینجا میگم فیلم مزخرفی بود . هالیوود هم درسته فیلم مزخرف زیاد داره ولی فیلم خوبم زیاد داره . د همین هالیوود که الان اگه نبود پس صدا سیمای د.ز.د چی میخواست نشون بده , پس 8 Spiderman شب عید چی میشد :D .
ولی اینو بگم IMDB هیچ وقت الکی امتیاز نمیده .

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
ان هم خدمت دوستان عزیز، غعلا فقط همین رو تونستم پیدا کنم.

Directors: Vincent Paronnaud
Marjane Satrapi
Writers: Vincent Paronnaud (screenplay)
Marjane Satrapi (comic & screenplay)
Release Date: 27 June 2007 (Belgium)
Genre: Animation / Drama
Plot Outline: Poignant coming-of-age story of a precocious and outspoken young Iranian girl that begins during the Islamic Revolution.
Plot Synopsis: View full synopsis. (warning! may contain spoilers)
Plot Keywords: 1980s / Islam / Based On Graphic Novel / Based On Comic / Iran
Awards: 1 win & 1 nomination
User Comments: A life in cartoons.
Parents Guide: Add content advisory for parents
Runtime: France: 95 min
Country: France / USA
Language: French / English / Persian / German
Color: Black and White / Color
Company: 2.4.7. Films

برای مشاهده لینک ها کلیک کنید
در 8 قسمت و لینک ها از MegaUpload هست.

شاد باشید.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عجیبه . با اینکه خانم ستراپی توی مصاحبش با طپش و جای دیگه گفت که این فیلم رو نه سیاسی کنید نه مذهبی اما این دوستمون آقای حسین مثل اینکه خوب زیادی طرفدار بعضیا هستن!!

این فیلم یکی از واقعی ترین فیلمهایی که ساخته شده و حتی بدون هیچگونه غرضی بوده . عجیب تر اینه که این آقا که میفرمایند توهین شده . این فیلم یه دفه از زیر خاک بیرون نیومد ! یا با پولهای باد آورده ساخته نشد ! یا این خانم پول ملت رو ندزدیده که باهاش بره فضا شما بهش افتخار کنید!!

کتاب 3 جلدی از سرگذشت این خانم که همین قصه هست با همین نقاشی ها به زبان فرانسوی منتشر شده که یکی از پرفروش ترین کتاب ها بوده .بعد تصمیم به فیلمسازی گرفته شده و دقیقا شما زندگی یک دختربچه در زمان انقلاب تا آورگیش توی غرب و معنی و شناختن عشق رو توش میبیند.

این فیلم سیاه و سفیده . تمام نقاشی ها هم دستی کشیده شده.

متاسفانه کاش میشد ما نسخه اصلشو ببینیم اما اینجا که نیست اگه کسی لینک رپید داره لطفا یه خبری بده .

ضمنا نسخه در حال حاضر فرانسوی و با زیرنویس انگلیسه ولی دی وی دیش احتمالا به انگلیسی هم دوبله میشه.

vahidm1360

Registered User
لایک‌ها
0

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
عجیبه . با اینکه خانم ستراپی توی مصاحبش با طپش و جای دیگه گفت که این فیلم رو نه سیاسی کنید نه مذهبی اما این دوستمون آقای حسین مثل اینکه خوب زیادی طرفدار بعضیا هستن!!

این فیلم یکی از واقعی ترین فیلمهایی که ساخته شده و حتی بدون هیچگونه غرضی بوده . عجیب تر اینه که این آقا که میفرمایند توهین شده . این فیلم یه دفه از زیر خاک بیرون نیومد ! یا با پولهای باد آورده ساخته نشد ! یا این خانم پول ملت رو ندزدیده که باهاش بره فضا شما بهش افتخار کنید!!

کتاب 3 جلدی از سرگذشت این خانم که همین قصه هست با همین نقاشی ها به زبان فرانسوی منتشر شده که یکی از پرفروش ترین کتاب ها بوده .بعد تصمیم به فیلمسازی گرفته شده و دقیقا شما زندگی یک دختربچه در زمان انقلاب تا آورگیش توی غرب و معنی و شناختن عشق رو توش میبیند.

این فیلم سیاه و سفیده . تمام نقاشی ها هم دستی کشیده شده.

متاسفانه کاش میشد ما نسخه اصلشو ببینیم اما اینجا که نیست اگه کسی لینک رپید داره لطفا یه خبری بده .

ضمنا نسخه در حال حاضر فرانسوی و با زیرنویس انگلیسه ولی دی وی دیش احتمالا به انگلیسی هم دوبله میشه.

دقیقا!!

کسایی که میگن این فیلم سیاسی و مذهبی ه و ضد ایرانی بد دارند چرت میگن.

تمام این فیلم و کتابهایی که فیلم ازشون ساخته شده زندگی یک دختره توی زمان انقلاب و جنگ و اگر واقعیت به مزاق بعضی ها خوش نمیاد اون دیگه مشکل خودشونه. برای بقیه خراب نکنن فیلم رو.

یکشنبه شب شبکه تپش نشون داد. من زیاد ندیدم ولی کاملا مشخص بود که توهین به ایرانیهاست.
اگر اسم بردن از کمیته و خم.ی.ن.ی. و نشون دادن همون داستانهایی که پدر و مادر خودتون براتون میتونن تعریف کنن توهین به شخصیت شماس واقعا براتون متاسفم.

بالا