• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسپولیس (2007) - مرجانه ساتراپی

ElnazK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@zemestoon

این زیرنویس انگلیسی فیلم هست
http://www.opensubtitles.com/en/search/imdbid-808417/sublanguageid-all

@radiohead
متوجه منظور شما نمیشم، من که گفتم DVDRip یعنی از روی یک DVD ریلیز شده، تبدیل شده.
اگر کیفیت دیگری داشت می نوشتم DVD SCREENER یا CAMRip

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
@radiohead
متوجه منظور شما نمیشم، من که گفتم DVDRip یعنی از روی یک DVD ریلیز شده، تبدیل شده.
به این خاطر این رو گفتم که یکبار برام پیش اومده فیلمی ظاهرا باکیفیت و با عنوان DVDRip دانلود کردم (از تورنت) و پرده ای از آب در اومده. فقط میخواستم مطمئنم شم.

مرسی.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
@zemestoon

این زیرنویس انگلیسی فیلم هست
http://www.opensubtitles.com/en/search/imdbid-808417/sublanguageid-all

@radiohead

خدا خیر عظیم نصیبت کنه بابت زیر نویس ممنون ;)

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
DVDRip بودن دلیل بر کیفیت بالا نیست دوست عزیز! این فایل میتونسته از روی یک DVD با کیفیت پرده ای ریپ شده باشه! ;)

كيفيت پرده اي رو كسي نميگه dvdrip ولي مثلا r5 رو ميگن dvdrip كه اين هم درست نيست. درضمن كسي كيفيت پرده اي رو RIP نميكنه كه :wacko:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
كيفيت پرده اي رو كسي نميگه dvdrip ولي مثلا r5 رو ميگن dvdrip كه اين هم درست نيست. درضمن كسي كيفيت پرده اي رو RIP نميكنه كه :wacko:

بعضی ها (افراد متقلب) میگن!
بعضی ها (افراد متقلب) میکنن!

;)

sajjada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

جالبه اینه که به عنوان نماینده اسکار از طرف فرانسه معرفی شده .

در ضمن هر چیزی که برای ارائه به مردم درست می شه باید دارای نقاط مثبتی هم باشه

چون اگه هیچ نقطه مثبتی در این موارد وجود نداشته باشه پس کسی هم طرف این جور مورد ها نخواهد رفت

مگر عده ای .....

به نظر من اعتقادات در جامعه مقدس ترین چیزه

اگه اعتقادی نباشه بهتره همین الان به زندگی خودتون خاتمه بدید . چون دیگر چیزی برای زندگی کردن وجود نداره .

من تریلری که از فیلم دیدم ، فقط عقده حجاب بارز بود

مثل این که این خانم تمایل زیادی به فرانسه داشته که خواسته کشف حجاب فرانسه رو به تمایلات مردم ایران نزدیک

نشون بده

ولی فکر کنم افراد کمی در ایران باشند که دین رو آلت دست عده ای که قدرت فهم اون رو ندارن قرار می دهند .

من فکر می کنم اگه چیزی رو پذیرفتیم باید کل اون رو بپذیریم . پذیرش گزینشی معنی نداره .

موفق باشید .
:(:(

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام به دوستان

چون اگه هیچ نقطه مثبتی در این موارد وجود نداشته باشه پس کسی هم طرف این جور مورد ها نخواهد رفت

مگر عده ای .....

اگه اعتقادی نباشه بهتره همین الان به زندگی خودتون خاتمه بدید . چون دیگر چیزی برای زندگی کردن وجود نداره .

مثل این که این خانم تمایل زیادی به فرانسه داشته که خواسته کشف حجاب فرانسه رو به تمایلات مردم ایران نزدیک

نشون بده

ولی فکر کنم افراد کمی در ایران باشند که دین رو آلت دست عده ای که قدرت فهم اون رو ندارن قرار می دهند .

من فکر می کنم اگه چیزی رو پذیرفتیم باید کل اون رو بپذیریم . پذیرش گزینشی معنی نداره .

موفق باشید .

متاسفانه شما فیلمو کامل ندید پس دارید قضاوت عجولانه میکنید اگه فیلمو ببنید میفهمید که فیلم یه جور زندیگنامه یا تعریف خاطرست که فردی براش پیش اومده و همش هم به نظر من حقیقت بود یعنی من فیلمو خیلی صادقانه دیدم و بدور از هیچگونه ار حد گذشتنی یه فردی عقیده خودشو در مورد یه جامعه که اتفاقا خودش هم جز همون جامعست گفته به استناد به زندگی خودش :D

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

مگر عده ای .....

نشون بده

موفق باشید .

واقعا بعضی مواقع از وجود بعضی آدما حیرت میکنم دوست عزیز یک کیلو ونیم مغزو خدا بهت داده که کارش بندازی این چه زندگی داری؟؟؟؟
در ثانی عزیز من اصلا من میگم تو درست فکر میکنی به خدا جدی میگم اما چه دلیلی داره اصرار میکنی همه عین تو فکر کنن من نمی خوام اعتقادی داشته باشم نمی خوامم بمیرم این طرز حرف زدن واقعا مال چیه؟
تو مگه نماینده تمایلات مردم ایرانی؟؟؟
یاد بگیر مثل بعضیا از قول همه حرف نزنی

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
واقعا دلم مي خواد ببينمش ...يه سوال اين فيلم با زبان فارسي اصلا تو اكران عمومي فروش مي كنه؟
فکر کنم همینکه ضد ایرانیه واسه فروشش کافی باشه .:happy:
معمولا این فیلمایی که علیه ایران ساخته میشه پر طرفداره، چون هم آنتی اسلامه و هم نمونه ی عینی نقض مبانی حقوق بشر در ایران! مثلا همین فیلم پرسپلیس چه جذابیتی میتونه واسه یه فرانسوی یا یه غیر ایرانی داشته باشه که اینقدر توی دنیا صدا کرد؟دلیلش چیزی غیر از ماهیت ضد ایرانیش میتونه باشه؟!

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معمولا این فیلمایی که علیه ایران ساخته میشه پر طرفداره، چون هم آنتی اسلامه و هم نمونه ی عینی نقض مبانی حقوق بشر در ایران! مثلا همین فیلم پرسپلیس چه جذابیتی میتونه واسه یه فرانسوی یا یه غیر ایرانی داشته باشه که اینقدر توی دنیا صدا کرد؟دلیلش چیزی غیر از ماهیت ضد ایرانیش میتونه باشه؟!
چرا ضد ایران؟
سنگسار و زنده به گور کردن و ... از برکات اسلام و اعراب است
با برچسب ضد ایرانی بودن این فیلم (یا شاهکاری مثل پرسپولیس) نمیشه تاریخ تلخی رو که در 14 قرن گذشته داشتیم پنهان کرد

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
چرا ضد ایران؟
سنگسار و زنده به گور کردن و ... از برکات اسلام و اعراب است
با برچسب ضد ایرانی بودن این فیلم (یا شاهکاری مثل پرسپولیس) نمیشه تاریخ تلخی رو که در 14 قرن گذشته داشتیم پنهان کرد

اگه دقت کنین منم به آنتی اسلام بودنش اشاره کردم و ازین جهت از کلمه ی ایران استفاده کردم چون برای دنیا ، ایران و اسلام یک مفهوم واحده و نمود دین اسلام رو در هر آنچه که ایرانی هست میبینن ، پس مطمئنا با شنیدن کلمه ی ایران یاد اون چیزی که منو شما می افتیم نمی افتن ...........

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

فیلم پرسپولیس ماهیت ضد ایرانی نداشت دوست عزیز! حقایق رو همانطور که هست نشون میداد. وقایعی که در ایران واقعآ رخ میداد (میده) رو نشون میداد! کسی هم معترض اون نشد! مثل 300 یا همون بدون دخترم هرگز! (که توش اغراق کم نبود)
اتفاقآ فیلمی مثل اون با پرداخت بسیار جالب انیمشینی که داشت برای یک تماشاگر فرانسوی بسیار جذاب هست!
داستانی جالب در فضایی جالب!
برام خیلی عجیب بود که چطور شما دلیل محبوبیت اون رو ماهیت ضد ایرانی اون میدونید

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
همین فیلم پرسپلیس چه جذابیتی میتونه واسه یه فرانسوی یا یه غیر ایرانی داشته باشه که اینقدر توی دنیا صدا کرد؟دلیلش چیزی غیر از ماهیت ضد ایرانیش میتونه باشه؟!

سلام

مرجانه ساتراپي نه در دو كتاب پرسپوليس 1 و 2 و نه در خود فيلم عليه ايران مطلبي نگفته! مساله او و خانواده اش با

حكومت بوده و نه خود ايران! مثلا انجا كه بر اثر ياداوري مادربزرگش از ايراني بودن خود دفاع مي كند را به ياد

داريد؟ "من ايراني هستم و به آن هم افتخار مي كنم!" (همانجا كه ان دختر به نوعي او را مسخره مي كند). نمي

دانم مصاحبه مطبوعاتي او را ديده ايد يا نه؟ خودش هم متعجب است كه چرا بعضي اين انيميشن را Con-Iran

(مخالف ايران) مي دانند در حاليكه او واقعا تلاش كرده اين انيميشن يك Pro-Iran (موافق /طرفدار) ايران باشد.

مساله او و خانواده اش كلا همان فعاليتها و عقايد كمونيستيشان بوده.

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
خب مثلا اگه بدبختي ما رو ببينن چه فرقي به حالمون ميكنه جز اينكه هر روز چهره كريه تري ازمون به نمايش در مياد و هر روز در نظر افراد غير ايراني عقب مونده تر ديده ميشيم تا جايي كه حتي گفتن"am from Iran"برامون شرم محسوب ميشه.
مثلا اگه اونا ببينن ميان دلسوزي ميكنن ما رو ميان ور ميدارن ميبرن اونور نجاتمون ميدن؟!

دقیقا همه باید ببینن که ما چقدر عقب مونده تشریف داریم!هیچ میدونی با نشون دادن این فیلم در دنیا، ایران متحمل چه فشاری خواهد شد؟همین فشارا بود که باعث شد مجازات سنگسار تا سال 2005 در ایران به حالت تعلیق دربیاد که متاسفانه با اومدن دولت فعلی ایران، نقض تعهد کرد!پس چندان هم بی تاثیر نیست.

فیلم پرسپولیس ماهیت ضد ایرانی نداشت دوست عزیز! حقایق رو همانطور که هست نشون میداد. وقایعی که در ایران واقعآ رخ میداد (میده) رو نشون میداد! کسی هم معترض اون نشد! مثل 300 یا همون بدون دخترم هرگز! (که توش اغراق کم نبود)
اتفاقآ فیلمی مثل اون با پرداخت بسیار جالب انیمشینی که داشت برای یک تماشاگر فرانسوی بسیار جذاب هست!
داستانی جالب در فضایی جالب!
برام خیلی عجیب بود که چطور شما دلیل محبوبیت اون رو ماهیت ضد ایرانی اون میدونید
ظاهرا من بایدمنظورمو شفاف تر مینوشتم!
از نظر جمهوری اسلامی فیلم پرسپلیس یک فیلم ضد ایرانی محسوب میشه که هدفش خراب کردن چهره ی انقلاب وموجه جلوه دادن کمونیستهاست .این همه علیه اش جبهه گرفتنو هر چه خواستند نثار مرجان ساتراپی کردند اون وقت شماهنوز میگین کسی معترضش نشده؟ کسی منکر واقعی بودن وقایع فیلم نیست مهم اینه که اینا معتقدند دروغ بوده و ما اینکارا رو نکردیم.من دارم در مورد موضع گیری جمهوری اسلامی حرف میزنم نه نظرات خودم یا هر بیننده ی دیگه.
در مورد جالب بودنش به عنوان یه انیمیشن با شما موافق نیستم،چون کتاب پرسپلیس هم بسیار پرفروش بود این مسئله نشون دهنده ی اینه که همیشه نسبت به اینجور آثار در دنیا حساسیت خاصی وجود داره. به تصویر کشیدن محدودیت هایی مثل حجاب ،روابط زن و مرد ،افکار متحجرانه و یا حتی دیکتاتوری حاکم در ایران واسه ی اونا خیلی جذابیت داره و نمیشه منکرش شد مخصوصا اگر منشا این محدودیت ها در دین باشه !مطمئنا انیمیشن های خوش ساخت تری هم برای نامزد اسکار شدن وجود داشت............
در ضمن من فكر نمي كنم اين كه ايران كجاست و چي داره توش مي گذره واسه هيچكي تو دنيا اهميت داشته باشه كه بيان يه فيلم صرفا به خاطر ضد ايراني!!!!!! بودنش ببينند ...
تا به حال که تجربه خلاف اینو ثابت کرده.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این چند پست آخر بیشتر مربوط به این تاپیک بود من منتقلش کردم اینجا

ظاهرا من بایدمنظورمو شفاف تر مینوشتم!
از نظر جمهوری اسلامی فیلم پرسپلیس یک فیلم ضد ایرانی محسوب میشه که هدفش خراب کردن چهره ی انقلاب وموجه جلوه دادن کمونیستهاست .این همه علیه اش جبهه گرفتنو هر چه خواستند نثار مرجان ساتراپی کردند اون وقت شماهنوز میگین کسی معترضش نشده؟ کسی منکر واقعی بودن وقایع فیلم نیست مهم اینه که اینا معتقدند دروغ بوده و ما اینکارا رو نکردیم.من دارم در مورد موضع گیری جمهوری اسلامی حرف میزنم نه نظرات خودم یا هر بیننده ی دیگه.
در مورد جالب بودنش به عنوان یه انیمیشن با شما موافق نیستم،چون کتاب پرسپلیس هم بسیار پرفروش بود این مسئله نشون دهنده ی اینه که همیشه نسبت به اینجور آثار در دنیا حساسیت خاصی وجود داره. به تصویر کشیدن محدودیت هایی مثل حجاب ،روابط زن و مرد ،افکار متحجرانه و یا حتی دیکتاتوری حاکم در ایران واسه ی اونا خیلی جذابیت داره و نمیشه منکرش شد مخصوصا اگر منشا این محدودیت ها در دین باشه !مطمئنا انیمیشن های خوش ساخت تری هم برای نامزد اسکار شدن وجود داشت............

من به اینکه به نظر کی این فیلم یا کتاب ضد ایرانی هست کاری ندارم!
اون نقد شما برای من جالب هست که علت پرفروش و پربیننده بودن این مجموعه رو ضد "هر چی" بودن اونها میدونید!
این نوع نقد ها ، (با عرض پوزش) مشابه نقدهای صدا و سیمایی هست
که هر پرفروشی ربطی به صهیونیست داره!
هر پدیده ای یا به سود ماست یا علیه ما
پس علت پرفروشی آثاری مثل بتمن و سوپر من و کمیک های فرانک میلر ماهیت ضد "یه چیزی بودنش" هست!
نه هنر پرداخت داستان به صورتی متفاوت (Comic Strip) ؟!

این برداشت از این جمله شما هست
در مورد جالب بودنش به عنوان یه انیمیشن با شما موافق نیستم،چون کتاب پرسپلیس هم بسیار پرفروش بود این مسئله نشون دهنده ی اینه که همیشه نسبت به اینجور آثار در دنیا حساسیت خاصی وجود داره

نکته مهم دیگه!
کدوم مطلب رو میگن نکردیم؟!
حرفشون نکردیم! نیست اتفاقآ وقایع نشون داده شده در فیلم از افتخارات **** هست
حرف یه چیز دیگه هست
اینکه انیمشین در قالب سیاه و سفید هست و نشان دهنده دلمردگی ملت ما هست اونها مخالف فیلم کرده!
ضمن اینکه فیلم به نوعی هست که آدمها با قهرمان داستان که مقابل این فشارها هست ابراز همدردی میکنه در حالیکه از دیدگاه مسئولین باید قضیه برعکس باشه!
کسی نمیگیم ما نکردیم!
ضمن اینکه هر روز هزاران فیلم و سریال و انیمه ساخته میشه که ضد یه چیزی هست! اما همش دیده میشه؟!
مگه هر فیلم ضد ایرانی/اسلامی جایزه گرفته؟! یا با اقبال عمومی مواجه شده؟!
انیمشین و کتابهای پرسپولیس! ساختاری جذاب دارند
همونطور که فیلمی مثل Renaissance داره! و دیده میشه! و ازش استقبال میشه!
شاید از نظر شما این یک انیمشین جذاب نیست! به خاطر اینکه ما تو ایران فقط به یک نوع انیمشین عادت داریم و انواع دیگرش برامون خسته کننده و غیر جذاب هستند!
اما تماشاگران سایر نقاط دنیا از انیمشین انتظار دیگری دارند تا ما!
نگاه دیگری دارند بهش نسبت به ما
پس نظر شخصی خودتون رو به بنی بشر تعمیم ندید! که اگر کسی دیده به خاطر هنر پرداخت داستان در قالب انیمشین نبوده به خاطر انگیزه های سیاسی بوده!

Last edited:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
يك نكته كه برخي منتقدين ان را از نقاط قوت انيميشن و يا هر دو كتاب پرسپوليس دانسته اند صداقت مرجان نسبت

خودش است! براي اكثر تماشاگران غربي بسيار جالب بوده كه ببينند اين دختر چطور از زواياي مختلف -كه

در اكثر موارد هم با نوعي طنز همراه است- خود ، خانواده و كلا جهان اطراف خود را مي بيند. گرچه زمان انيميشن

چندان طولاني نيست اما بنا بر نظر اكثر كساني كه ان را ديده اند توانسته به نوعي رشد مرجان را به گونه اي واقعي و

باور كردني به تصوير بكشد. اين كه چه مي شود كه اين دختري كه در كودكي معتقد بود آخرين پيامبر زن خود اوست

از دين و خدا گريزان شود را هم مي توان در ان احساس كرد.

يك منتقد ديگر هم در جايي گفته بود كه به ندرت پيش مي آيد كه يك نفر -به ويژه يك دختر، ان هم از خاورميانه-بي

هيچ پرده پوشي از جزييات شكستهاي عاطفي خود سخن بگويد.اين موضوع را به حساب شجاعت و شهامت مرجان

ساتراپي گذاشته بود.

جالب اينجاست كه يكي از تماشاگران غربي اينطور اظهار نظر كرده بود كه اين دختر در كل انيميشن سعي مي كند

مظلوم نمايي كرده و ترحم بيننده را به دست اورد! :blink: به نظر ايشان چطور ممكن است دل كسي براي دختري

بسوزد كه خانواده اش انقدر ثروت داشته اند كه او را براي تحصيل به اروپا بفرستند؟! تفاوت در برداشت را ملاحظه

مي فرماييد؟ اين شخص اصلا به مسائل سياسي و اجتماعي موجود در انيميشن دقت نكرده!

خوب شايد بد نباشد ما هم سعي كنيم از ديدگاههاي متفاوتي اين انيميشن را بررسي كنيم.فعلا كه به اندازه كافي

از ديدگاه سياسي بررسي شده.مرجان ساتراپي خود در مصاحبه مطبوعاتي گفته بود كه مخصوصا تصميم گرفته

پرسپوليس يك انيميشن باشد و نه فيلم سينمايي چرا كه در انيميشن، در اين دنياي ساده سياه و سفيد، انسانها به

هم نزديكترند و كمتر تفاوتي ميانشان احساس مي شود.اين كه تنها در دنياي انيميشن است كه فرق چنداني ميان

تهران و پاريس يا وين احساس نمي شود! ايشان معتقد است كه يكي از دلايل موفقيت انيميشن اين بوده كه بسيار

سريعتر و راحت تر از يك فيلم توانسته با تماشاگران ارتباط برقرار كند.

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
این چند پست آخر بیشتر مربوط به این تاپیک بود من منتقلش کردم اینجا

من به اینکه به نظر کی این فیلم یا کتاب ضد ایرانی هست کاری ندارم!
اون نقد شما برای من جالب هست که علت پرفروش و پربیننده بودن این مجموعه رو ضد "هر چی" بودن اونها میدونید!
این نوع نقد ها ، (با عرض پوزش) مشابه نقدهای صدا و سیمایی هست
که هر پرفروشی ربطی به صهیونیست داره!
هر پدیده ای یا به سود ماست یا علیه ما
پس علت پرفروشی آثاری مثل بتمن و سوپر من و کمیک های فرانک میلر ماهیت ضد "یه چیزی بودنش" هست!
نه هنر پرداخت داستان به صورتی متفاوت (Comic Strip) ؟!

این برداشت از این جمله شما هست

نکته مهم دیگه!
کدوم مطلب رو میگن نکردیم؟!
حرفشون نکردیم! نیست اتفاقآ وقایع نشون داده شده در فیلم از افتخارات **** هست
حرف یه چیز دیگه هست
اینکه انیمشین در قالب سیاه و سفید هست و نشان دهنده دلمردگی ملت ما هست اونها مخالف فیلم کرده!
ضمن اینکه فیلم به نوعی هست که آدمها با قهرمان داستان که مقابل این فشارها هست ابراز همدردی میکنه در حالیکه از دیدگاه مسئولین باید قضیه برعکس باشه!
کسی نمیگیم ما نکردیم!
ضمن اینکه هر روز هزاران فیلم و سریال و انیمه ساخته میشه که ضد یه چیزی هست! اما همش دیده میشه؟!
مگه هر فیلم ضد ایرانی/اسلامی جایزه گرفته؟! یا با اقبال عمومی مواجه شده؟!
انیمشین و کتابهای پرسپولیس! ساختاری جذاب دارند
همونطور که فیلمی مثل Renaissance داره! و دیده میشه! و ازش استقبال میشه!
شاید از نظر شما این یک انیمشین جذاب نیست! به خاطر اینکه ما تو ایران فقط به یک نوع انیمشین عادت داریم و انواع دیگرش برامون خسته کننده و غیر جذاب هستند!
اما تماشاگران سایر نقاط دنیا از انیمشین انتظار دیگری دارند تا ما!
نگاه دیگری دارند بهش نسبت به ما
پس نظر شخصی خودتون رو به بنی بشر تعمیم ندید! که اگر کسی دیده به خاطر هنر پرداخت داستان در قالب انیمشین نبوده به خاطر انگیزه های سیاسی بوده!

من نمیدونم کجای حرف من عجیبه که شما این طور موضع گیری میکنین!دوست عزیز این یه بحث کلی هست در دنیا ،معمولا آثاری که تحولات سیاسی و ایدئولوژیکی مردم یک کشور رو نشون میده مورد توجه قرار میگیره مخصوصا اینکه بخواد دیکتاتوری حاکم بر اون فضا رو هم ترسیم کنه!
خب یه بیننده ی ایرانی وقتی فیلم رو میبینه اولین چیزی که براش جالبه، واقعی و ملموس بودن صحنه های فیلم هست و مسلما ازین طریق هست که با این اثر ارتباط برقرار میکنه نه به خاطر خوش ساختی این انیمیشن!
من نگفتم هر اثری ضد یه چیزی باشه جذابیت داره اما در مورد بعضی چیزا مصداق پیدا میکنه،مثلا اگه یه فیلم ضد مبانی حقوق بشر ساخته شه توجه همه ی دنیا رو به خودش جلب میکنه هر چند چندان خوش ساخت هم نباشه!فکر نمی کنم این مسئله جای انکار داشته باشه.
قرار نیست همه ی فیلمایی که ضد ایرانی یا اسلامی ساخته میشن جایزه بگیره اما مطمئنا مورد توجه واقع میشه.
به هر حال من خودم از افرادی هستم که این انیمیشن رو هم خوش ساخت میدونم هم دل نشین،ولی معتقد نیستم هرکس از پرسپلیس خوشش اومده صرفا به خاطر خوش ساخت بودنش باشه!

Last edited:

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
يك منتقد ديگر هم در جايي گفته بود كه به ندرت پيش مي آيد كه يك نفر -به ويژه يك دختر، ان هم از خاورميانه-بي

هيچ پرده پوشي از جزييات شكستهاي عاطفي خود سخن بگويد.اين موضوع را به حساب شجاعت و شهامت مرجان

ساتراپي گذاشته بود.
این ویژگیش واقعا بی نظیرو منحصر به فرده.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من نمیدونم کجای حرف من عجیبه که شما این طور موضع گیری میکنین!

اینجاش:

من میگم بله میتونه دلیل دیگه ای داشته باشه
واینجا
مسلما ازین طریق هست که با این اثر ارتباط برقرار میکنه نه به خاطر خوش ساختی این انیمیشن!
خیر مسلمآ این جور نیست! البته که اغلب اینطور هست! اما اگر خوش ساخت نبود این همه مورد توجه نبود.
اگر خوش ساخت تر بود بسیار بیشتر مورد توجه بود

در نهایت من صحبت شما رو به عنوان اینکه بخشی از جذابیت فیلم مربوط به داستانش هست رد نمیکنم (در مورد تمام آثار سینمایی این مورد صدق میکنه) اما حرف من نوع دیگری از این صحبت شماست

به هر حال من خودم از افرادی هستم که این انیمیشن رو هم خوش ساخت میدونم هم دل نشین،ولی معتقد نیستم هرکس از پرسپلیس خوشش اومده صرفا به خاطر خوش ساخت بودنش باشه!

به هر حال من خودم از افرادی هستم که این انیمشین رو هم جذاب برای ایرانیان (به خاطر صداقت در روایت) و هم جذاب برای خارجیان (برای به چالش کشیدن وضعیت ایران) میدونم ولی معتقد نیستم هر کس از پرسپولیس خوشش اومده صرفآ به خاطر این موضوع ها بوده! :D

بالا