افتک
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 509
- لایکها
- 147
شما در صورت داشتن حساب تجاری در پی پال میتوانید آن را در سایت های خود و در زمینه های مرتبط با شرکتی که ثبت شده استفاده نمایید. ما قبل از اینکه از درگاه پی پال در سایتی استفاده کنیم با دفتر پی پال هماهنگی لازم را پیرامون آن سایت انجام می دهیم و پس از اینکه آنها تاییدیه دادند در سایت قرار خواهد گرفت. اما اگر با درخواست موافقت نشد از درگاه های موازی مانند 2Checkout استفاده می کنیم.
یک موردی که خیلی از دوستان به اشتباه متوجه شدن شاید عنوان تاپیک باشه که قید شده "پروژه راه اندازی درگاه پرداخت خارجی برای ایرانیان". شاید بهتر بود کلمه راه اندازی قبل از پروژه می آمد. چون خیلی از دوستان سوال کرده بودن که چطور شما می خواهید مثلا درگاه پی پال را به حساب بانکی ایران متصل کنید یا گفته بودند آیا کار شما مشابه زرین پال هست؟! که باید بگم اصلا این پروژه هیچ گونه ارتباطی به ایران ، بانک های ایران ، سایت مشابه زرین پال و ... ندارد. ما در اینجا صرفا امکانی را فراهم کرده ایم تا افرادی که در ایران زندگی می کنند و از امکان ثبت شرکت در خارج از کشور چه از نظر مالی و چه از نظر امکان پذیر بودن این کار محرومند بتوانند در صورتی که از پتانسیل بالایی در زمینه تخصصی خود برای کار با خارج از کشور برخوردارند این را به واسطه ما انجام دهند و آن وقت از طریق خود ما میتوانند درآمد دلاری بدست آمده را بصورت ریالی دریافت کنند. امیدوارم تا حدی توانسته باشم اهداف این پروژه را برای دوستان روشن کنم.
من میدونم شما میخواین چیکار کنید ، از نقطه نظر انسانی و هموطن دوستی
اجناس فیزیکی رو چجوری میخواین مبدا ایران رو درست کنید ؟ اجناس مجازی با اسامی مختلف و در سایتهای مختلف و سرورهای مختلف فروخته شده. اگر 50 تا سایت باشه ، شاید بتونید یجوری رد گم کنید ، 500 تا سایت و بیشتر رو نمیتونید
ببین آقا من نه رقیب شما هستم ، نه میخوام از سرویستون استفاده کنم ، فقط و فقط بخاطر شما میگم که با نیت خوبت ، برای خودت دردسر درست نکنی. ما دو تا شرکت با تابعیت اروپایی داریم ، توی هیئت مدیره بانکی که باهاش کار میکنیم پارتی داریم به چه کلفتی