• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه راه اندازی درگاه پرداخت خارجی برای ایرانیان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
شما در صورت داشتن حساب تجاری در پی پال میتوانید آن را در سایت های خود و در زمینه های مرتبط با شرکتی که ثبت شده استفاده نمایید. ما قبل از اینکه از درگاه پی پال در سایتی استفاده کنیم با دفتر پی پال هماهنگی لازم را پیرامون آن سایت انجام می دهیم و پس از اینکه آنها تاییدیه دادند در سایت قرار خواهد گرفت. اما اگر با درخواست موافقت نشد از درگاه های موازی مانند 2Checkout استفاده می کنیم.

یک موردی که خیلی از دوستان به اشتباه متوجه شدن شاید عنوان تاپیک باشه که قید شده "پروژه راه اندازی درگاه پرداخت خارجی برای ایرانیان". شاید بهتر بود کلمه راه اندازی قبل از پروژه می آمد. چون خیلی از دوستان سوال کرده بودن که چطور شما می خواهید مثلا درگاه پی پال را به حساب بانکی ایران متصل کنید یا گفته بودند آیا کار شما مشابه زرین پال هست؟! که باید بگم اصلا این پروژه هیچ گونه ارتباطی به ایران ، بانک های ایران ، سایت مشابه زرین پال و ... ندارد. ما در اینجا صرفا امکانی را فراهم کرده ایم تا افرادی که در ایران زندگی می کنند و از امکان ثبت شرکت در خارج از کشور چه از نظر مالی و چه از نظر امکان پذیر بودن این کار محرومند بتوانند در صورتی که از پتانسیل بالایی در زمینه تخصصی خود برای کار با خارج از کشور برخوردارند این را به واسطه ما انجام دهند و آن وقت از طریق خود ما میتوانند درآمد دلاری بدست آمده را بصورت ریالی دریافت کنند. امیدوارم تا حدی توانسته باشم اهداف این پروژه را برای دوستان روشن کنم.

من میدونم شما میخواین چیکار کنید ، از نقطه نظر انسانی و هموطن دوستی:D کار خیلی خوبیه .اما غیر قانونیه. شما حق ندارید حسابتون رو در اختیار شخص دیگری قرار بدید. فرقی نمیکنه که شما شخص باشید یا شرکت ، حساب پیپال باشه یا حساب بانکی ، یا گیت وی پراسس کارت 2co باشه یا هرچی. مسئولیت تمام نقل و انتقالات پول به حسابها به عهده شرکت شماست. شما باید برای تک تک پرداختها و دریافتها ، مدارک معتبر داشته باشید وگرنه تمام حسابها به مشکل میخوره و فکر کنم بزرگترین تاپیک شکایت تاریخ پی تی به وجود میاد:blush:
اجناس فیزیکی رو چجوری میخواین مبدا ایران رو درست کنید ؟ اجناس مجازی با اسامی مختلف و در سایتهای مختلف و سرورهای مختلف فروخته شده. اگر 50 تا سایت باشه ، شاید بتونید یجوری رد گم کنید ، 500 تا سایت و بیشتر رو نمیتونید

ببین آقا من نه رقیب شما هستم ، نه میخوام از سرویستون استفاده کنم ، فقط و فقط بخاطر شما میگم که با نیت خوبت ، برای خودت دردسر درست نکنی. ما دو تا شرکت با تابعیت اروپایی داریم ، توی هیئت مدیره بانکی که باهاش کار میکنیم پارتی داریم به چه کلفتی :D، کارمندای شرکتمون هم یا تابعیت خارجی دارن یا دوگانه.اینجا هم شرکت داریم. نقل و انتقالات حسابهامون هم نسبتا بالاست، میتونیم یه چیزهایی رو لای اینا گم و گور کنیم:p. اما با این قوانین جدید دستمون رو واقعا بستن. بخاطر چند هزار یورو باید سین جیم پس بدیم. تازه ما با یکی از بزرگترین بانکهای اروپا طرفیم که کلاس کاری خودشون رو حفظ میکنن ، چهارتا عرب بیابون نشین پابرهنه اماراتی که دیگه کلاس ملاس نمیفهمن چیه :Dخلاصه این کاری که میخوای بکنی رو با پرداخت اینویس از حساب پیپال و خرید اینترنتی و اینا مقایسه نکن. شر میشه برات. از ما گفتن بود

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بعدش تازه یه مسئله دیگر هم هست. شرکتی که شما در امارات ثبت کردید ، تابعیت ایرانی داره یا تابعیت اماراتی ؟ اگر تابعیت ایرانی داشته باشه که خب خطرات خودش رو داره. اگر تابعیت اماراتی داشته باشه ، شما برای حساب بیزینس پیپالتون باید شماره مالیاتی شرکت رو به پیپال ارائه بدید. بعد اونوقت یا باید شما بابت تمام پولهایی که به حسابتون آمده مالیات بدید- همه پول رو سود حساب میکنن- یا باید مدارکی ارائه بدید که قسمتی از این پول بابت خریدهای مربوط به کارتون هزینه کردید. کارهای متنوع ، اینویس های خرید متنوع... اصلا یه افتضاحی میشه که نگو ...:wacko:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
من میدونم شما میخواین چیکار کنید ، از نقطه نظر انسانی و هموطن دوستی:D کار خیلی خوبیه .اما غیر قانونیه. شما حق ندارید حسابتون رو در اختیار شخص دیگری قرار بدید. فرقی نمیکنه که شما شخص باشید یا شرکت ، حساب پیپال باشه یا حساب بانکی ، یا گیت وی پراسس کارت 2co باشه یا هرچی. مسئولیت تمام نقل و انتقالات پول به حسابها به عهده شرکت شماست. شما باید برای تک تک پرداختها و دریافتها ، مدارک معتبر داشته باشید وگرنه تمام حسابها به مشکل میخوره و فکر کنم بزرگترین تاپیک شکایت تاریخ پی تی به وجود میاد:blush:
اجناس فیزیکی رو چجوری میخواین مبدا ایران رو درست کنید ؟ اجناس مجازی با اسامی مختلف و در سایتهای مختلف و سرورهای مختلف فروخته شده. اگر 50 تا سایت باشه ، شاید بتونید یجوری رد گم کنید ، 500 تا سایت و بیشتر رو نمیتونید

ببین آقا من نه رقیب شما هستم ، نه میخوام از سرویستون استفاده کنم ، فقط و فقط بخاطر شما میگم که با نیت خوبت ، برای خودت دردسر درست نکنی. ما دو تا شرکت با تابعیت اروپایی داریم ، توی هیئت مدیره بانکی که باهاش کار میکنیم پارتی داریم به چه کلفتی :D، کارمندای شرکتمون هم یا تابعیت خارجی دارن یا دوگانه.اینجا هم شرکت داریم. نقل و انتقالات حسابهامون هم نسبتا بالاست، میتونیم یه چیزهایی رو لای اینا گم و گور کنیم:p. اما با این قوانین جدید دستمون رو واقعا بستن. بخاطر چند هزار یورو باید سین جیم پس بدیم. تازه ما با یکی از بزرگترین بانکهای اروپا طرفیم که کلاس کاری خودشون رو حفظ میکنن ، چهارتا عرب بیابون نشین پابرهنه اماراتی که دیگه کلاس ملاس نمیفهمن چیه :Dخلاصه این کاری که میخوای بکنی رو با پرداخت اینویس از حساب پیپال و خرید اینترنتی و اینا مقایسه نکن. شر میشه برات. از ما گفتن بود
مسلما این طور نیست که شما فکر می کنید. این حرف شما صحیح است که طبق قوانین پی پال کسی حق ندارد اکانت خود را در اختیار شخص دیگری قرار دهد ولی فکر کنم شما بهتر از بنده راه های قانونی را میدانید. ما سایت هایی که به آنها درگاه ارائه می دهیم را شریک تجاری خود و در واقع زیرمجموعه شرکت خود میدانیم و نه جدای از شرکت.

ضمن اینکه این طور نیست که به هر شخص یا سایتی که از راه رسید چنین خدماتی ارائه شود. ما به قوانین پی پال تسلط کافی داریم و سایتی که شرایط گرفتن درگاه را پیدا کرد آن موقع به آن سرویس ارائه می کنیم و تمامی تراکنش های آن رصد می شود. انشاالله تا چند روز دیگر نیز کتاب قوانین پی پال بصورت ترجمه شده در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

در رابطه با این صحبت شما:
برای این قضیه ما به هیچ وجه از گزینه هایی مثل پی پال یا سایر سیستم ها استفاده نمی کنیم. بلکه شخصی که میخواهد در هر نقطه دنیا حالا از طریق سایت هایی مثل علی بابا از ایران جنسی خریداری کند اگر شخص فروشنده جنس در ایران دارای حساب بانکی خارجی نباشد ما شماره حساب بانکی خود در کشورهای خارجی را در اختیار این شخص می گذاریم تا بتواند در اختیار خریدار جهت حواله بانکی قرار داده و پس از دریافت حواله معادل ریالی را به او پرداخت می کنیم.

و اما در رابطه با این موضوع:
خلاصه این کاری که میخوای بکنی رو با پرداخت اینویس از حساب پیپال و خرید اینترنتی و اینا مقایسه نکن. شر میشه برات. از ما گفتن بود
صرفا جهت اطلاع شما عرض کنم این پروژه چیزی نبوده که یک شبه جرقه آن به ذهن بنده خطور کرده باشه و بدون هیچ تجربه و دانشی بخواهم آن را در این سطح به اجرا بگذارم. حدود 6 سال تجربه کار تخصصی در زمینه سیستم های مالی آنلاین دارم ، فقط یکی از اکانت های پی پال ما از سال 2010 تا الان بیش از 2.5 میلیون دلار گردش مالی داشته و بدلیل چنین حجم بالایی ما در پی پال 3 اکانت منیجر داریم که برای کمتر اکانتی 3 اکانت منیجر اختصاص می دهند. در هر صورت ما نیازی به گفته شدن این موارد نداریم چون طی این چند سال مشتریان خود را داشته و داریم و طی 8 ماه گذشته که با تغییر سیاست کاری خود اقدام به خرید دلارهای اینترنتی کرده ایم تاکنون اشخاص و شرکت های بسیاری با ما دارند جهت نقد کردن دلارهایشان کار می کنند.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
مسلما این طور نیست که شما فکر می کنید. این حرف شما صحیح است که طبق قوانین پی پال کسی حق ندارد اکانت خود را در اختیار شخص دیگری قرار دهد ولی فکر کنم شما بهتر از بنده راه های قانونی را میدانید. ما سایت هایی که به آنها درگاه ارائه می دهیم را شریک تجاری خود و در واقع زیرمجموعه شرکت خود میدانیم و نه جدای از شرکت.
شریک تجاری یکی، دو تا ، ده تا :D. یه موضوع فعالیت ،فوقش 10 تا موضوع فعالیت :). اونا هم خنگ نیستن ، بالاخره یه جایی که احساس کنن به نفعشونه ، دست میذارن روی فعالیتهاتون
ضمن اینکه این طور نیست که به هر شخص یا سایتی که از راه رسید چنین خدماتی ارائه شود. ما به قوانین پی پال تسلط کافی داریم و سایتی که شرایط گرفتن درگاه را پیدا کرد آن موقع به آن سرویس ارائه می کنیم و تمامی تراکنش های آن رصد می شود. انشاالله تا چند روز دیگر نیز کتاب قوانین پی پال بصورت ترجمه شده در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
باز این روش بهتر از هیچیه. حداقل میتونید موضوع برای سایت تعیین کنید تا در یک حوزه محدود کار کنید. اما همینش هم خالی از اشکال نیست. مالک سایتها شرکت شما نیست. تلفن و آدرس احتمالی سایت مربوط به شرکت شما نیست وووو
در رابطه با این صحبت شما:

برای این قضیه ما به هیچ وجه از گزینه هایی مثل پی پال یا سایر سیستم ها استفاده نمی کنیم. بلکه شخصی که میخواهد در هر نقطه دنیا حالا از طریق سایت هایی مثل علی بابا از ایران جنسی خریداری کند اگر شخص فروشنده جنس در ایران دارای حساب بانکی خارجی نباشد ما شماره حساب بانکی خود در کشورهای خارجی را در اختیار این شخص می گذاریم تا بتواند در اختیار خریدار جهت حواله بانکی قرار داده و پس از دریافت حواله معادل ریالی را به او پرداخت می کنیم.
پیپال یا حساب بانکی در این مورد فرقی نمیکنه. حساب بانکی به مراتب بدتره. شما 5000 یورو میاد به حسابتون در مالزی یا امارات. باید علت پرداخت معتبر داشته باشین. جنس که از ایران ارسال شده ، شما میخواین بگین پرداخت پول بابت چی بوده ؟ 1 بار میزنن بابت پرداخت دیون ، 1 بار میزنن بابت انتقال پولهای بلا استفاده - تازه بگذریم که خود خریدار هم شک میکنه وقتی چند بار اینجوری پرداخت کنه - ، دفعه دهم چی میخواین بزنید ؟ مبلغ بره بالای 40-50 هزار تا ،قطعا تا بانک ته و توش رو درنیاره دست از سر شما بر نمیداره
حالا اصلا اینا هیچی . چجوری کنترل میکنی که کسی کلاهبرداری نکنه ؟ جنس خراب نفرسته ، سرویس مشکل دار نده ؟ لو نده که ایرانیه وووو. باید از 0 تا 100 فروش رو خودتون انجام بدید. تازه اینا همه در حالتیه که شما اینور انقدر اعتبار داشته باشید که مردم کل زندگی و تجارتشون رو بدن دست شما. شما اینجا حتی شرکت قانونی هم نیستید.در حالیکه برای انجام قانونی این کار نیاز به مجوز صرافی دارید. اگرچه شخص بسیار محترم و با اعتباری هستید
و در آخر نام و شماره حساب شما در هر بار ارسال کالای فیزیکی ،در مدارک گمرک ایران ثبت میشه. حتی اگر جنس با کارت بازرگانی خود اون فرد فروشنده یا غیر ، ارسال بشه ، شما موظفید که یا پول رو به اتاق مبادلات بیارید یا مالیات بر ارزش افزوده و صادرات رو بپردازید...فقط یه راه داره. شما مثل حالتی که واقعا این فروشندگان زیر مجموعه خودتون هستن ، تمامی پولها رو بلوکه کنید تا یک مدت طولانی ، بعد از تهیه تمام مدارک و پاک شدن صورتحسابها و دادن مالیاتها باهاشون تسویه حساب کنید که در این مورد هم راضی کردن این طرف خیلی سخته که به چنین شرایطی تن بدن.خلاصه این رشته سر دراز دارد

و اما در رابطه با این موضوع:

صرفا جهت اطلاع شما عرض کنم این پروژه چیزی نبوده که یک شبه جرقه آن به ذهن بنده خطور کرده باشه و بدون هیچ تجربه و دانشی بخواهم آن را در این سطح به اجرا بگذارم. حدود 6 سال تجربه کار تخصصی در زمینه سیستم های مالی آنلاین دارم ، فقط یکی از اکانت های پی پال ما از سال 2010 تا الان بیش از 2.5 میلیون دلار گردش مالی داشته و بدلیل چنین حجم بالایی ما در پی پال 3 اکانت منیجر داریم که برای کمتر اکانتی 3 اکانت منیجر اختصاص می دهند. در هر صورت ما نیازی به گفته شدن این موارد نداریم چون طی این چند سال مشتریان خود را داشته و داریم و طی 8 ماه گذشته که با تغییر سیاست کاری خود اقدام به خرید دلارهای اینترنتی کرده ایم تاکنون اشخاص و شرکت های بسیاری با ما دارند جهت نقد کردن دلارهایشان کار می کنند.
منم عرض نکردم شما بی تجربه هستید. عرض کردم این تجربه با تجاربی که تابحال داشتید خیلی خیلی فرق میکنه. اتفاقا هر چی با تجربه تر باشی ، باید بیشتر از این کار بترسی :rolleyes:

پ.ن: در رابطه با قسمت قرمز نظر من اینه که شما سهوا یه صفر اضافه گذاشتید:p

پ.پ.ن : شما یه کاری رو شروع کردی ، حتما هم با حرفهای من قانع نمیشید که رهاش کنید. من هم اگر قرار بود با جوابهای شما قانع بشم و به نظرم منطقی بود، خودم این سرویس رو ارائه میکردم:D. بهتره بحث رو در همین حد نگه داریم ، هرکی خواست میتونه با در نظر گرفتن مجموع جوانب از سرویس شما استفاده کنه.با تشکر

Last edited:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
شما حق دارید چون از دور دارید به قضایا نگاه می کنید و البته بنده هم دلیلی نمیبینم که بیش از این جزئیات را بازگو کنم و اگر بخواهم در رابطه با قوانین مالیاتی ، سیستم نقل و انتقالات بانکی و ... صحبت کنم برای ساعت ها حرف وجود دارد. صرفا در نظر داشته باشید که با راه اندازی این پروژه این کارها بصورت رسمی و اعلان عمومی داره انجام میگیره و الا خیلی از آنها طی این مدت انجام می شده و کماکان در حال انجام هست.

در رابطه با متنی که قرمز کردید هم اشتباهی صورت نگرفته. البته حق میدم که باورش براتون مشکل باشه و به همین خاطر هست که ترجیح میدم وارد جزئیات نشم چون متاسفانه ظرفیت ها پایین هست و برخی ارقام و اعداد بعضا ناچیز در ذهن برخی ها حتی نشدنی و بلف جلوه میکنه. ;) البته روی سخنم با شما نیست کلی عرض کردم.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
پست یکی مونده به آخر من که کاملا بحث فنی بود. چرا اون دیگه پاک شد ؟:). دوستان مدیر اینجا ، من که نه شما رو میشناسم ، نه استارتر رو ، نه ایشون رو ، نه اوشون رو :D... اما یا تاپیک رو منتقل کنید به بخش بازارچه که ماهیت تجاری بودنش مشخص بشه و کسی هم موی دماغ استارتر نشه;)، یا پستها رو پاک نکنید و اجازه بدید که این مسئله کاملا شفاف و با جزئیات کاملش باز بشه.رفیق بازی و رو دربایستی رو در این مورد بذارید کنار، اگر خدای نکرده یه مشکلی پیش بیاد و مردم ضرر کنن ، شما هم اخلاقا مسئولید:)

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
بعدشم زیاد مافیا بازیش نکنید:p ... در پی تی و مخصوصا بخش وبمسترها همه حرف از درامد های چند میلیون دلاری میزنن ، اما شرط میبندم درآمد خارجی 90 درصد وبمسترها و برنامه نویسهای اینجا مجموعا زیر 50 هزار دلار باشه.اگر ایشون 10 درصد هم کمیسیون بگیره میشه 5 هزار دلار. تازه اگر کل بازار پی تی رو بگیرن - که همین حالاش 100 تا رقیب دارن-بیرون از پی تی هم که شرکتهای بزرگ و دولتی با صرافی های بزرگ کار میکنن یا با شرکتهای پولشویی خودشون یا طرف حسابشون.خلاصه جو نگیر نشید.عدد و رقم میلیون دلاری در کار نیست:p

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
شریک تجاری یکی، دو تا ، ده تا :D. یه موضوع فعالیت ،فوقش 10 تا موضوع فعالیت :). اونا هم خنگ نیستن ، بالاخره یه جایی که احساس کنن به نفعشونه ، دست میذارن روی فعالیتهاتون

باز این روش بهتر از هیچیه. حداقل میتونید موضوع برای سایت تعیین کنید تا در یک حوزه محدود کار کنید. اما همینش هم خالی از اشکال نیست. مالک سایتها شرکت شما نیست. تلفن و آدرس احتمالی سایت مربوط به شرکت شما نیست وووو

پیپال یا حساب بانکی در این مورد فرقی نمیکنه. حساب بانکی به مراتب بدتره. شما 5000 یورو میاد به حسابتون در مالزی یا امارات. باید علت پرداخت معتبر داشته باشین. جنس که از ایران ارسال شده ، شما میخواین بگین پرداخت پول بابت چی بوده ؟ 1 بار میزنن بابت پرداخت دیون ، 1 بار میزنن بابت انتقال پولهای بلا استفاده - تازه بگذریم که خود خریدار هم شک میکنه وقتی چند بار اینجوری پرداخت کنه - ، دفعه دهم چی میخواین بزنید ؟ مبلغ بره بالای 40-50 هزار تا ،قطعا تا بانک ته و توش رو درنیاره دست از سر شما بر نمیداره
حالا اصلا اینا هیچی . چجوری کنترل میکنی که کسی کلاهبرداری نکنه ؟ جنس خراب نفرسته ، سرویس مشکل دار نده ؟ لو نده که ایرانیه وووو. باید از 0 تا 100 فروش رو خودتون انجام بدید. تازه اینا همه در حالتیه که شما اینور انقدر اعتبار داشته باشید که مردم کل زندگی و تجارتشون رو بدن دست شما. شما اینجا حتی شرکت قانونی هم نیستید.در حالیکه برای انجام قانونی این کار نیاز به مجوز صرافی دارید. اگرچه شخص بسیار محترم و با اعتباری هستید
و در آخر نام و شماره حساب شما در هر بار ارسال کالای فیزیکی ،در مدارک گمرک ایران ثبت میشه. حتی اگر جنس با کارت بازرگانی خود اون فرد فروشنده یا غیر ، ارسال بشه ، شما موظفید که یا پول رو به اتاق مبادلات بیارید یا مالیات بر ارزش افزوده و صادرات رو بپردازید...فقط یه راه داره. شما مثل حالتی که واقعا این فروشندگان زیر مجموعه خودتون هستن ، تمامی پولها رو بلوکه کنید تا یک مدت طولانی ، بعد از تهیه تمام مدارک و پاک شدن صورتحسابها و دادن مالیاتها باهاشون تسویه حساب کنید که در این مورد هم راضی کردن این طرف خیلی سخته که به چنین شرایطی تن بدن.خلاصه این رشته سر دراز دارد

منم عرض نکردم شما بی تجربه هستید. عرض کردم این تجربه با تجاربی که تابحال داشتید خیلی خیلی فرق میکنه. اتفاقا هر چی با تجربه تر باشی ، باید بیشتر از این کار بترسی :rolleyes:

پ.ن: در رابطه با قسمت قرمز نظر من اینه که شما سهوا یه صفر اضافه گذاشتید:p

پ.پ.ن : شما یه کاری رو شروع کردی ، حتما هم با حرفهای من قانع نمیشید که رهاش کنید. من هم اگر قرار بود با جوابهای شما قانع بشم و به نظرم منطقی بود، خودم این سرویس رو ارائه میکردم:D. بهتره بحث رو در همین حد نگه داریم ، هرکی خواست میتونه با در نظر گرفتن مجموع جوانب از سرویس شما استفاده کنه.با تشکر

فکر کنم استارتر گفت این سرویسش برای کالا های فیزیکی نیست
کالا های مجازی هم مثل طراحی سایت و افیلیت و از این قبیل کارها هست, برای invoice ها هم دلیلی نداره بخواد چیزی دیگری بنویسه, مثلا سفارش ساخت فلان نرم افزار, فلان اسکریپت, سایت یا ارایه سرویس سئو, مدیریت تبلیغات, data entry و از این قبیل کارها... بیشتر کارهای فریلنسری فکر کنم به تورش بخوره
سایت ها که باید زبان اینگلیسی باشند تا بتونند مشتری خارجی بدست بیارند؛ مشتری ایرانی که نیاز نداره از طریق پی پال پول بفرسته. این سایت ها هم نیازی ندارند که آدرسشون رو بنویسند ایران
در خصوص مدیریت پرداخت ها, می تونه به هر فروشنده یه ID بده و توی یه سیستم افیلیت اینا رو ثبت کنه, یعنی فروشنده لینک مخصوص خودش رو از این آقا می گیره, تو سایت قرار می ده موقعی که مشتریش پرداخت موفقیت آمیز داشت, یه پیکسل لود میشه تو صفحه پرداخت یا از طریق API پی پال, و تو صفحه مدیریت سیستم افیلیت, یک فروش بنام ID فروشنده ثبت می شه...

ولی مشکل اصلی به نظر من Charge Back و Credit Card Fraud هست
یعنی فروشنده, سرویس خوبی ارایه نده, یا سرویسی که ارایه می ده آن چیزی نباشه که ادعا کرده, که باعث می شه خریدار چارج بک کنه

حالت دوم که در واقع بزرگترین دشمن مرچمنت ها هست , استفاده از کارت های دزدی هست
یعنی فروشنده بیاد از 100 تا کارت دزدی از خودش خرید کنه, و بعدش با شما تصویه حساب کنه, یعد از یکی دو ماه گند قضیه درمیاد و چارج بک ها شروع می شه, ویزا و مسترکارت, فکر کنم 40 دلار جریمه می کنند به ازای هر چارج بک, و شرکتی که مرچنت ارایه داده (مثلا پی پال) , باید پایین 1 درصد باشه آستانه تحملش, یعنی اکانتش رو می بنده اگه بیش از 1 درصد سفارش هاش چارج بک بشن...

البته پی پال سکیوریتی مقبولی داره و anti fraud قوی, ولی باز نمی شه روش حساب کرد

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقای افتک
اجازه بدید کمی از تاریخ رجیستر شدنتون در اینجا بگذره بعد برای دیگران نسخه بپیچید. اون زمانی که بنده از کار با سیستم های تبلیغاتی ماهانه ده ها هزار دلار درآمد داشتم فکر میکنم شما تازه با الفبای اینترنت آشنا شده بودید که الان این اعداد و ارقام براتون قابل هضم نیست. کاربران قدیمی اینجا بنده را میشناسند و اکثر آنها حداقل یک بار مشتری ما بوده اند. پس طی این چند سال میدانند زمانی که موجودی دلار را اعلام می کنیم به همان میزان دلار میتوانیم در اختیار آنها بگذاریم. حالا شما اگر خیلی ادعایتان می شود جهت کل موجودی فعلی ما که 93000 دلار است درخواست خرید بدهید آن موقع ببینید این ارقام صرفا یک بلف است یا ...

البته بعید میدانم توان خرید 1/100 این موجودی را هم داشته باشید. پس سعی کنید بیش از این موضوع تاپیک را به انحراف نکشید. تا جایی که سوالی در رابطه با پروژه دارید بنده پاسخگو هستم اما اینکه بدون داشتن اطلاع کافی بخواهید در رابطه با کار بنده یا .... اظهارنظر کنید صرفا وقت بنده و خودتان را تلف کرده اید.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
آقای افتک
اجازه بدید کمی از تاریخ رجیستر شدنتون در اینجا بگذره بعد برای دیگران نسخه بپیچید. اون زمانی که بنده از کار با سیستم های تبلیغاتی ماهانه ده ها هزار دلار درآمد داشتم فکر میکنم شما تازه با الفبای اینترنت آشنا شده بودید که الان این اعداد و ارقام براتون قابل هضم نیست. کاربران قدیمی اینجا بنده را میشناسند و اکثر آنها حداقل یک بار مشتری ما بوده اند. پس طی این چند سال میدانند زمانی که موجودی دلار را اعلام می کنیم به همان میزان دلار میتوانیم در اختیار آنها بگذاریم. حالا شما اگر خیلی ادعایتان می شود جهت کل موجودی فعلی ما که 93000 دلار است درخواست خرید بدهید آن موقع ببینید این ارقام صرفا یک بلف است یا ...

البته بعید میدانم توان خرید 1/100 این موجودی را هم داشته باشید. پس سعی کنید بیش از این موضوع تاپیک را به انحراف نکشید. تا جایی که سوالی در رابطه با پروژه دارید بنده پاسخگو هستم اما اینکه بدون داشتن اطلاع کافی بخواهید در رابطه با کار بنده یا .... اظهارنظر کنید صرفا وقت بنده و خودتان را تلف کرده اید.

ببین آقا توی اون پستی که پاک شد گفتم به شما که سعی نکن با جملاتی از قبیل " اینقدر پول تو عمرتون ندیدین " یا " با بچه طرفم " یا " شما نمیدونید " خودت رو بالا ببری ، چون این رویه دروغگوهاست. اینجوری بیشتر همه بهت شک میکنن:rolleyes:

ضمنا موجودی حساب یپال شما به درد من نمیخوره ، اما اگر با این چیزها مشکلت حل میشه ، پاشو با یکی از مدیرای اینجا یه روز بیا شرکت ما ..اگر موجودی حساب بانکیت بیشتر از 10 درصد حساب من بود ، من میام اینجا رسما اعلام میکنم ! اگر مدرک تحصیلیت بیشتر از نصف مدرک من بود ، میام اینجا اعلام میکنم . اگر سنت بیشتر از من بود ، میام اینجا اعلام میکنم . اگر کل دار و ندارت به اندازه قیمت خونه من بود ، میام همینجا اعلام میکنم. اگر کل زندگیت به اندازه یه ساختمون شرکت ما در ایران یا اسپانیا می ارزید ، من میام اینجا اعلام میکنم:p
خلاصه با اینجوری حرف زدن بالا نمیری عزیزم ! مردم به اینجور افراد میگن تازه به دوران رسیده و ندید بدید:D . مشکلات ملموس کار رو برای همه باز کردم ، اگر جواب و راه حلی براشون داری جواب بده ، اگر نداری بیخودی آسمون و ریسمون بهم نباف و سعی نکن با حمله به شخصیت من چیزی رو ماستمالی کنی:)

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
فکر کنم استارتر گفت این سرویسش برای کالا های فیزیکی نیست
نه .گفت برای کالای فیزیکی هم هست. فقط روشش متفاوته و وارد جزئیات نمیشه ! مشکل ایشون اینه که میخواد وارد جزئیات نشه .اما دقیقا همین جزئیات مشکل داره و بعدا گندش در میاد
کالا های مجازی هم مثل طراحی سایت و افیلیت و از این قبیل کارها هست, برای invoice ها هم دلیلی نداره بخواد چیزی دیگری بنویسه, مثلا سفارش ساخت فلان نرم افزار, فلان اسکریپت, سایت یا ارایه سرویس سئو, مدیریت تبلیغات, data entry و از این قبیل کارها... بیشتر کارهای فریلنسری فکر کنم به تورش بخوره
سایت ها که باید زبان اینگلیسی باشند تا بتونند مشتری خارجی بدست بیارند؛ مشتری ایرانی که نیاز نداره از طریق پی پال پول بفرسته. این سایت ها هم نیازی ندارند که آدرسشون رو بنویسند ایران
ببین آقا پولها همه به یک حساب میره. اونهایی که این نقل و انتقالات رو زیر نظر دارن انقدر هم ابله نیستن. میدونن که یه شرکت 100 تا سایت نداره روی 100 تا سرور مختلف و در 100 زمینه مختلف هم کار نمیکنه. اگر هم قرار باشه کار محدود باشه که دیگه نیازی به این کارها نیست. این آقا همین حالا هم میتونه ایمیل پیپال و شماره حسابش رو بده به رفقاش که استفاده کنن. مشکل با گسترش کار پیش میاد
در خصوص مدیریت پرداخت ها, می تونه به هر فروشنده یه ID بده و توی یه سیستم افیلیت اینا رو ثبت کنه, یعنی فروشنده لینک مخصوص خودش رو از این آقا می گیره, تو سایت قرار می ده موقعی که مشتریش پرداخت موفقیت آمیز داشت, یه پیکسل لود میشه تو صفحه پرداخت یا از طریق API پی پال, و تو صفحه مدیریت سیستم افیلیت, یک فروش بنام ID فروشنده ثبت می شه...

ولی مشکل اصلی به نظر من Charge Back و Credit Card Fraud هست
یعنی فروشنده, سرویس خوبی ارایه نده, یا سرویسی که ارایه می ده آن چیزی نباشه که ادعا کرده, که باعث می شه خریدار چارج بک کنه

حالت دوم که در واقع بزرگترین دشمن مرچمنت ها هست , استفاده از کارت های دزدی هست
یعنی فروشنده بیاد از 100 تا کارت دزدی از خودش خرید کنه, و بعدش با شما تصویه حساب کنه, یعد از یکی دو ماه گند قضیه درمیاد و چارج بک ها شروع می شه, ویزا و مسترکارت, فکر کنم 40 دلار جریمه می کنند به ازای هر چارج بک, و شرکتی که مرچنت ارایه داده (مثلا پی پال) , باید پایین 1 درصد باشه آستانه تحملش, یعنی اکانتش رو می بنده اگه بیش از 1 درصد سفارش هاش چارج بک بشن...

البته پی پال سکیوریتی مقبولی داره و anti fraud قوی, ولی باز نمی شه روش حساب کرد

ببین آقا بحث فنی رو میشه یجوری حل کرد. اما این کار اصالتا از ابتدا غیر قانونیه ! یا باید ایشون با جزئیات توضیح بده که چه راهکاری برای قانونی کردن این کار داره - که نداره و روی زرنگی خودش و خنگی بانک:rolleyes: حساب باز کرده- ، یا روی پول مردم ریسک نکنه. من دقیقا میتونم پیشبینی کنم که عاقبت این کار اگر انجام بشه چی میشه:rolleyes:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
پیشنهاد می کنم قبل از دور زدن امریکا و اروپا فکری برای ادبت و طرز صحبتت با مردم بکنی دوست عزیز.
من که هیچی افتک هم هیچی وحید هم هیچی اون یکی ها هم که رفتی خ..... مالی کردی پست هاشون حذف شد هم هیچی فقط تو بلدی و کارت درسته.بقیه ملت من جمله ما گاو و گوسفندیم فقط تو یکی خدایی!!!!آقایی که سه تا اکانت منیجر پی پال داری و ۹۳۰۰۰ دلار موجودی و ۲.۵ میلیون دلار تراکنش مالی! یه ۱۰ دلار از پولات رو خرج کن یاد بگیری چجوری حرف بزنی.چی شد وقتی گندش در اومد فایل فوتوشاپت رو هم برداشتی؟!!!:Dکی هستی که به من میگی سنم قد نمیده به اون یکی میگی پول نداری؟؟؟؟؟؟

حرف حساب زدن بهت برخورد آقای مایه دار و با تجربه و با ادب و کار درست؟!! تو کی جنبه انتقاد نداری بی خود می کنی میای نظر میخای.

متاسفانه یجور توهمی در بین اعضای قدیمی پی تی هست که فکر میکنن یوزرهای جدید همین الان اینترنت رو پیدا کردن و مثل خودشون اولین سایتی هم که باز کردن پی تی بوده. والا اون قدیما که اینترنت اومد تو ایران ، ما دانشجو بودیم . برای ما که هم سواد علمی داشتیم و هم زبان بلد بودیم :p انقدر مطالب علمی به روز اینترنت و سایتهای خارجی جذابیت داشت که اصلا فرومهای خالی و سایتهای بی محتوای فارسی رو باز نمیکردیم ! فکر کنم اولین باری که من یه کلمه فارسی رو نت سرچ کردم سال 2004 بود. چهار یا پنج سال بعد از اولین دسترسیم به اینترنت

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
تو سایتشون کلا یه شماره موبایل ایرانسل موجوده . نه مشخصات شرکتی ، نه آدرسی ، نه حتی یه تلفن ثابت.من به خالی بند 4 میلیاردیه هم گفتم، حداقل یه صد تومن از اون چند میلیاردتون رو بدین یه خط تلفن بخرید :p

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
ببین آقا پولها همه به یک حساب میره. اونهایی که این نقل و انتقالات رو زیر نظر دارن انقدر هم ابله نیستن. میدونن که یه شرکت 100 تا سایت نداره روی 100 تا سرور مختلف و در 100 زمینه مختلف هم کار نمیکنه. اگر هم قرار باشه کار محدود باشه که دیگه نیازی به این کارها نیست. این آقا همین حالا هم میتونه ایمیل پیپال و شماره حسابش رو بده به رفقاش که استفاده کنن. مشکل با گسترش کار پیش میاد

از نظر فنی می تونه از iframe استفاده کنه, و یه سایت clean (بدون مشکل از لحاظ قوانین مرچنت ) درست کنه, و قسمت فرم سایت clean رو بزاره تو iframe تو سایتهای دیگه...
ولی اینو قبول دارم که دیر یا زود به مشکل بر می خوره, چون این راه حل ها برای حجم معاملات کوچیک و موقتی هست, چند تا dispute تو پیپال اتفاق بیوفته , و خریدار شکایت کنه و اسامی و دامین های مختلف بیاره, پی پال هم می فهمه که ورودیش از سایت x بوده و شاکی داره در رابطه با سایت y صحبت می کنه, خلاصه مشکل ایجاد می شه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
منم همين رو گفتم پست هام حذف شد!!!جالبه از هر ١٠ نظري كه تو سايت هاش داده شده ٨ تاش شكايت از قيمت و عدم پاسخگوييشه!طرف سه تا اكانت منيجر داره ولي يه خط ايرانسل اعتباري داره كه اونم طبق گفته مشتري ها ١٥ ساعته پول رو گرفته ولي جواب نميده

یه مطلب دیگه رو هم عنوان کنم تا سوء تفاهم پیش نیومده. اصلا مسئله موبایل و دفتر و دستک نیست. خیلیها هستن که با فقط یک شماره موبایل هم شرافتمندانه کار میکنن و مشکلی هم نیست. اما ساز و کار هر فعالیتی یه سری امکانات رو می طلبه. این کار به این شکل اگر بخواد قانونی انجام بشه ، باید یک شرکت تضامنی قانونی متولی این کار باشه. شخص حقیقی هر میزان هم که معتبر باشه شخص حقیقیه. قراردادی که با شخص حقیقی یا حقوقی بسته میشه ، اگر اون شخص مجوز این نوع فعالیت رو نداشته باشه فاقد اعتباره.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان، از نظر معتبر بودن که من میتونم از طرف خودم بگم که چندباری توی چندسال اخیر باهاشون کار کردم و همیشه پرداخت ها بدون مشکل صورت گرفته.

منتها اینکه این کاررو میخواید بکنید، جناب شهیدیان، بنظر من کار پر ریسکی هست. اصلا پیشنهاد نمیکنم انجامش بدید.
حتی اگر شدنی باشه ممکنه بعدها بخاطر پولشویی به دردسر خیلی خیلی بزرگی بیوفتید.

HRDN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جالبه! کسانی که به قول آقای شهیدی هنوز جوهر رجیستر شدنشون در اینجا خشک نشده بدون اینکه حتی نسبت به ایشون شناختی داشته باشن نه تنها از خودشون سابقه فعالیتی ندارن بلکه تهمت کلاهبرداری و ... هم به ایشون میزنن. من ۶ ساله آقای شهیدی رو میشناسم و زمانی که تا‍‍پیک ایشون رو توی انجمن میلیاردرهای ایران دیدم یکی از کسانی بودن که همیشه بعنوان الگو خودم در کار قرار دادم

طی این چند سال کلیه ‍‍پرداخت های دلاریم رو توسط ایشون انجام دادم و البته نیازی به تایید من هم نبود چون رزومه کاریشون جای هیچ حرفی باقی نمیزاره. شما هم سعی کنید بجای زیر سوال بردن ایشون اول حسن نیت خودتون رو ثابت کنید بعد راجع به کسی که به اندازه کافی در نت شناخته شده هستن اظهار فضل کنید!!!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان، از نظر معتبر بودن که من میتونم از طرف خودم بگم که چندباری توی چندسال اخیر باهاشون کار کردم و همیشه پرداخت ها بدون مشکل صورت گرفته.

منتها اینکه این کاررو میخواید بکنید، جناب شهیدیان، بنظر من کار پر ریسکی هست. اصلا پیشنهاد نمیکنم انجامش بدید.
حتی اگر شدنی باشه ممکنه بعدها بخاطر پولشویی به دردسر خیلی خیلی بزرگی بیوفتید.
ممنون از توجه شما. در رابطه با پولشویی لطفا منظورتون رو واضح تر بیان کنید. برخلاف گفته شما در اینجا نه تنها پولشویی اتفاق نمیفته بلکه ارز وارد کشور میشه و بخشی از همان ارز برای انجام پرداخت ها مورد استفاده قرار میگیره. در حال حاضر شرکت های هاستینگ / خدمات برنامه نویسی و طراحی / گیم آنلاین و ... زیادی در حال کار کردن با ما هستن جهت نقد کردن دلارهایشان

جالبه! کسانی که به قول آقای شهیدی هنوز جوهر رجیستر شدنشون در اینجا خشک نشده بدون اینکه حتی نسبت به ایشون شناختی داشته باشن نه تنها از خودشون سابقه فعالیتی ندارن بلکه تهمت کلاهبرداری و ... هم به ایشون میزنن. من ۶ ساله آقای شهیدی رو میشناسم و زمانی که تا‍‍پیک ایشون رو توی انجمن میلیاردرهای ایران دیدم یکی از کسانی بودن که همیشه بعنوان الگو خودم در کار قرار دادم

طی این چند سال کلیه ‍‍پرداخت های دلاریم رو توسط ایشون انجام دادم و البته نیازی به تایید من هم نبود چون رزومه کاریشون جای هیچ حرفی باقی نمیزاره. شما هم سعی کنید بجای زیر سوال بردن ایشون اول حسن نیت خودتون رو ثابت کنید بعد راجع به کسی که به اندازه کافی در نت شناخته شده هستن اظهار فضل کنید!!!
ممنون/ نظر لطف شماست.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
ممنون از توجه شما. در رابطه با پولشویی لطفا منظورتون رو واضح تر بیان کنید. برخلاف گفته شما در اینجا نه تنها پولشویی اتفاق نمیفته بلکه ارز وارد کشور میشه و بخشی از همان ارز برای انجام پرداخت ها مورد استفاده قرار میگیره. در حال حاضر شرکت های هاستینگ / خدمات برنامه نویسی و طراحی / گیم آنلاین و ... زیادی در حال کار کردن با ما هستن جهت نقد کردن دلارهایشان

ممنون/ نظر لطف شماست.
ببینید شما به عنوان کسی که خدمات درگاه رو به بقیه ارائه میدید نمیتونید نظارت کافی به صحت گفته های کسانی که از شما سرویس میگیرند داشته باشید. من مثال غیر دلاریش رو میزنم، مثلا خود بنده یک سایت فریلنسینگ ایرانی دارم که درگاه پرداخت داره. یک موردی پیش آمد که طرف از کارت دزدی هزینه پروژه رو پرداخته بود و ما هم هزینه رو به طرف مقابل پرداخت کردیم. منتها بعدا معلوم شد پرداخت از کارت دزدی بوده و برای اینکه دردسر پیش نیاد هزینه رو به طرف برگردوندیم یعنی این وسط بدون اینکه تقصیری داشته باشیم پول از جیب ما رفت. این موارد میتونه زیاد اتفاق بیوفته مثلا دلارهای اکنت های دزدی رو بخوان از طریق شما خرج کنند یا اصلا دو طرف خودشون باشن و از شما بعنوان یک راه پول شویی استفاده میکنن و دلارهاشون را زنده میکنن. از این نظر میگم ریسک داره.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ببینید شما به عنوان کسی که خدمات درگاه رو به بقیه ارائه میدید نمیتونید نظارت کافی به صحت گفته های کسانی که از شما سرویس میگیرند داشته باشید. من مثال غیر دلاریش رو میزنم، مثلا خود بنده یک سایت فریلنسینگ ایرانی دارم که درگاه پرداخت داره. یک موردی پیش آمد که طرف از کارت دزدی هزینه پروژه رو پرداخته بود و ما هم هزینه رو به طرف مقابل پرداخت کردیم. منتها بعدا معلوم شد پرداخت از کارت دزدی بوده و برای اینکه دردسر پیش نیاد هزینه رو به طرف برگردوندیم یعنی این وسط بدون اینکه تقصیری داشته باشیم پول از جیب ما رفت. این موارد میتونه زیاد اتفاق بیوفته مثلا دلارهای اکنت های دزدی رو بخوان از طریق شما خرج کنند یا اصلا دو طرف خودشون باشن و از شما بعنوان یک راه پول شویی استفاده میکنن و دلارهاشون را زنده میکنن. از این نظر میگم ریسک داره.
خب ببینید گرفتن درگاه به این سادگی که فکر می کنید نیست. ابتدا اشخاص حقیقی و حقوقی باید به ما ثابت کنند که در زمینه کاری خود از تجربه و سابقه فعالیت خوبی برخوردارند که یکی از آنها ارایه رزومه کاری آنهاست. زمانی که آنها از هر نظر طبق شرایط ما اوکی بودند ما مبلغی را بعنوان Deposit از آنها دریافت می کنیم جهت تضمین اینکه از درگاه سو استفاده ای صورت نگیره. مثلا ممکن است شخصی یک سایت خدمات هاستینگ بالا بیاره و روی اون درگاه بگیره اما در واقع اون سایت پوششی باشه برای دریافت پول بابت موارد غیرقانونی مثلا وارز یا مواردی که نقض کپی رایت محسوب میشه. ما تمام این موارد را در نظر گرفتیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا