من حدث میزنم نازل ها بر اثر خشک شدن جوهر قبلی خراب شده باشنسلام
من جوهرافشان اچسون c45 دست دوم گرفتم. مدت زیادی کار نکرده. حالا جوهر نو را که تازه خریده بودم داخلش گذاشتم و روشن کردم و نرم افزارهایش را در کامپیوتر نصب کردم. وقتی چیزی را برای پرینت می فرستم، کاغذ را داخل می کشد و سر و صدا می کند مثل این که دارد پرینت می کند ولی از طر ف دیگر، کاغذ را سفید بیرون می دهد به نظر شما علت چیست و چکار باید بکنم؟
متشکرم
خوده کارتریج های مادیران خوب هستند..مدل چینی هم اومد که ارزون تر هست..با سلام
من به تازگي يه پرينتر ار290 گرفتم و قصد دارم كه روي اون تانك نصب كنم ميخاستم بدونم با اين كار هد پرينتر خراب نميشه و سوال ديگه اي كه داشتم اين كه كيفيت اين جوهرها با كارتريجهاي ماديران فرق داره يعني كيفيت چاپش چطوره؟بايد چه ماركي بگيرم از كجا و باچه قيمتي؟
ممنون ميشم اگه جواب سوالامو بدين
با تشكر
تایید میشهمن حدث میزنم نازل ها بر اثر خشک شدن جوهر قبلی خراب شده باشن
Canon Lasershot LBP-2900 (black)
نه منظورم انواع کارتریج و تونر بود...سلام. ايني که نوشتيد LBP-2900 منظورتون چي بود؟ آخه اين عکس ها ربطي به اين پرينتر ندارن.
در هر حال اگر نو يا ترجيحا دست دوي کارتريج LBP-2900 رو داشتيد من ميخوام. قيمت بديد (نو و دست دو)
ممنون
در مورد تعداد و قیمت شارژ باید بگم که بیشتر به خود پرینتر بستگی دارهسوال در مورد خرید پرینتر
با سلام اساتید محترم یه سوال داشتم خدمتتون
ایا پرینتر های جوهر افشان(رنگی) حدودن چن صفه پرینت میکنن (رنگی - سیاه سفید) و سئال دومم اینه که هزینه شارژ رنگش چقد میشه ؟ ...
و سوم چه مارکی کیفیت و کارایی بهتری داره
من خودم از بعضی دوستان پرسیدم که اگه بعد از یه ماه چیزی پرینت باهاش نکنیم رنگش خشک میشه و دیگه نمیشه ازش استفاده کزد ایا این صحت داره
دوستان اساتید که تو این ضمینه اطلاعات دارن و خودشون پرینتر دارن لطفن راهنمایی کنن مرسی
سلام من تو محل كارم احتياج به يه پرينتر دوكاره (اسكنر و پرينتر ) دارم كه بتونه كاغذ ضخيم و گرم بالا (جواز كسب) بزنه يه پرينتري معرفي كنيد قیمتش مهم نیست ترجیها اگه برند خوبی باشه پرینتر و اسکنر جدا میخرم !
ممنون
می تونی شارژ کنی...یه سوال اگر منپرینتر d5363 hpبگیرم خواستم بدونم که وقتی جوهرش تموم بشه من باید جوهر بگیرم و توی کارتریچ ها بریزم یا کارتریچ بخرم ؟ در ضمن هزینه شارپش چند میشه؟ و با هر بار شارپ تا چند تا میتونم پرینت بگیرم
زحمت کشیدی !!؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز یکم کاملتر توضیح بده چه جوری شارژ کنم جواب ندادی؟می تونی شارژ کنی...
لیزر رنگی از 270 تومن شروع میشه به بالاپرینتر رنگی لیزری HP از چه قیمتی شروع میشه و تا چه قیمتی تموم میشه .
من یه پرینتر لیزری رنگی ارزون قیمت میخوام چیو پیشنهاد میکنید .
جوهر افشان رنگی ارزون چی پیشنهاد میکنید ؟