• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینتر و اسکنر

shervin_siemens

Registered User
لایک‌ها
0
پرینتر hp Deskjet D5063 رو از کجا میشه گیر آورد چون نمایندگی نداشت

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
سلام بچه ها. اگه میشه راهنماییم کنید :
من واسه دفتر کارم یه پرینتر میخوام. یکی از دوستام یه سه کاره canon mf3220 درحد نو داره. میگه 150 تومان.
کسی اطلاعاتی راجع بهش داره؟
میرزه این قیمت؟ اصلاً این مدل کنن خوب هست؟ بخرم یا نه؟
ممنون.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من جوهرافشان اچسون c45 دست دوم گرفتم. مدت زیادی کار نکرده. حالا جوهر نو را که تازه خریده بودم داخلش گذاشتم و روشن کردم و نرم افزارهایش را در کامپیوتر نصب کردم. وقتی چیزی را برای پرینت می فرستم، کاغذ را داخل می کشد و سر و صدا می کند مثل این که دارد پرینت می کند ولی از طر ف دیگر، کاغذ را سفید بیرون می دهد به نظر شما علت چیست و چکار باید بکنم؟

متشکرم

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
من جوهرافشان اچسون c45 دست دوم گرفتم. مدت زیادی کار نکرده. حالا جوهر نو را که تازه خریده بودم داخلش گذاشتم و روشن کردم و نرم افزارهایش را در کامپیوتر نصب کردم. وقتی چیزی را برای پرینت می فرستم، کاغذ را داخل می کشد و سر و صدا می کند مثل این که دارد پرینت می کند ولی از طر ف دیگر، کاغذ را سفید بیرون می دهد به نظر شما علت چیست و چکار باید بکنم؟

متشکرم
من حدث میزنم نازل ها بر اثر خشک شدن جوهر قبلی خراب شده باشن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
با سلام
من به تازگي يه پرينتر ار290 گرفتم و قصد دارم كه روي اون تانك نصب كنم ميخاستم بدونم با اين كار هد پرينتر خراب نميشه و سوال ديگه اي كه داشتم اين كه كيفيت اين جوهرها با كارتريجهاي ماديران فرق داره يعني كيفيت چاپش چطوره؟بايد چه ماركي بگيرم از كجا و باچه قيمتي؟
ممنون ميشم اگه جواب سوالامو بدين
با تشكر
خوده کارتریج های مادیران خوب هستند..مدل چینی هم اومد که ارزون تر هست..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
printer_consumables.jpg

Canon Lasershot LBP-2900 (black)

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
printer_consumables.jpg

Canon Lasershot LBP-2900 (black)

سلام. ايني که نوشتيد LBP-2900 منظورتون چي بود؟ آخه اين عکس ها ربطي به اين پرينتر ندارن.
در هر حال اگر نو يا ترجيحا دست دوي کارتريج LBP-2900 رو داشتيد من ميخوام. قيمت بديد (نو و دست دو)
ممنون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
سلام. ايني که نوشتيد LBP-2900 منظورتون چي بود؟ آخه اين عکس ها ربطي به اين پرينتر ندارن.
در هر حال اگر نو يا ترجيحا دست دوي کارتريج LBP-2900 رو داشتيد من ميخوام. قيمت بديد (نو و دست دو)
ممنون
نه منظورم انواع کارتریج و تونر بود...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
من ميخوام 1 پرينتر چندکاره رنگی بخرم تا سقف 300 واسه خونه که کار راه بندازه،زياد هم کار سنگين ندارم باهاش، هر چند وقتی هم شايد عکس باهاش چاپ کنم،
دوستان اگه لطف کنن،1 دستگاه خوب معرفی کنن ممنون ميشم،بعد 1 چيز ديگه هم اينکه مصرفش چطورياست و هزينه شارژش چقدره

LAR30ty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال در مورد خرید پرینتر
با سلام اساتید محترم یه سوال داشتم خدمتتون
ایا پرینتر های جوهر افشان(رنگی) حدودن چن صفه پرینت میکنن (رنگی - سیاه سفید) و سئال دومم اینه که هزینه شارژ رنگش چقد میشه ؟ ...
و سوم چه مارکی کیفیت و کارایی بهتری داره
من خودم از بعضی دوستان پرسیدم که اگه بعد از یه ماه چیزی پرینت باهاش نکنیم رنگش خشک میشه و دیگه نمیشه ازش استفاده کزد ایا این صحت داره

دوستان اساتید که تو این ضمینه اطلاعات دارن و خودشون پرینتر دارن لطفن راهنمایی کنن مرسی

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
سوال در مورد خرید پرینتر
با سلام اساتید محترم یه سوال داشتم خدمتتون
ایا پرینتر های جوهر افشان(رنگی) حدودن چن صفه پرینت میکنن (رنگی - سیاه سفید) و سئال دومم اینه که هزینه شارژ رنگش چقد میشه ؟ ...
و سوم چه مارکی کیفیت و کارایی بهتری داره
من خودم از بعضی دوستان پرسیدم که اگه بعد از یه ماه چیزی پرینت باهاش نکنیم رنگش خشک میشه و دیگه نمیشه ازش استفاده کزد ایا این صحت داره

دوستان اساتید که تو این ضمینه اطلاعات دارن و خودشون پرینتر دارن لطفن راهنمایی کنن مرسی
در مورد تعداد و قیمت شارژ باید بگم که بیشتر به خود پرینتر بستگی داره
ماک خوب یعنی HP
درسته اگه یه ماه پرینت نکنی نازلهای پرینتر خشک میشه و خراب میشه و اگه اچ پی باشه با تعویض کارتریج درست میشه و اگه اپسون باشه باید از پنجره اتاقت بندازی تو خیابون (این کار رو با دو تا اپسون کردم و از شرشون راحت شدم)

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
من خودم hp d2460 دارم، ازش هم راضيم. رنگي.
من قبلش ليزري کانون داشتم LBP 2900 اون هم چيز خوبي بود، شارژش هم که نهايت ميشه 10 تومن.

شارژ رنگي هم تا حالا نکردم دوستان بايد نظر بدن. با اين رنگيه فکر کنم بالاي 100 صفحه زدم و الان هنوز هم تهش جوهر داره.
خوبي hp اينه که نازل ها و هدش روي کارتريج هست و اگر خراب بشه در اثر مصرف، با تعويض کارتريج همه چي نو ميشن (اون ليزري کانون هم همين طوره)

شما ببين کدوم رو بيشتر باهاش کار داري، رنگي يا سياه سفيد، و اين که حجم پرينتت چقدره، چون رنگي جوهر افشان (با قيمت در حد خانگي) سرعت کمتري نسبت به ليزري داره و اين که براي چاپ ها متني زياد خوب مسلما ليزري بهتره.

نظر من که خودم به اون صورت کار حجيم ندارم، و حجيم ترين کارم نهايت مثلا 10 صفحه از يک سايتي باشه، يا يک تحقيقي براي داتشگاه بخوام بدم، رنگي مسلما بهتره. هر چي باشه توي ليزري سياه و سفيد، دنياي شما سياه سفيد خواهد بود، اما در جوهر افشان دنيايي واقعي از رنگ ها رو تجربه ميکني.

اديت: من شايد 3 هفته هم شده که پرينتي نگرفتم و بعدش بدون هيچ مشکلي برام پرينت گرفته. Hp

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من تو محل كارم احتياج به يه پرينتر دوكاره (اسكنر و پرينتر ) دارم كه بتونه كاغذ ضخيم و گرم بالا (جواز كسب) بزنه يه پرينتري معرفي كنيد قیمتش مهم نیست ترجیها اگه برند خوبی باشه پرینتر و اسکنر جدا میخرم !
ممنون

سلام مارو هم دریابید :(
پرینتر محل کارم وقتی سرده کاغذ و داخل نمیکشه و باید با دست به قلتک کمک کرد که این باعث خرابی کار میشه !!
نمیدونم یعنی سرما باعث میشه اینطور بشه چون وقتی پرینتر رو روی بخاری میگیرم درست میشه خودش اتومات برگه جواز کسب میکشه داخل !!
دوستان یه پرینتر خوب بهم معرفی کنید آبروم در خطره :(

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
یه سوال اگر منپرینتر d5363 hpبگیرم خواستم بدونم که وقتی جوهرش تموم بشه من باید جوهر بگیرم و توی کارتریچ ها بریزم یا کارتریچ بخرم ؟ در ضمن هزینه شارپش چند میشه؟ و با هر بار شارپ تا چند تا میتونم پرینت بگیرم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
یه سوال اگر منپرینتر d5363 hpبگیرم خواستم بدونم که وقتی جوهرش تموم بشه من باید جوهر بگیرم و توی کارتریچ ها بریزم یا کارتریچ بخرم ؟ در ضمن هزینه شارپش چند میشه؟ و با هر بار شارپ تا چند تا میتونم پرینت بگیرم
می تونی شارژ کنی...

Imdb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پرینتر رنگی لیزری HP از چه قیمتی شروع میشه و تا چه قیمتی تموم میشه .
من یه پرینتر لیزری رنگی ارزون قیمت میخوام چیو پیشنهاد میکنید .

جوهر افشان رنگی ارزون چی پیشنهاد میکنید ؟

Last edited:

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
پرینتر رنگی لیزری HP از چه قیمتی شروع میشه و تا چه قیمتی تموم میشه .
من یه پرینتر لیزری رنگی ارزون قیمت میخوام چیو پیشنهاد میکنید .

جوهر افشان رنگی ارزون چی پیشنهاد میکنید ؟
لیزر رنگی از 270 تومن شروع میشه به بالا

بالا