آره ممکنهآره شنیدم، حالا ممکنه که ارزونتر بشه یا اینکه واقعا تحریم بشیم و دیگه این پرینترها نباشن؟
هر چیزی تو این مملکت ممکنه
آره ممکنهآره شنیدم، حالا ممکنه که ارزونتر بشه یا اینکه واقعا تحریم بشیم و دیگه این پرینترها نباشن؟
من برای کارهای منزل و در حد چاپ معمولی دنبال یک پرینتر ارزان قیمت لیزری میگردم.گزینه هایم که تقریبا قیمت و کیفیت مشابه دارند عبارتند از : سامسونگ 1640 و نیز اچ پی مدل 1006.
قیمت سامسونگ در حدود 85 تومن و قیمت اچ-پی در حدود 105 تومن است.
گارانتی سامسونگ مربوط به شرکت سام سرویس و گارانتی اچ-پی شرکت الماس خاورمیانه که گفته میشود شرکت الماس خاورمیانه عملا در ایران نمایندگی ندارد و به عبارتی گارانتی معتبری وجود ندارد.
من بین این دو انتخاب گیر کردم.از طرفی اچ-پی برندی معتبر و مشهور است و همچنین قطعات و لوازمش همه جا گیر میاید.
سامسونگ هم کیفیت عالی دارد و قیمتش کمتر است .در ضمن گارانتی معتبری دارد.
نظر شما چیست؟ از دوستان کسی تجربه ای در این زمنیه دارد؟
این سوال من هم هست.
P1005 هم حدود سه ماه پیش قیمتش حدود 88 بود، خودم اینجا قیمت دادم. حالا اچ پی با این اختلاف قیمت باز هم میارزه؟ کلا این سامسونگ چطوریه؟
ممنون
من بالاخره تصمیم خودمو گرفتم و همون پرینتر سامسونگ 1640 را خریدم. با فروشنده های خیابان ایرانشهر هم که مشورت کردم همه گفتند که اچ پی هیچ گارانتی معتبری ندارد ( ظاهرا شرکتی بنام الماس خاورمیانه گارانتی کرده که اصلا وجود خارجی ندارد) ولی سامسونگ گارانتی معتبر سام سرویس دارد.
از طرفی خودم 6 ماه با مدل مشابه و قدیمی 1610 کار کردم و بالغ بر 1000 صفحه پرینت گرفتم با بهترین کیفیت.
از طرفی قیمت اچ-پی روز به روز بالاتر رفت و الان 110 هزار تومن است که تفاوت قیمت میشه 25 هزار تومن.
خلاصه همه اینها باعث شد سامسونگ را بگیرم.
من میخوام یه پرینتر لیزری سیاه سفید بگیرم
اما موندم اچ پی بخرم یا سامسونگ
اچ پی که گارانتی اصلا" نداره و قیمتشم بالارفته .......
من بودجم بین 100 تا 150 هست .
به نظر شما کدوم یکی از مدل های زیر بهتره و پیشنهاد میکنید؟
Hp - p1005
hp - p1006
hp - 1018
hp - 1020
samsung - ml-2010
samsung - ml-1640
samsung - ml-2510
samsung - ml-2570
من میخوام یه پرینتر لیزری سیاه سفید بگیرم
اما موندم اچ پی بخرم یا سامسونگ
اچ پی که گارانتی اصلا" نداره و قیمتشم بالارفته .......
من بودجم بین 100 تا 150 هست .
به نظر شما کدوم یکی از مدل های زیر بهتره و پیشنهاد میکنید؟
Hp - p1005
hp - p1006
hp - 1018
hp - 1020
samsung - ml-2010
samsung - ml-1640
samsung - ml-2510
samsung - ml-2570
من هم مثل تو در تردید اچ پی و سامسونگ بودم. ولی سامسونگ را به دلیل گارانتی معتبر خریدم.چون کار خاصی با پرینتر ندارم و برای کارهای خانگی است همان 1640 را خریدم 85 تومن.
منم تصمیم گرفتم همون samsung scx-4500 رو بگیرم
من یک پرینتر canon lbp2900 دارم که فقط باهاش مقاله میگیرم و فوق العاده است و روخودش نوشته با تونرش میشه تا 2000 پرینت گرفت ولی من تاحالا بالای 2000 تا باهاش پرینت گرفتم و یکسالم هست که دارمش (این در جواب دوستانی که می خوان حدود 100 تومان پیرنتر بگیرن)
درود
یه پرینتر لازم دارم فقط برای چاپ متن اونم متنشم خیلی زیاد نیست مثلا 4 صفحه از یک متن روزی 3-2 تا بخوام پرینت کنم.
به نظرتون باید چه پرینتری بخرم؟
اگه فقط برای متن میخوای HP 1020کسی میتونه راهنمایی کنه؟
اگه فقط برای متن میخوای HP 1020
1020 خیلی پرینتر خوبیه، اما فکر کنم دیگه تولید نمیشه برای همین توی بازار یا نیست یا خیلی کم شده و اگه پیدا بشه خیلی گرونه. الان پرینترهایی که هستند همینهایی هستند که توی سه چهار پست اخیر در موردشون صحبت شده، حالا اگه دوستان واردتر بیان در مورد 1005 و سامسونگ1640 نظر بدن، خیلی خوب میشه. فکر کنم همینها برای متن بهترین باشن.