• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینتر و اسکنر

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
ممنون از جواب شما آقا هادی :)
والا من که گشتم هیچ تانکی برای hp ها گیر نیاوردم (بازار ایران - جهان کارتریج):(
در مورد اپسون هنم در این تاپیک دیدم شما خیلی مشکلات باهاش داشتید و اینطور که معلومه یه چند باری برای هد - کارتریج و جوهرهای مختلف هزینه کردید و باید بیخیال اپسون شد :eek:
نماینده hp کرج رو هم رفتم اصلا بنده خدا هیچ اطلاعاتی نداشت :(
حالا میخواستم بدونم که اگر روی 1460 کیت مکش بندازم و شیشه های رنگ رو با لوله بهش وصل کنم بهتر و ارزونتر برام در نمیاد ؟ :p
چون همانطور که قبلا گفتم طرف داره با 1460 و همین سیستم کاور چاپ میکنه و به صورت انبوه :wacko:
کلا ممکنه این کار چه مشکلاتی داشته باشه (در مورد هواگیری و .. )
با توجه به شارژ 100 باره این کارتریج 21 اچ پی - کلا مرخص شده و جوهر داخلش میریزم از زیر تماما پس میده و کیفیتش هم کلا از دست داده - البته فکر میکنم اینقدر سرنگ کردم داخل کلا اسفنج داخل تعطیل شده حتی کارتریج رو باز کردم و اسفنج عوض کردم بازم افاقه نکرد
حالا با این تفاسیر برای خرید کارتریج hp21 به بازار مراجعه کردم دو نوع هستش 13-18 که میگند 18 اصله و میگند تفاوتی با هم ندارن جریان چیه ؟- نماینده hp در بازار ایران کیه ؟:D
سوال آخرم اینه که کارتریج hp22 خشک شده به چه صورتی بزارم در آب جوش فقط هد رو یا اون سنسورها هم بره داخل آب مشکل نداره
با تشکر :)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ممنون از جواب شما آقا هادی :)
والا من که گشتم هیچ تانکی برای hp ها گیر نیاوردم (بازار ایران - جهان کارتریج):(
در مورد اپسون هنم در این تاپیک دیدم شما خیلی مشکلات باهاش داشتید و اینطور که معلومه یه چند باری برای هد - کارتریج و جوهرهای مختلف هزینه کردید و باید بیخیال اپسون شد :eek:
نماینده hp کرج رو هم رفتم اصلا بنده خدا هیچ اطلاعاتی نداشت :(
حالا میخواستم بدونم که اگر روی 1460 کیت مکش بندازم و شیشه های رنگ رو با لوله بهش وصل کنم بهتر و ارزونتر برام در نمیاد ؟ :p
چون همانطور که قبلا گفتم طرف داره با 1460 و همین سیستم کاور چاپ میکنه و به صورت انبوه :wacko:
با توجه به شارژ 100 باره این کارتریج 21 اچ پی - کلا مرخص شده و جوهر داخلش میریزم از زیر تماما پس میده و کیفیتش هم کلا از دست داده - البته فکر میکنم اینقدر سرنگ کردم داخل کلا اسفنج داخل تعطیل شده حتی کارتریج رو باز کردم و اسفنج عوض کردم بازم افاقه نکرد
حالا با این تفاسیر برای خرید کارتریج hp21 به بازار مراجعه کردم دو نوع هستش 13-18 که میگند 18 اصله و میگند تفاوتی با هم ندارن جریان چیه ؟- نماینده hp در بازار ایران کیه ؟:D
سوال آخرم اینه که کارتریج hp22 خشک شده به چه صورتی بزارم در آب جوش فقط هد رو یا اون سنسورها هم بره داخل آب مشکل نداره

اپسون هم خوبه.اچ پی بهته و لی یه مقدار کمیابه(ولی در بودنش شک ندارم چون خودم دیدم)
من با پرینترم بد تا کردم اول که جوهر نا مرغوب ریختم و مجبور شدم نصف تانکم رو عوض کنم.
بعد چندین بار شده بود که یکی از مخزنها خالی کلر میکرد واین خشک کار کردن قاتل هد هست. با این حال کلی برام کار کرد تا اینکه قبل از عید هدم مرخص شد.
الان شما همون R290 رو بگیر با تانکش. برو بازار ایران طبقه آخر میر کامپیوتر.(بینشون از همه بهتره) تانک رو بیشتر از 85 نخر.بگو قیمت دارم و از این حرفها.
پرینتر رو هم از همونجا بخر چون اپسون را با گارانتی مادیران میده(نه مثل مال من که هیچی نداره)
فقط چک کن کارترجهای ارجینالش باشه.

دوست عزيز آقا هادي دستت درد نكنه ولي به قيمت 160 هزار تومن اشاره اي نكردي

اجازه بديد من اينطوري بگم بهتره

300 الي 350 هزار تومن يكي نياز هستش كه در بالا توضيح دادم مورد مصرفش رو كه شما معرفي كرديد ولي باز هم اگه تا 350 مي بينيد مدل بهتري هست بگيد ممنون مي شم

150 تا 160 هزار تومن هم دوتا مي خوام با اين مشخصات

اگه لطفي كني كمك كني تو همين هفته آتي بخريم ممنونم مي شم

منتظر جوابتون هستم موفق و سربلند باشيد .

چون به گفته خودتون ممکنه یه روز مثلا 900 تا پرینت بگیری بهتره یه پرینتر تانک دار بگیری.
مثلا یه اپسون ارزون مثل C79 (یا اگه مدل جدیدتر از اون اومده باشه) پرنتر 4 رنگ تانک دار بهترین گزینه برای شماست.
یا میتونی جای 2 تا C79 یه R290 بگیری که هم 6 رنگه هم سرعتش بسیار بالاست و هم دوام بیشتری برای کارهای سنگین داره.

برای لیزری هم تو بازار قیمت کن یکی رو بگیر اچ پی همش خوبه (کنن هم خوبه ولی من زیاد باهاش کار نکبردم)

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اپسون هم خوبه.اچ پی بهته و لی یه مقدار کمیابه(ولی در بودنش شک ندارم چون خودم دیدم)
من با پرینترم بد تا کردم اول که جوهر نا مرغوب ریختم و مجبور شدم نصف تانکم رو عوض کنم.
بعد چندین بار شده بود که یکی از مخزنها خالی کلر میکرد واین خشک کار کردن قاتل هد هست. با این حال کلی برام کار کرد تا اینکه قبل از عید هدم مرخص شد.
الان شما همون R290 رو بگیر با تانکش. برو بازار ایران طبقه آخر میر کامپیوتر.(بینشون از همه بهتره) تانک رو بیشتر از 85 نخر.بگو قیمت دارم و از این حرفها.
پرینتر رو هم از همونجا بخر چون اپسون را با گارانتی مادیران میده(نه مثل مال من که هیچی نداره)
فقط چک کن کارترجهای ارجینالش باشه.
ممنون از راهنماییت
ولی نظرتون در مورد این قسمت نگفتید :

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ممنون از راهنماییت
ولی نظرتون در مورد این قسمت نگفتید :

اونرو کلا بیخیال شو.
چیز به درد بخوری نیست.
1460 روزی 200 تا بزنه سر ماه دل و رودش میاد بیرون(اصلا برای اینکار ساخته نشده)
ظرفیت ماهیانه 1460 کمتر از 1000 برگ هست.درحالیکه برای 1000 این رقم 6000 برگ و برای K550 برابر 7500 برگ هست.
مساحت هد 1000 از کل کارتریجهای 1460 بزرگتره.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
ممنون از جواب شما
نماینده پرینترهای اچ پی در بازار کیه ؟ که زنگ بزنم ببینم تانک برای هزار hp1000 داره یا نه

farb

Registered User
لایک‌ها
1
يك عدد پرينتر c67 عالي جوهر مشكي 80% و بقيه جو هر ها 10% به با لا ترين قيمت به فروش مي رسد
حراج
قيمت پايه 20 هزار تومان:cool:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ممنون از جواب شما
نماینده پرینترهای اچ پی در بازار کیه ؟ که زنگ بزنم ببینم تانک برای هزار hp1000 داره یا نه

تانک رو که نمایندگی نمیاره.
تو اپسون استفاده از تانک باعث ابطال گارانتی میشه(که ما نمی گذاریم بفهمند) ولی تو اچ پی نه.
تانک رو اشخاص میارند.
یحتمل تا چند وقت دیگه دوباره میارن.

farb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من ميخواستم يه پرينتر ليزري رنگي بخرم كه يكي از دوستانم گفت clp300 samsung بخر اگه پرينتر بهتري تو همين رنج هست معرفي كنيد حداكثر 350 تومان
حالا من چند تا سوال دارم كه اين پرينتر هاي ليزري كه مثلا نوشته 2400*600 خيلي از جوهر افشان 4800*2400 كمتره؟
قيمت تونر اين پرينتر چنده؟
اگه شارژ ميشه چقدر خرج شارژشه؟
چند برگ تمام رنگي چاپ ميكنه؟:cool:
اطفا سريع كمك كنيد

farb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من ميخواستم يه پرينتر ليزري رنگي بخرم كه يكي از دوستانم گفت clp300 samsung بخر اگه پرينتر بهتري تو همين رنج هست معرفي كنيد حداكثر 350 تومان
حالا من چند تا سوال دارم كه اين پرينتر هاي ليزري كه مثلا نوشته 2400*600 خيلي از جوهر افشان 4800*2400 كمتره؟
چند برگ تمام رنگي چاپ ميكنه؟
اطفا سريع كمك كنيد
با تشكر از آقا actor;)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
چند برگ تمام رنگي چاپ ميكنه؟
اطفا سريع كمك كنيد
با تشكر از آقا actor;)

من 1600 اچ پی رو پیشنهاد میکنم.
هزینه شارژ کارتریجهای پرینترهای لیزری رنگی برابر کارتریج نوشون هست.(بالای 50 تومن)
ولی مشکیش رو با 10 تومن شارژ میکنند.
1600 فکر کنم یه 1000 تایی تمام رنگی A4 بزنه.

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
چون به گفته خودتون ممکنه یه روز مثلا 900 تا پرینت بگیری بهتره یه پرینتر تانک دار بگیری.
مثلا یه اپسون ارزون مثل C79 (یا اگه مدل جدیدتر از اون اومده باشه) پرنتر 4 رنگ تانک دار بهترین گزینه برای شماست.
یا میتونی جای 2 تا C79 یه R290 بگیری که هم 6 رنگه هم سرعتش بسیار بالاست و هم دوام بیشتری برای کارهای سنگین داره.

برای لیزری هم تو بازار قیمت کن یکی رو بگیر اچ پی همش خوبه (کنن هم خوبه ولی من زیاد باهاش کار نکبردم)

دوست عزيز از اين كه به زحمت افتاديد و جواب ما را داديد كمال تشكر از شما استفاده كرديم واقعا ممنون موفق و پيروز باشيد .

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان يه کمکي هم تو بحث اسکنر بدن . اکثر پست ها راجع به پرينتر هست . اسکنر توي رنج 250 تا 300 تومن که اسلايد و نگاتيو رو اسکن کنه چي پيشنهاد ميکنين ؟
خِيْلي ممنون!

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستان يه کمکي هم تو بحث اسکنر بدن . اکثر پست ها راجع به پرينتر هست . اسکنر توي رنج 250 تا 300 تومن که اسلايد و نگاتيو رو اسکن کنه چي پيشنهاد ميکنين ؟
خِيْلي ممنون!

برای چه کاری میخاهید؟
اسکنر 100 تومنی hp این کار رو به نحو احسن انجام میده. پرداخت هزینه بیشتر تا 300 تومن برای کارهای خانگی و دفتری امری غیر ضروریه.
امروزه اسکنرها خیلی پیشرفت کرده اند و ارزونترینشونم کیفیتهای عالی دارند.
تو این لینک میتونی چندین مدل رو ببینی(قیمتهای سایت گرونتر از بازار می باشد)
http://www.iranhp.ir/shp/search/result.aspx?w=_u0022_Photo _u0022_&p=Fa_3_1_1_7&lang=Fa
اگه قیمت برات مهم نیست G4050 عالیه.

این لینک هم برای افزایش معلومات در رابطه با اسکنر مفید می باشد:
http://www.iranhp.ir/63039/sec_9/p_2.aspx?lang=Fa
بازم سوالی بود بپرس.

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
اسکنر رو براي کارهاي حرفه‌اي ميخوام . ضمنا بابت اينکه وقت گذاشتي و جواب دادي ممنون . لينکها رو چک ميکنم . پيشنهاد ديگه اي هم اگه داري بگو . قيمت خيلي برام مهم نيست .

farb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ميشه درمورد كيفيت پرينتر clp 300 يكم توضيح دهيد اگه ميشه يه عكس از كيفيت اون بندازيد و تو سايت بزاريد

Award

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستان عزیز .
دوستان من تازه عضو این انجمن شدم و این تاپیک رو کامل خوندم و یه سری از سوالا برام پیش اومد که واقعا گیج شدم چون بعضیا نظرات متفاوتی دادن . یک سوال از اساتید محترم این انجمن دارم ( actros جان و آقا جواد عزیز و دیگر دوستان )
من می خوام یک پرینتر آر290 اپسون بگیرم . می خواستم ببینم این پرینتر خوبه ؟؟؟
چه تفاوتی با آر 270 داره . فقط از سرعتشه ؟؟؟
نظرتون راجب کانن 4500 چیه ؟
چاپ روی سی دی آر 290 واقعا درست کار می کنه و با خیس شدن پاک نمیشه ؟ چون شنیدم پاک میشه ولی طرفی که می خوام ازش بگیرم بهم گفت یک سی دی پرینتلیبل مخصوص هست که قیمتش 250 تومنه و پاک نمیشه ؟ نظرتون چیه ؟
راستی تانک که گارانتی رو باطل می کنه اگر جوهر خود اپسون رو بندازیم روش و ببریم نمایندگی نمی فهمن ؟ چون فروشنده بهم گفت روی هد یک خطی میندازه و گارانتی میفهمه !!!! کسی این اتفاق براش افتاده ؟؟؟
خیلی ممنونم:D

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام به تمام دوستان عزیز .
دوستان من تازه عضو این انجمن شدم و این تاپیک رو کامل خوندم و یه سری از سوالا برام پیش اومد که واقعا گیج شدم چون بعضیا نظرات متفاوتی دادن . یک سوال از اساتید محترم این انجمن دارم ( actros جان و آقا جواد عزیز و دیگر دوستان )
من می خوام یک پرینتر آر290 اپسون بگیرم . می خواستم ببینم این پرینتر خوبه ؟؟؟
چه تفاوتی با آر 270 داره . فقط از سرعتشه ؟؟؟
نظرتون راجب کانن 4500 چیه ؟
چاپ روی سی دی آر 290 واقعا درست کار می کنه و با خیس شدن پاک نمیشه ؟ چون شنیدم پاک میشه ولی طرفی که می خوام ازش بگیرم بهم گفت یک سی دی پرینتلیبل مخصوص هست که قیمتش 250 تومنه و پاک نمیشه ؟ نظرتون چیه ؟
راستی تانک که گارانتی رو باطل می کنه اگر جوهر خود اپسون رو بندازیم روش و ببریم نمایندگی نمی فهمن ؟ چون فروشنده بهم گفت روی هد یک خطی میندازه و گارانتی میفهمه !!!! کسی این اتفاق براش افتاده ؟؟؟
خیلی ممنونم:D

R290 پرینتر خوبیه. سرعتش از R270 بالاتره.
R270 دیگه تولید نمیشه.
4500و کلا کانن رو برای کائر و اینجور کارها بیخیال شو.
در مورد رفتن رنگ روی CD من اطلاعی ندارم.
تانک گارانتی رو باطل میکنه ولی اگه درب روی کارتریجها رو (که برای استفاده از تانک درش میاریم) بگذاری سرجاش و کارتریج معمولی بگذاری نمیفهمند.
برای خرید هم اگه تهرانی برو پاساژ ایران طبقه اخر "میر کامپیوتر". اونجا اپسون رو با گارانتی اصلی مادیران میده.
تانک هم داره.(خریدی ببین 6 تا کارتریج ارجینال توش باشه)
در کل با خیال راحت بگیر.(یه توصیه مهم این که هیچ وقت نگذار رنگی خالی بمونه و هد خشک کترکنه چون اینکار قاتل هده)

Award

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
R290 پرینتر خوبیه. سرعتش از R270 بالاتره.
R270 دیگه تولید نمیشه.
4500و کلا کانن رو برای کائر و اینجور کارها بیخیال شو.
در مورد رفتن رنگ روی CD من اطلاعی ندارم.
تانک گارانتی رو باطل میکنه ولی اگه درب روی کارتریجها رو (که برای استفاده از تانک درش میاریم) بگذاری سرجاش و کارتریج معمولی بگذاری نمیفهمند.
برای خرید هم اگه تهرانی برو پاساژ ایران طبقه اخر "میر کامپیوتر". اونجا اپسون رو با گارانتی اصلی مادیران میده.
تانک هم داره.(خریدی ببین 6 تا کارتریج ارجینال توش باشه)
در کل با خیال راحت بگیر.(یه توصیه مهم این که هیچ وقت نگذار رنگی خالی بمونه و هد خشک کترکنه چون اینکار قاتل هده)

actros جان ممنونم .
اما ظاهرا آر290 قابلیت اتصال به دوربین هم نداره !!! با اینکه مدل جدید آر270 هست ولی نمی دونم چرا این قابلیت رو برداشتن !!
در مورد پمپ هم شنیدم وقتی نصب می کنن درب کارتریج هارو میشکنن یا در میارن و جا زدن اون دیگه کار ساده ای نیست و مادیران هم از این قسمت و هم از هد دستگاه میفهمه که مخزن به پرینتر متصل بوده . آیا این حقیقت داره ؟ یعنی جا زدن درب کارتریج راحته ؟
در مورد میرکامپیوتر هم من از شماره ای که گذاشته بودید تماس گرفتم و گفتند پرینتر 140 تومن که من توی خیابان جمهوری و همچنینن ایرانشهر شمالی قیمت 134 تومن با گارانتی مادیران رو پیدا کردم :D اما به احتمال زیاد میرم از میرکامپیوتر میگیرم چون تعریفشو اینجا زیاد شنیدم .
حالا موندم چون کار من شاید تیراژش بالا باشه برای همین پمپ رو نیاز دارم ولی وقتی گارانتیش بپره یکم برای بعد مشکل پیش میاد .:(
البته با چاپ روی سی دیش هم یکی از کارهاییه که می خوام با این پرینتر بکنم اما ظاهرا میگن بدرد نمیخوره . حتی لیبل سی دی هم میگن قیمت هر برگش خیلی گرون در میاد !!!
( واقعا ببخشید سرتون رو درد اوردم ) ممنون میشم کمکم کنید :(:(:(

farb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ميشه درمورد كيفيت پرينتر clp 300 يكم توضيح دهيد اگه ميشه يه عكس از كيفيت اون بندازيد و تو سايت بزاريد
اگه ميشه آقا actor كار ما رو هم راه بندازه
واقعا كه زحمت ميكشن

farb

Registered User
لایک‌ها
1
چند برگ تمام رنگي چاپ ميكنه؟:cool:
اطفا سريع كمك كنيد
آقا كسي نميخواد به ما كمك كنه

بالا