سلام دوستان . دیدم بحث کمدی فانتزی خاطرات شما بسیار جالبه گفتیم ماهم یه قصیه ای تعریف کنیم ..
اقا شهریور بود . ما یه سایت فیلم داشتیم . سایت خیلی قوی هم بود . با ارشیو بالا و بازدید و در امد خیلی عالی
.
بعد سه ماه فعالیت ...
صبح ساعت 9 بود زنگ زدن! اقا شما فلانی هستی گفتم بله ... شما فلان جا زندگی میکنید ! گفتم بله بعدش قطع کردن ..
بعد یه ساعت ... یه حسی بدی داشتم رفتم جلو پنجره دیدیم از ته کوچه یه ماشین پراید شخصی داره میاد ساختمون هارو نگاه میکنن . دیدم لباس پلیس پوشیدن ...
آقا یه لحظه مثل فیلما گفتم لپ تاپو بزنم زیر بغل از پشت بوم فرار کنم :general404::general404:
بعدش گفتم بیخال خودم سریع رفتم پایین ! گفتم دنبال کی میگردین؟ گفتن فلانی - گفتم خودمم چی شده ؟ یارو گفت بشین تو ماشین . نشستم
یارو یه کاغذ در اورد گفت این سایت شماست گفتم : بله - این سایت مستجهنه مبتذله و... بیا بریم پلیس فتا
رفتیم اداره .. یارو رئیسه گفت : شما فیلیم میفروشی ؟ - گفتم نه سایت دانلود فیلم دارم .
گفت : فیلم هارو تو سی دی میفروشی ؟
- گفتم : خیر سایت دانلود فیلم دارم . میان دانلود میکنن
گفت : هزینه پست رو شما میدی یا مردم ؟
- گفتم : نه مردم میان تو سایت رو کلمه دانلود کلیک میکنن فیلم میاد رو کامپیوتر خودشون . بعدش نگاه میکنن:general208::general208::general208::general208::general208:
- یارو گفت : فیلم هات کجاست ؟ سرباز پس دمو دستگاهش کجاست؟ چرا رایترشو نیاوردی؟
طرف فکر میکرده الان مثل با یه ساک فیلم و چهار تا کیس منو میارن .....
- گفتم فیلم تو سروره مجازیه . گفت سرورت کجاست ؟
- گفتم سرور مجازه المانه:general208:
گفت اونجا اشنا داری فیلما اونجاست ؟ -
- گفتم : نه از نمایندگی ها خریدم..
- گفت آدرسشو بده پس این نمایندگیو باید اون کیس ها که فیلم توشه بشکنیم دستور داریم
- گفتم : نه سرور یه چیز مجازییه تو المانه ما بهش وصل میشیم توش فایل میزاریم ...
خلاصه آقا یک ساعت داشتم بهش میگفتم سرور چیه چطور میشه دانلود کرد . هاست چیه ؟ وردپرس چیه و سایت چیه :general208::general208::general207:
- بعدش گفت فردا ساعت 8 باید بری دادگاه
- فردا ساعت 9 رفتیم دادگاه . قاضیه گفت . عنوان جرم شما تولید توزیع و معامله آثار مستجهن و مبتذل میباشد . (اولین پرونده اینترنتی قاضیه بود:general307::general307::general307
- شما فیلم های مبتذل تولید کردید؟ :general509: هزینه فیلمبرداری از کجا تهیه میکردید؟
- بازیگران فیلم های شما ایرانی بودند ؟ گفتم : خیر فیلم خارجی بودند.. گفت : پس برای شبکه های ماهوراه ای کار میکنی؟:general210::general210::general210:
- میدونم اصلا بحث به جایهای عجیب غریب کشیده شده بود . من شده بودم کارگردان فیلم پ.ــوـرن تولید میکردم مثلا از دید این قاضی عزیز :general208::general208:
- خلاصه با کلی بحث و جدال طرف فهمید . که کاربران از اینترنت فیلم رو دانلود میکردنند و تولید کننده فیلم ها من نبودم!
- جلسه دادگاه تموم شد . گفت یک ماه دیگه احضار میشی ....
- بعد از یک ماه رفتیم . طرف کاور فیلم - مرد عنکبوتی شگفت انگیز 2 سال 2014 رو به نشون داد . گفت این فیلم تو سایت شما بوده . این فیلم یه فیلم مستهجنه واقعا دلت برا جوانان مملکت نمسوره
:general105::general105: ...
- توجه : تو کاور فیلم مرد عنکبتوتی با اما استون موهای سرش باز بود یه مقدار هم شونش معلوم بود ... که از نظر قاضی عزیز این فیلم کلا فیلم پ-ورن عنوان گرفته بود...
- بعد از اتهام زنی به بنده ... قاضیه گفت یه توضیحات در رابطه به کاری که کردی بنویس و بده ..
- منم نوشتم سایت فیلم داشتم اثار برتر سینمای جهان برنده جوایز اسکار . برای شناخت مردم از علم سینما کلی از چیز میز ها
و... اخرش نوشتم نمیدونستم اینکار جرمه
(ابراز پشیمونی هم نکردم) . دادم منشی قاضیه مراحل ادارییش طی شد . رسید دست قاضی .. خوند . گفت : حالا تو سیستم خودتون فیلم دارید ؟ گفتم بله . چیا دارید ؟
گفتم فلان فلان - گفت فردا برای من بیار :|:general210::general210:
- و بنده 50 هزار تومن جریمه شدم . پول رو واریز کردم . و خلاص شدیم . خداروشکر سابقه ثبت نشد برای ما ....
منتظر داستان های شما عزیزان هستم