• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پلیس فتا - وبمستران

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بخدا هیچی حالیشون نیست

سر این قضیه سایت اسپمر که منو احظار کردن برای تعهد دادن من همش میگم خودش با فید و کرون جاب مطالب رو انتقال میده میگه اینا ابزار جاسوسیه :|
یه نفر بود ریش داد از این ریش زردا یه قران هم گذاشته بود رو میز همش بازو بسته میکرد:|
به من میگه چرا ترسیدی میگم من نترسیدم میگه نه من دارم میبینم خیلی ترسیدی میدونی این جا اومدی ممکنه ببرنت کجا :|
تو دلم گفتم ای ..... میخواد اینطوری مثلا منو بترسونه فکر کرده با بچه طرفه
آخ چقدر تو دلم فحشش دادم
یاد فیلم های پلیسی افتاده بودم ، بدبختی تو فیلم ها آدم درست و حسابی میپرسه حتی اگه حالیش نباشه

یه چیزی بگم دور هم بسوزیم
طرف هیچی هیچی هیچی از اینترنت نمی دونست ! بعد کارشناسی میکرد و ..... خیلی غلیظ لر هم بود و لهجه داشت !

( به لرها توهین نمی کنم ، خوب و بد همه جا هست ، ترک و لر و فارس و .... هم خوب دارن هم بد ، این لر از لرهای آبروبر جامعه فهیم لر بود )

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
یاد فیلم های پلیسی افتاده بودم ، بدبختی تو فیلم ها آدم درست و حسابی میپرسه حتی اگه حالیش نباشه

یه چیزی بگم دور هم بسوزیم
طرف هیچی هیچی هیچی از اینترنت نمی دونست ! بعد کارشناسی میکرد و ..... خیلی غلیظ لر هم بود و لهجه داشت !

( به لرها توهین نمی کنم ، خوب و بد همه جا هست ، ترک و لر و فارس و .... هم خوب دارن هم بد ، این لر از لرهای آبروبر جامعه فهیم لر بود )
همشون پارتیه
این که من رفتم مثلا مدیر رسیدگی به این چیزا بود در صورتی که حتی نمیدونست فید یا کرون چی هست :|
به من میگه دقیقا عین جملش :
میلاد خان ما باید کمک کنیم تا **** جمهوری اسلامی که حاصل تلاش پدران ما هست ( پدر من نبود نمیدونم این چی میگه ) پیشرفت کنه نه اینکه مطالب مستهجن بزاریم در فضای تبادل اطلاعات تا دشمن سو استفاده بکنه :|
به جون مادرم دندونام درد گرفته بود انقد فشار دادم رو هم از حرض خوردن :|

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
همشون پارتیه
این که من رفتم مثلا مدیر رسیدگی به این چیزا بود در صورتی که حتی نمیدونست فید یا کرون چی هست :|
به من میگه دقیقا عین جملش :
میلاد خان ما باید کمک کنیم تا **** جمهوری اسلامی که حاصل تلاش پدران ما هست ( پدر من نبود نمیدونم این چی میگه ) پیشرفت کنه نه اینکه مطالب مستهجن بزاریم در فضای تبادل اطلاعات تا دشمن سو استفاده بکنه :|
به جون مادرم دندونام درد گرفته بود انقد فشار دادم رو هم از حرض خوردن :|
این رو گفتی یاد یه خاطره افتادم که یکی دوبار توی پی تی گفتم

یه سایت تفریحی داشتم ، فیلتر شد ، با هزار زور و زحمت به کسی که دکمه فیلتر رو میزنه رسیدم و شمارشو گیر آوردم . نزدیک نیم ساعت باهاش حرف زدم . یکی از لینکهام این بود : عکس پسر گوگوش که هیچ اثری از خود گوگوش نبود ! فقط خود پسره. بهش گفتم چه مشکلی داره این پست؟ مستهجن نیست که !
یه دلیل منطقی آورد داشتم میترکیدم از پشت تلفن گفت : تو خواهرتو به این پسر میدی؟ گفتم نه ، گفت پس چرا عکسشو گذاشتی !!!!! هیچی دیگه قانع شدم یه ذره رفت رو منبر که باید جامعه فلان بشه و **** اینطوری بشه ( مثل حرفهایی که به شما زدن )
بی خیال....

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
من یک سایت اس ام اس داشتم که اخطار اومد این کلیک دزده در ضورتی که اصلا از اسکریپتو اینا استفاده نمی کرد همش کار انسان بود ورودیشم 400 تا بود گرفتم حذفش کردم حوصله دردسر ندارم....

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
بلاگ ریدر باز فعال شد و از فیلتر در اومد
بقیه دوستان هم استارت کردن!!!

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
بلاگ ریدر باز فعال شد و از فیلتر در اومد
بقیه دوستان هم استارت کردن!!!
خیلی جالبه سایت اسپم رفع فیلتر شده:general710: نکنه یه شبه زده تو کار مطلب اختصاصی یا اینم مثل یوز فک کردن موتور جستجو ملیه:general210:

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
خیلی جالبه سایت اسپم رفع فیلتر شده:general710: نکنه یه شبه زده تو کار مطلب اختصاصی یا اینم مثل یوز فک کردن موتور جستجو ملیه:general210:
پارتیش اینجا مشخص میشه دقیقا من و خیلی ها که از همین اسکریپت استفاده میکردیم رو میگیرن اما اینو حتی از فیلتر در میارن :|
ایران همینه دیگه

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
از پلیس فتا نه خوشبختانه
ولی یه بار یه بنده خدایی زنگ زد خونمون و گفت از شرکت دل آواز تماس میگیرم و وکیل حقوقی محمدرضا شجریان هستم. پرسید صفحه sonnatimusic تو اینستاگرام مال شماست؟ گفتم آره. گفت اخیراً یه صفحه ای ایجاد شده به نام shajarianmohammadreza که 14هزار فالوور داره و فقط پیج شما رو فالو کرده. اون پیجم مال شماست؟ گفتم نه! چطور؟ گفت تو بیوگرافی پیج نوشته تحت نظرِ استاد شجریان اداره می شه اما استاد اطلاعی ندارن. گفت ادمینش رو هم نمی شناسید؟ گفتم پیج من 17هزار تا فالوور داره و دلیل نمی شه همه شون رو بشناسم (برو درِ خودت بذار.). غیر مستقیم تهدیدم کرد که باشه؛ اگه می شناختید بهشون بگید داریم ازشون شکایت می کنیم. گفتم بهش می گم :p

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
تجربیات جالبی هستن !

persiankids

Registered User
لایک‌ها
30
بخدا هیچی حالیشون نیست

سر این قضیه سایت اسپمر که منو احظار کردن برای تعهد دادن من همش میگم خودش با فید و کرون جاب مطالب رو انتقال میده میگه اینا ابزار جاسوسیه :|
یه نفر بود ریش داد از این ریش زردا یه قران هم گذاشته بود رو میز همش بازو بسته میکرد:|
به من میگه چرا ترسیدی میگم من نترسیدم میگه نه من دارم میبینم خیلی ترسیدی میدونی این جا اومدی ممکنه ببرنت کجا :|
تو دلم گفتم ای ..... میخواد اینطوری مثلا منو بترسونه فکر کرده با بچه طرفه
آخ چقدر تو دلم فحشش دادم

اون مامور منکرات بوده خورده به تورت .
مامور خوبم دارن .
شانس اوردی نبردنت کهریزک ))

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
اون مامور منکرات بوده خورده به تورت .
مامور خوبم دارن .
شانس اوردی نبردنت کهریزک ))
حالا هر خ.ر.ی بوده خلاصه آدمای این مدلی تو دستگاه های دولتی ما هستن :)
چند شب پیش تو 20:30 خبر داد موتور جستجوی پارسی جو برای پنجمین بار رو نمایی شد
از وزیر پرسید مگه این همونی نیست که تو سال های فلان رونمایی شده ؟
وزیر گفت این نسخه 5 هست اون موقه 1 میلیون صفحه داشت الان 1 میلیارد :)
موتور جستجو اصلا ایندکس نباید داشته باشه وگرنه این اسپرها هم موتو جستجو میشن :)

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
رفته بودم کشور همساده، از دل کوه و کمر با ماشین داشتم میرفتم به یه شهر باستانی، که به ناگهان گوشیم زنگ خورد، داداشم گفت که پلیس فتا اینجا احضارت کرده، بدو چهار نعل برگرد ایران.

آقا ما نادید گرفتیم، داداشم چند بار یگه زنگ زد که تهدید کردن که اگه نیای، مادرت رو دستگیر میکنیم(به دلایلی که عرض میکنم).

خلاصه ما چند هزار کیلومتر راه رو با هواپیما اومدیم و رفتیم پلیس فتای مشهد.

قصد جسارت به دوستان فتا رو ندارم ولی من با لبخند به سئوالاتشون جواب میدادم، به من میگفتن چرا میخندی؟ کجاش خنده داره؟ آخه رفتارشون آدم رو یاد فیلمهای هندی مینداخت. مثلا گفتن کامپیوتر چقدر بلدی؟ گفتم خدای کامپیوترم. دستش رو زد روی میز و در حالیکه با انگشت اشاره به من اشاره میکرد، گفت : پس کار، کار خودته. زود باش اعتراف کن.

بعد مثلا به من مدام می گفتن برو اونجا بشین، بیا اینجا، به این سئوال جواب بده، اعتراف کن، حرف بزن، شاید آب خنک میخوای، ببین بیا ایجا یه توصیه ای بهت بکنم، اگه الان اعتراف کنی قول میدم پیش قاضی فلان کار رو بکنم و...

خلاصه متوجه شدم دوستان بازجو در فتا، یا کاملا تازه کار بودن، یا اینکه داشتن اصولی رو که احتمالا تو دانشگاه افسری برای بازجویی کردن یاد گرفته بودن، دقیقا مو به مو مثل کتاب پیاده میکردن. یعنی مثلا تو کتابشون گفته بابد با متهم اینطوری رفتار بشه تا اعتراف کنه. من کاملا متوجه این قضیه شدم.

من تقریبا تا اواخر ماجرا اصلا نمیدونستم برای چی احضار شدم، فقط میدونستم به خاطر شارژ ایرانسله و دیگه هیچ توضیحی نمیدادن. آخرش حدس زدم به خاطر 2 تا شارژ 10 هزار تومنی که از یکی از بچه های پی تی خریده بودم، احضار شدم و یکی از شارژها رو داده بودم به مادرم.

هر چقدر هم توضیح میدادم متوجه نمیشدن. آخرش به زبان فارسی بهشون گفتم ببینید خلاصه اش اینه که من این کار رو نکردم ولی میدونم دزد کیه، این رو که گفتم شل شدن و من هم پروفایل اون بنده خدایی که ازش خریده بودم رو پرینت کردم و دادم بهشون و گفتم: از شما راضی نیستم که به خاطر 20 هزار تومن، من رو از یه کشور دیگه کشوندید و من رو به خرج انداختید، حدود یک میلیون تومن و جون من رو به خطر انداختید (تو اون کشور خارجی برای اینکه زودتر برسم مجبور شدم از یه راه تروریست پرور بیام)
آخرس گفتن: آخه هر کی بوده حدود 15 میلیون پول رزدی کرده از حساب. و...

بیخیال.

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
سلام دوستان . دیدم بحث کمدی فانتزی خاطرات شما بسیار جالبه گفتیم ماهم یه قصیه ای تعریف کنیم ..

اقا شهریور بود . ما یه سایت فیلم داشتیم . سایت خیلی قوی هم بود . با ارشیو بالا و بازدید و در امد خیلی عالی
.
بعد سه ماه فعالیت ...
صبح ساعت 9 بود زنگ زدن! اقا شما فلانی هستی گفتم بله ... شما فلان جا زندگی میکنید ! گفتم بله بعدش قطع کردن ..
بعد یه ساعت ... یه حسی بدی داشتم رفتم جلو پنجره دیدیم از ته کوچه یه ماشین پراید شخصی داره میاد ساختمون هارو نگاه میکنن . دیدم لباس پلیس پوشیدن ...

آقا یه لحظه مثل فیلما گفتم لپ تاپو بزنم زیر بغل از پشت بوم فرار کنم :general404::general404::eek::eek:o_O

بعدش گفتم بیخال خودم سریع رفتم پایین ! گفتم دنبال کی میگردین؟ گفتن فلانی - گفتم خودمم چی شده ؟ یارو گفت بشین تو ماشین . نشستم
یارو یه کاغذ در اورد گفت این سایت شماست گفتم : بله - این سایت مستجهنه مبتذله و... بیا بریم پلیس فتا

رفتیم اداره .. یارو رئیسه گفت : شما فیلیم میفروشی ؟ - گفتم نه سایت دانلود فیلم دارم .
گفت : فیلم هارو تو سی دی میفروشی ؟:) - گفتم : خیر سایت دانلود فیلم دارم . میان دانلود میکننo_O
گفت : هزینه پست رو شما میدی یا مردم ؟:) - گفتم : نه مردم میان تو سایت رو کلمه دانلود کلیک میکنن فیلم میاد رو کامپیوتر خودشون . بعدش نگاه میکنن:general208::general208::general208::general208::general208:
- یارو گفت : فیلم هات کجاست ؟ سرباز پس دمو دستگاهش کجاست؟ چرا رایترشو نیاوردی؟
طرف فکر میکرده الان مثل با یه ساک فیلم و چهار تا کیس منو میارن .....
- گفتم فیلم تو سروره مجازیه . گفت سرورت کجاست ؟ :rolleyes: - گفتم سرور مجازه المانه:general208:

گفت اونجا اشنا داری فیلما اونجاست ؟ -:) - گفتم : نه از نمایندگی ها خریدم..
- گفت آدرسشو بده پس این نمایندگیو باید اون کیس ها که فیلم توشه بشکنیم دستور داریم:)
- گفتم : نه سرور یه چیز مجازییه تو المانه ما بهش وصل میشیم توش فایل میزاریم ...
خلاصه آقا یک ساعت داشتم بهش میگفتم سرور چیه چطور میشه دانلود کرد . هاست چیه ؟ وردپرس چیه و سایت چیه :general208::general208::general207:

- بعدش گفت فردا ساعت 8 باید بری دادگاه
- فردا ساعت 9 رفتیم دادگاه . قاضیه گفت . عنوان جرم شما تولید توزیع و معامله آثار مستجهن و مبتذل میباشد . (اولین پرونده اینترنتی قاضیه بود:general307::general307::general307:)
- شما فیلم های مبتذل تولید کردید؟ :general509: هزینه فیلمبرداری از کجا تهیه میکردید؟ o_Oo_Oo_O
- بازیگران فیلم های شما ایرانی بودند ؟ گفتم : خیر فیلم خارجی بودند.. گفت : پس برای شبکه های ماهوراه ای کار میکنی؟:general210::general210::general210:

- میدونم اصلا بحث به جایهای عجیب غریب کشیده شده بود . من شده بودم کارگردان فیلم پ.ــوـرن تولید میکردم مثلا از دید این قاضی عزیز :general208::general208:
- خلاصه با کلی بحث و جدال طرف فهمید . که کاربران از اینترنت فیلم رو دانلود میکردنند و تولید کننده فیلم ها من نبودم!
- جلسه دادگاه تموم شد . گفت یک ماه دیگه احضار میشی ....
- بعد از یک ماه رفتیم . طرف کاور فیلم - مرد عنکبوتی شگفت انگیز 2 سال 2014 رو به نشون داد . گفت این فیلم تو سایت شما بوده . این فیلم یه فیلم مستهجنه واقعا دلت برا جوانان مملکت نمسوره
:general105::general105: ...
- توجه : تو کاور فیلم مرد عنکبتوتی با اما استون موهای سرش باز بود یه مقدار هم شونش معلوم بود ... که از نظر قاضی عزیز این فیلم کلا فیلم پ-ورن عنوان گرفته بود...
- بعد از اتهام زنی به بنده ... قاضیه گفت یه توضیحات در رابطه به کاری که کردی بنویس و بده ..
- منم نوشتم سایت فیلم داشتم اثار برتر سینمای جهان برنده جوایز اسکار . برای شناخت مردم از علم سینما کلی از چیز میز ها:D:D:D:D و... اخرش نوشتم نمیدونستم اینکار جرمه
(ابراز پشیمونی هم نکردم) . دادم منشی قاضیه مراحل ادارییش طی شد . رسید دست قاضی .. خوند . گفت : حالا تو سیستم خودتون فیلم دارید ؟ گفتم بله . چیا دارید ؟
گفتم فلان فلان - گفت فردا برای من بیار :|:general210::general210:
- و بنده 50 هزار تومن جریمه شدم . پول رو واریز کردم . و خلاص شدیم . خداروشکر سابقه ثبت نشد برای ما ....

منتظر داستان های شما عزیزان هستم

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
مشکل از اینه که اونی که متخصص هستش سرکار نیستش و چیزی از اون کاری که داری انجان میده نمیدونه

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
yahya73
عجب داستانی بود
جسارتن حتما بچه های فتا اینجا رو میبنند
یه بنده خدای به من گفت!
پلیس فتا یا هر سازمانی نهایت تو مرکزاستان بخواد چندتا کارشناس مرتبط داشته باشند
اما اگه به چیزی دست پیدامیکنندبخاطر اینه نهادهای دیگه فضای مربوط رو بازگذاشته براشون
بخاطر اینه که هرکس راحت گیر می افته

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
yahya73
عجب داستانی بود
جسارتن حتما بچه های فتا اینجا رو میبنند
یه بنده خدای به من گفت!
پلیس فتا یا هر سازمانی نهایت تو مرکزاستان بخواد چندتا کارشناس مرتبط داشته باشند
اما اگه به چیزی دست پیدامیکنندبخاطر اینه نهادهای دیگه فضای مربوط رو بازگذاشته براشون
بخاطر اینه که هرکس راحت گیر می افته
بله داستانی که عرض کردم تماما حقیقت . حتی خیلی از بخش هاشو عرض نکردم چون زیادی طولانی میشد ...

الانم جدیدا طوری شده هر کاری آدم میکنه جرم محسوب میشه ... کلا اینترنت داشتن جرمه

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
ما هم یه پرونده داشتیم بعد دو سال اومده بود
یه وبلاگ داشتم ترانه توش کپی پیست میکردم اون موقع چیزی حالیم نبود جز کپی پیست کردن
خلاصه احظاریش اومد به اسم بابام بود چون تلفن خونه هم به اسم خودش بود
بابام خودش رفت فتا چیز خاصی بهش نگفته بودن چن تا شماره تلفن ثابت گفتن که این مال شماس و این حرفا
گفتن با اینترنت سروکار دارین اونم گفت اره یه بچه دارم سروکارش با اینترنته
بعدشم فرستادنش دادسرا اون موقع منم رفتم دادسرا منتظر موندیم
منم اصن نمیدونستم واسه چی رفتم دادسرا !!
خلاصه یکی بود پروندم دستش بود نشونم داد ک اره فیلم مستهجن پخش میکردی ترانه غیرمجاز پخش میکردی و ازین حرفا
گفتم من اصن سایت فیلم ندارم نشونم بده چیکار کردم نشونم داد عکسارو ترانه گوگوش بود که اره اینه و این حرفا
خونواده هم که دیدین چقد جو میدن تو این شرایط !!
خلاصه همیجوری الکی الکی گفتن برو سند بیار وگرنه میفرستیمت زندان منم گفتم من چیکار کردم و تهش رفتم پیش قاضی
قاضی گفت بمونن ساعت 2 رفع اتهام شی قاضی هم خیلی عصبی هی من میگفتم اون مینوشت اصن نمیدونس سایت چیه!!
میگفتم این وبلاگه مال دوسال پیش من رمز و پسوردشم یادم نیس مطلب توش همش کپیه لینکشم ببینی خرابه تو ساماندهی هم ثبته و این حرفا میگفت حالا ک گذاشتی:general210:
اینهمه ادم اونجا اطراف من هیچ کدوم نمیدونستن اینترنت چیه :general208:
تهش یه امضا و تعهد بود که ولم کردن :D
همش تو 1 روز بود ولی خیلی سخت گذشت:(

تجربه ای که دارم ازین قضیه اینه که پارتی داشته باشی مشکلت خیلی خوشگل حل میشه

بالا