mokhtari313
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 30
- لایکها
- 8
من همینجا توبه میکنم ☺
ن داداش من این راهش نیس جوابشونو بدی اگه پارتی کلفت داری مث این رفیق منمن سه بار رفتم تا حالا ...
هيچيييييي بارشون نيست به خدا ...
فقط حواستون باشه رو دست نخورين ! چون يكي از اينايي كه ..... بود بازپرس بوده و با دزدا هميشه سر و كار داشته ! نميدونم چرا تو فتا كار ميكرد
بعد فقط صدا بلند ميكرد
تهديد ميكرد
و ...
اصلا زير بار نرين اگه كاري نكردين !
مثلا ما 1 سال بود خونه مون رو عوض كرده بوديم و بنايي داشتيم
يعني برق هم نداشتيم چون ساختمون رو كوبيده بوديم
بعد ميگفت در تاريخ فلان از اينترنت شما استفاده شده مدركش رو داريم و شما بودي
منم خنديدم گفتم نه رفيق !
اگه تو مدرك داري
منم استشهاديه محلي ميارم كه يك ساله اون خونه خراب شده خخخخخخ
دهنش وا موند !
ميخوان فقط از طريق زور و تهديد يه اعترافي بكني
من حتي كتك خوردم ازشون !
ميخواستم شكايت كنم ديگه به خواهش و التماس افتادن ...
یه کامنت انقد مشکل داشته که فتا وارد عمل بشه ؟این داستانی که دارم میگم خیل جالب و دقیقا مربوط میشه به دوسال قبل :
ساعت 9:30 شب و من دارم اینترنت وب گردی میکنم ، ناگهان گوشی موبایلم زنگ خورد ، یک اقایی پشت گوشی بهم گفت اقای فلانی ! گفتم بله گفت از طرق وزارت خونه ... از شما شکایت شده !!!!!!!:general509:
گفتم بله ؟؟:general405:
گفت شما چنین مطلبی رو در سایتتون منشتر کردین گفتم چه مطلبی؟
اقا لینک رو حدود 20 دقیقه حرف حرف گفت تا ما وارد پست شدیم دیدیم این چیزی که این اقا میگه تو مطلب نیست بعد 1 ساعت فهمیدم منظورش یکی از کامنت هاست :general107:
حالا متن کامنت :
نام : اسم یکی از پزشکان خانم بود !!!!!!
متن کامنت : من ((اسمش )) تو شهر شیراز زندگی میکنم و متخصص (((تخصصش)) هستم من تو زندگی زناشوییم مشکلات زیادی دارم
چاقم عرقم بد بو نمیدونم کلی شرو ور نوشته بود و منم در جوابش نوشته بودم باید به متخصص مراجعه کنید :general105:
حالا بد بختی این شده بود هر کس اسم این خانم دکتر تو گوگل سرچ میکرد رتبه اول سایت ما می امد و در دسکریپشن این کامنت می آمد
هیچی اقا بهش گفتم این کامنت من کاریه نیستم ، بعد این مطلب از جای دیگه کپی شده اینم کامنتش و ربطی به من نداره
اخر سر گفت ایپیشو به این ایمیل بفرست !!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم کدوم ایمیل یک ایمیل میلفا داد
اقا قرار بود تا شب براش بفرستم ولی چون هم شمارش و هم ایمیل مال فتا نبود
منم گفتم نکنه دارن برام پرونده سازی میکنند اقا شب نفرستادم ولی تا صبح دهنم صاف شد !!!!!!!!:general111:
اقا زنگ زدیم پلیس فتا شهرمون گفت اصلا باید با ما هماهنگ میکردن بگو به ما زنگ بزنن
یارو زنگ زد بهش گفتم اینجوری میگن !! گفت هر کی با ما کار داره خودش زنگ بزن
هیچی سرتونو درد نیارم ، اخر سر تا ظهر زنگ میزدم شماره فتا شیراز پیدا کردم
زنگ زدم میگفتم چنین چیزی شده یارو اخر سر به اسم کوچیک صدام کرد گفت
اقا سعید خودتی گفتم بله حالا من اینقدر استرس گرفته بودم تشخیص نمیدادم با خود یارو دارم حرف میزنم
هیچی دیگه ایپی و مشخصات نظر دهنده رو براش ارسال کردم و طرفو
گرفتن دهنشو سرویس کردن و منم برام تجربه شد دیگه کامنتی با اسم فامیل
یا مشکوک تایید نکنم
یا حق
گفتم دیگه اسم خانم دکتر توی گوگل سرچ میکرد هر کس رتبه اول سایت ما می آمدیه کامنت انقد مشکل داشته که فتا وارد عمل بشه ؟
نگفتن موردش چی بوده ؟
یه کامنت انقد مشکل داشته که فتا وارد عمل بشه ؟
نگفتن موردش چی بوده ؟
مورد من حق بهش میدادمدقيقا منم اين جريان واسم پيش اومده !!!
واقعا بيشتر از اون چيزي كه فكرشو بكنين بيكار هستن !
خخخخخخخخخ خیلی باحال بود این بیچاره جدیدا سوژه شدهولي در كل دوستان
پليس فتا حواسش به همه چي هست !!!
این عکساشو میشه برای منب فرستید تو کف این موندیم هیچ جا هم نیست عکساشخخخخخخخخخ خیلی باحال بود این بیچاره جدیدا سوژه شده
هرچی داف تو تهران بوده شخم زده بعد میگه آشناهامن :general304::general304:
این پیجو ببین https://instagram.com/negar___rjاین عکساشو میشه برای منب فرستید تو کف این موندیم هیچ جا هم نیست عکساش