• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پوست صورت

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
پوستت چربه؟ چون ضد آفتابت که به نظر فاقد چربی نیست..

ببین من متخصص نیستم..هیچ کسم نیست اگه فقط جای جوش داشتی میگفتم فعلا چی بزنی تا بری پیش یه دکتر خوب...

ولی لک که تغییر رنگ میده شوخی نیست که خود درمانی کنی...

فعلا من آدرس سایت دکتر باریک بین رو میدم بهت...

همین مشکلت رو اونجا بپرس کمتر از یه روز جواب میده..میاد به ایمیلت...ببین چی میگه..اگه راه حل موقت داشته باشه میگه فلان چیزو بزن تا ببینمت...اگه نه میگه بیا ببینمت..اگه چیزی پیشنهاد نکرد من توصیه میکنم هیچی از خودت نزن..برو پیش یه دکتر خوب!

احتمالا دکترت خوب نبوده.

وب سایت رسمی دکتر بهروز باریک بین | زیبایی و سلامتی

برو توی قسمت از دکتر بپرسید

فرم طرح سوال جدید رو انتخاب کن..امکان ضمیمه عکس هم داره..بهتره یه عکس بندازی از گونه هات بهترجواب میده...بعد ضمیمه کنی..(خودش پیغام میده بعد از پر کردن فرم)

جواب سوالت هم میاد به ایمیلت ( احتمالا پوشه اسپم) هم در سایت قرار میگیره ...سریع هم جواب میده. بگو اورژانیسه چون الان ایران نیست..فقط سوالای اورژانسی رو جواب میده.

من احتمال میدم بهت آکنومگا 200 بده.

مثلا این جواب سوال یه نفر دیگه س :

سلام - پوست صورتم چرب دارای منافذزیادواندازه های آن هم درشت و بعضا سرسیاه هست وچندلکه های قهوه ای کم رنگ روی صورتم هست وقبلا پوست صورتم روشن بودولی مدتی است تیره رنگ شده لطفابفرمائیدازچه کرم وصابونی استفاده کنم

شب كرم آكنومگا ٢٠٠ و روزها سرم ويتامين سي دكتر گرندل
ممنون علی جان ... الان ب دکتر ایمیل زدم ...
من پوستم خیلی چربه! یعنی میرم حموم تا 3 ساعت بعد پوستم خودش چرب میشه! و اون لک ها فکر کنم تغیر رنگش واسه اینه ک وقتی استرس بهم وارد میشه گونه هام سرخ میشه و در نتیجه لکه ها هم پررنگتر میشن!
و اینکه من با صورت چربم صورتم هیچوقت جوش آنچنانی نداشتم و تقریبا یا 90 درصد صاف هستش!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ممنون علی جان ... الان ب دکتر ایمیل زدم ...
من پوستم خیلی چربه! یعنی میرم حموم تا 3 ساعت بعد پوستم خودش چرب میشه! و اون لک ها فکر کنم تغیر رنگش واسه اینه ک وقتی استرس بهم وارد میشه گونه هام سرخ میشه و در نتیجه لکه ها هم پررنگتر میشن!
و اینکه من با صورت چربم صورتم هیچوقت جوش آنچنانی نداشتم و تقریبا یا 90 درصد صاف هستش!

حالا صبر کن ببین چی میگه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
در ضمن اگه پوستت چربه از یه پاک کننده پوست چرب استفاده کن..الان با چی صورتتو میشوری؟

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
در ضمن اگه پوستت چربه از یه پاک کننده پوست چرب استفاده کن..الان با چی صورتتو میشوری؟
الان هیچی ... با آب معمولی و هر دو روز هم میرم حموم و وقتیم ک میرم حموم باصابون همیشگی ام LERVIA Milk Soap هم دو باری صورتمم میشورم ...
حدودا 7 ماه پیش یه پاک کننده گرفتم و فقط تقریبا 15 روز استفاده کردم ... الانم دارمش ولی استفاده نمیکنم! اسمشم: Cleansing Gel Cinere Only Skin هستش . . .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
الان هیچی ... با آب معمولی و هر دو روز هم میرم حموم و وقتیم ک میرم حموم باصابون همیشگی ام LERVIA Milk Soap هم دو باری صورتمم میشورم ...
حدودا 7 ماه پیش یه پاک کننده گرفتم و فقط تقریبا 15 روز استفاده کردم ... الانم دارمش ولی استفاده نمیکنم! اسمشم: Cleansing Gel Cinere Only Skin هستش . . .

منم پوستم خیلی چرب بود، فکر کنم دو روز یه بار شستن صورت خیلی کمه برای پوستهای چرب.
پوستت چربه روزی دوبار باید بشوری (دیگه یه بار اجباره!)
منم پوستم خیلی چرب بود مثل پوست تو یه مدت اسکراب زدم دیگه مثل قبل چرب نمیشه!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

راضی هستی؟ یا بازم چربه؟ فک نکنم زیاد صابون مالی باشه...منی که سرو کارم با این کرم ها و ایناس نشنیدم تا حالا...

سینره رو که ولش کن...ایرانی مفت نمی ارزه...

مشکل مالی و اینا نداری؟ اگه نداری یه شوینده خوب بهت معرفی کنم...حول و حوش 19 تومنه.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
راضی هستی؟ یا بازم چربه؟ فک نکنم زیاد صابون مالی باشه...منی که سرو کارم با این کرم ها و ایناس نشنیدم تا حالا...

سینره رو که ولش کن...ایرانی مفت نمی ارزه...

مشکل مالی و اینا نداری؟ اگه نداری یه شوینده خوب بهت معرفی کنم...حول و حوش 19 تومنه.
نه بابا مشکل مالی ندارم علی جان ... کم مونده برم لیزر کنم!
نمیدونم این پوست چرب میره رو اعصابم ... من میرم حموم پوستم تا 3 ساعت سفید و صافه! ولی بعدش کم کم سرخ میشه و کدرتر میشه نسبت به وقتی ک رفتم حموم... بخاطر چربی زیاد!
شما هر چیزی ک خوبه معرفی کن ...

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
منم پوستم خیلی چرب بود، فکر کنم دو روز یه بار شستن صورت خیلی کمه برای پوستهای چرب.
پوستت چربه روزی دوبار باید بشوری (دیگه یه بار اجباره!)
منم پوستم خیلی چرب بود مثل پوست تو یه مدت اسکراب زدم دیگه مثل قبل چرب نمیشه!
منظورم با صابون هر دوروز یکبار بود ... ولی معمولی با آب ک هر روز 4 بار میشورم ... اسکراب ک گفتی چی هتس؟!! اسمش فقط اسکراب خالی هستش؟!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
منظورم با صابون هر دوروز یکبار بود ... ولی معمولی با آب ک هر روز 4 بار میشورم ... اسکراب ک گفتی چی هتس؟!! اسمش فقط اسکراب خالی هستش؟!

شوینده اینو بگیر بزن :

http://www.zibarou.com/AVENE_CLEANANCE_GEL .html

اسکراب هم این خیلی خوبه.

داروخانه اينترنتي فارمافيت - پوست های چرب

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

همون صابون شیر رو میگه، صابون شیر Lervia فکر کنم 400-500 تومن باشه.

با صابون هر دو روز یه بار کمه، روزی یکی یا دوبار باید بشوری با یه صابون درست و حسابی یا با ژل های شستشوی صورت.
اسکراب ها مختلفن یه چیزی مثل خود صابون هست فقط یه دونه های ریزی توشه برای لایه برداری وقتی با اسکراب میشوری لایه رویی پوستت سابیده میشه کم کم نازک میشه. اسکراب ها رو هم خیلی از شرکت ها دارن از ایرانی گرفته تا خارجی.
گلنار هست توی ایرانیها دور و ور 3 تومنه.(من اینو گرفته بودم که چربی صورتم رو بعد از یه مدت خیلی کاهش داد)
ولی یه مدل خارجی هم هست لاکیور اسمشه هم صابون داره هم اسکراب قیمتش 8 تومنه (البته 2 سال پیش بود!الان گرونتره) چیزه خوبیه (من قبلا صابونش رو داشتم خوب بود حتما اسکرابش هم خوبه)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

از Lervia اصلا استفاده نکن بدرد پوست های چرب نمیخوره چون خودش حاوی چربی شیر هست وقتی میشوری خودش کم کم چرب میکنه پوستتو.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
از Lervia اصلا استفاده نکن بدرد پوست های چرب نمیخوره چون خودش حاوی چربی شیر هست وقتی میشوری خودش کم کم چرب میکنه پوستتو.

شما ک پوستت چرب بوده بنظرت چه صابونی بگیرم جواب میده؟!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
شما ک پوستت چرب بوده بنظرت چه صابونی بگیرم جواب میده؟!

به نظر من اگه میخوای چربی پوستتو کم کنی همون اسکراب بگیر، مارکش زیاد مهم نیست چون طرز کار همشون یکیه. ولی خودم گلنار گرفته بودم و جواب داد.

چیزی که من تجربه کردم اینه که ژل های شستشو و صابون ها چربی رو فقط برای چند ساعت از بین میبرن ولی بعد از استفاده از اسکراب (یه مدت) کلا چربی پوستت کاهش پیدا میکنه. (البته شاید اصلا جنب علمی نداشته باشه ها ولی تجربه من اینو میگه)

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
به نظر من اگه میخوای چربی پوستتو کم کنی همون اسکراب بگیر، مارکش زیاد مهم نیست چون طرز کار همشون یکیه. ولی خودم گلنار گرفته بودم و جواب داد.

چیزی که من تجربه کردم اینه که ژل های شستشو و صابون ها چربی رو فقط برای چند ساعت از بین میبرن ولی بعد از استفاده از اسکراب (یه مدت) کلا چربی پوستت کاهش پیدا میکنه. (البته شاید اصلا جنب علمی نداشته باشه ها ولی تجربه من اینو میگه)
ایول ! آره صابون و... فقط برای 3 یا 4 ساعت چربی رو از بین میبره! و بعدش همون آشو همون کاسه!!!
اسم اسکرابی ک استفاده کردی رو کامل بنویس ... گلنار ک میگی فروشنده نمیفهمه منظورم چیه ... شما اسمشو کامل بگو تا وقتی رفتم بگیرم راحت طرف متوجه بشه ...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ایول ! آره صابون و... فقط برای 3 یا 4 ساعت چربی رو از بین میبره! و بعدش همون آشو همون کاسه!!!
اسم اسکرابی ک استفاده کردی رو کامل بنویس ... گلنار ک میگی فروشنده نمیفهمه منظورم چیه ... شما اسمشو کامل بگو تا وقتی رفتم بگیرم راحت طرف متوجه بشه ...

اسمش دقیقا همین بود: "اسکراب گلنار"
چون من تهران نیستم نمیدونم کجا میتونی گیر بیاری

اگه گیر نیوردی اسکراب های دیگه رو امتحان کن. به خود طرف بگو اسکراب چی داری (اگه گلنار نداشت) یه خوبشو ازش بگیر.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
اسمش دقیقا همین بود: "اسکراب گلنار"
چون من تهران نیستم نمیدونم کجا میتونی گیر بیاری

اگه گیر نیوردی اسکراب های دیگه رو امتحان کن. به خود طرف بگو اسکراب چی داری (اگه گلنار نداشت) یه خوبشو ازش بگیر.
یه نیگا به این لینک بنداز ...
داروخانه اينترنتي فارمافيت - پوست های چرب
نظرت درموردش چیه؟!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بالا