marvinsport
Registered User
جدا میگم صابون خرچنگ فوق العادس
قول میدم خوب شه
گیاه الوئه ورا هم خیلی خوبه
اینو از دکترا بپرسی بهت میگن
قول میدم خوب شه
گیاه الوئه ورا هم خیلی خوبه
اینو از دکترا بپرسی بهت میگن
دوستان میشه منو راهنمایی کنید
من پوست صورت و گردنم نسبت به بدنم تیره تر هستش اولا چیکار کنم ؟ (پوستم چربه)
در ضمن میشه یه ضدآفتاب مردونه معرفی کنید که وقتی به صورت میزینیم اصلا معلوم نباشه (البته حتما خودتون امتحان کرده باشینا) البته مخصوصا برای من که پوستم گندمیه میخوام وقتی ضدآفتابه را میزنم صورتم سفید نشه و به قول معروف تابلو نباشه ضدآفتاب زدم
خب شما پسری دیگه ؟رنگ صورتتونو نمیدونم ولی ضد افتاب سان سیف عالیه من که خیلی راضیم ....
باید ضد آفتاب های بی رنگ بزنید و مخصوص پوست های چرب.
بالا لینک دادم.
لطفا نظرتون را بگیدسان سیف بیرنگ خوبه
صورت را هم کمی سفید میکنه
راستی روغن شتر مرغ چطوره برایه پوست صورت؟رنگو میگن سفید میکنه فکر کنم برایه دوستمون خوب باشه نظرتون چیه؟
دادا اینی که بهت دادم امتیازای مثبتی از کاربران توی نت گرفته.
ریویوو هاش مثبت بوده.
اسکراب بیشتر برای از بین بردن جوش های سرسیاه و همین طور یه پاک کننده عمقی محسوب میشه که نباید روزانه استفاده بشه...هفته ای دو سه بار فقط.
برای استفاده روزانه شما باید یه شوینده پوست های چرب بگیری مثل همونی که معرفی کردم بهت...
تازه فقط این نیست...محصولاتی هستند که پوست چرب رو مات میکنند و ظاهر براقش رو در طول روز از بین میبرن...اونا رو هم میتونی بگیری...
ضد آفتاب هم بخوای بزنی این خیلی خوبه...هم پوست چرب رو مات میکنه هم فاقد چربی هست و مکمل درمان پوست های چرب هم هست..
اینم امتیاز های مثبتی داشته
ضدآفتاب فتودرم آکنه مت بیودرما- PHOTODERM AKN Mat SPF 40
اسپری شم هست :
http://www.zibarou.com/PHOTODERM_AKN_SPF40 .html
این که این سایت رو میذارم لینشکو به معنای تائید خرید از این سایت نیستا!
از داروخانه بخرید.
ولی شما به خاطر لک هایی که داری باید یه لایه بردار بگیری...که گفتم بهتره دکتر بهت معرفی کنه و اونو سرخود نگیری...باریک بین جواب داد؟
//
البته بهت بگما...
کرم ها و دارو های بهتری هم هست که گرونن!
مثلا یه شویندش 40-50 تومنه!
یا ضد آفتابش 80 تومنه!
من سعی کردم محصولات و برند های معروف ولی با قیمت متوسط رو بهت بگم.
دوست عزیز شما خودتون اون ضدآفتابا را استفاده کردید ؟ میخوام پول ندم ضدآفتاب را بخرم بعد به خاطر اینکه تابلو هستش رو صورت استفاده نکنم
نظرتون راجع به ضد آفتاب سی گل چیه (مخصوص آقایان)
قیمت محصولات برام مهم نیست دوست من ...
آره باریک بین جواب داد ... اینم جوابش: درمانت خیلی سخته. فعلا کرم ملانکس تری بزن و ضد آفتاب!!!
پ من ضدآفتاب فتودرم آکنه مت بیودرما- PHOTODERM AKN Mat SPF 40 و ژل كلينانس اون-AVENE CLEANANCE GEL رو بگیرم؟!!!!
صابون خرچنگ پس حتما بخرید برایه صوراتهایه چرب عالیه
صابون خرچنگ و حلزون من گرفته بودم قبلا ... به نظرم اون بود ک پوستمو بدتر کرد ... همشون مزخرفاته! از من میشنوی نگیرمارک خاصی بگیرم؟
بعد یه اسکراب هم دوستان صفحه پیش معرفی کرده بودن،اون چیه؟
ممنون
لطفا نظرتون را بگید
واقعا خودم هم نمیدونم چرا صورت و گردنم نسبت به بدنم تیره تر هستش
اعصابم کاملا خرد شده است
راهنمایی بفرمایید
ممنون
صابون خرچنگ و حلزون من گرفته بودم قبلا ... به نظرم اون بود ک پوستمو بدتر کرد ... همشون مزخرفاته! از من میشنوی نگیر