اتفاقا منم اصلشو گرفته بودم ... و اونم خرچنگ بود ... ولی من نظرو تجربمو گفتم! بعد استفاده دیگه پشیمونی فایده ای نداره!صابون خرچنگ حدود 4 یا 5 سال پیش خوب بود الانم باید بتونی مارک خوب و اصلشو گیر بیاری که واقعا سخته، احتمالا تقلبی گرفته بودی، البته حلزون رو که کلا بیخیال شو توی تمام سایت ها گفتن که فقط کلک پوله ولی خرچنگ اگه اصلش گیر بیاد خیلی خوبه.
من 4 یا 5 سال پیش گناوه یکی خریدم واقعا خوب بود.
تایید میشه . . .حوله رو نباید روی صورتتون بکشید...باید بذارید و بردارید...بذارید و بردارید و خشک کنید روی پوست نکشید...
نه زیاد هم تو آفتاب نمیرمحتما به خاطر آفتاب هست دیگه، زیاد میرید تو آفتاب کرم ضد آفتاب هم نمیزنید رنگ تیره تر میشه.
من خوزستانم تو تابستون بدلیل اوج گرما و آفتاب همیشه تی شرت آستین کوتاه میپوشم و همیشه آخر تابستون رنگ صورت و گردن و دستام خیلی خیلی تیره تر از بقیه بدنم هست. ولی خودش دوباره برمیگرده.
زیاد نرو تو آفتاب و هر وقت میری ضد آفتاب استفاده کن، مرتب بشور تا پوستت شروع کنه به نوسازی و پوست جدید و روشن بیاد بالا.
اگه مطمئنی اصل بوده حتما نساخته به پوستت.اتفاقا منم اصلشو گرفته بودم ... و اونم خرچنگ بود ... ولی من نظرو تجربمو گفتم! بعد استفاده دیگه پشیمونی فایده ای نداره!
من شنیده بودم برای مو خوبه و از ریزش مو جلوگیری میکنه ولی پوست رو نشنیده بودم تا حالادوستان روغن شتر مرغ نظر ندادین
من اینو در یکی از شبکه هایه ماهواره دیدم جدا خوبه خودشون گفتن
بعد سان سیف بی رنگ اصلا معلوم نیست
اینم حرفیه
یه همسایه داشتیم خیلی سیاه بود بهش میگفتن جواد بلک ولی الان خیلی سفید شده!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم به خاطر چی میگه به خاطر کرمه!!!
باور میشه کرد ؟؟؟
من که نمیکنم
اینم حرفیه
یه همسایه داشتیم خیلی سیاه بود بهش میگفتن جواد بلک ولی الان خیلی سفید شده!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم به خاطر چی میگه به خاطر کرمه!!!
باور میشه کرد ؟؟؟
من که نمیکنم
اقا این ماسک ها که میزنن به صورت فایدش چیه ؟
خودمون هم بگیریم میتونیم استفاده کنیم یا واردی میخادهر کدوم برای یه چیز خاصه بعضی هاشون جنبه لایه برداری دارن برای از بین بردن لک ها بعضی ها مغذی یا مقوین برای تقویت یا نرمی و لطافت پوست و بعضی ها برای روشن کردن پوست و...
خودمون هم بگیریم میتونیم استفاده کنیم یا واردی میخاد
تجربه ندارم :ی
خودمون هم بگیریم میتونیم استفاده کنیم یا واردی میخاد
تجربه ندارم :ی
ماسک متناسب با نوع پوستت رو بخری مشکل نداره.
البته اگه پوستت مشکل خاصی نداره توصیه نمیشه!
حالا یه سوال:
ماسک تاثیرش بیشتره یا کرم (مثلا ماسک ضد لک بهتره یا کرم ضد لک)؟
ماسک ها اکثرا نقش جوان کننده و ضد چروک و درخشان کننده و پاک کننده عمقی پوست و تصفیه کننده و از بین برنده سلول های مرده پوست و شاداب کننده و ...رو به عهده دارن و با اینکه برخی هاشون لایه برداری هم میکنن ولی ماسک مخصوص لک! من تا حالا ندیدم...
محصولات تخصصی ضد لک اکثرا کرم هستند.