• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پوست صورت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هورسا از ماسک آلوئه ورات راضی هستی؟خوبه؟ چه تغییراتی ایجاد کرده (جای لک و اینا رو میبره؟ خود آلوئه ورا زدم خوبه ایندفعه میخواد ماسکشو امتحان کنم)

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
این 1 ماه اخیر بخاطر شرایط کاری هر روز 5 6 ساعت زیر نور مستقیم آفتاب می ایستادم . رنگ صورت و دستام ، از آرنج به پایین ، تیره شده . حال ندارم صبر کنم تا رنگ پوستم دوباره روشن شه . کسی کرم یا ماسکی سراغ داره که کمک کنه پوستم سریع تر به حالت قبل برگرده ؟ ممنون

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تاپیک جالبیه

پوست یه مقدار سیاه شده یه نسخی هم برای پوست بدید

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
تاپیک جالبیه
پوست یه مقدار سیاه شده یه نسخی هم برای پوست بدید
این 1 ماه اخیر بخاطر شرایط کاری هر روز 5 6 ساعت زیر نور مستقیم آفتاب می ایستادم . رنگ صورت و دستام ، از آرنج به پایین ، تیره شده . حال ندارم صبر کنم تا رنگ پوستم دوباره روشن شه . کسی کرم یا ماسکی سراغ داره که کمک کنه پوستم سریع تر به حالت قبل برگرده ؟ ممنون
هيدروکينون 2 درصد مصرف کنین. شب بمالینش بِ صورتتون. از ساعتِ 10 صبح هم تا 4 بعد ازضهر هم اصلا زیرِ نورِ آفتاب نباشین. اگرم مجبورید، حتما کرم ضد آفتاب با اس پی اف 50 بزنین و هر 3 ساعت دوباره بمالید. اگَرَم از امروز تا 2 ماه دیگه اصلا زیرِ نورِ آفتاب نرید، پوستتون دوباره رنگش برمیگرده و این سیاهی (سوختگی) از بین میره.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
دوستان من 23 سالم هست و پوستم سبزه هست
یه طرف صورتم یعنی دور چشم و سمت چپ صورتم خالهای مادرزادی دارم
واقعا اذیتم میکنه
چطور میتونم اون خالهارو بردارم از صورتم
دوستان در مورد لیزر کسی اطلاعی داره؟ من تو نوجوانی صورتم زیاد جوش میزد و الان جای جوشها روی شقیقه ها وپیشونیم خیلی معلومه. میخواستم ببینم که ایا میشه اینها رو با لیزر بر طرف کرد؟ هزینه لیزر چه جوریه و چند جلسه طول میکشه؟
اگر پسرید، مهم نیست. اگرم دخترید، حتما حتی شده 3 تومن خرج کنید و از دستشون راحت شید. (لیزر)

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
به نقل از AmirHesam";4655772]ما تاپیک زدیم انگار کسی حواب نداد گفتم اینجا بزارم بهتره درود دوستان... بدون مقدمه شروع کنم بگم. من پوستم حدود 3-4 تایی رو گونه هام جی کندن [COLOR="#FF0000 :
جوش مونده که زیاد مشخص نیست ولی از نزدیک معلومه و اینکه جای جوش یکی دوتا مونده[/COLOR] ...
به همین خاطر میخوام پوستمو لیزر کنم ... دیگه حوصله صابونو کرم و اینارو ندارم ..
میخواسم بدونم لیزر کردن پوست چه قده هزینه ش کل نواحی پوست صورت ؟ عوارض داره ؟ تو چند جلسه و چند وقت پوست درست میشه ؟ آیا پوست کاملا صاف و شفاف میشه ؟
سوال دومم اینه که پوست رو لیزر میکنی میشه گودی و سیاهی دور چشم هم از بین برد همراهش ؟

و اگه دوستانم دکتر خوب دارن پیشنهاد کننن. و اینکه من دیگه حوصله این صابون زدن ، کرم زدن و این مسخره بازیارو ندارم ...

بِ مرورِ زمان جایِ اون جوشا میره. مثلا شما برسید بِ 30 ، دیگه از اونا چیزی باقی نمونده. اما چون صبر ندارین، بهتره 9 جلسه برید لیزر و 6 ماه هم زمان میبره تا بهبودیِ کامل و 4 میلیون هم خرج کنین.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
هيدروکينون 2 درصد مصرف کنین. شب بمالینش بِ صورتتون. از ساعتِ 10 صبح هم تا 4 بعد ازضهر هم اصلا زیرِ نورِ آفتاب نباشین. اگرم مجبورید، حتما کرم ضد آفتاب با اس پی اف 50 بزنین و هر 3 ساعت دوباره بمالید. اگَرَم از امروز تا 2 ماه دیگه اصلا زیرِ نورِ آفتاب نرید، پوستتون دوباره رنگش برمیگرده و این سیاهی (سوختگی) از بین میره.

ممنون . متاسفانه پوستم به هیدروکینون و محصولاتی که هیدروکینون یکی از ترکیباتشونه حساسیت داره :( بعد برای پوست دست و اون قسمت قفسه سینه که بخاطر باز بودن یقه لباس سوخته چی ؟

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون . متاسفانه پوستم به هیدروکینون و محصولاتی که هیدروکینون یکی از ترکیباتشونه حساسیت داره :( بعد برای پوست دست و اون قسمت قفسه سینه که بخاطر باز بودن یقه لباس سوخته چی ؟
دوست من از لباسهای پوشیده استفاده کن و ضدآفتاب بزن ، هر 3 ساعت هم ضدآفتاب را تجدید کن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا از ماسک آلوئه ورات راضی هستی؟خوبه؟ چه تغییراتی ایجاد کرده (جای لک و اینا رو میبره؟ خود آلوئه ورا زدم خوبه ایندفعه میخواد ماسکشو امتحان کنم)
ببین من ماسک به صورتم زیاد نمیزنم .یعنی کلا ماسک نمیزنم چون پوست صورتم صافه من فقط هفته ای 1 بار قرص ویتامین E میخورم بعد میوه هم زیاد میخورم من فقط متاسفانه به خاطر اپی لیدی یه کم جوش دست و پام زده که ناراحتم میکنه .اگه راهی بود بگین
بعد برای آلو ورا هر کی زده راضیه .منتها من لوسیون بعد از حمام میزنم که راضیم ولی یه چیز دیگه هم هستش برای نرمیه پوست مخلوط گلیسیرین آبلیمو که اگه پوستتون خشکه آبلیموش کمتر با 2 قطره گلاب عالیه .

حتما ضد آفتاب بزن با کلاه لبه دار .ضد /آفتاب هم ایرانی بخر نمیخواد خارجی بگیری ضد آفتاب اون.هرچی spfبالاتر سوختگی کمتر

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
منم سر یه کاری بودم مستقیم افتاب میزد تو صورتم کلی کرم ضد آفتاب زدم و ... ولی اخر سر هم سیاه سوخته شدم !! چند ماه سر کار نرفتم دوباره پوستم درست شد
الان بازم میخوام برگردم سرکار همون آش و همون کاسه

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
کسی میدونه این مطلب صحت داره که زندگی در بعضی مناطق با آب و هوای مرطوب باعث میشه پوست روشن تر بشه ؟ من اینو از خیلیا شنیدم ، خودمم تجربه کردم .. 2 هفته در یکی از بنادر کشور بودم، با اینکه آفتاب تیزی داشت و به شدت شرجی بود اما پوست صورتم متحول شد ! وقتی کارم اونجا تموم شد و برگشتم هر کی بعد از اون دو هفته منو میدید میگفت چقدر سفید شدی عمو !

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
متاسفانه به خاطر اپی لیدی یه کم جوش دست و پام زده که ناراحتم میکنه .اگه راهی بود بگین

من موقعی که نوجوون بودم برای اینکه بعد از اصلاح ، صورتم جوش نزنه اول صورتمو با آب گرم (خیلی گرم) و صابون میشستم و اصلاح میکردم . بعد یه حوله رو اتو میکردم میذاشتم روی اون قسمتی که تیغ کشیدم . با اینکار عمرا یه دونه جوشم نمیزدم .

Paparesta

Registered User
لایک‌ها
5
کسی میدونه این مطلب صحت داره که زندگی در بعضی مناطق با آب و هوای مرطوب باعث میشه پوست روشن تر بشه ؟ من اینو از خیلیا شنیدم ، خودمم تجربه کردم .. 2 هفته در یکی از بنادر کشور بودم، با اینکه آفتاب تیزی داشت و به شدت شرجی بود اما پوست صورتم متحول شد ! وقتی کارم اونجا تموم شد و برگشتم هر کی بعد از اون دو هفته منو میدید میگفت چقدر سفید شدی عمو !
اگه اینطوره بگو کجا بود تا ما هم بریم پوستمون روشنتر بشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من موقعی که نوجوون بودم برای اینکه بعد از اصلاح ، صورتم جوش نزنه اول صورتمو با آب گرم (خیلی گرم) و صابون میشستم و اصلاح میکردم . بعد یه حوله رو اتو میکردم میذاشتم روی اون قسمتی که تیغ کشیدم . با اینکار عمرا یه دونه جوشم نمیزدم .

جدی .حالا من یه ژل سینره بعد از اصلاح میخرم میزنم خیلی خوبه بهم میسازه ولی همش یه سره باید بزنم .پوستم خیلیییییی حساسه .حالا اینو که گفتی امتحان میکنم .
ـآخه ببین میگن اگه چیز گرم بذاری رو پوست که بدتر جریان خون میاد تو پوست جوش میزنه
ولی حالا ایندفعه امتحان میکنم .مرسی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
جدی .حالا من یه ژل سینره بعد از اصلاح میخرم میزنم خیلی خوبه بهم میسازه ولی همش یه سره باید بزنم .پوستم خیلیییییی حساسه .حالا اینو که گفتی امتحان میکنم .
ـآخه ببین میگن اگه چیز گرم بذاری رو پوست که بدتر جریان خون میاد تو پوست جوش میزنه
ولی حالا ایندفعه امتحان میکنم .مرسی

اول تبریک میگم ، کاربر ویژه شدید :happy:
بعد اینکه اتفاقا میگن و ثابت هم شده که به جریان افتادن خون باعث میشه جوش های سطحی که بر اثر حساس بودن پوست بوجود میان بهبود پیدا کنن . اگه توجه کرده باشید در بعضی از مقالات میگن پوست صورت رو ماساژ بدید تا پوستی شاداب داشته باشید؛ چرا ؟ بخاطر جریان افتادن خونه . اینکاری هم که گفتم انجام بدید یه جورایی مث کمپرس سرد و گرم میمونه که باعث کاهش التهاب و شادابی پوست میشه . البته به یک یا دو بار اکتفا نمیشه کرد .

Nirvanna

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان سلام

برای رفع کک مک و روشن شدن پوست چی کار کنم؟ رنگ پوست من خیلی گرفته است و یه جورایی همیشه چهره ام رو خسته و بیمار نشون میده

داروی گیاهی یا شیمیایی که موثر باشه ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من کلا با هرچیز به جز ماشین اصلاح که صورتمو میزنم ، جوش میزنم
تازه ازین جوشایی که 24 ساعت بعد سفید و زشت میشه

را حلی نیست ؟
کرمی ، دارویی ، چیزی ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اول تبریک میگم ، کاربر ویژه شدید :happy:
بعد اینکه اتفاقا میگن و ثابت هم شده که به جریان افتادن خون باعث میشه جوش های سطحی که بر اثر حساس بودن پوست بوجود میان بهبود پیدا کنن . اگه توجه کرده باشید در بعضی از مقالات میگن پوست صورت رو ماساژ بدید تا پوستی شاداب داشته باشید؛ چرا ؟ بخاطر جریان افتادن خونه . اینکاری هم که گفتم انجام بدید یه جورایی مث کمپرس سرد و گرم میمونه که باعث کاهش التهاب و شادابی پوست میشه . البته به یک یا دو بار اکتفا نمیشه کرد .

ممنون
حتما امتحان میکنم

marvinsport

Registered User
لایک‌ها
2,852
میگه لیزر کردم باور کنم
همون دوستمون که گفتم با یک بدبختی این را بهم گفت نمیدونم چرا نمیگفت:blink:

بالا