• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان اخبار امروز خبر مهمی داشت؟ چون سهام هم افزایش پیدا کرد

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوستان اخبار امروز خبر مهمی داشت؟ چون سهام هم افزایش پیدا کرد

ســلام
آره،پست های ادمین رو بخون توی بخش اخبار + یکی دو تا تاپیکی که ایجاد کرد.پست ها کمی طولانی هست اما در مورد آینده پیدورتس و اینکه ممکنه روال کارش تغییر کنه و همچنین ممکنه یه dept Swap دیگه در راه باشه ...
https://www.mytrafficvalue.com/forum/questions/swaps_tips_guide/latest.html
https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/feb_14th_daily_news/latest.html
https://www.mytrafficvalue.com/forum/brainstorm/controlling_pv_growth/latest.html

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ســلام
آره،پست های ادمین رو بخون توی بخش اخبار + یکی دو تا تاپیکی که ایجاد کرد.پست ها کمی طولانی هست اما در مورد آینده پیدورتس و اینکه ممکنه روال کارش تغییر کنه و همچنین ممکنه یه Bap Swap دیگه در راه باشه ...
https://www.mytrafficvalue.com/forum/questions/swaps_tips_guide/latest.html
https://www.mytrafficvalue.com/forum/news/feb_14th_daily_news/latest.html
https://www.mytrafficvalue.com/forum/brainstorm/controlling_pv_growth/latest.html
دوست من بنده زبانم اصلاً خوب نیست یه خلاصه از چیزهای که نوشته بی زحمت اینجا میگی؟

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوست من بنده زبانم اصلاً خوب نیست یه خلاصه از چیزهای که نوشته بی زحمت اینجا میگی؟

زبان ما هم بهتر از شما نیست،خلاصه اش اینکه ممکنه حدود 2 ماه دیگه کل بپ های کاربران را به سهام تبدیل کنن،همچنین یه صحبت در مورد اینکه برای خرید تبلیغ و سهام محدودیت بزارن (هفته اول روزی 1 دلار تبلیغ بشه خرید - هفته دوم 2 دلار ، هفته سوم 3 دلار و...)
کامل بخوایم بفهمیم چی قراره اتفاق بیفته باید متن رو کامل خوند که متاسفانه ما هم مشکل زبان داریم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ای بابا اینها تقی به توقی امتیاز رو میکنن سها. پس بگو اینقدر قیمت سهام رفت بالا الکی نبودش

- پس با این حساب قیمت سهام خیلی بالاتر میره؟

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
ای بابا اینها تقی به توقی امتیاز رو میکنن سها. پس بگو اینقدر قیمت سهام رفت بالا الکی نبودش
- پس با این حساب قیمت سهام خیلی بالاتر میره؟

نمیدونم،باید متنش رو کامل متوجه شد تا بشه یه تحلیلی کرد.
اینا قطعی نیست،فعلا فقط بحثش رو راه انداخته اما با این پست های طولانی که نوشته به نطر خیلی جدی میاد.

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من تو پستا قبلی اشاره کردم که اینا همش کار خودشون تا از اختلاف قیمت سهام ها سایتو احیا کنن /
خیلی ها تو این چند روز ضرر کردن . شک نکنید ولی خوب اینها همش جزئی از کاره دیگه.
من زیاد سرمایه گذاری نکردم ولی کسایی که بیشتر سرمایه گذاری کردن باید دقت بیشتر بکنن تا زحماتشو هدر نره /

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
به نظرتون قیمت سهام تا چقدر بالا میره ؟ بعد از تبلیغات دوشنبه چه اتفاقی میفته ؟ من یه مقدار سهام دارم،بنظرتون بفروشم یا منتظر بمونم ؟

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
دوستان خبر خوب این که باگ مربوط به باپ ها حل شده وباپ که اضافی گرفته شده بود پس داده خواهد شد واز دوشنبه سایت به روال قبل برمی گرده وآگهی میده .در مورد swapباپ ها هم هنوز معلوم نیست کی اتفاق بیفته ولی جو خودش گفته این تبدیل قبل از 6 آوریل اتفاق نمیفته (تقریبا اردیبهشت خودمون).واینکه آفیسشون تو لهستان شروع به کار کرده ویه آفیس دیگه تو اسلوانیا که آنلاین شروع به کار خواهدکردوچن تا ایده در مورد محدودیت خرید آگهی که هنوز در حد ایده هست.واتومات شدن صدور آ گهی ها طوری که دیگه نیاز به جو نیست وهر کدوم از مدیران سایت می تونند با یه کلیک آگهی ها رو پخش کنند.این خلاصه پستای سایت بودکه متوجه شدم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان خبر خوب این که باگ مربوط به باپ ها حل شده وباپ که اضافی گرفته شده بود پس داده خواهد شد واز دوشنبه سایت به روال قبل برمی گرده وآگهی میده .در مورد swapباپ ها هم هنوز معلوم نیست کی اتفاق بیفته ولی جو خودش گفته این تبدیل قبل از 6 آوریل اتفاق نمیفته (تقریبا اردیبهشت خودمون).واینکه آفیسشون تو لهستان شروع به کار کرده ویه آفیس دیگه تو اسلوانیا که آنلاین شروع به کار خواهدکردوچن تا ایده در مورد محدودیت خرید آگهی که هنوز در حد ایده هست.واتومات شدن صدور آ گهی ها طوری که دیگه نیاز به جو نیست وهر کدوم از مدیران سایت می تونند با یه کلیک آگهی ها رو پخش کنند.این خلاصه پستای سایت بودکه متوجه شدم

عالی بود دوست من امیدواریم روزانه شاید این حرکت خیلی خوب شما باشیم.

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نظرتون قیمت سهام تا چقدر بالا میره ؟ بعد از تبلیغات دوشنبه چه اتفاقی میفته ؟ من یه مقدار سهام دارم،بنظرتون بفروشم یا منتظر بمونم ؟
به احتمال زیاد تا دوشنبه که تبلیغا بیاد قیمت سهام کم کم بالا میره . ولی تبلیغا بیاد تا 0.06 دوباره نزول می کنه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اقا من الان دو دلار توی سایت دارم فعلا نمیخوام فعالیت کنم
دارم تو یه سیستم دیگه فعالیت میکنم تا برسونم به 20 دلار بعد همه رو توی پید بریزم

به نظرتون در این مدت که شاید 10 روز طول بکشه چیکار میتونم بکنم ؟

میتونم سهام بخرم با این پول

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اقا من الان دو دلار توی سایت دارم فعلا نمیخوام فعالیت کنم
دارم تو یه سیستم دیگه فعالیت میکنم تا برسونم به 20 دلار بعد همه رو توی پید بریزم

به نظرتون در این مدت که شاید 10 روز طول بکشه چیکار میتونم بکنم ؟

میتونم سهام بخرم با این پول
به پولت دست نزن . احتمال پایین اومدن سهام زیاده

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
توی بورس کلمه حباب رو شنیدی دیگه. این قیمت کازبه، توی دو روز 2.5 برابر شده.

اگه یادتون باشه قیمت روی 0.0866 بود که جو سهامش رو روی 0.05 به فروش گذاشت (تا زمانی که پلن های جدید رو آماده کنه)
و بعدش هم یه نفر دیگه سهامش رو واسه چند روز روی 0.04 به فروش گذاشت
حالا که پلن های جدید آماده شدن جو سهامش رو از فروش برداشت و هرچی سهم تا 0.085 بود رو خرید.بنابراین دوباره سهام به قیمت اصلیش برگشت.
من حدس میزنم قیمت ها بالاتر بره و تا همون حدود 0.08 برسه و یا حداقل واسه یه مدت روی همین قیمت ثابت بمونه..
البته بعد از debt swap (اگه انجام بدن) احتمالا واسه یه مدت شدیدا کاهش پیدا میکنه...
در کل بازار قابل پیش بینی نیست...

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
debt swap چه چیزیه؟ قراره چند وقت دیگه انجام بشه؟

بالا