• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
آقا ببخشید من منظورم قبل از پائین اومدن سهام تو دوره قبلی بو. پوزش میخوام
دقیقا کی هست منظورت؟
برعکسش یعنی چی ؟
منظورم این بود که ممکنه بعد از bap swap کاربر ها با علم به این که قیمت ممکنه بره بالا شروع به خرید سهام کنن و قیمت بره بالا.
یا نه ممکنه همه بزارن برای فروش و بازار اشباع بشه و قیمت بیاد پایین.
یه قانون کلی همیشه تو این جور مارکت ها حاکمه: (همتون هم می دونید:D)
خریدار بیشتر از فروشنده باشه قیمت به مرور می ره بالا.
فروشنده بیشتر از خریدار باشه قیمت می یاد پایین.

دوستان تصمیم گرفتم که تمام اخباری که تو فروم MTV قرار می گره رو تو این تاپیک بزارم.
MTV News

Last edited:

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
دوستان با توجه به اتفاقات سایت یه تحلیلی به ذهنم رسید گفتم اینجا مطرح کنم تا با بحث وکمک هم بتونیم سود کنیم.:)
اول اینکه با توجه به حرف هایی که جو گفته باعث شده که دیگه کسی به فکر رفتن به لول بالاتر وسرمایه گذاری توPVنکنه و چون سرمایه گذاران mtv هم تو این سواپ سرمایه خود را از دست خواهند داد وبه جاش سهام دریافت خواهند کرد(هر دلار 10 سهام به گفته جو ) طبیعی هست که یوزرا علاقه ای به سرمایه گذاری تواین سایت هم نکنندو همین عوامل باعث خواهد شد که تو این 2ماه تبلیغات خوبی به ما نرسهوتبلیغات کم با تعداد بالا رو شاهد باشیم وبه احتمال 90 درصد شاهد swap تو همون تاریخ مقررباشیم . به نظر من با توجه به مطالب بالاقیمت سهام وقتی به اوج خود رسید که ممکنه تو این هفته یا هفته دیگه برسه اگه سهامی داریم بفروشیم(خودم یه مقدار سهام دارم)ووقتی کامل افت کردکه ممکنه تا چن روز قبل سواپ باشه دوباره سهام بخریم البته پیش بینی من اینه که این سری مثله قبل قیمت پایین نیادولی به دلیل حجم بالای سهام مطمعنا قیمت افت میکنه شایدتورنج3-4سنت باشه.
ممنون میشم اگه دوستان نظری دارند بیان کنند:general601:

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با تشکر از نظر مفید شما به نظرم جو الان بیاد تبلیغات بالا به گروهها بده که بقیه رو ترغیب کنه به سرمایه گذاری بقیه هم به این فکر میوفتن تا یه مدت تبلیغات ببینیم بعد بفروشیم بیائیم سهام. نظر بقیه دوستان رو هم پذایرا هستیم

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
می دونستین روز 100 BAP یعنی 5 سنت (هر 20 روز 1 دلار) ازتون مالیات کم می شه؟؟
اگه مالیاتم می گیرند حداقل تبلیغ درست حسابی بفرستن.
موقع خروج پولم بازم 5 درصد پولت ازت کم می کنن. :general210:

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
می دونستین روز 100 BAP یعنی 5 سنت (هر 20 روز 1 دلار) ازتون مالیات کم می شه؟؟
اگه مالیاتم می گیرند حداقل تبلیغ درست حسابی بفرستن.
موقع خروج پولم بازم 5 درصد پولت ازت کم می کنن. :general210:

علاوه بر اون 100 بپ از تمام حساب هایی که داخلش پول دارید روزی 0.001 کم میشه،البته در عوضش روزی 200 تا بپ رایگان به همه میده.
البته کارمزد یکم بالاست،5% به معرفت میرسه (موقع تبلیغ دیدن)، 5.5% هم موقع کش اوت باید بدی (پرفکت مانی)،

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
علاوه بر اون 100 بپ از تمام حساب هایی که داخلش پول دارید روزی 0.001 کم میشه،البته در عوضش روزی 200 تا بپ رایگان به همه میده.
البته کارمزد یکم بالاست،5% به معرفت میرسه (موقع تبلیغ دیدن)، 5.5% هم موقع کش اوت باید بدی (پرفکت مانی)،
همه اینا به کنار ، تبلیغاتی که با لولت هم خونی نداره یه طرف.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
من فکر میکردم اگه سهام بخریم و بعد در ازای دریافت بپ بفروشیم بر روی حجم تبلیغاتی که جو هر روز ارسال میکنه تاثیر داره اما Slosumo توی یه تاپیک گفت هیج تاثیری نداره و گفت در واقع بپ بین کاربرها مبادله میشه و بپ جدیدی تولید نشده. (بالاخره یه نفر تبلیغ خریده که این بپ ها تولید شده)،اینجا رو ببینید (پست دوم) :

https://www.mytrafficvalue.com/forum/brainstorm/reason_of_small_ad_issue/1.html

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
من فکر میکردم اگه سهام بخریم و بعد در ازای دریافت بپ بفروشیم بر روی حجم تبلیغاتی که جو هر روز ارسال میکنه تاثیر داره اما Slosumo توی یه تاپیک گفت هیج تاثیری نداره و گفت در واقع بپ بین کاربرها مبادله میشه و بپ جدیدی تولید نشده. (بالاخره یه نفر تبلیغ خریده که این بپ ها تولید شده)،اینجا رو ببینید (پست دوم) :

https://www.mytrafficvalue.com/forum/brainstorm/reason_of_small_ad_issue/1.html

به نظر من تاثیر داره بالاخره با خرید آگهی تعداد باپ های سیستم زیاد میشه ولی با این کار باپ های سیستم میچرخه وخیلیا دوست دارن باپ هاشونو پول کنند وبکشن بیرون وکمتر کسی پیدا میشه که آگهی بخره ودوباره به سهام بفروشه

MH@ptfroum

Registered User
لایک‌ها
9
chanta soal dashtam mamnon misham javab bedid​

.man bap ezaf mikonam ama meghdaresh vase tablighate poli va chiza dg kam mishe rozane
? baraye residan be paid ads ba mablaghe bishtar , BAP koli ghabli ba jadid har roz jam mishe
? agar na, chetor mitonam paid ads afzayesh bedam
? BAP group ro chetor mishe fahmid​

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
همون طور که پیش بینی کردم سهام پایین اومد و الان به 0.057 رسید.
امیدوارم کسی ضرر نکرده باشه.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
chanta soal dashtam mamnon misham javab bedid​

.man bap ezaf mikonam ama meghdaresh vase tablighate poli va chiza dg kam mishe rozane
? baraye residan be paid ads ba mablaghe bishtar , BAP koli ghabli ba jadid har roz jam mishe
? agar na, chetor mitonam paid ads afzayesh bedam
? BAP group ro chetor mishe fahmid​
دوست عزیز فارسی تایپ کنید.
پست اول رو هم بخونید.
هر موقع تبلیغ بیاد از Bap شما کم می شه.برای زیاد کردن bap هم باید تبلیغ بخرید.
گروه تون رو هم تو members home page نوشته.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
همون طور که پیش بینی کردم سهام پایین اومد و الان به 0.057 رسید.
امیدوارم کسی ضرر نکرده باشه.
دیشب بین 0.053تا0.052i برای یه لحظه رسید و رفت بالا امشب اگر باز به این مقدار برسه خوب میشه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دیشب بین 0.053تا0.052i برای یه لحظه رسید و رفت بالا امشب اگر باز به این مقدار برسه خوب میشه

دیشب یه نفر حدود 400k سهام رو روی 0.067 گذاشت که هنوزم هست،اگه برش نداره نهایتا تا همین قیمت بالا میره،البته من فکر میکنم برش داره حالا شاید یکی دو روز این ور اون ور

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
۱- این سایت اجازه نمیده چند تا دستگاه از یه خط نت استفاده کنن ؟
۲- یه دستگاه (مبایل - تبلت)از جند تا نت(سیم کارتی ) چطور؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کارمزد موقه تسویه حسابش خیلی بالاس لامصب

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
برای من 100 تا تبلیغ 0.0005 اومده :D
خیلی مسخره هست!
برای شما چجوری تبلیغ میاد؟؟

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بچه ها تو بازی
Coin Flip
به نظر من شانس وجود نداره. من که دارم به نتیجه مثبت میرسم. نمی دونم روششو چه جوری توضیح بدم چون خودتون باید یه بازه زمانی برای خودتون پیدا کنید.
به این صورت که با یه سرعت ثابت با یه زمان ثابت یه طرف سکه را با مقدار 25 انتخاب کنید بعد دوباره با مقدار 100 تا همون طرف سکه با همون زمان و سرعت انتخاب کنید. (زمان بندی به مغز شما بستگی داره . در حد میلی ثانیه است) دقت کنید اصلا مهم نیست چقدر امتیاز از دست میدید. دلیلشو بهتون می گم.
دوباره مرحله بالا انجام بدین اول 25 بعد 100 فقط سرعت انتخاب و زمان وارد کردن عدد باید با همون سرعت اولیه باشه.
بعد از چند بار تکرار مرحله بالا متوجه می شید که بعد از انتخاب شیر یا دوباره شیر میاد یا خط. خوب وقت که بازه زمانی دستون اومد و صدرصد مطمئن شدین که کدوم طرف سکه دفعه بعد میاد مقدار امتیازو رو 5000 می زارید(سرعت عمل شما خیلی مهمه. چون با همون سرعت باید عدد وارد کنید).
اگه 500 تا امتیاز تو مرحله اول از دست بدید تا بازه زمانیو پیدا کنید بعد یه دفعه ای می زنید تو گوش 5000 امتیاز.
البته اینو در نظر بگیرید که اگه امتیاز از دست دادید مطمئن باشید اشتباه از طرف شما هست. چون اصلا شانسی وجود نداره/
در ضمن من که زیاد زدم تو گوش 5000 تا خیلی می چسبه. تکوتوکم 5000 از دست دادم.
اینم عکسش.
u08xtsod1jrdy5dbdwzf.jpg

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
روش خاصی وجود نداره ممکنه هم یهوئی ببازی

بالا