• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
اصلا روش خاصی برای برد تو این بازیا نیست شاید اوایل بازی یکم برد بیاریدولی شک نکنید بعدا می بازید:general112:.این بازیا یکی از مهمترین درآمد های جو از سایت هست اصلا توصیه نمیشه که آخرش باخته

signul

Registered User
لایک‌ها
938
به نظر تون الان ما درآمدمونو به سهام تبدیل کنیم خوبه یا نه ؟ منظور در آمد به دلار هست نه Bap
بنده خیلی وقت پیش هر چی Bap داشتم تبدیل کردم قبل از اینکه اینقدر قیمتش بره بالا :D

elwray

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
19
با bap swap اینده چیکار کنیم؟! الانم فکر نکنم دیگه کسی تبلیغ بخره... تا 1 ماه فکر نکنم تبلیغ خوبی بیاد!!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
قیمت تبلیغات 1.05
کم شدن روزانه 100 باپ مالیات و فکر کنم 0.001 هم از پول
کسر چند درصد موقع واریز وجه

چطور میشه حالا 1 دلار به 1.55 تبدیل بشه

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من که سهام به قیمت 0.029 خریدم.
Brainy هم 4 میلیون سهام به قیمت 0.03 برای فروش گذاشته. به احتمال زیاد قیمت سهام از این پایین تر نمی ره.
کسی نظری نداره؟

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
من که سهام به قیمت 0.029 خریدم.
Brainy هم 4 میلیون سهام به قیمت 0.03 برای فروش گذاشته. به احتمال زیاد قیمت سهام از این پایین تر نمی ره.
کسی نظری نداره؟

منم 20 دقیقه پیش هرچی موجودی تو اکانتم داشتم سهام از برینی خریدم به نظرم فرصت خوبی برا خرید سهام هست هرچی باشه یک دهم کمتر اون قیمتی هست که جو تعیین کرده بعد سواپ هم فک کنم قیمت بره بالا.باز این یه پیش بینی هست و بستگی به اتفاقات داره .

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
تو پست قبلی گفت Coin Flip شانسی نیست
خوب یخورده روش کارو تغییر دادم تا ریسک به حداقل برسه . البته تست کردم جواب داده.
اول زمان بندی که گفتم رعایت کنید بعد ترتیب امتیاز وارد کردنو به این روش کنید. تو هر مرحله که بردید از اول یعنی 25 دوباره شروع کنید.
25 امتیاز بردن 25
100 امتیاز بردن 75
325 امتیاز بردن 200
750 امتیاز بردن 300 (اگر در این امتیاز باختید از 25 دوباره شروع کنید. اگه برد های شما زیاد بود 1700 وارد کنید.)
1700 امتیاز بردن 500 (این مقدارو زمانی بزنید که مقدار سود و برد شما زیاد شده.)

دوم اصلا طمع نکنید و مقدار را کم و زیاد نکنید.
tx6xlz1jkn2lro6mbxkx.jpg

اگه درست حسابی انجام بدید در هر 5 دقیقه 3000+ bap جمع می کنید.
البته قبول دارم بیشتر درآمد جو از بازی ها می باشه و بقیه بازی های که قرار داده صددرصد باخته
ولی شیر یا خطو اگه دقت کنید تو بعضی روز تراز مالی سایت منفی شده و برد با بازیکنان بوده.
ارزش امتحان کردنو داره تهش چند هزار امتیاز از دست می دید و چیزیو از دست نمی دید.

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
تا یه ماه دیگه
هر 700 تا BAP می شه 1 سهم
هر 1 سهم هم ارزشش 0.35 سنت می شه
یعنی چه بخوای چه نخوای هر(3تا700) 2100 BAP که معادل 3 تا سهم 0.35 که می شه 1.05 دلار ، تبدیل می شه.
یعنی تمام سرمایه paidverts به سهم در mytrafficvalue تبدیل می شه و کاملا منطقی هست.
الان قیمت هر سهم حدود 0.035 هست . یعنی هر چی سهم بخری 10 برابر میشه.
با این وجود سوالی که پیش میاد اینکه چرا خیلی ها سهامشونو به قیمت 0.035 معامله می کنن. یعنی نمی دونن که ارزش سهام 10 برابر می شه؟؟؟؟!!!

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
تا یه ماه دیگه
هر 700 تا BAP می شه 1 سهم
هر 1 سهم هم ارزشش 0.35 سنت می شه
یعنی چه بخوای چه نخوای هر(3تا700) 2100 BAP که معادل 3 تا سهم 0.35 که می شه 1.05 دلار ، تبدیل می شه.
یعنی تمام سرمایه paidverts به سهم در mytrafficvalue تبدیل می شه و کاملا منطقی هست.
الان قیمت هر سهم حدود 0.035 هست . یعنی هر چی سهم بخری 10 برابر میشه.
با این وجود سوالی که پیش میاد اینکه چرا خیلی ها سهامشونو به قیمت 0.035 معامله می کنن. یعنی نمی دونن که ارزش سهام 10 برابر می شه؟؟؟؟!!!
قرار نیست قیمت بشه 0.35 این فقط قیمت تبدیل هست و ممکنه ماه ها طول بکشه به این قیمت برسه.

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
وقتی خریدار نباشه و عرضه زیاد بشه خواه نا خواه قیمت افت میکنه با شرایطی که سایت در پیش گرفته(کم کردن میزان تبلیغات و میزان سود و اجرای دو bap swap در دوماه و همچنین لیمیت شدن حساب پیپال )
احتمال افت قیمت هم در روزهای بعد از bap swap هست
البته ممکنه بعد از bap swap یه خبر خوب بدن بیرون تا سرمایه دوباره وارد بشه مثل همین استخدام کارمند احتمالا بخوان سایت رو از این بگیر به اون بده به یه شرکت سرمایه گذاری تبدیل کنن که در دنیای واقعی فعالیت کنه

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
به نظرمن بعدسواپ قیمت میره بالاچون اولا محدودیت سرمایه گذاری هست که باعث میشه همه هجوم نیارندواسه فروش از طرفی دیگه جوکه کلی سهام به زور به ما 35سنت فروخته به احتمال 90درصد(اگه سایت اسکم نشه:general507:) دوباره برمی گرده سهام با قیمت خیلی پایین بخره وهمین باعث میشه قیمت بره بالا;)

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نظرم بهترین حالت اینکه ارزش هر سهم به 700 bap رسید سهام را به bap تبدیل کنید
چون اولا در هر صورت هرچی پول داشته باشی تبدیل میشه به سهام. و سرمایه ای که بدست اوردی تبدیل می کنه به سهام 0.35 سنتی. یعنی اگه 350 دلار داشته باشی زوری تبدیل می که به 1000 سهم
دوم تو این فاصله زمانی از تبلغاتی هم که میفرسته درآمد ایجاد می کنید و موقع تبدیل با ارزش واقعی bap تبدیل می شه به سهام (ضرر نمی کنید)

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اعصابم خورد شروع کردم به شیریاخط بازی کردن، از 25 شروع میکردم و هربار که میباختم دوبرابر میکردم تا وقتی که یه سری همه 52000 امتیازمو باختم!!! :mad:

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
به نظرم بهترین حالت اینکه ارزش هر سهم به 700 bap رسید سهام را به bap تبدیل کنید
چون اولا در هر صورت هرچی پول داشته باشی تبدیل میشه به سهام. و سرمایه ای که بدست اوردی تبدیل می کنه به سهام 0.35 سنتی. یعنی اگه 350 دلار داشته باشی زوری تبدیل می که به 1000 سهم
دوم تو این فاصله زمانی از تبلغاتی هم که میفرسته درآمد ایجاد می کنید و موقع تبدیل با ارزش واقعی bap تبدیل می شه به سهام (ضرر نمی کنید)
موجودی نقدی به سهام تبدیل نمیشه فقط باپ ها و سرمایه گذاری ها تبدیل میشه

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
با سلام دوستان

همونطور که پیش بینی کرده بودیم بعد از ریست , سایت با رکود مواجه شد و جدیدآ مطلع شدم میخواد تا چند هفته دیگه ریست دوباره انجام بشه .
من فقط تجربیات چندین ساله خودم رو اینجا قرار دادم و همه پیش بینی ها تا حالا درست از اب اومده !
سایت پیدورتس با روش ریست داره از ملت کلاه برداری میکنه !
ضریب ریسک پذیری برای سرمایه گذاری مجدد چیزی بالغ بر 98 درصد از نظر من
این سایت دیگه تموم شد و به خاطره ها پیوست .
موفق باشید

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
این سایت دیگه تموم شد و به خاطره ها پیوست .
دوست من شما اینو در نظر نگرفتین که این سایت با سایت مای ترافیک ولیو یکی هست . شاید با ریست خیلی ها که به موقع امتیاز را به سهام تبدیل نکردن ضرر کن ولی در مجموعه فکر نکنم سایت کلاهبرداری کنه.
خیلی ها هم هستن که احتمالا سود می کنن.
مثل بورس همه کشورا. یه سری ضرر می کن یه سری سود

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
دوست من شما اینو در نظر نگرفتین که این سایت با سایت مای ترافیک ولیو یکی هست . شاید با ریست خیلی ها که به موقع امتیاز را به سهام تبدیل نکردن ضرر کن ولی در مجموعه فکر نکنم سایت کلاهبرداری کنه.
خیلی ها هم هستن که احتمالا سود می کنن.
مثل بورس همه کشورا. یه سری ضرر می کن یه سری سود

عزیز دل
پیدورتر و ترافیک ولیو مثل شرکت های بزرگ تولیدی نیستند و چیزی برای ارائه ندارند تنها چیزی که دارن نو اوری در صنعت هایپ و پی تو کلیک و امثالهم است .
این ایده یه زمانی میگیره و یک زمانی هم از اوج سقوط میکنه .
من گفتم سایت اگه ریست بشه وضعیتش بدتر میشه ( تجربه همه سایت های صنعت هایپ و .... ) و به چند ماه نمیرسه باز مجبور میشه ریست کنه .
هر بار که ریست میشه تعداد سرمایه گذار ها کمتر میشه و سابقه اون برای سرمایه گذار های جدیدی هم روشن میشه .
این سایت ها چیزی برای ارائه به مردم ندارن جز ایده و اونم وقتی تموم بشه مثل شرکت ها در بورس نیست که سرمایه گذار جدید جذب کنند و به سرعت سقوط میکنند .
پیدورتز 6 ماه پیش رو با الان مقایسه کنید خودتون میفهمید .

spymanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عزیز دل
پیدورتر و ترافیک ولیو مثل شرکت های بزرگ تولیدی نیستند و چیزی برای ارائه ندارند تنها چیزی که دارن نو اوری در صنعت هایپ و پی تو کلیک و امثالهم است .
این ایده یه زمانی میگیره و یک زمانی هم از اوج سقوط میکنه .
من گفتم سایت اگه ریست بشه وضعیتش بدتر میشه ( تجربه همه سایت های صنعت هایپ و .... ) و به چند ماه نمیرسه باز مجبور میشه ریست کنه .
هر بار که ریست میشه تعداد سرمایه گذار ها کمتر میشه و سابقه اون برای سرمایه گذار های جدیدی هم روشن میشه .
این سایت ها چیزی برای ارائه به مردم ندارن جز ایده و اونم وقتی تموم بشه مثل شرکت ها در بورس نیست که سرمایه گذار جدید جذب کنند و به سرعت سقوط میکنند .
پیدورتز 6 ماه پیش رو با الان مقایسه کنید خودتون میفهمید .
من با قسمتی از حرف شما موافقم.
درسته شرکت تولیدی نیست ولی ترافیک ولیو از طریق بازی برای خودش درآمد ایجاد کرده و درآمد میانگین 15 تا 90 هزار دلار در هفته داره که میان سهام دارش تقسیم میشه.
ارزش هر سهم این سایت 0.35 در نظر گرفتن که اونم نسبت به درآمد واقعی سایت است. نکته جالب اینه که تمام اتفاقات سایت به صورت زنده برای همه به نمایش در میاد.

بالا