من که سهام به قیمت 0.029 خریدم.
Brainy هم 4 میلیون سهام به قیمت 0.03 برای فروش گذاشته. به احتمال زیاد قیمت سهام از این پایین تر نمی ره.
کسی نظری نداره؟
قرار نیست قیمت بشه 0.35 این فقط قیمت تبدیل هست و ممکنه ماه ها طول بکشه به این قیمت برسه.تا یه ماه دیگه
هر 700 تا BAP می شه 1 سهم
هر 1 سهم هم ارزشش 0.35 سنت می شه
یعنی چه بخوای چه نخوای هر(3تا700) 2100 BAP که معادل 3 تا سهم 0.35 که می شه 1.05 دلار ، تبدیل می شه.
یعنی تمام سرمایه paidverts به سهم در mytrafficvalue تبدیل می شه و کاملا منطقی هست.
الان قیمت هر سهم حدود 0.035 هست . یعنی هر چی سهم بخری 10 برابر میشه.
با این وجود سوالی که پیش میاد اینکه چرا خیلی ها سهامشونو به قیمت 0.035 معامله می کنن. یعنی نمی دونن که ارزش سهام 10 برابر می شه؟؟؟؟!!!
در هر صورت وقتی 700 تا BAP کم بشه برای 1 سهم . یعنی 700*0.0005=0.35قرار نیست قیمت بشه 0.35 این فقط قیمت تبدیل هست و ممکنه ماه ها طول بکشه به این قیمت برسه.
موجودی نقدی به سهام تبدیل نمیشه فقط باپ ها و سرمایه گذاری ها تبدیل میشهبه نظرم بهترین حالت اینکه ارزش هر سهم به 700 bap رسید سهام را به bap تبدیل کنید
چون اولا در هر صورت هرچی پول داشته باشی تبدیل میشه به سهام. و سرمایه ای که بدست اوردی تبدیل می کنه به سهام 0.35 سنتی. یعنی اگه 350 دلار داشته باشی زوری تبدیل می که به 1000 سهم
دوم تو این فاصله زمانی از تبلغاتی هم که میفرسته درآمد ایجاد می کنید و موقع تبدیل با ارزش واقعی bap تبدیل می شه به سهام (ضرر نمی کنید)
دوست من شما اینو در نظر نگرفتین که این سایت با سایت مای ترافیک ولیو یکی هست . شاید با ریست خیلی ها که به موقع امتیاز را به سهام تبدیل نکردن ضرر کن ولی در مجموعه فکر نکنم سایت کلاهبرداری کنه.این سایت دیگه تموم شد و به خاطره ها پیوست .
دوست من شما اینو در نظر نگرفتین که این سایت با سایت مای ترافیک ولیو یکی هست . شاید با ریست خیلی ها که به موقع امتیاز را به سهام تبدیل نکردن ضرر کن ولی در مجموعه فکر نکنم سایت کلاهبرداری کنه.
خیلی ها هم هستن که احتمالا سود می کنن.
مثل بورس همه کشورا. یه سری ضرر می کن یه سری سود
من با قسمتی از حرف شما موافقم.عزیز دل
پیدورتر و ترافیک ولیو مثل شرکت های بزرگ تولیدی نیستند و چیزی برای ارائه ندارند تنها چیزی که دارن نو اوری در صنعت هایپ و پی تو کلیک و امثالهم است .
این ایده یه زمانی میگیره و یک زمانی هم از اوج سقوط میکنه .
من گفتم سایت اگه ریست بشه وضعیتش بدتر میشه ( تجربه همه سایت های صنعت هایپ و .... ) و به چند ماه نمیرسه باز مجبور میشه ریست کنه .
هر بار که ریست میشه تعداد سرمایه گذار ها کمتر میشه و سابقه اون برای سرمایه گذار های جدیدی هم روشن میشه .
این سایت ها چیزی برای ارائه به مردم ندارن جز ایده و اونم وقتی تموم بشه مثل شرکت ها در بورس نیست که سرمایه گذار جدید جذب کنند و به سرعت سقوط میکنند .
پیدورتز 6 ماه پیش رو با الان مقایسه کنید خودتون میفهمید .