• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
debt swap چه چیزیه؟ قراره چند وقت دیگه انجام بشه؟

همون تبدیل بپ ها و سرمایه گذاری ها به سهام...تاریخش رو هم یکی از دوستان بالا گفت البته هنوز قطعی نیست که اتفاق بیفته یا نه.حدود 3 هفته دیگه تصمیم گیری میشه..
یک ساعت پیش Brainy همه سهام ها رو تا 0.08 خرید و قیمت سهام تا چند لحظه روی 0.08 بود..

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
debt swap چه چیزیه؟ قراره چند وقت دیگه انجام بشه؟
سلام به همه
در مورد dept swap:
- اگه توی هر دوتا سایت PV و MTV دقت کرده باشید کاملا با اطمینان گفته که شما مثلا 1.55 درصد تو سایت PV یا مثلا 186% تو فلان پلن، یا مثلا 250 درصد تو فلان پلان می تونین سود داشته باشید! ولی هیچ جایی تو سایت اشاره نشده تو چه زمانی این سود به شما (ماها) تعلق می گیره.
- وقتی کاربرا توی هر قسمت سرمایه گذاری می کنن سایت به ازای اون پلن به کاربرش بده کار می شه (dept). اگه سایت بتونه طبق آماری که هر روز تو این صفحه اعلام می کنه، بده کاریا رو پرداخت بکنه که هیچ، در غیر این صورت مجبور به swap یا تبدیل همه چیز به سهام می شه که از لحاط تئوری این خلاف هیچ کدوم از گفته های سایت نمیشه، فقط در این صورت بدهکاری کاربر به روش دیگه ای پرداخت میشه، مثلا:
حدود اوایل سال میلادی یه BAP swap داشت که همه ی بده کاریای PV صاف شد و به سهام تبدیل شد و اون موقع اطلاع رسانی شد که اگه قیمت سهام به حدود 0.11$ برسه بده کاری PV به کاربراش پرداخت شده که خوب دیدیم به اون قیمت رسید و خیلی از کاربرا هم که عجول نبودن (بر خلاف آدمایی مثل من) سهام شون رو فروختن و ...
- این سایت یه روش جالبی برای خودش اختراع کرده و خوب تا حالا هم جواب داده حقیقتا. (البته می طلبه که اخبار روزانه رو به دقت رصد کرد تا از حداکثر سود ممکنه برخوردارشد:) ) یعنی هر موقع که کم میاره نمی زاره و فرار کنه، همه ی بده کاریاش رو پرداخت می کنه و همه چی از اول. (به نظر من اگه کمی حوصله داشته باشیم و عجول نباشیم خوب واقعا می شه گفت جزو معدود سایت های مورد اطمینان هستش ولی قبول دارم که یه خورده ای مهارت می خواد!
- اگه حواستون بوده باشه سایت MTV پلن های سرمایه گذاریش رو عوض کرده چون مطمئنا دیده زیاد مناسب احوالش نیست و خوب البته بابت اونا هم فعلا بده کاره و تصمیم داره اگه طی یکی دو ماه آینده نتونه بده کاری ها رو آماده ی پرداخت کنه دوباره یه بار دیگه swap یا تبدیل همه ی بده کاری ها به سهام بکنه. با تجربه ی دفعه ی قبل که هم کاربر ها زیاد ناراضی نبودن هم خودش تونسته به حیات ادامه بده مطمئنا این بهترین راهه. اما همون طور که دوستان هم اشاره کردن این اتفاق تا 6 آوریل نمیفته و اگه تصویم به تبدیل سهام نگیرن این تبدیل به گفته ی خودشون یه ماه دیگه عقب میفته. در ضمن این رو بگم که این دفعه این تبدیل شامل همه ی بده کاری های سایت از جمله PV و MTV خواهد بود.
- فقط همونطور که بازهم دوستان اشاره کردن قراره یه تغییراتی برای PV اتفاق بیفته که خوب فعلا چون با بازی پوکر دونفره توی MTV منافات داره، دارن بیشتر راجع بهش فکر می کنن. چون یکی از برنامه هایی که خیلی دارن روش کار می کنن بازی های دونفرست و مطمئنن سودی که از کمیسیون این بازی ها براشون میفته نمی تونن بگذرن:) و از این جور چیزا...

- اگه سوالی براتون باشه و سوادم اجازه بده خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم:)

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
در ضمن در مورد سهام هم من پیش بینیم افزایش قیمت هستش (دوباره تاکید می کنم پیش بینیم نه نظر قطعی:) )
1af91195c8e89c9281525bd55a5210475b649ede.jpg

Last edited:

signul

Registered User
لایک‌ها
938
خواهشا اگه کسی زبانش خوب هست و می تونه یا حد اقل در توانش هست
روزانه وقتی خودش حرفای جو رو می خونه توی این تایپیک هم اعلام کنه که وضع از چه قراره
خیلی خیلی ممنون می شیم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دیشب ساعت 3.5 قیمت فروش رو تا 0.084 هم دیدم بعد یهوئی برگشت به 0.064

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دیشب ساعت 3.5 قیمت فروش رو تا 0.084 هم دیدم بعد یهوئی برگشت به 0.064

علتش این بود که جو هرچی سهام تا 0.084 بود رو خرید.
امشب هم واسه چند لحظه تا 0.08 بالا رفت،دلیلش این بود که Brainy همه سهام ها تا این قیمت رو خرید.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
به نظرتون اگه debt swap اتفاق بیفته بعد از اون با توجه به اینکه خیلی ها میخوان سهامشون رو بفروشن و احتمالا قیمت سهام شدیدا کاهش پیدا میکنه موقعیت مناسبی هست که سهام بخریم و بعد که گرون شد بفروشیم ؟ پیش بینیتون چی هست ؟
@mooghermez

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
به نظرتون اگه debt swap اتفاق بیفته بعد از اون با توجه به اینکه خیلی ها میخوان سهامشون رو بفروشن و احتمالا قیمت سهام شدیدا کاهش پیدا میکنه موقعیت مناسبی هست که سهام بخریم و بعد که گرون شد بفروشیم ؟ پیش بینیتون چی هست ؟
@mooghermez
دوست من فکر خیلی فکر خوبیه منتها مسالش اینه که همه تقریبا همین فکر رو می کنن.
با توجه به تجربه ی سواپ دفعه ی پیش حقیقتش پیشنهاد من خرید سهام دقیقا روز قبل از سواپ هستش :)

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دوست من فکر خیلی فکر خوبیه منتها مسالش اینه که همه تقریبا همین فکر رو می کنن.
با توجه به تجربه ی سواپ دفعه ی پیش حقیقتش پیشنهاد من خرید سهام دقیقا روز قبل از سواپ هستش :)

چرا روز قبل ؟
شما در نظر بگیر بعد از swap سهام بیشتری در بازار هست که خیلی ها میخوان بفروشنش
خیلی ها هم میخوان سهامشون رو به بپ تبدیل کنن تا دوباره به گروهشون برگردن بنابراین قیمت سهام در ازای بپ هم کاهش پیدا میکنه.
چرا روز قبل زمان بهتری هست ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من فکر کنم سری قبل اینطور شد که تا مرز 50 سنت رسید قیمت بعد به شدت افت کرد تا سه سنت درسته؟

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
چرا روز قبل ؟
شما در نظر بگیر بعد از swap سهام بیشتری در بازار هست که خیلی ها میخوان بفروشنش
خیلی ها هم میخوان سهامشون رو به بپ تبدیل کنن تا دوباره به گروهشون برگردن بنابراین قیمت سهام در ازای بپ هم کاهش پیدا میکنه.
چرا روز قبل زمان بهتری هست ؟
دوست من، راستش من با توجه به تجربه ی دفعه پیش گفتم.
یکی دو رو قبل از سواپ قیمت به 0.25 هم رسید بعد سواپ هم به همین حدود دوباره رسید و بعدش خیلی سریع اوج گرفت.
راستش رو بخواید کاربرای قدیمی MTV خیلی به این سیستم اعتقاد دارن و هر لحظه دنبال فرصت می گردن که خوب البته رقابت با و اونا و ربودن فرصت های طلایی از کاربرهای قدیمی و با سهام بالا فکر کنم کار خیلی سختی باشه.

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
راستی یه موضوع دیگه:
همونطور که می دونید پلن 250% دیگه برای کسایی که فعالش نکردن بسته شده و حق عضویت پلن 240% هم یه چیزی حدود 500,000,000 دلار !!! هستش.
من بدم نمیاد اگه کسی مایل باشه سهامم رو تو بخش خرید و فروش سهام مزایده کنم:)
با شرایط زیر:
Minimum suggest= 186%
grin.gif

Round # Amount
53 $100.00 $250.00
54 $200.00 $500.00
54 $240.00 $600.00
54 $10.00 $25.00
54 $40.00 $100.00
54 $75.00 $187.50
55 $1.00 $2.50
55 $10.00 $25.00
اگه کسی مایله pm بده لطفا

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من اون موقع فعالیت نمیکردم،فکر کنم تا 0.11 بالا رفت ولی اینطور که دوستمون میگن تا 0.25 هم رسیده بوده.
نه عزیز تا بالای 45 سنتشو خودم دیدم یه دوما پیش بود دیگه. اگر میلاد بیاد بگه خوب میشه اون اطلاعاتش خیلی کامله

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سلام
کسی میدونه سایت کی میخواد ارسال تبلیغات پولی رو شروع کنه؟؟

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
نه عزیز تا بالای 45 سنتشو خودم دیدم یه دوما پیش بود دیگه. اگر میلاد بیاد بگه خوب میشه اون اطلاعاتش خیلی کامله
تا اونجایی که یادمه قبل از Bap Swap تا 0.025 دلار اومد پایین بعد از bap swap هم تا 0.02 اومد پایین بعد یه کله رفت تا 0.11 دلار هم رسید.
اندفعه هم شاید دوباره همین اتفاق بیفته ممکنه هم بر عکس بیاد پایین.
چون مبنای کار سایت مثل هیچ جای دیگه نیست نمی شه پیشبینی کرد.Jo هم بعضی وقتا می یاد یه دفعه کلی share می زاره واسه فروش یا یه دفعه کلی share می خره قشنگ قیمت ها جا به جا می شه.
سلام
کسی میدونه سایت کی میخواد ارسال تبلیغات پولی رو شروع کنه؟؟
Bap Refund انجام شده Jo هم گفته داره ad issue رو شروع می کنه.
می خواد کم کم تبلیغات گروه ها رو بزاره اگه مشکلاتی پیش اومد بهتر بشه مدیریتش کرد.
ارزش تبلیغات هم 250 هزار دلار هست.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا ببخشید من منظورم قبل از پائین اومدن سهام تو دوره قبلی بو. پوزش میخوام

بالا