• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهادات و انتقادات در مورد این بخش

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
بنده پیشنهاد میکنم یکم دست کاربران را در این بخش باز تر بذارید تا بتوانند استعدادهای نهان خویش را بیشتر بنمایانند

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
خیلی وقتش زیاده و طول میکشه

شایعه شده در این بخش از مواد متأخری استفاده میشه...

حداقل 13 ساعت زیاده وقتش :(

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
همين بالايي

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
لطفا یه تاپیک پاتوق خنده بزنید تا ما اسپمر ها %#@% شعر هامون رو اونجا بگیم و بخندیم. :d (جدی)

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
آقا به نظرم این بخش رو ببندین بره پی کارش الکی دیتابیس هدر میره... (جدی)
138.gif

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
آقا به نظرم این بخش رو ببندین بره پی کارش الکی دیتابیس هدر میره... (جدی)
138.gif

خیلی پی تی اوضاعش خراب شده

موسیقی رو که اون همه زحمت کشیدیم (چه دوستان چه من تا حد توانم) زدن تار و مار کردن هیچکس یه تشکر یا عذر خواهی نکرد

اون از گفتگوی ازاد

با خودم گفتم شاید این بخش تاپیک های مفید درش زده بشه که اینم نمونش!!!

http://forum.persiantools.com/t374798-page10.html

بخاطر تیم محبوبم نبود دیگه نمیومدم!:eek:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
این بخش، بخش خیلی خوبی است!
155fs198954.gif

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
دلمون خوش شد تو پی تی 2 تا تایپک فان میشه پیدا کرد که اون هم زدن تارو مار کردن
کلا درشو تخته کنید بریم با هم تو بازارچه جنس ردو بدل کنیم

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

مدیر و همکار جدید اضافه کنید ب این بخش تا در صورت مشاهده تایپک و پستهای غیر اخلاقی و خلاف مانیفست، سریعا رسیدگی شود.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
درود،

مدیر و همکار جدید اضافه کنید ب این بخش تا در صورت مشاهده تایپک و پستهای غیر اخلاقی و خلاف مانیفست، سریعا رسیدگی شود.

مانیفستو خوب اومدی

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
بنده پیشنهاد میکنم یکم دست کاربران را در این بخش باز تر بذارید تا بتوانند استعدادهای نهان خویش را بیشتر بنمایانند

آری آری ! در این بخش نابغه های فراوانی حضور دارند که همینطور استعدادهای نهفته شون هنوز شکوفا نشده داره پژمرده میشه! به عرمین قسم حیفن اینا !

با خودم گفتم شاید این بخش تاپیک های مفید درش زده بشه که اینم نمونش!!!

http://forum.persiantools.com/t374798-page10.html
آره خوندمش ، واقعن تاپیک خوبی بود.چرا پاک شد آخه ؟ با 11 صفحه و 100 تا پست بهتر بود به جای پاک شدن لااقل قفل میشد . واقعن بدسلیقگی تا کجا ؟! بی احترامی به کاربران تا کجا ؟!
نفسم می گیرد در هوایی که پر از سانسور است !

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
بدتر از پاک کردن ، کاربرانی که انواع فحش خواهرمادر دادن به بقیه هیچ برخوردی باهاشون نشد .

از این به بعد جواب فحش ها رو میدیم .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
چرا با کاربر نمایش مشخصات: Merdas50 - PersianTools Forums هیچ برخوردی صورت نمیگیره

انواع واقسام تاپیک زده ولی دریغ از یک اخطار!

ولی من ی تاپیک زدم 3روز بن شدم

اگه قانونه واسه همه کاربرا یکسانه نه واسه بعضی ها

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
بدتر از پاک کردن ، کاربرانی که انواع فحش خواهرمادر دادن به بقیه هیچ برخوردی باهاشون نشد .
منظورت چه کسانی هستند ؟ هر کسی توی تاپیک یاد شده ناسزا گفته بود یوزرش بسته شد دیگه . ولی به نظرم بیشتر باید با تحریک کننده برخورد کرد تا تحریک شونده !

اون کاربر که اومده بود به گوگوش توهین کرده بود استارت درگیری های لفظی رو زده بود که سزاوار شدیدترین تنبیهات هست

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
به نظرم این بخش مدیریت خیلی ضعیفی داره

تاپیک هایی که هیچ ارتباطی ندارند رو پاک نمیکنه ولی تاپیک هایی که ارتباط مستقیم با این بخش دارند رو بدلیل یکی دوتا ارسال بی مورد چندتا از کاربران شناخته شده کاملا حذف میکنه !

شما تاپیک های نامرتبط رو حذف یا منتقل کن،
تاپیک هایی هم که آلوده به ارسال های نامربوط شدند رو پاکسازی کن ، نه اینکه کامل حذف کنی !
ناسلامتی اون استارتر و کسانی که اومدن نظر دادند شخصیت دارند ، شما با اینکارت به اونها توهین میکنی و کاربران متخلف رو بجای مجازات ، خر کیف !

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

تاپیک هایی که هیچ ارتباطی ندارند رو پاک نمیکنه ولی تاپیک هایی که ارتباط مستقیم با این بخش دارند رو بدلیل یکی دوتا ارسال بی مورد چندتا از کاربران شناخته شده کاملا حذف میکنه !

شما تاپیک های نامرتبط رو حذف یا منتقل کن،
تاپیک هایی هم که آلوده به ارسال های نامربوط شدند رو پاکسازی کن ، نه اینکه کامل حذف کنی !
ناسلامتی اون استارتر و کسانی که اومدن نظر دادند شخصیت دارند ، شما با اینکارت به اونها توهین میکنی و کاربران متخلف رو بجای مجازات ، خر کیف !

من یه تاپیک داشتم با عنوان لزوم ازدواج و بچه دار شدن که کاملا مرتبط با این بخشه
حدود 200 تا هم پست داشت و همچنین اسپم توش کم بود و همه بحث های خوبی کرده بودن و مطالب مفیدی گذاشته بودن
ولی امروز اومدم دیدم با کمال تعجب پاک شده بدون اینکه هیچ توضیحی در مورد علت پاک شدنش داده شده باشه!
تو این چند وقت چند مورد دیگه هم دیدم که تاپیکهایی که هیچ موردی نداشتن بیهوده پاک شدن در حالی که خیلی هاشون دهها صفحه هم جلو رفته بودن
دو سه موردش واسه خودم بود که البته اونی که پاک کرده فروم منیجر یا احسان و بهروز بودن و بهنام حداقل یادم نمیاد بی مورد تاپیکی رو از من پاک کرده باشه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
من یه تاپیک داشتم با عنوان لزوم ازدواج و بچه دار شدن که کاملا مرتبط با این بخشه
حدود 200 تا هم پست داشت و همچنین اسپم توش کم بود و همه بحث های خوبی کرده بودن و مطالب مفیدی گذاشته بودن
ولی امروز اومدم دیدم با کمال تعجب پاک شده بدون اینکه هیچ توضیحی در مورد علت پاک شدنش داده شده باشه!
تو این چند وقت چند مورد دیگه هم دیدم که تاپیکهایی که هیچ موردی نداشتن بیهوده پاک شدن در حالی که خیلی هاشون دهها صفحه هم جلو رفته بودن
دو سه موردش واسه خودم بود که البته اونی که پاک کرده فروم منیجر یا احسان و بهروز بودن و بهنام حداقل یادم نمیاد بی مورد تاپیکی رو از من پاک کرده باشه

حرفای برادر سینا تایید میشه ..
به نظرم برای یه دسته از مدیران اتون دو جور دکمه حذف پست بزارین
یکی از دکمه های حذف رو وقتی بزنن که از محتوای پست خوششون نمیاد
یکی از دکمه های حذف هم برا موقعی خوبه که حوصله اشون سر رفته ..
پستی که سینا میگه مطالب سیاسی نبود ..
فحش داخلش نبود ..
اگر کسی بتونه یه دلیل برای پاک شدنش بیاره ، حتما شرکت یاهو بهش یک میلیون دلار جایزه می ده : دی

---------------------------------------------------------------------------------------------------
من یه تایپیک دیگه هم داشت که مدیر بخش به جای اینکه منتقلش کنه کلهم پاکش کرده

http://forum.persiantools.com/t371894-page2.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Last edited:

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200

شما تاپیک هایی که آلوده به ارسال های نامربوط شدند رو پاکسازی کن ، نه اینکه کامل حذف کنی !

فقط برای تاکید بیشتر !
troll_ghamghin.png

بالا