آقا به نظرم این بخش رو ببندین بره پی کارش الکی دیتابیس هدر میره... (جدی)
درود،
مدیر و همکار جدید اضافه کنید ب این بخش تا در صورت مشاهده تایپک و پستهای غیر اخلاقی و خلاف مانیفست، سریعا رسیدگی شود.
لطفا یه تاپیک پاتوق خنده بزنید تا ما اسپمر ها %#@% شعر هامون رو اونجا بگیم و بخندیم. :d (جدی)
بنده پیشنهاد میکنم یکم دست کاربران را در این بخش باز تر بذارید تا بتوانند استعدادهای نهان خویش را بیشتر بنمایانند
آره خوندمش ، واقعن تاپیک خوبی بود.چرا پاک شد آخه ؟ با 11 صفحه و 100 تا پست بهتر بود به جای پاک شدن لااقل قفل میشد . واقعن بدسلیقگی تا کجا ؟! بی احترامی به کاربران تا کجا ؟!با خودم گفتم شاید این بخش تاپیک های مفید درش زده بشه که اینم نمونش!!!
http://forum.persiantools.com/t374798-page10.html
منظورت چه کسانی هستند ؟ هر کسی توی تاپیک یاد شده ناسزا گفته بود یوزرش بسته شد دیگه . ولی به نظرم بیشتر باید با تحریک کننده برخورد کرد تا تحریک شونده !بدتر از پاک کردن ، کاربرانی که انواع فحش خواهرمادر دادن به بقیه هیچ برخوردی باهاشون نشد .
به نظرم این بخش مدیریت خیلی ضعیفی داره
تاپیک هایی که هیچ ارتباطی ندارند رو پاک نمیکنه ولی تاپیک هایی که ارتباط مستقیم با این بخش دارند رو بدلیل یکی دوتا ارسال بی مورد چندتا از کاربران شناخته شده کاملا حذف میکنه !
شما تاپیک های نامرتبط رو حذف یا منتقل کن،
تاپیک هایی هم که آلوده به ارسال های نامربوط شدند رو پاکسازی کن ، نه اینکه کامل حذف کنی !
ناسلامتی اون استارتر و کسانی که اومدن نظر دادند شخصیت دارند ، شما با اینکارت به اونها توهین میکنی و کاربران متخلف رو بجای مجازات ، خر کیف !
من یه تاپیک داشتم با عنوان لزوم ازدواج و بچه دار شدن که کاملا مرتبط با این بخشه
حدود 200 تا هم پست داشت و همچنین اسپم توش کم بود و همه بحث های خوبی کرده بودن و مطالب مفیدی گذاشته بودن
ولی امروز اومدم دیدم با کمال تعجب پاک شده بدون اینکه هیچ توضیحی در مورد علت پاک شدنش داده شده باشه!
تو این چند وقت چند مورد دیگه هم دیدم که تاپیکهایی که هیچ موردی نداشتن بیهوده پاک شدن در حالی که خیلی هاشون دهها صفحه هم جلو رفته بودن
دو سه موردش واسه خودم بود که البته اونی که پاک کرده فروم منیجر یا احسان و بهروز بودن و بهنام حداقل یادم نمیاد بی مورد تاپیکی رو از من پاک کرده باشه
به نظرم این بخش مدیریت خیلی ضعیفی داره
شما تاپیک هایی که آلوده به ارسال های نامربوط شدند رو پاکسازی کن ، نه اینکه کامل حذف کنی !
ناسلامتی اون استارتر و کسانی که اومدن نظر دادند شخصیت دارند ، شما با اینکارت به اونها توهین میکنی و کاربران متخلف رو بجای مجازات ، خر کیف !