• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهادات و انتقادات در مورد این بخش

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
چرا نمیشه؟
مشکلی نداره

نمیشه عزیز
دکمه ای واسه این کار وجود نداره! :دی

فک کنم کار بچه های بالاس
crazy.gif

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
چرا پست کاربر کرنر پاک شد ؟!! نکنه این هم خلاف قوانین بود ؟! اتفاقن جمله جمله ش رو باید با آب طلا نوشت

به اون ادمینی که شما رو با چنین ادبیاتی به عنوان همکار انجمنش انتخاب کرده باید آفرین گفت! وقتی یه کسی که باید الگو و نمونه رفتاری باشه برای همه اینطوری حرف می زنه دیگه چه انتظاری از کاربران عادی باید داشت؟
دوم اینکه شما درخواست بن من رو به اون پسره بهروز کاشانی دادی که تو دلیل بنم نوشته بود اینو. اگه قرار بر این باشه که شما هر کیو دلتون بخواد با یه پی ام بن کنید خب دیگه چه نیازی به درخواست دادن به مدیران ارشد هست؟ درخواست بدید یه دسترسی بن بهتون بدن بعدم باهرکی حال نکردید یه راست بفرستینش جزیره! اینطوری راحت تر نیست به نظرتون؟
سوم، همیشه مدیرانی مثل شما گله دارند که این مدیریت مجاری هیچی براشون نداره جز دردسر و اتلاف وقت و اعصاب خورد کنی. خب اگه اینطوره چرا یهو همه تون استعفای دسته جمعی نمیدید؟ اصلاً چرا استعفا؟ لاگین نکنید تا دسترسی هاتون رو بردارن و خیالتون رو راحت کنید! خدا رو شکر که این پست و مقام های بی ارزش مجازی هیچی برا شماها نداره (البته به گفته خودتون) که اینجوری دودستی چسبیدید به چند تا دسترسی دیلیت و ادیت پست و یه عنوان بی ارزش مدیریتی. من نمی دونم اگه یه وقت پای پول و حقوق و مزایا در میون بود شماها چه طور می خواستید برای حفظ این مقام ها سینه جر بدید؟
چهارم اینکه همونطور که دفعه پیش گفتم و گویا شما خیلی بهت زور اومد که گفتی به خاطرش بنم کنن، خدا هر چی به هر کی میده شعور استفاده ش هم بده.

کاش وقتی پاسخگو نیستید لااقل پاکسازی هم نکنید !
یا همه ی پست ها رو پاک کنید یا هیچ کدوم رو . نه اینکه بیاین همه ی پست های مخالف رو پاک کنید و فقط پست های پرمحتوای خودتون رو بذارید باقی بمونه !

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
شما خودتو ناراحت نکن رضا جان. من دیگه عادت کردم از هر 10 تا پستی که می زنم 9 تاش پاک بشه. البته دلیل عدم پاسخگویی و حذف نوشته ها کاملا مشخصه: چوابی ندارن که بدن! به خاطر همین می زنن صورت مسئله رو پاک می کنن.

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
شما خودتو ناراحت نکن رضا جان. من دیگه عادت کردم از هر 10 تا پستی که می زنم 9 تاش پاک بشه. البته دلیل عدم پاسخگویی و حذف نوشته ها کاملا مشخصه: چوابی ندارن که بدن! به خاطر همین می زنن صورت مسئله رو پاک می کنن.
مگه میشه آخه ؟ به آدم برمیخوره دیگه . باز اگه اون پست ها خلاف قوانین و مقررات سایت بود یه چیزی ، من که نه توهینی توش دیدم، نه ناسزایی نه چیزی . فقط و فقط بیان حقیقت و حرف دل خیلی ها بود . دیگه تحمل چهار کلام حرف حساب رو هم نداشته باشند باید بیان در اینجا رو گل بگیرن . مسخره کردن ما رو ؟!

باور کن بعد از اینکه اون پست رو نوشتی احتمال می دادم پاک بشه به همین خاطر ازش کپی پیست گرفتم . یک صفحه هم خودم نوشته بودم در پاسخ به اتهامات خنده داری که مدیریت سبک زندگی به من وارد کرده بود که با یک دکمه همش پاک شد ! تازه ایشون ادعای بی طرفی هم داره ! خب اگه میخای عدالت رو رعایت کنی چرا پست های خودتو پاک نمی کنی و فقط پست هایی که ازت انتقاد شده رو پاک می کنی ؟!

من هر چقدر میخام حرمت ها شکسته نشه ولی بعضی ها انگار دلشون میخاد !

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
به کاربر رحم نمی کنین به مدیرای سایت رحم کنین
با بسته شدن سبک زندگی ، پس مدیرا چی رو پاک کنن ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بهنام = جلّاد مظلوم

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
دیکتاتوری به این میگن تاپیک نمیشه وا کرد!

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
دیکتاتوری به این میگن تاپیک نمیشه وا کرد!

قابل توجه اونایی که خوشی زده زیر دلشون و هی دیکتاتور دیکتاتور می کنن ، بفرمایید دیکتاتوری واقعی رو اینجا مشاهده کنید

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
شانس آوردید جای عمو بهنام نیستم :دی
خداییش خیلی صبوره!

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
ببینید دوستان هر چه قدر غر بزنیم و نق نق کنیم بازم اوضاع اینجا درست نمیشه. واقعیت اینه که این سایت در واقع ملک شخصی آقای احسان حسین زاده ست و بقیه -چه کاربر چه مدیر- فقط اینجا حکم مهمون رو دارن و دیر یا زود باید اینجا رو ترک کنن برن. رفتار این مدیرها و همکارهای اینجا هم کاملا مورد تایید ادمین و سیاستگذار اینجاست. پس غر زدن هیچ فایده ای نداره. نهایتش اینه که که یه گروه کاربر ناراضی جدا بشن و برن واسه خودشون یه فروم جدید بزنن که این اتفاق بارها افتاده. ولی حقیقت اینه که تو همچین جایی کسی اهمیت نمیده که یه یوزر یا ده یوزر یا صد یوزر یا حتی هزار تا یوزر ناراضی بذارن برن از این فروم، چون اینجا یه فروم بزرگ و شناخته شده ست و اگه کل کاربراش هم کوچ کنن بازم یوزر جدید میاد که جاشونو بگیره. الان کل کاربرای بخش موسیقی و فرهنگ و جامعه و تاریخ و باستان شناسی و نیمی از کاربرای سینما از این فروم رفتن ولی می بینید که سایت هنوزم سرپاست و با وجود نبود اون همه کاربر و بخشایی که توش فعالیت می کردن هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. پس باید یا اینجا رو با همین شرایطی که هست قبول کنیم یا اینکه دیگه فعالیتی نکنیم تو این فروم.

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
شانس آوردید جای عمو بهنام نیستم :دی

خداییش خیلی صبوره!
یعنی اگه بودی می خاستی چیکار بکنی که تا حالا بهنام نکرده ؟!! بگیری پست پاک کنی؟!! بگیری تاپیک ببندی؟! یا بری گزارش بدی فلانی رو بن کنن؟!! خب کدوم یکی از این کارها رو تا حالا نکرده ؟!! باور کن بن بکنه خیلی بهتر از اینه که اینطور تحقیر آمیز پست هاتو پاک کنه و به روی مبارکش هم نیاره !

بعدشم تو مگه همونی نبودی که اونور به خاطر یک حرف ساده بهت برخورد و گفتی من دیگه نمیام ؟!! خب اگه صبر خوبه پس چرا خودت صبور نیستی؟!!

یعنی مدیریت اینجا دموکراته ولی اونور دیکتاتوری ؟؟!!

دم شما گرم ، منطقت توی حلقم !
1364044234481.gif

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
ببینید دوستان هر چه قدر غر بزنیم و نق نق کنیم بازم اوضاع اینجا درست نمیشه. واقعیت اینه که این سایت در واقع ملک شخصی آقای احسان حسین زاده ست و بقیه -چه کاربر چه مدیر- فقط اینجا حکم مهمون رو دارن و دیر یا زود باید اینجا رو ترک کنن برن. رفتار این مدیرها و همکارهای اینجا هم کاملا مورد تایید ادمین و سیاستگذار اینجاست. پس غر زدن هیچ فایده ای نداره. نهایتش اینه که که یه گروه کاربر ناراضی جدا بشن و برن واسه خودشون یه فروم جدید بزنن که این اتفاق بارها افتاده. ولی حقیقت اینه که تو همچین جایی کسی اهمیت نمیده که یه یوزر یا ده یوزر یا صد یوزر یا حتی هزار تا یوزر ناراضی بذارن برن از این فروم، چون اینجا یه فروم بزرگ و شناخته شده ست و اگه کل کاربراش هم کوچ کنن بازم یوزر جدید میاد که جاشونو بگیره. الان کل کاربرای بخش موسیقی و فرهنگ و جامعه و تاریخ و باستان شناسی و نیمی از کاربرای سینما از این فروم رفتن ولی می بینید که سایت هنوزم سرپاست و با وجود نبود اون همه کاربر و بخشایی که توش فعالیت می کردن هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. پس باید یا اینجا رو با همین شرایطی که هست قبول کنیم یا اینکه دیگه فعالیتی نکنیم تو این فروم.

امام خیمنی واسه انقلاب یه کشور انقدر صحبت نکرد تو میکنی!

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
عمو خواهشا من بعد اگه خطاب مستقیم به شوما نبود... کوت نکن ...
پستات بلنده...آدم حال نداره جواب بده...
crazy.gif

ممکنه حمل بر بی احترامی بشه
دمت گرم

===

یعنی اگه بودی می خاستی چیکار بکنی که تا حالا بهنام نکرده ؟!! بگیری پست پاک کنی؟!! بگیری تاپیک ببندی؟! یا بری گزارش بدی فلانی رو بن کنن؟!! خب کدوم یکی از این کارها رو تا حالا نکرده ؟!! باور کن بن بکنه خیلی بهتر از اینه که اینطور تحقیر آمیز پست هاتو پاک کنه و به روی مبارکش هم نیاره !
چیکار میکردم؟!...اول مطمئنا شما رو ریپورت میکردم واسه بن دائم! :happy: (به خاطر همین چنتا پست آخرتون)

بعدشم تو مگه همونی نبودی که اونور به خاطر یک حرف ساده بهت برخورد و گفتی من دیگه نمیام ؟!! خب اگه صبر خوبه پس چرا خودت صبور نیستی؟!!

اوج نگیر عمو ... اوج نگیر
crazy.gif

کی گفت «صبر خوبه»؟ :D

کی گفت «من دیگه نمیام»؟ :D

اگه هرکدومو کوت کنی...ممنون میشم

وجدانا عمو چیزی نزدی؟
crazy.gif

فک کنم شما کلاْ اینور و اونورتو قاطی کردی عمو
حرف حرفه اینجاس...

قربونت برم عمو...وظیفس :happy:
پس لطف کن دهان مبارکو باز کن
دیروقته سریع تمومش کنیم :D

==========================

× شوربختانه! چون اینجا تاپیک پیشنهادات انتقاداته نمیشه هر حرفی زد...با پی ام اگه حرف دیگه ای بود در خدمتم

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

1364044234481.gif

فکر کنم خفن از افعال معکوس استفاده کرد ! درست نمیگم آیا ؟ :D

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
چیکار میکردم؟!...اول مطمئنا شما رو ریپورت میکردم واسه بن دائم! :happy: (به خاطر همین چنتا پست آخرتون)
واسه چی؟!! مگه چی نوشتم این چند پست آخری؟! مگه انتقاد کردن خلاف قوانین هست؟! دشواری نداره، بیان توی مرامنامه بنویسند از این پس انتقاد از مدیران و همکاران پی تی ممنوع هست من دیگه انتقاد نمی کنم !

کی گفت «صبر خوبه»؟ :D

کی گفت «من دیگه نمیام»؟ :D
از اونجایی که کاربر آرومی هستی گفتم . بعدش تو نگفتی من یه مدت نمیام؟! پاتو توی یه کفش نکرده بودی که منو بن کنید؟!! البته که بن بهانه بود ، فقط از یک حرف ساده دلخور شده بودی . در حالیکه اینجا هر چقدر هم بهت توهین کنند انگار نه انگار ، اصلن بهت برنمی خوره !

× شوربختانه! چون اینجا تاپیک پیشنهادات انتقاداته نمیشه هر حرفی زد...با پی ام اگه حرف دیگه ای بود در خدمتم

دیدی حالا ؟!! دیدی خودتم اعتراف کردی که اینجا آزادی بیان نیست ! قدر عافیت رو نمی دونی عمو !

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
من نزدیک 1 سال تو این فروم نبودم

یکی مثل شما موافق سیاست های سایت نبود یکی هم یه فروم تخصصی تر رو ترجیح داده ولی مطمئنم واسه رفتنشون قال و قیل راه ننداختن
شما عادت داری همیشه اینقدر عجولانه در مورد چیزی قضاوت کنی؟!
شما که نبودی ، پس از کجا اینقدر مطمئنی و چطور به خودت اجازه میدی اینطور قاطعانه حکم صادر کنی؟! شما کجا بودی تا نارضایتی اون کاربرها رو ببینی؟!! همینطوری یه چیزی واسه خودت حدس زدی؟!

شما که نمیتونی یه فروم به این عظمت رو عوض کنی. انشالا در آینده ازدواج میکنید شاهد هستید که کوچک ترین رفتار های همسرتون رو هم حتی نمیتونید عوض کنید چه برسه به یه فروم بزرگ که حاصل رفتار 100 ها مدیره.اگه از چیزی راضی نیستید هیچ وقت سعی نکنید عوضش کنید
اول اینکه من هرگز ازدواج نخاهم کرد . برای چندمین بار پیش داوری شما اشتباه از آب دراومد !
بعدشم چرا فکر می کنی یک انجمن هرگز تغییر نمیکنه؟!! تاریخ بزرگ ترین استاد ماست . تاریخ به ما نشون داده هتا یک یا چند نفر موفق شدند جهان رو تغییر بدن ، اون وقت شما میای دم از تغییر ناپذیری یک انجمن درپیتی میزنی؟!!
v6yhw4cjzcdun2xksao.gif

یکی اعتقاد داره می تونه ، تلاششو می کنه و به احتمال زیاد موفق هم میشه . یکی هم مثل شما اعتقاد داره که نمی تونه و خیلی طبیعی هست که موفق هم نشه !
اگر کاری نمی کنید لااقل بذارید دیگران کار خودشونو انجام بدن و اینقدر بذر ناامیدی نپاشید !

بالا