hkhafan
Registered User
- نوشتهها
- 2,218
- لایکها
- 1,341
چرا نمیشه؟
مشکلی نداره
نمیشه عزیز
دکمه ای واسه این کار وجود نداره! :دی
فک کنم کار بچه های بالاس
چرا نمیشه؟
مشکلی نداره
به اون ادمینی که شما رو با چنین ادبیاتی به عنوان همکار انجمنش انتخاب کرده باید آفرین گفت! وقتی یه کسی که باید الگو و نمونه رفتاری باشه برای همه اینطوری حرف می زنه دیگه چه انتظاری از کاربران عادی باید داشت؟
دوم اینکه شما درخواست بن من رو به اون پسره بهروز کاشانی دادی که تو دلیل بنم نوشته بود اینو. اگه قرار بر این باشه که شما هر کیو دلتون بخواد با یه پی ام بن کنید خب دیگه چه نیازی به درخواست دادن به مدیران ارشد هست؟ درخواست بدید یه دسترسی بن بهتون بدن بعدم باهرکی حال نکردید یه راست بفرستینش جزیره! اینطوری راحت تر نیست به نظرتون؟
سوم، همیشه مدیرانی مثل شما گله دارند که این مدیریت مجاری هیچی براشون نداره جز دردسر و اتلاف وقت و اعصاب خورد کنی. خب اگه اینطوره چرا یهو همه تون استعفای دسته جمعی نمیدید؟ اصلاً چرا استعفا؟ لاگین نکنید تا دسترسی هاتون رو بردارن و خیالتون رو راحت کنید! خدا رو شکر که این پست و مقام های بی ارزش مجازی هیچی برا شماها نداره (البته به گفته خودتون) که اینجوری دودستی چسبیدید به چند تا دسترسی دیلیت و ادیت پست و یه عنوان بی ارزش مدیریتی. من نمی دونم اگه یه وقت پای پول و حقوق و مزایا در میون بود شماها چه طور می خواستید برای حفظ این مقام ها سینه جر بدید؟
چهارم اینکه همونطور که دفعه پیش گفتم و گویا شما خیلی بهت زور اومد که گفتی به خاطرش بنم کنن، خدا هر چی به هر کی میده شعور استفاده ش هم بده.
مگه میشه آخه ؟ به آدم برمیخوره دیگه . باز اگه اون پست ها خلاف قوانین و مقررات سایت بود یه چیزی ، من که نه توهینی توش دیدم، نه ناسزایی نه چیزی . فقط و فقط بیان حقیقت و حرف دل خیلی ها بود . دیگه تحمل چهار کلام حرف حساب رو هم نداشته باشند باید بیان در اینجا رو گل بگیرن . مسخره کردن ما رو ؟!شما خودتو ناراحت نکن رضا جان. من دیگه عادت کردم از هر 10 تا پستی که می زنم 9 تاش پاک بشه. البته دلیل عدم پاسخگویی و حذف نوشته ها کاملا مشخصه: چوابی ندارن که بدن! به خاطر همین می زنن صورت مسئله رو پاک می کنن.
دیکتاتوری به این میگن تاپیک نمیشه وا کرد!
شانس آوردید جای عمو بهنام نیستم :دی
خداییش خیلی صبوره!
بهنام = جلّاد مظلوم
شانس آوردید جای عمو بهنام نیستم :دی
خداییش خیلی صبوره!
یعنی اگه بودی می خاستی چیکار بکنی که تا حالا بهنام نکرده ؟!! بگیری پست پاک کنی؟!! بگیری تاپیک ببندی؟! یا بری گزارش بدی فلانی رو بن کنن؟!! خب کدوم یکی از این کارها رو تا حالا نکرده ؟!! باور کن بن بکنه خیلی بهتر از اینه که اینطور تحقیر آمیز پست هاتو پاک کنه و به روی مبارکش هم نیاره !شانس آوردید جای عمو بهنام نیستم :دی
خداییش خیلی صبوره!
یعنی مدیریت اینجا دموکراته ولی اونور دیکتاتوری ؟؟!!
ببینید دوستان هر چه قدر غر بزنیم و نق نق کنیم بازم اوضاع اینجا درست نمیشه. واقعیت اینه که این سایت در واقع ملک شخصی آقای احسان حسین زاده ست و بقیه -چه کاربر چه مدیر- فقط اینجا حکم مهمون رو دارن و دیر یا زود باید اینجا رو ترک کنن برن. رفتار این مدیرها و همکارهای اینجا هم کاملا مورد تایید ادمین و سیاستگذار اینجاست. پس غر زدن هیچ فایده ای نداره. نهایتش اینه که که یه گروه کاربر ناراضی جدا بشن و برن واسه خودشون یه فروم جدید بزنن که این اتفاق بارها افتاده. ولی حقیقت اینه که تو همچین جایی کسی اهمیت نمیده که یه یوزر یا ده یوزر یا صد یوزر یا حتی هزار تا یوزر ناراضی بذارن برن از این فروم، چون اینجا یه فروم بزرگ و شناخته شده ست و اگه کل کاربراش هم کوچ کنن بازم یوزر جدید میاد که جاشونو بگیره. الان کل کاربرای بخش موسیقی و فرهنگ و جامعه و تاریخ و باستان شناسی و نیمی از کاربرای سینما از این فروم رفتن ولی می بینید که سایت هنوزم سرپاست و با وجود نبود اون همه کاربر و بخشایی که توش فعالیت می کردن هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. پس باید یا اینجا رو با همین شرایطی که هست قبول کنیم یا اینکه دیگه فعالیتی نکنیم تو این فروم.
امام خیمنی دیگه کیه؟ ***** منظورته؟ باز نئشه از سر منقل پاشدی؟امام خیمنی واسه انقلاب یه کشور انقدر صحبت نکرد تو میکنی!
چیکار میکردم؟!...اول مطمئنا شما رو ریپورت میکردم واسه بن دائم! :happy: (به خاطر همین چنتا پست آخرتون)یعنی اگه بودی می خاستی چیکار بکنی که تا حالا بهنام نکرده ؟!! بگیری پست پاک کنی؟!! بگیری تاپیک ببندی؟! یا بری گزارش بدی فلانی رو بن کنن؟!! خب کدوم یکی از این کارها رو تا حالا نکرده ؟!! باور کن بن بکنه خیلی بهتر از اینه که اینطور تحقیر آمیز پست هاتو پاک کنه و به روی مبارکش هم نیاره !
بعدشم تو مگه همونی نبودی که اونور به خاطر یک حرف ساده بهت برخورد و گفتی من دیگه نمیام ؟!! خب اگه صبر خوبه پس چرا خودت صبور نیستی؟!!
فک کنم شما کلاْ اینور و اونورتو قاطی کردی عمویعنی مدیریت اینجا دموکراته ولی اونور دیکتاتوری ؟؟!!
قربونت برم عمو...وظیفس :happy:دم شما گرم ، منطقت توی حلقم !
یعنی اگه بودی می خاستی چیکار بکنی که تا حالا بهنام نکرده ؟!! بگیری پست پاک کنی؟!! بگیری تاپیک ببندی؟! یا بری گزارش بدی فلانی رو بن کنن؟!! خب کدوم یکی از این کارها رو تا حالا نکرده ؟!! باور کن بن بکنه خیلی بهتر از اینه که اینطور تحقیر آمیز پست هاتو پاک کنه و به روی مبارکش هم نیاره !
بعدشم تو مگه همونی نبودی که اونور به خاطر یک حرف ساده بهت برخورد و گفتی من دیگه نمیام ؟!! خب اگه صبر خوبه پس چرا خودت صبور نیستی؟!!
یعنی مدیریت اینجا دموکراته ولی اونور دیکتاتوری ؟؟!!
دم شما گرم ، منطقت توی حلقم !
واسه چی؟!! مگه چی نوشتم این چند پست آخری؟! مگه انتقاد کردن خلاف قوانین هست؟! دشواری نداره، بیان توی مرامنامه بنویسند از این پس انتقاد از مدیران و همکاران پی تی ممنوع هست من دیگه انتقاد نمی کنم !چیکار میکردم؟!...اول مطمئنا شما رو ریپورت میکردم واسه بن دائم! :happy: (به خاطر همین چنتا پست آخرتون)
از اونجایی که کاربر آرومی هستی گفتم . بعدش تو نگفتی من یه مدت نمیام؟! پاتو توی یه کفش نکرده بودی که منو بن کنید؟!! البته که بن بهانه بود ، فقط از یک حرف ساده دلخور شده بودی . در حالیکه اینجا هر چقدر هم بهت توهین کنند انگار نه انگار ، اصلن بهت برنمی خوره !کی گفت «صبر خوبه»؟
کی گفت «من دیگه نمیام»؟
× شوربختانه! چون اینجا تاپیک پیشنهادات انتقاداته نمیشه هر حرفی زد...با پی ام اگه حرف دیگه ای بود در خدمتم
من نزدیک 1 سال تو این فروم نبودم
شما عادت داری همیشه اینقدر عجولانه در مورد چیزی قضاوت کنی؟!یکی مثل شما موافق سیاست های سایت نبود یکی هم یه فروم تخصصی تر رو ترجیح داده ولی مطمئنم واسه رفتنشون قال و قیل راه ننداختن
اول اینکه من هرگز ازدواج نخاهم کرد . برای چندمین بار پیش داوری شما اشتباه از آب دراومد !شما که نمیتونی یه فروم به این عظمت رو عوض کنی. انشالا در آینده ازدواج میکنید شاهد هستید که کوچک ترین رفتار های همسرتون رو هم حتی نمیتونید عوض کنید چه برسه به یه فروم بزرگ که حاصل رفتار 100 ها مدیره.اگه از چیزی راضی نیستید هیچ وقت سعی نکنید عوضش کنید