کافر مقدس
Registered User
- نوشتهها
- 308
- لایکها
- 200
گفتن بعد بستن گفتگو آزاد یکی دو ماه نرفتیم پی تی تا اینکه اینجا رو پیدا کردیم. هیچ کدوم صحبتی از اغتشاش نکردن والا.
یعنی از دیدگاه شما این کاربران بخش هواشناسی نماینده ی همه ی کاربرهای پی تی هستند؟! اصلن کی در مورد این ها صحبت کرد؟! منظورم کاربرهای بخش موسیقی، سینما و گفتگوی آزاد بود .
پست های کاربران ناراضی رو اگر بودی هم شاید نمی دیدی، چون به چند دقیقه نمی کشید که پست هاشون پاک میشد ! به جای اون کاربران هواشناسی میزان نارضایتی رو بیا از من بپرس تا بگم چه کاربرهایی که با چشم اشک آلود اینجا رو ترک کردند و برای مدیران پی تی آرزوی توفیق(!) کردند!
برای این که بیشتر درک کنید شما رو دعوت میکنم به تواناییتون تو چند تا کار فکر کنید : مثلا ویرایش پست من . یا پست دادن تو تاپیکی که مدیر قفلش کرده . یا پاک کردن پست دیگران .
هر سه مورد بالا راه حل داره و میشه تغییرش داد !
در مورد ویرایش پست شما من می تونم کاری کنم که شما با دست خودت مجبور بشی بری ویرایش کنی! مثلن بیام سوتی از شما بگیرم یا غلط املایی رو در پست شما یادآوری کنم و ...
پست دیگران رو هم میشه ازش درخاست کرد که پاک کنه ، حالا چه با تهدید یا با خاهش یا قانع کردن او ..
پست دادن توی تاپیکی که قفل شده هم چاره داره ، میشه به مدیر مربوطه پ.خ داد تا با زبون خوش تاپیک رو باز کنه ، اگر حرف گوش نکرد میشه بری تاپیک انتقادات و پیشنهاد از مدیر مربوطه شکایت کرد و با ارایه ی دلایل منطقی ایشون رو وادار کرد که تاپیک رو باز کنه ( تا حالا بارها این اتفاق افتاده)
پس هیچ چیز تغییرناپذیری نداریم و به قول قدیمی ها خاستن توانستن است !
الان شما زیبایی می بینی اینجا ؟!! اگه همین نیمچه اعتراضات هم نباشه که بعدن من و شما باید بریم لاهیجان غاز بچرونیم !اگر هم این مطالبو گفتم دلیلش این بود که دیدم از همون قدیم فقط شما پی گیر این مسائل بودید ( و چند نفر خیلی محدود که مدت همراهیشون با شما نهایت 2 روز بود ) و این اعتراضای دائمی و ... فقط از زیبایی لحظاتی که کاربرا میان اینجا تا چند لحظه ای رو خوش باشن رو کمتر میکنه و لا غیر . . .