مجاز نیست.میتونید گزارش کنید تا برخورد بشه
من؟از شما خوشم نیاد؟اگه باز میشناختم و باهاتون برخوردی داشتم باز یه چیزی.اصلا یوزرتون برام آشنا نیست.شوخي ميكني؟ سبك زندگي بالاي 70 درصد اسپمه همشو گذارش بدم؟! من با اسپم مشكلي ندارم با اين مشكل دارم كه به بهانه اسپم يكي رو بي دليل و به خاطر اينكه ازش خوشتون نمياد بن كنيد.يكي از دلايل بن كردن من رو نوشته بود"در خواست همكار" ديگه فكر كنم تابلو باشه منظور از همكار كيه .
این 5 تاپیک اخیر اصلا ربطی به بخش ندارن.. ریپورتشون رو دادم ولی پاک نکردی!!!
اون وقت تایپک "سبک زندگی شما: رفیق بازی های شما" ی من دقیقا مرتبط با بخش بود..چرا پاکش کردی؟!!
خداوکیلی چه وضعیه؟!!
کدوم تاپیک ها دقیقا؟این 5 تاپیک اخیر اصلا ربطی به بخش ندارن.. ریپورتشون رو دادم ولی پاک نکردی!!!
اون وقت تایپک "سبک زندگی شما: رفیق بازی های شما" ی من دقیقا مرتبط با بخش بود..چرا پاکش کردی؟!!
خداوکیلی چه وضعیه؟!!
آقا من کلی هر روز *س شعر در می کنم از خودم نیم ساعت یه پستو می نویسم چار تا باز خورد بگیرم از دوستان ببینم نظره دوستان چیه بلکه با ایجاد چار تا بحثه درست یه استفاده ای ببریم از عقایده دوستان ... زرتی ملوم نیست کیه می آد می رینه بهشو می ره ... آقا اگه قراره یه تاپیکیم که درست پیش می ره پاک کنید ما زودتر از اون چیزی که قراره بریم پیه کارمون ... عجیبه یه سه چار روز پیشم سر همین داستان و خیلی چیزای دیگه از بهمن خان بنده درخواست بن شدنه خودمو کردم ولی ظاهرا یا جواب نمی دن یا سر نزدن به سایت که خواسته ما رو استجابت کنن ...
کلا ریدین آبم قطه ملوم نیست با این وضع کی وصل بشه :| ... امیدوارم عمو بینام نباشه که اصن ازش توقع ندارم :|
عمو وقتی یه تاپیک پاک میشه همون موقع یه پیام خصوصی میاد.تا اونجا که یادمه تاپیکی از شما پاک نکردم ولی عمو خداییش این بخش ربطی به گفتگو آزاد نداره و یه بخش تخصصی مرتبط با مشاغل تا گفتگو آزاد.به هر حال بعضی تاپیک ها رو تا اونجا که در توانم باشه میزارم باقی بمونن.بقیش دیگه شرمنده :دیآقا من کلی هر روز *س شعر در می کنم از خودم نیم ساعت یه پستو می نویسم چار تا باز خورد بگیرم از دوستان ببینم نظره دوستان چیه بلکه با ایجاد چار تا بحثه درست یه استفاده ای ببریم از عقایده دوستان ... زرتی ملوم نیست کیه می آد می رینه بهشو می ره ... آقا اگه قراره یه تاپیکیم که درست پیش می ره پاک کنید ما زودتر از اون چیزی که قراره بریم پیه کارمون ... عجیبه یه سه چار روز پیشم سر همین داستان و خیلی چیزای دیگه از بهمن خان بنده درخواست بن شدنه خودمو کردم ولی ظاهرا یا جواب نمی دن یا سر نزدن به سایت که خواسته ما رو استجابت کنن ...
کلا ریدین آبم قطه ملوم نیست با این وضع کی وصل بشه :| ... امیدوارم عمو بینام نباشه که اصن ازش توقع ندارم :|
نیاز به توضیح نداره.قوانین و توضیحات بخش رو مطالعه بفرمایید.غیر از موارد یاد شده باشه بدون توضیح پاک میشهبله متاسفانه منم همین الان دیدم دو تا از تاپیک هام بدون هیچ توضیحی پاک شده بدون.
تو یکی از این دو تا پست های بلند و خوندنی شما رو هم دیدم.حیف شد پاک شد.
عمو ریدی بمعمو وقتی یه تاپیک پاک میشه همون موقع یه پیام خصوصی میاد.تا اونجا که یادمه تاپیکی از شما پاک نکردم ولی عمو خداییش این بخش ربطی به گفتگو آزاد نداره و یه بخش تخصصی مرتبط با مشاغل تا گفتگو آزاد.به هر حال بعضی تاپیک ها رو تا اونجا که در توانم باشه میزارم باقی بمونن.بقیش دیگه شرمنده :دی
نیاز به توضیح نداره.قوانین و توضیحات بخش رو مطالعه بفرمایید.غیر از موارد یاد شده باشه بدون توضیح پاک میشه
من با اسپم مشكلي ندارم با اين مشكل دارم كه به بهانه اسپم يكي رو بي دليل و به خاطر اينكه ازش خوشتون نمياد بن كنيد.يكي از دلايل بن كردن من رو نوشته بود"در خواست همكار" ديگه فكر كنم تابلو باشه منظور از همكار كيه .
آقا من کلی هر روز *س شعر در می کنم از خودم نیم ساعت یه پستو می نویسم چار تا باز خورد بگیرم از دوستان ببینم نظره دوستان چیه بلکه با ایجاد چار تا بحثه درست یه استفاده ای ببریم از عقایده دوستان ... زرتی ملوم نیست کیه می آد می رینه بهشو می ره ... آقا اگه قراره یه تاپیکیم که درست پیش می ره پاک کنید ما زودتر از اون چیزی که قراره بریم پیه کارمون ..
خداوکیلی چه وضعیه؟!!
عمو من شخصا با عمو بینام موشکل ندارم خیلی هم پسره گلیه و آقاس خاطرشم خیلی می خوایم ...جالبه ! حرفایی که یک ماه پیش من می زدم و همه خفقان گرفته بودند حالا یکی یکی داره صداشون بلند میشه و دقیقن همون حرفا رو تکرار می کنند!
مدیریت هم ماشالا اینقدر مغرور هست که دوست نداره به خطاهای خودش اعتراف کنه . همه مقصر هستند ، همه اسپمر هستند به جز مدیریت !
خلاف شما اینه که خودت یک اسپمر حرفه ای هستی ، اونوقت بقیه رو امر و نهی می کنی که اسپم ندید و این کار زشتیه ! خطایی بالاتر از این ؟! زود باش مودمت رو خاموش کن . بدو !کدوم یکی از کارهای من خلاف قانون نوشته شده پرشین تولز بوده و هست؟فقط یک مورد رو بهم بگین من نامردم اگه الان مودمم رو خاموش نکنم.
امیدوارم منظورت من نبوده باشم. به قول خودت در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر نکن و لطف کن برای بقیه هم نقش دایه ی مهربان تر از مادر رو بازی نکنآهای آقایی که ادعای 30یا30ت میشه تا حالا ماشین پلیس از صد متریت رد شده؟تا حالا مزه بازداشت و شکنجه رو کشیدی؟
تیکه های زیادی پروندی که نادیده گرفتم و اصلن در حد پاسخ دادن نبودند و به بعضی دیگه ش هم قبلن پاسخ داده شده و پرداختن به اون ها تکرار مکررات هست . فقط محض اطلاع یه سر بزن به اونور توی همون گروپ معنوی (!) قسمت پیغام بازدیدکننده ها رو ببین پاسخ این تهمت های شما کامل داده شده . شمایی که ناراحت میشی از اینکه یکی بهت تهمت می زنه خودت هم باید یاد بگیری تا وقتی در مورد چیزی یقین حاصل نکردی یکی رو متهم نکنی . من اگه میخاستم از خجالت کسی دربیام با همین یوزر واقعیم این کارو می کردم، دیگه چه لزومی داره برم یوزر فیک بسازم ؟! فکر می کنی با کسی رودربایسی دارم یا نکنه از شما می ترسم ؟! اگه کار من بود با شجاعت کامل اعلام می کردم که من بودم ، ولی من نبودم . برو بررسی کن ببین کار کدوم یکی از دژمن هات بوده !البته اوج شجاعت امثال تو همون ساخت یوزر که بیای باهاش فوحش ناموسی بدی.
پس نه ، انتظار دارید یاد من و عمه ی من بیفتند ؟!! لکن یه چیزی بگو که بگنجه !مورد بعدی.قرار نیست هر پستی و تاپیکی پاک بشه یا هر یوزری بن بشه همه یاد من بیوفتن.
دوستان مجبورم کمی درد و دل کنم.
براستی این پرشین تولز چی داشته برای ما؟کلا فعالیت تو دنیای مجازی؟جز اینکه بیایم دور هم باشیم و تبادل نظر کنیم؟عقاید هرکس محترم ولی آیا عقاید من و شما باید بزور تو مخ یکی بره؟قوانین چه معنی داره؟قانون خوب و بد داریم؟اصلا وقتی منو شما از قانونی که برای یه محیط مجازی تنظیم شده پیروی نکنیم میتونیم تضمین کنیم فردا مملکت رو نابود نکنیم؟
کدوم یکی از کارهای من خلاف قانون نوشته شده پرشین تولز بوده و هست؟فقط یک مورد رو بهم بگین من نامردم اگه الان مودمم رو خاموش نکنم.
به خداوندی خدا تو این چند سال به تک تک دوستان عادت کردم.شاید باور نکنید و لی دوستان صمیمی و خوبی پیدا کردم که با خیلیاشون رفت و آمد داریم.برام باورشم سخته یه روز از رفقام بی خبر باشم.بخدا اینو از ته دل میگم اینجا دستِ من امانت هستین.من در قبال شما مسئولیت دارم.اگه خدایی ناکرده پستی اینجا باشه که فردا برای شما مشکل ایجاد کنه من که مسئولیت به دوشم بوده و کاری نکرده باشم عذاب وجدان میگیرم.
کدام پست رو پاک کردم که خلاف نبوده؟شما به چه عنوان پست سیاسی میزاری تو سایتی که صاحب سایت منبع درامدش از همینه؟کی به منو تو اجازه میده کاری کنیم که سلامت و امنیت بقیه به خطر بیوفته؟ مگر ما انسان نیستیم؟مگر خانواده نداریم؟کی دوست داره عزیزش دچار مشکل بشه؟آهای آقایی که ادعای 30یا30ت میشه تا حالا ماشین پلیس از صد متریت رد شده؟تا حالا مزه بازداشت و شکنجه رو کشیدی؟مدرک رو کنم چی کشیدم و نمیخوام شما تجربه کنی؟البته اوج شجاعت امثال تو همون ساخت یوزر که بیای باهاش فوحش ناموسی بدی. ارزش های انسانی رو تا به کی باید قربانی این چیزا کنیم؟ من ذاتا همینم.اگه کاری رو قبول کنم.دوستی و این چیزا حالیم نمیشه.پارتی بازی رو بلد نیستم چون بهم یاد ندادن.یاد گرفتم از پستم حالا هرچی که باشه در جهت قانون استفاده کنم.حالا دوستم یه کاری بکنه و من چشم پوشی کنم که بگم خیلی رفیقم؟با این کار در حق همون دوستم نامردی کردم.
متاسفانه تو هر جامعه ای افراد قانون گریز داریم.خب تو این جامعه 200 و خورده ای هزار نفر هم این دسته آدم ها وجود دارن.رفقایی که منو میشناسن میدونن اگه حرف اسپم بیاد وسط یک دهم کاری که ما چند سال پیش میکردیم رو تو خوابشونم نمیدیدن.
آیا فوحش ناموسی.پست سیاسی و بی هدف.عکس های مستهجن.کل کل و ... اسپم و جدای از اون بامزگی حساب میشه که با پاک کردنش شما مدیریت رو زیر سوال میبری؟
تمام کاربران پرشین تولز چه موافقان چه مخالفان.چه دوستام و... رو از صمیم قلب دوست دارم.حالا میل خودتونِ که حرفای من رو گوش کنید یا باز هم اسیر حرف های بیهوده چند کاربر بشین که هدفشون فقط ایجاد آشوب و کل کل بیهودست.
متاسفانه بعضی دوستان با اینوایت شدن بدون اجازه و مشورت با شرکای ( معنوی ) یه گروپ دچار توهم بامزگی و خود شیفته پنداری شدن.
مورد بعدی.قرار نیست هر پستی و تاپیکی پاک بشه یا هر یوزری بن بشه همه یاد من بیوفتن.
خداوند نگهدار تک تک شما دوستان باشد.
بهنام 15/ 1 / 1392
انقدر عمو بهنومو اذیتش کردین که قهر کرد رفت