با سلام
بنده درخواست دارم تا در صورت امکان کاربر @behsen69 که به دلیلی بن شده اند رو مورد بررسی مجدد قرار داده و در صورت امکان در جریمه ایشون چشم پوشی بشه.
حقیقتا من ایشون رو نمیشناسم و جز تاپیک ها و موارد عمومی سر و سری با هم نداریم، اما وقتی میبینم شخصی با دانش ایشون رو از دست میدیم اول برای خودم متاسف میشم.
قطعا اگر دوستان پست های ایشون رو مطالعه کرده باشند متوجه اطلاعات ایشون بوده اند که من هم استفاده کرده ام.
با توجه به اینکه @hamed2day عزیز فرمودند در یک پست در اینجا مطرح بشه، خواستم فرصتی به خودمون بدیم تا در فضای مجازی حداقل یک عزیز رو با حمایت خودمون حفظ کرده باشیم.
امیدوارم حمایت شما خواننده عزیز باعث بشه ایشون به جمع ما برگردند.
@khunires
تشکر از شما و وقتتون
ممنونم از شما دوستان گرامی. همچنین من هم خواستار بازگشت @F-May5th هستمباسلام
بنده درخواست دارم تا در صورت امکان کاربر @behsen69 که به دلیلی بن شده اند رو مورد بررسی مجدد قرار داده و در صورت امکان در جریمه ایشون چشم پوشی بشه.
یاد فیلم کفش های میرزا نوروز افتادم وقتی که خواجه برای میرزا نوروز پیش حاکم شفاعتش رو می خواست دهن حاکم سرویس شد .دوستان دیگه بحث بن و آزاد سازی تموم شده
ادامه ندید در این تاپیک
ممنونم
دوستان دیگه بحث بن و آزاد سازی تموم شده
ادامه ندید در این تاپیک
ممنونم
هر کی انسان آزاده ای باشه و با علم و منطق حرف حق و بزنه حمایت میشه
نام کاربری مهم نیست
تشکر از صبر و برداری دوستان
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
سلامتاپیک ارز بصورت موقت بازگشایی شد
خاک بر سر اون حکومتی که روزی نیم درصد ارزش پولش میاد پایین که در این صورت باید به حال مردم اون کشور تاسف خورد با داشتن چنین انتخابیمدیران بخش اگر دوست دارن اینجا همیشه پر رونق باشه و پست خورش بره بالا، دعا کنند حداقل روزی 0.5% دلار و طلا بره بالا وگرنه هیچکس هیچ پستی نمیذاره، فقط کافیه افزایش پیدا کنه ثانیه به ثانیه قیمت آپدیت شده میذارن ( جهت اطلاع رسانی البته )
آره قربونش
مدیران لطفا تاپیک ارز رو ببندید تا قیمت جدید درج نشه و قیمت ارز کشور ثابت بمونه و زندگی مردم اسوده بشه :general505:
ببین دوست عزیزاون تاپیک واسه چی ایجاد شده؟؟ اگه بگیم اطلاع رسانی واسه افرادی که در این حوزه فعال هستند باید هم زمانی که بالا میره قیمت درج بشه و هم پایین اومدنش.. از 19 شده 10ت، مهم نیست؟؟ نباید درج بشه؟؟
این سری از 15ت شده 12ت نباید درج بشه؟؟ باید اون کاربرا غیبشون بزنه؟ و تا دوباره رفت بالا بیان قیمت بزنن؟؟ اونم ثانیه به ثانیه؟؟
در مورد اون نیم % هم بنده مثال زدم که بعضی از کاربران اون بخش دارن به این صورت عمل میکنن، اگه 10% ارزون بشه، هیچ خبری ازشون نیست ولی اگه نیم % بره بالا گردو میشکونن....
پ.ن: من نه اصلا کاری به بالا رفتن دارم و نه پایین اومدن، و نه میگم بالا رفتن ِ واقعی هست و نه میگم پایین اومدن ِ فیک هست و داره دستکاری میشه.. من فقط صحبتم سر اینه که اگر واقعا این دوستان هدفشون اطلاع رسانی هست باید زمانی هم که میاد پایین ( حتی به صورت فیک ) اطلاع رسانی کنند.