Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
لطفا از طریق پیام خصوصی در این باره با من در ارتباط باشید
یک کاربر خوب این بخش بود که اونهم گفتند بهشون پیام بن داده شده و از اونروز دیگه نیستن ولی همون دو متخلف اصلی که بارها بمن و ایشون توهین کرده یعنی miladsharifitedi و افتک نام، متاسفانه بن نمیشن و بقیه رو هم مثه خودشون وقیح کردن.
نمونه میذارم همین نقل زیر اومده به قوانین موجود در جامعه توهین کرده و اشتباه پدرانشون در 40 سال قبل رو مثال زده و گفته مردانگی دادین ساندیس گرفتین!
یا من برای اوضاع اقتصادی میگم اونهایی که اینقدر دوست دارن دلار بره بالا باید جوری باشه که سفرای تفریحی به خارج کشور و کالاهای لوکس و تجملاتی یا مخرب و مضر برای سلامتی که مخصوص قشر مرفه است و یا پوشاک پاره (که احتمالا ورودش ممنوع شده) و اتفاقا این نوع کالاها چند سال اخیر وارد شدن با دلار قیمت بالا بیان. اینها فورا پوشش و مراسم اینجا که چفیه و چادر و طبل عاشورا یا جشن و نورافشانیه 22 بهمن و ... هست رو مثال میزنن و میگن هرچی خودت استفاده نمیکنی دوست داری قیمتش بره بالا و پس باید اینا هم با قیمت بالا بیان! من نمیدونم چرا این جماعت با هر موضوع اع تقادی یا سی ا سی که مشکل دارن باید بیان اینجا و بگن بجای اینکه در محل کار و زندگی خودشون بگن!
اون کاربر متخلف یعنی miladsharifitedi هم بارها تو تاپیک نوشت بلاک کردم ولی دوباره با هر کاربری من دارم بحث میکنم شروع میکنه به توهین و میگه شما هم بلاک کنین و با این جماعت د..، ساندیس خور و اونهایی که راه بهشت و ح هوری و .. میبینن و میگن ایران بهشته و ... یا فلان قشر که برای دلار سرمیبرن جواب ندین!
اینها خصوصا همون کاربر متخلف یعنی miladsharifitedi، پستاشون کاملا توهین سی یا سی و توهین به اع تقادات مردم جامعه و توهین به بعضی از کاربران اینجا هست و بنظرم بن دائم هم براشون کمه!