Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
سعی کنید از این حالتی که شما و چند نفر دیگه درش قرار گرفتید خارج بشید و واقعیت پیرامون رو ببینید
پس شما میفرمایید اگر همون سورسی که دوستان قیمت ها رو ازش کپی/ پیست میکنن قیمت دلار رو 70 ریال اعلام کرد، هیچکس حق نداره اعلام کنه چون فیک هست و دستوری اومده پایین، اما اگر همون سایت قیمت دلار رو افزایشی کرد باید ثانیه به ثانیه، لحظه به لحظه تاپیک آپدیت بشه و قیمت ها رو جهت اطلاع رسانی به اطلاع عموم برسانند؟؟
اون مواردی هم که شما گفتی دوست عزیز من خودم میدونم و آگاه هستم، و خدمتت هم عرض کردم:
من نه اصلا کاری به بالا رفتن دارم و نه پایین اومدن، و نه میگم بالا رفتن ِ واقعی هست و نه میگم پایین اومدن ِ فیک هست و داره دستکاری میشه.. من فقط صحبتم سر اینه که اگر واقعا این دوستان هدفشون اطلاع رسانی هست باید زمانی هم که میاد پایین ( حتی به صورت فیک ) اطلاع رسانی کنند.
بعضی از شغل ها و بیزنس ها بر اساس همین قیمت های لحظه ای دارن کار میکنند، حتی اگر فیک باشه و واسه یک هفته باشه، پس واسشون مهمه که آخرین قیمت دلار چقدره، بازم تاکید میکنم حتی اگر به صورت فیک اومده باشه پایین...
فکر کنم خیلی واضح و روشن توضیح دادم، امیدوارم دوستان باز نیان بگن قیمت واقعی دلار 100 هزار تومان هست و این قیمتا فیک ِ...