متاسفانه همکار این بخش به بهانه های مختلف سعی در اعمال محدودیتهای مختلف و جلوگیری از اظهار نظرها وانتقادهای مخالف داره که کاملا بر ضد
قانون اساسی مترقی **** مقدس جمهوری اسلامی و به تبع اون قوانین انجمنهای محترم پرشین تولز هست.
در قانون اساسی آمده که:
اصل بیست و سوم ـ تفتیش عقاید ممنوع است و هیچکس رانمیتوان به صرف داشتن عقیدهای مورد تعرض و مؤاخذه قرار داد.
ولی ایشان 180 درچه برخلاف این اصل عمل کرده و علاوه بر اعمال سلایق شخصی حتی بعضا با توهین و تحقیر اصل بیست و دوم قانون اساسی را زیر پا میگذارد:
اصل بیست و دوم ـ حیثیت، جان، مال، حقوق ، مسکن و شغلاشخاص از تعرض مصون است مگر در مواردی که قانون تجویز کند.
همچنین
اصل بیست و هفتم ـ تشکیل اجتماعات و راهپیماییها، بدون حملسلاح، به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است.
در اصل سی و هفتم داریم:
اصل سی و هفتم ـ اصل، برائت است و هیچکس از نظر قانون مجرمشناخته نمیشود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد.
ولی ایشان دسترسی هر کاربری رو که با عقاید ایشون سازگار نباشه به راحتی محدود میکنه
لازم بذکر هست که این رفتار قانون شکنانه ایشان باعث رنجش بسیاری از کاربران این بخش شده و اکثرا عطای فعالیت در سایه بی قانونیهای این عاغا را به عطایش بخشیده اند.
بند به بند گفته هاتون رو جواب میدم چون حق شما .
تفتیش عقاید نمیکنم .
در ضمن با لغات بازی نکنید و فرا فکنی نکنید نفتیش عقاید برای قرون وسطی و حزب کمونیست بود بنده برای سیاست تره هم خرد نمیکنم و برام اصلا مهم نیست که چه کسی چه تمایلات سیاسی داره خواه مخالف هست خواه موفق . به هیچ عنوان هم بر اساس سلایق خودم عمل نمیکنم بخش مال من نیست جناب میرزاده مدیریت بخش به عهده من هست و پست ها شما و خیلی از کاربران دیگه بغیر از من توسط چندین نفر دیگه هم دیده میشه . شده پستی رو بنده پاک نکردم ولی ادمین های ارشد این فروم پاک کرده اند . شده تاپیکی از نظر من صحیح بوده ولی توسط ادمین های ارشد پاک شده . در مورد بازی با بند های قانون اساسی که نوشتید بند به بندش رو به صورت حقوقی به شما میگم که اولا حد و اندازه خودتون رو بدونید و ثانیا بدونید که با بند های قانون اساسی نمیشه بازی کرد . ثانیا طرف شما یک فرد عامی و بی سواد نیست . این بند هایی که نوشتید در ویکی پیدا دقیقا هست حالا به شما به صورت حقوقی می نویستم که دقیقا همین بندهایی که یک طرفه به قاضی رفتید معناش چی هست :
اصل بیست و سوم قانون اساسی رو عنوان کردید
شما آزاد هستید هر عقیده ای داشته باشید و به هر چیزی فکر کنید تا موقعی که اون رو به صورت عمومی پست بلندگو جار نزنید و عنوان نکنید یعنی محدوده حریم خصوصی شما فقط محیط فکری خودتون میباشد . برای مثال یک فرد لائیک هم از حقوق برابر یک مسلمان-مسیحی و یا کلیمی و هر دین رسمی دیگه برخوردار هست . ولی اگر بخوایید بیایید عقایدتون رو جار بزنید و به اصطلاح برای خودتون گنگ تشکیل بدید خوب نمیشه . همین اصل برای شما اصلا مصداق نمیکنه . دادستانی کل کشور دست گذاشت روی بخشهایی از این فروم و گفت باید پاک شه ! مجبوری بود باید پاک میشد به همین راحتی که صاحب اصلی این فروم و شرکت پرشین تولز مجبور به این کار شد . پس این بند از همین قانون اساسی به همین راحتی شامل حال این بخش ها نشد و مجبور به پاک شدن شدن . شما دارید پست هایی رو میدید که دقیقا سیاسی هست و از چهار چوب تعریف شده برای فعالیت فروم های اینترتی خارج هست خب یا باید شما کاربر میرزاده رو انتخاب کرد یا بخش کار و سرمایه رو که بنده بخش رو انتخاب میکنم و یک بخش با کلی کاربر فعال رو قربانی یک نفر نمیکنم
بازم میگم چون گرایشات سیاسی برای بنده معنی نداره و به هیچ عنوان پای صحبت های سیاسی نمی شینم در همین جا هم اعلام میکنم این بند قانون اساسی تعبیر حقوقیش رو گفتم بنده شما تفتیش عقاید نکردم برای مثال چه دینی دارید به چی اعتقاد دارید یا گرایشات سیساسی شما چی هست ....... و ....... . شما پست سیاسی چپ گرا میدید بنده فقط اون پست رو پاک میکنم . در مرامنامه پرشین تولز هم هست . این سایت رو با یک وب سایت سیاسی اشتباه نگیرید اینجا میتینگ سیاسی نیست . آزادی عقاید شما در این فروم تا جایی محترم هست که نخوایید عقاید سیاسی خودتون رو سند کنید و به صورت عمومی عنوان کنید .
اصل بیست و هفتم
یک بار مرامنامه پرشین تولز و همچنین قوانین بخش رو به صورت کلی مطالعه کنید . اینجا نه خیابون هست و نه قهوه خونه که بشه تجمع کرد و یا راهپیمایی انجام داد . اصل 27 قانون اساسی شمال وب سایت ها نمیشه . دقیقا نوشته شده در مرامنامه و اینقدر مدیران این فروم گفتن که پست سیاسی ممنوع هست . همچنین طبق قوانین همین فروم شما حق ندارید برای خودتون گروه جمع کنید و طرز فکری سیاسی خودتون رو به تعدادی جون القاء کنید . اکثر پستهای شما سمت و سو داره . اصل 27 در جامعه حاکم هست به صورت فیزیکی همین اصل 27 نگفته که شما حق دارید طرز فکری خودتون رو بلند بلند جار بزنید و شعار بدید . یک بار امتحان کنید همین اصل 27 رو در جامعه .........
و اما اصل 37
در اینجا شما محکوم نیستید که بر فرض مثال خراب کار هستید یا محارب هستید و یا یک عنصر سیاسی چپ گرا یا راست گرا هستید . این تالار برای خودش یک سری قوانین داره برای بقاء که تیغ فیلترینگ شامل حالش نشه . این تالار رادیو فردا یا سایت کلمه و دیگر سایتهای به این شکل سیاسی نیست اولا یک فروم تخصصی هست با بخش های متنوع ثانیا محل درآمد برای تعدادی جون که کارآفرین هستند . شما محکوم نیستید اگر در مواردی دسترسی شما برای چند روز از شما گرفته میشه به اصطلاح بن میشید برای این خاطر هست چون دارید تند میرید بزرگ ترین قانون این فروم رو که پست های سیاسی ندید و علی الخصوص این بخش رو که بنده هی پشت سر هم میگم که سیاست رو از ریشه سیاسی تحلیل نکنید باز هم انجام میدید . در ضمن در یک تالار مصحلت و بقای اون تالار در هر اوضاع سیاسی مطرح هست در اول شما اگر رنجیده میشید رک و راست فعالیت نکنید فرش قرمز هم برای شما پهن نشده این بخش یک بخش سیاسی نیست که عنوانش باشه تحلیل عقاید سیاسی و اوضاع حاکمه ! حواستون رو جمع کنید اگر فکر کردید امثال شما که فکر میکنید با پست های سیاسی و یا این روشن فکری های سیاسی کار به جایی پیش میبرید و یا به فکر خودتون دارید افشا گری میکنید بنده
دکتر موذنی جلوی شما و امثال شما هستم حال می خواد این پستها و باند و باند بازی های شما و امثال شما چه جناح موافق باشه چه جناح مخالف
در پایان کلمه
عاغا رو که در فرهنگ لغات دهخدا که مد نظرتون هست معنیش چی هست ؟
خودتون تشریف دارید این دفعه سومی هست که توهین میکنید به شخص من . آخرین دفعه شما هم باشه ایشالا من باب همین توهین با شما هم برخورد میشه .
در پایان یکی از مدیران همین بخش به جز من و همین طور یکی از ادمین های ارشد پرشین تولز هم به شما 100% جواب خواهند داد چون حق شماست