Thomas.Angelo
Registered User
ممنون . . . 
من ريپورت دادم
يه اخطار براش بفرستيد
آخه طرف تازه کار به نظر میاد ... اصلا روش کار رو بلد نیست ظاهرا ... یه سری پست هاش پاک بشه احتمالا متوجه بشه ...من ريپورت دادم
يه اخطار براش بفرستيد
میگم شایدم بهتر باشه که یه ستاد حل بحران تشکیل بدیم و جواب سوالش رو پیدا کنیم ! ...به نظر من انگار بازيش گرفته باشه، مثل بچه ها !
فكر كنم COD 4 رو با 3 اشتباه گرفته چون روي pc اين سومي ميشه.آخه ميگه CoD3 مال pc ، حالا دو حالت داره: يا مثل اسپماش سر كاريه يا با يه بازي ديگه اشتباهي گرفته يا يه كنسول ديگرو با pc اشتباهي گرفته (فكر كنم اين شد 4 حالت ديگه؟!)
اديت: Holy Smoke!!! اسپمهاي اين آقا به PM هاي من هم سرايت كرد :crying: يكي بياد منو نجات بدهههههh34r2:
ديشب اينكارو كردم.عجیبشیر جان ، بهش پی.ام بده که اگه یکبار دیگه تکرار کنه ، دسترسی اش از بین میره ... یه کارت قرمز سنگین در انتظارشه ...
منظورتون از هك دقيقا چيه؟سلام
عجبشیرخان . . .
لطفا
با مقامات بالا یه مشورتی داشته باش و ببین که " آیا امکان ایجاد تاپیک به منظور هک بازیها " وجود دارد یا نه ؟
مثلا برای هک کردن هر بازی یک تاپیک مجزا . . .
اگر چنین امکانی بود , به سرعت تعداد این تاپیکها افزایش خواهد یافت و یک زیر مجموعه جدید در راه خواهد بود . . .
منظورتون از هك دقيقا چيه؟
از نظر قانوني كه مشكلي نداره فقط بايد ببينيم چقدر استقبال ميشه و چه تعداد بازي هستند كه اين قابليت رو دارند كه اين تغييرات درشون اعمال بشه.خب به عنوان مثال :
بازی وارکرفت و تغییر و تحول در مپ ها و . . .
به طور کلی دست کاری فایلهای بازیها , مثل صوت و فیلم و نوشته ها و یا حتی گرافیک یک بازی از طریق نرم افزارهای مختلف و ایجاد این تغییرات از طریق دستکاری کردن فایلهای بازیها . . .
مطمئن هستم که در آینده اگر این زیر مجموعه تشکیل شود , طرفداران بسیاری خواهد داشت . . .
حالا اگر به نتیجه ای رسیدید و امکان ایجاد چنین زیر مجموعه ای بود , با همفکری دوستان دیگر , یک اسم مناسب هم برای این بخش انتخاب می کنیم . . .
نظر خودتون چیه , عجبشیرخان ؟
دوستان دیگری هم که این پست را می بینند , نظر خود را عنوان کنند . . .
از نظر قانوني كه مشكلي نداره فقط بايد ببينيم چقدر استقبال ميشه و چه تعداد بازي هستند كه اين قابليت رو دارند كه اين تغييرات درشون اعمال بشه.
تا حالا تاپيكي در اين زمينه داشتيم؟
سلام به دوستان ..
گفتم يه حالي از عزيزان بپرسم ..![]()
چطورين دوستان خوبين ..![]()