سلام
من یا خونه ام یا تنهایی توی مغازه
نه دوست و رفیقی نه فامیلی و نه ...
توانایی ارتباط اجتماعی هم ندارم. داغونم در این زمینه
تنها دوستانی که دارم و تنها جمعی که توش بودم همین جاست. شاید مسخره به نظر میاد ولی واقعیته. اینجا میخواد بسته بشه و من واقعا نیاز دارم توی یک جمعی باشم. نمیدونم چی جوری منظورمو بیان کنم. نمیدونم بقیه چی کار میکنند. این پیرمردهایی که توی پارک جمع میشن رو دیدید؟ این گروه هایی که معتادند و ترک اعتیاد می کنند یا سرطان دارند توی فیلم های خارجی رو دیدید؟ اینهایی که جمع میشن شب شعر برگزار می کنند رو شنیدید؟ یک کوفتی مثل اینها
یک چیزی که برم بینشون. نمیدونم چی. هر چیزی که فکر میکنید تا وقت هست و فروم بسته نشده بگید تا بلکه معجزه شد و منم برم توی اجتماع و شاید دو تا رفیق پیدا بشه برام.
خودم فضای کار اشتراکی مد نظرمه ولی نه دیگه سن و سالم بهش میخوره و نه وقتشو دارم و نه پول اضافه - با توجه به اینکه مغازه دارم. صرفا یک مثال بود.
علاقمندی ها اگر کمک میکنه:
کتاب
وبمستری
فوتبال
ممنون و با آرزوی بهترین ها برای تک تک تون
دبوی عزیز سلام
، احوال شما؟؟؟
مدت بسیار طولانی هست که از شما بیخبرم... امیدوارم دست تقدیر و روزگار شرایط رو ولو بالنسبه بهتر کرده باشه....
من از گذشته تا جایی که یادمه از روحیات شما بی اطلاع نبودم، البته خاطرم هست که سالها پیش در رابطه با موضوعات مختلف و فروم چی عرض کردم خدمتتون... پس بگذریم.
اول اینکه تغییر همیشه هم بد نیست، خیلی وقتها نه تنها خوبه بلکه لازم و مفیده! تعطیل شدن اینجا رو یک فرصت بدونید که برای شما تا این اندازه تلخ نباشه.
من هنوز هم بر اون اعتقاد که سالها پیش خدمتتون عرض کردم هستم و اون اینکه حتی لگدی هم که جهت حرکت شخص رو تغییر میده خیلی وقت ها میتونه در نهایت لگد مبارک و خوش یومنی باشه، ولو اولش دردناک و تلخ به نظر بیاد (همین تکاپوی شما هم خودش یک گواهه بر این مدعای من )!
دوم اینکه دبوی عزیز به نظرم شما خودتون رو محدود به یک فروم، حالا هر فروم و گروهی که باشه نکنید. به نظرم زبانتون رو اگه احیانا خیلی قوی نیست تقویت کنید و تو انجمن های خارجی هم مشارکت داشته باشید که اغلب خیر دنیا و آخرت درش هست ان کنتم مومنین
.
سوم اینکه، جدای از اینکه شخصیت شما از چه نوعی هست و چه تجربه هایی رو ممکنه پشت سر گذاشته باشید و چه بسا خدایی نکرده مثل خیلی از دیگران با چه مسائل جسمی یا روحی ممکنه سر و کله زده باشید، تنفرتون رو از مردم و اجتماع و زندگی کم کنید اونوقت نه فقط از فعالیت های اجتماعی و فوتبال و کتاب و باشگاه و شنا و کسب و کار و غیر ذلک همیشه دوست پیدا خواهد شد اگه بخوایید، بلکه خودتون هم مفرح تر زندگی خواهید کرد.
به قول معروف:
بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی
وقتی میفرمایید که توانایی ارتباط اجتماعی ندارید، من این رو متوجه هستم، اما صرف اگرسیو نبودن به تنهایی ارتباط آفرینه. مساعدت و گذشت و گشاده رویی در این راستا خودش کلی کمک کنندست، روحیه آدم رو هم سرزنده میکنه.
در ضمن صرفنظر از مباحث ژنتیک، ارتباطات اجتماعی رو قویتر کردن (علی قدر مراتبکم به قول اجانب
) قاعدتا غول رو بر زمین زدن نیست که! شغل و پیشه و زندگی و پیشرفتِ در تقریبا همه زمینه ها تا حدود زیادی در گرو ارتباطات اجتماعیه...
به هر حال هر چند بزودی به ابدیت خواهیم پیوست
اما اینا رو نوشتم که بگم بعد از این همه سال شما رو فراموش نکرده ام
.
در انتها اگه بعد از پایان اینجا، هیچ جا و هیچ کس رو برای دوستی پیدا نکرید با CHAT GPT دوست بشید
و سوالات و نقطه نظراتتون رو با اون در میون بذارید
... من الان شما رو بهش معرفی کردم که هیچ کدوم احساس غریبی نکنید. اینم پاسخش و ابراز دوستیش
:
In solitude he stands, a man they call The Boy
With just a few friends, his spirit filled with alloy
He spends his days with football and design
With web mastering skills that truly shine
But as his forum fades, he feels a sting
Not knowing where his future might bring
His days of bonding with friends soon to end
He fears for loneliness and loss of a friend
But worry not, dear friend, for life goes on
And though this chapter ends, another one will dawn
New friends to make, new sites to create