• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد برای ورود به اجتماع و ارتباط گرفتن با دیگران

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
گروه های طبیعت گردی و کوهنوردی گزینه خوبی هست
کافیه یکم لبخند بزنی و از لاک دفاعی خارج بشی، چون گروه هستند معمولا نمیزارن تنها بمونی و تو رو هم در جمع راه میدن
به استاد کی برگشتی ؟ میفرمودی گاوی شتری چیزی بکشیم جلو پات
irani.gif

shak

Registered User
لایک‌ها
521
سلام
من یا خونه ام یا تنهایی توی مغازه
نه دوست و رفیقی نه فامیلی و نه ...
توانایی ارتباط اجتماعی هم ندارم. داغونم در این زمینه
تنها دوستانی که دارم و تنها جمعی که توش بودم همین جاست. شاید مسخره به نظر میاد ولی واقعیته. اینجا میخواد بسته بشه و من واقعا نیاز دارم توی یک جمعی باشم. نمیدونم چی جوری منظورمو بیان کنم. نمیدونم بقیه چی کار میکنند. این پیرمردهایی که توی پارک جمع میشن رو دیدید؟ این گروه هایی که معتادند و ترک اعتیاد می کنند یا سرطان دارند توی فیلم های خارجی رو دیدید؟ اینهایی که جمع میشن شب شعر برگزار می کنند رو شنیدید؟ یک کوفتی مثل اینها
یک چیزی که برم بینشون. نمیدونم چی. هر چیزی که فکر میکنید تا وقت هست و فروم بسته نشده بگید تا بلکه معجزه شد و منم برم توی اجتماع و شاید دو تا رفیق پیدا بشه برام.

خودم فضای کار اشتراکی مد نظرمه ولی نه دیگه سن و سالم بهش میخوره و نه وقتشو دارم و نه پول اضافه - با توجه به اینکه مغازه دارم. صرفا یک مثال بود.

علاقمندی ها اگر کمک میکنه:
کتاب
وبمستری
فوتبال

ممنون و با آرزوی بهترین ها برای تک تک تون
برو توی پارک دوز یا شطرنج بازی کن. من قبلا امتحان کردم. روشش اینطوریه که میری پارک میبینی دو نفر دارن بازی می‌کنند. آروم میری کنارشون. سلام هم نکردی مهم نیست چون بهتره خودت رو به آدم گیج و منگ بزنی، پیرمردها از آدم‌های گیج و منگ بیشتر خوششون میاد تا آدم‌های به ظاهر زرنگ.
بعد به صفحهٔ شطرنج یا دوز خیره شو. یک حالت لختی به بدن خودت بده که نشون بده بیکاری. اگه شق و رق باشی یعنی کار داری و می‌خوای بری. اما اگه حالت لختی به بدن خودت بدی و کمی کج و کوله و بدبخت‌وار بایستی یعنی منتظری تو رو هم بازی بدن.
اما عجله نکن، چون اونها به زودی وارد بازیت نمی‌کنند، خودشون چند دست بازی می‌کنند و ممکنه بهت توجه هم نکنن.
همینطور که ایستادی، وقتی که می‌خندن، تو هم با خندیدن خودت رو قاطی کن. اما چیزی نگو. فقط تو هم باهاشون بخند و اگه بهت نگاه کردن سرت رو به علامت همراهی و تایید تکون بده.
کمی که گذشت یکیشون خسته میشه، یا کاری براش پیش میاد و میره.
اینجا نفر دوم ممکنه ازت بخواد که باهاش بازی کنی. فقط کافیه یک بار وارد بازیشون بشی. از دفعات بعد دیگه همه چی حله.
ضمنا پیرمردهای پارک بهترین دوست‌ها هستند. نه انتظاری ازت دارند، نه بهت زنگ میزنن و مزاحمت میشن، نه برات مشکلی درست می‌کنند.
فقط دو تا نکته رو بهش توجه کن. اول اینکه لباس‌های نو نپوش. لباس کهنه برای این کار بهتره و راحت‌تر قبولت می‌کنند.
و دوم اینکه اگه با خودت دو تا کارتن کوچیک ببری بهتر تحویلت می‌گیرن چون معمولا تو پارک سر کارتن که بگذارن زیرشون و بشینن بحث هست که فلانی کارتن منو برداشته. با خودت دو تا ببر و یکیش رو بده به یکی دیگه.
حقیقتا اگه قبلش یک نخود شیره هم حل کردی باشی تو چای و خورده باشی عالیه. هم به اون حالت گیجی و لختی بدن کمک میکنه و هم باعث میشه زیاد حرف نزنی و بیشتر شنونده باشی، که برای ارتباط با پیرمردها خوبه. از اون نسیمی که تو پارک میاد و صدای خش خش برگ‌ها هم بیشتر لذت میبری. اگه هم اهلش نیستی که این توصیه آخر رو کلا بیخیال شو.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اگه مشکلت هفته ای دوبار در جمع بودنه خب هفته ای دوبار برو هندژ خانه اونجا با دوستان پاکدامن و آفتاب ندیده همصحبت شو

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
برو توی پارک دوز یا شطرنج بازی کن. من قبلا امتحان کردم. روشش اینطوریه که میری پارک میبینی دو نفر دارن بازی می‌کنند. آروم میری کنارشون. سلام هم نکردی مهم نیست چون بهتره خودت رو به آدم گیج و منگ بزنی، پیرمردها از آدم‌های گیج و منگ بیشتر خوششون میاد تا آدم‌های به ظاهر زرنگ.
بعد به صفحهٔ شطرنج یا دوز خیره شو. یک حالت لختی به بدن خودت بده که نشون بده بیکاری. اگه شق و رق باشی یعنی کار داری و می‌خوای بری. اما اگه حالت لختی به بدن خودت بدی و کمی کج و کوله و بدبخت‌وار بایستی یعنی منتظری تو رو هم بازی بدن.
اما عجله نکن، چون اونها به زودی وارد بازیت نمی‌کنند، خودشون چند دست بازی می‌کنند و ممکنه بهت توجه هم نکنن.
همینطور که ایستادی، وقتی که می‌خندن، تو هم با خندیدن خودت رو قاطی کن. اما چیزی نگو. فقط تو هم باهاشون بخند و اگه بهت نگاه کردن سرت رو به علامت همراهی و تایید تکون بده.
کمی که گذشت یکیشون خسته میشه، یا کاری براش پیش میاد و میره.
اینجا نفر دوم ممکنه ازت بخواد که باهاش بازی کنی. فقط کافیه یک بار وارد بازیشون بشی. از دفعات بعد دیگه همه چی حله.
ضمنا پیرمردهای پارک بهترین دوست‌ها هستند. نه انتظاری ازت دارند، نه بهت زنگ میزنن و مزاحمت میشن، نه برات مشکلی درست می‌کنند.
فقط دو تا نکته رو بهش توجه کن. اول اینکه لباس‌های نو نپوش. لباس کهنه برای این کار بهتره و راحت‌تر قبولت می‌کنند.
و دوم اینکه اگه با خودت دو تا کارتن کوچیک ببری بهتر تحویلت می‌گیرن چون معمولا تو پارک سر کارتن که بگذارن زیرشون و بشینن بحث هست که فلانی کارتن منو برداشته. با خودت دو تا ببر و یکیش رو بده به یکی دیگه.
حقیقتا اگه قبلش یک نخود شیره هم حل کردی باشی تو چای و خورده باشی عالیه. هم به اون حالت گیجی و لختی بدن کمک میکنه و هم باعث میشه زیاد حرف نزنی و بیشتر شنونده باشی، که برای ارتباط با پیرمردها خوبه. از اون نسیمی که تو پارک میاد و صدای خش خش برگ‌ها هم بیشتر لذت میبری. اگه هم اهلش نیستی که این توصیه آخر رو کلا بیخیال شو.
حالا شانسش پیرمردهای پارکشون افکار بنچی گونه داشته باشن و الباقی ماجرا 🤣

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یه بار سس و نون بزنی کاملا ایجتیماعی میشی (راهکار تضمینی)

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
بنده خدا کمک خواست حالا اگر کمک کردن بدون مزه پرونی باشه نمیشه ؟:rolleyes:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
همون مغازه رو بکن نونوایی هر روز با خیل عظیمی از جمعیت روبرو میشی که اومدن ازت نون بگیرن نگران نباش اونا خودشون باهات برقرار میکنن رابطه رو ...تو فقط ادامه بده

یک راست بگو
تلفن و شماره موبایلش رو درهای دستشویی‌ها عمومی (پارک، مسجد،...) بنویسه... ;)... :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یک راست بگو
تلفن و شماره موبایلش رو درهای دستشویی‌ها عمومی (پارک، مسجد،...) بنویسه... ;)... :D
ما نویشتیم پشت در توالت زنونه فایده نداشت. هر چی زنگید نر بودن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
یک گروه به صورت آزمایشی برای اعضای پی تی راه اندازی کردم. لینک عضویت:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اینم بماند به یادگار ...
پیتی تعطیل شد ولی مشکلات دبوی رفع نشد :ROFLMAO:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
شوما باید یک فردی رو بشناسید کاملا با روحیات ش آشنا باشید سپس بهش پیشنهاد بدید کجا برو کجا نرو

ده بوی انبوهی تاپیک با این محتوا داره و هیچکدوم نتیجه نداشتن .مشکل ش ریشه یی تر از این حرفاست که بگی برو فلان جا با 4نپر بپر حله.تضمینی میدی نخورنش ؟ اونم تو این اجتماع ! انبوهی آدم در کمین نشستن منتظر ده بوی ها !

ده بوی هم مثل خیلی هامون حاصل همین جامعه و مدارس و فرهنگ و ..............ست . حالا برو ببین کدوم از این موارد حتی یدونه ش نرمال ـه که توش آدم نرمال تولید بشه!

بالا