سلام
من یا خونه ام یا تنهایی توی مغازه
نه دوست و رفیقی نه فامیلی و نه ...
توانایی ارتباط اجتماعی هم ندارم. داغونم در این زمینه
تنها دوستانی که دارم و تنها جمعی که توش بودم همین جاست. شاید مسخره به نظر میاد ولی واقعیته. اینجا میخواد بسته بشه و من واقعا نیاز دارم توی یک جمعی باشم. نمیدونم چی جوری منظورمو بیان کنم. نمیدونم بقیه چی کار میکنند. این پیرمردهایی که توی پارک جمع میشن رو دیدید؟ این گروه هایی که معتادند و ترک اعتیاد می کنند یا سرطان دارند توی فیلم های خارجی رو دیدید؟ اینهایی که جمع میشن شب شعر برگزار می کنند رو شنیدید؟ یک کوفتی مثل اینها
یک چیزی که برم بینشون. نمیدونم چی. هر چیزی که فکر میکنید تا وقت هست و فروم بسته نشده بگید تا بلکه معجزه شد و منم برم توی اجتماع و شاید دو تا رفیق پیدا بشه برام.
خودم فضای کار اشتراکی مد نظرمه ولی نه دیگه سن و سالم بهش میخوره و نه وقتشو دارم و نه پول اضافه - با توجه به اینکه مغازه دارم. صرفا یک مثال بود.
علاقمندی ها اگر کمک میکنه:
کتاب
وبمستری
فوتبال
ممنون و با آرزوی بهترین ها برای تک تک تون
برو توی پارک دوز یا شطرنج بازی کن. من قبلا امتحان کردم. روشش اینطوریه که میری پارک میبینی دو نفر دارن بازی میکنند. آروم میری کنارشون. سلام هم نکردی مهم نیست چون بهتره خودت رو به آدم گیج و منگ بزنی، پیرمردها از آدمهای گیج و منگ بیشتر خوششون میاد تا آدمهای به ظاهر زرنگ.
بعد به صفحهٔ شطرنج یا دوز خیره شو. یک حالت لختی به بدن خودت بده که نشون بده بیکاری. اگه شق و رق باشی یعنی کار داری و میخوای بری. اما اگه حالت لختی به بدن خودت بدی و کمی کج و کوله و بدبختوار بایستی یعنی منتظری تو رو هم بازی بدن.
اما عجله نکن، چون اونها به زودی وارد بازیت نمیکنند، خودشون چند دست بازی میکنند و ممکنه بهت توجه هم نکنن.
همینطور که ایستادی، وقتی که میخندن، تو هم با خندیدن خودت رو قاطی کن. اما چیزی نگو. فقط تو هم باهاشون بخند و اگه بهت نگاه کردن سرت رو به علامت همراهی و تایید تکون بده.
کمی که گذشت یکیشون خسته میشه، یا کاری براش پیش میاد و میره.
اینجا نفر دوم ممکنه ازت بخواد که باهاش بازی کنی. فقط کافیه یک بار وارد بازیشون بشی. از دفعات بعد دیگه همه چی حله.
ضمنا پیرمردهای پارک بهترین دوستها هستند. نه انتظاری ازت دارند، نه بهت زنگ میزنن و مزاحمت میشن، نه برات مشکلی درست میکنند.
فقط دو تا نکته رو بهش توجه کن. اول اینکه لباسهای نو نپوش. لباس کهنه برای این کار بهتره و راحتتر قبولت میکنند.
و دوم اینکه اگه با خودت دو تا کارتن کوچیک ببری بهتر تحویلت میگیرن چون معمولا تو پارک سر کارتن که بگذارن زیرشون و بشینن بحث هست که فلانی کارتن منو برداشته. با خودت دو تا ببر و یکیش رو بده به یکی دیگه.
حقیقتا اگه قبلش یک نخود شیره هم حل کردی باشی تو چای و خورده باشی عالیه. هم به اون حالت گیجی و لختی بدن کمک میکنه و هم باعث میشه زیاد حرف نزنی و بیشتر شنونده باشی، که برای ارتباط با پیرمردها خوبه. از اون نسیمی که تو پارک میاد و صدای خش خش برگها هم بیشتر لذت میبری. اگه هم اهلش نیستی که این توصیه آخر رو کلا بیخیال شو.