سلام.دوستان با توجه به اعلام تعطیلی پرشین تولز و نیاز به ایجاد فروم مشابه که بشه اونجا در محیطی دوستانه با هم در ارتباط باشیم با مدیر سابق جناب فرجاد @MihanV صحبت شده که فرومبزنه و همگی به اونجا بریم..
با توجه به سابقه مدیریتی و اعتبار خوبی که بین اعضا داره بنظر بهترین گزینه برای مدیریت محیط جایگزین هست..
چون به شخصه وبمستر هم هست ایشون با حواشی و مشکلات پیش رو و راه های توسعه محیط مذکور هم آشنایی کامل داره..
منتها فرجاد گفته که مطمئن نیست دوستان به محیط جدید بیان و اونجا فضای جدیدی شکل داده بشه..
این تاپیک زده شد تا دوستانی که استقبال میکنن ، حمایت خودشون رو اعلام کنن..
لطفا جدا از شرکت در تاپیک ، در نظر سنجی هم حتما شرکت کنید که امار عددی داشته باشیم.
لطفا در بخش های مختلف فروم هم لینک به این تاپیک رو ایجاد کنید تا افراد بیشتری ببینن و در نظر سنجی شرکت کنن تا انشاالله زودتر اقدامات لازم رو شروع کنیم.
تشکر..
--‐---------
ادیت:
پس از ۳ روز:
بعد از جمع بندی و بررسی نظرات دوستان و همفکری های لازم تصمیم نهایی گرفته شد.
سایت در استانه نهایی شدن هست و داریم روالش رو طی میکنیم ادرس سایت هم این هست:
www.follow.ir
--------------------------------------------------
ادیت پس از چندین روز بعد از اون ۳ روز قبلی:
فرجاد پشیمون از ایجاد سایت جدید تصمیم گرفت پروژه رو کنسل و ایجاد سایت رو بیخیال بشه. لذا اگر پیشنهاد بهتری یا حرکت دیگری کسی داره یا میخواد انجام بده خبر رسانی کنه
به نظر میاد از پایان گریزی نیست
‐----------------------------------------
ادیت
این لینک ردیت هست به نام سایت ایجاد شده جوین بدید
------------------------------------------
ادیت شماره 5-6 یا هرچی:
یه گروه تلگرام دوستان زدن کسی خواست به من PM بده ادش کنم....افراد معلوم الحال و مزاحم اد نخواهند شد...توقف بیجا مانع کسب است
با توجه به سابقه مدیریتی و اعتبار خوبی که بین اعضا داره بنظر بهترین گزینه برای مدیریت محیط جایگزین هست..
چون به شخصه وبمستر هم هست ایشون با حواشی و مشکلات پیش رو و راه های توسعه محیط مذکور هم آشنایی کامل داره..
منتها فرجاد گفته که مطمئن نیست دوستان به محیط جدید بیان و اونجا فضای جدیدی شکل داده بشه..
این تاپیک زده شد تا دوستانی که استقبال میکنن ، حمایت خودشون رو اعلام کنن..
لطفا جدا از شرکت در تاپیک ، در نظر سنجی هم حتما شرکت کنید که امار عددی داشته باشیم.
لطفا در بخش های مختلف فروم هم لینک به این تاپیک رو ایجاد کنید تا افراد بیشتری ببینن و در نظر سنجی شرکت کنن تا انشاالله زودتر اقدامات لازم رو شروع کنیم.
تشکر..
--‐---------
ادیت:
پس از ۳ روز:
بعد از جمع بندی و بررسی نظرات دوستان و همفکری های لازم تصمیم نهایی گرفته شد.
سایت در استانه نهایی شدن هست و داریم روالش رو طی میکنیم ادرس سایت هم این هست:
www.follow.ir
--------------------------------------------------
ادیت پس از چندین روز بعد از اون ۳ روز قبلی:
فرجاد پشیمون از ایجاد سایت جدید تصمیم گرفت پروژه رو کنسل و ایجاد سایت رو بیخیال بشه. لذا اگر پیشنهاد بهتری یا حرکت دیگری کسی داره یا میخواد انجام بده خبر رسانی کنه
به نظر میاد از پایان گریزی نیست
‐----------------------------------------
ادیت
این لینک ردیت هست به نام سایت ایجاد شده جوین بدید
Reddit - Dive into anything
Reddit.com
------------------------------------------
ادیت شماره 5-6 یا هرچی:
یه گروه تلگرام دوستان زدن کسی خواست به من PM بده ادش کنم....افراد معلوم الحال و مزاحم اد نخواهند شد...توقف بیجا مانع کسب است
Last edited: