• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام.دوستان با توجه به اعلام تعطیلی پرشین تولز و نیاز به ایجاد فروم مشابه که بشه اونجا در محیطی دوستانه با هم در ارتباط باشیم با مدیر سابق جناب فرجاد @MihanV صحبت شده که فروم‌بزنه و همگی به اونجا بریم..

با توجه به سابقه مدیریتی و اعتبار خوبی که بین اعضا داره بنظر بهترین گزینه برای مدیریت محیط جایگزین هست..

چون به شخصه وبمستر هم هست ایشون با حواشی و مشکلات پیش رو و راه های توسعه محیط مذکور هم آشنایی کامل داره..

منتها فرجاد گفته که مطمئن نیست دوستان به محیط جدید بیان و اونجا فضای جدیدی شکل داده بشه..

این تاپیک زده شد تا دوستانی که استقبال میکنن ، حمایت خودشون رو اعلام کنن..

لطفا جدا از شرکت در تاپیک ، در نظر سنجی هم حتما شرکت کنید که امار عددی داشته باشیم.

لطفا در بخش های مختلف فروم هم لینک به این تاپیک رو ایجاد کنید تا افراد بیشتری ببینن و در نظر سنجی شرکت کنن تا انشاالله زودتر اقدامات لازم رو شروع کنیم.

تشکر..

--‐---------
ادیت:
پس از ۳ روز:

بعد از جمع بندی و بررسی نظرات دوستان و همفکری های لازم تصمیم نهایی گرفته شد.
سایت در استانه نهایی شدن هست و داریم روالش رو طی میکنیم ادرس سایت هم این هست:

www.follow.ir
--------------------------------------------------
ادیت پس از چندین روز بعد از اون ۳ روز قبلی:

فرجاد پشیمون از ایجاد سایت جدید تصمیم گرفت پروژه رو کنسل و ایجاد سایت رو بیخیال بشه. لذا اگر پیشنهاد بهتری یا حرکت دیگری کسی داره یا میخواد انجام بده خبر رسانی کنه

به نظر میاد از پایان گریزی نیست 😪

‐----------------------------------------
ادیت

این لینک ردیت هست به نام سایت ایجاد شده جوین بدید

------------------------------------------
ادیت شماره 5-6 یا هرچی:

یه گروه تلگرام دوستان زدن کسی خواست به من PM بده ادش کنم....افراد معلوم الحال و مزاحم اد نخواهند شد...توقف بیجا مانع کسب است :p

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
با مدیریت MihanV پیشنهاد خوبیه و اگه تمامی قسمت ها مثل بازارچه هم اونجا راه اندازی بشه قطعا بنده شخصا استفاده خواهم برد از فروم جدید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بعد 2 سال سلام و درود رفقا
1212067475.gif

به نظر من اگر تصمیم به راه اندازی فروم جدید شد دنبال ساز و کاری بگردیم که به صورت اشتراکی باشه یعنی اگر فردا من نبودم سایت نخوابه و حالت شرکت داشته باشه و اعضا هیئت مدیره داشته باشه
مثل وضعیت الان پرشین تولز نباشه که یک نفر صاحب انجمن هست و الان تصمیم گرفته که تعطیل کنه و کاری هم از دست کسی بر نیاد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بعد 2 سال سلام و درود رفقا
1212067475.gif

به نظر من اگر تصمیم به راه اندازی فروم جدید شد دنبال ساز و کاری بگردیم که به صورت اشتراکی باشه یعنی اگر فردا من نبودم سایت نخوابه و حالت شرکت داشته باشه و اعضا هیئت مدیره داشته باشه
مثل وضعیت الان پرشین تولز نباشه که یک نفر صاحب انجمن هست و الان تصمیم گرفته که تعطیل کنه و کاری هم از دست کسی بر نیاد
سلام به به ببین کی اومد :cool: خوبی؟

بلا بلا هم باید عضو هیات مدیره بشه!

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
خیر
شخصا لیون کامپیوتر رو ترجیح میدم
هم شناخته شده هست
هم کارشون درسته و درگیر حاشیه نمیشن
لیون خوبه ولی یکی دیگه هم نیازه بچه ها تو هر دو عضو باشن

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
لیون خوبه ولی یکی دیگه هم نیازه بچه ها تو هر دو عضو باشن
اون ارزشی که باید داشته باشه رو نمیتونه داشته باشه
اکانت خودم اینجا حدود ۱۰ ساله عضوه،تو لیون کامپیوتر هم ۱۰ ساله،بازیسنتر ۱۳ساله(هر سه این انجمن ها بازارچه دارن)
اعتبار چند روزه و چند ماهه نمیتونه جالب باشه حقیقتا

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اکانت خودم اینجا حدود ۱۰ ساله عضوه،تو لیون کامپیوتر هم ۱۰ ساله،بازیسنتر ۱۳ساله(هر سه این انجمن ها بازارچه دارن)
میشه هماهنگ کرد امتیاز بازارچه از اینجا منتقل بشه به فروم جدید و به هر حال باید یه شروعی باشه فروم هایی مثل لیون هرگز جو دوستانه و محیطی مثل پرشین تولز نداشتن

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
درست میفرمایید ولی بحث سر اینه که میخواهیم برای تهیه قطعه و نیازمون بیشتر به کاربرای شناخته شده و حتی اونایی که تازه میان دسترسی داشته باشیم با کسایی که همیشه معامله کردیم وقتی تایپیک میزنن

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
میشه هماهنگ کرد امتیاز بازارچه از اینجا منتقل بشه به فروم جدید و به هر حال باید یه شروعی باشه فروم هایی مثل لیون هرگز جو دوستانه و محیطی مثل پرشین تولز نداشتن
اگر احیانا فروم جدید هم زده بشه باید شناسنامه و برند خودش رو داشته باشه نمیشه امتیاز بازارچه و تاریخ عضویت فیک زد
اعتبار خود انجمن زیر سواله
اینجا جدیدا اسم کلمات رو عوض میکنن میگن انتقال!انتقال درست نیست بهتره از اسم واقعیش استفاده بشه یعنی فیک
مگر اینکه خود ادمین اصلی یعنی احسان بیاد تایید کنه بگه فلان انجمن اعتبار و دیتای کاربرا و تایید میکنم وگرنه اینجا بیشتر شبیه این شده که احساس میکنم دارن زیرآب احسان رو میزنن میگن اون آدم بده هست ما خوبیم ما فلانیم و... این اتش که من میبینم بیشتر یه سری دنبال اینن یه جا باشه که توش صبح تا شب تحلیل کنن و حرف بزنن دنبال یه لقمه نون نیستن و هیچوقت هم شخص خودم ندیدم که داخل بازارچه فعالیتی داشته باشن

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
درست میفرمایید ولی بحث سر اینه که میخواهیم برای تهیه قطعه و نیازمون بیشتر به کاربرای شناخته شده و حتی اونایی که تازه میان دسترسی داشته باشیم با کسایی که همیشه معامله کردیم وقتی تایپیک میزنن
شکر خدا همه کاربرای بازارچه اینجا یه اکانت هم داخل انجمن لیون دارن
نظر من اینه معاملاتمون رو ببریم یه جای اسم و رسم دار که جوابش رو پس داده
لیون تا امروز زیر سایه پرشین‌تولز فرصت عرض اندام نداشت و دیده نمیشد ولی با بسته شدن بخش بازارچه پرشین‌تولز دیگه یجورایی انجمن های بازارچه رو لیدری میکنه

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
درود
من همچنان امیدوارم آقای احسان دست از این اقدامشون بردارند چرا که من به شخصه به پرشین-تولز دلبستگی دارم ولی اگر قراره که حقوق سایر کاربران نادیده گرفته بشه چرا که نه...اسمشم بگذارین : persiantoolz یا toyoureyesehsan :whistle:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
لیون تا امروز زیر سایه پرشین‌تولز فرصت عرض اندام نداشت و دیده نمیشد ولی با بسته شدن بخش بازارچه پرشین‌تولز دیگه یجورایی انجمن های بازارچه رو لیدری میکنه
قضیه مثل انتخاب تیم فوتبال که نیست که الزاما باید یه مورد رو انتخاب کنیم..
کسایی که توی فروم های دیگه هم‌ فعالیت دارن میتونن به فعالیت خودشون ادامه بدن.
بحث استقبال از یه محیط جدیده، در کنار حفظ فعالیت در محیط های فعلی..

بحث هویت و اعتبار هم..
هر کاربری میتونه هویت کاربری قبلی خودش رو اثبات کنه..مثلا آیدی تلگرامی که اینجا بهش اشاره کرده بود..

Last edited:

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
قضیه مثل انتخاب تیم فوتبال که نیست که الزاما باید یه مورد رو انتخاب کنیم..
کسایی که توی فروم های دیگه هم‌ فعالیت دارن میتونن به فعالیت خودشون ادامه بدن.
بحث استقبال از یه محیط جدیده، در کنار حفظ فعالیت در محیط های فعلی..
قضیه ممکنه از دید شما انتخاب تیم فوتبال یا محیطی برای تبادل نظر و پاتوق باشه
ولی از دید ما انتخاب محیط مناسب برای خرید و فروش قطعات و بازارچه هست
اعتبار برای ما تو اولویت هست نه صرفا محیط جدید و این حرفا
تاپیک برای نظر سنجی هست شما نمیتونید قضیه رو در حد انتخاب تیم فوتبال پایین بیارید
هر کسی میتونه نظر خودش رو بده

saw8

Registered User
لایک‌ها
263
من یک دفعه می خواستم اونجا یک قطعه بزارم برای فروش خاطرم نیست دقیقا ولی یادمه تاپیکم رو بستن واسه اینکه دنگ و فنگ هم خیلی داشت کلا بیخیال شدم از فروش کالا.... در ایسام هم که تعرفه رو خیلی کرده بعد هم جدیدا 1 هفته مهلت تست اجباری از سمت فروشنده به خریدار میده برای فیدبک زدن خلاصه اونجا هم رقبتی به فروش ندارم مانده بود اینجا البته اینجا هم مثل قبل خریدار نداشت ولی کاچی بعض هیچی بود اینجا هم که باطل شد خلاصه داریم میریم به قهقرا فقط بزار بریم....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا